2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Detayli usg ile cinsiyette net belli oluyomus kizlar bende ona girmek istyrm ama acaba dr mu onerecek yoksa ben detaiyi istedigimi solesemmi bilemedim..

Eki Görüntüle 516623

güzel bir hafta diliyorum herkese.....
cumartesi günü idrar yollarımdan dolayı doktora gittik.. antibiyotiğe başladık.. ama hala devam ediyor... bir an önce iyileşmeyi diliyorum...
dr amcamız minişimi inceledi ve kıza benziyor dedi.. ama çok küçük kesinleşmesi için 2-3 hafta geçmesi gerekiyormuş...
sizler nasılsınız bakalım?

Ben de yeni katıldım aranıza.Uzun süredir takip ediyordum.En sonunda üye oldum.İnşaallah bende martta ilk anneliği tadacağım..İNŞAALLAHH

Ben de yeni katıldım aranıza.Uzun süredir takip ediyordum.En sonunda üye oldum.İnşaallah bende martta ilk anneliği tadacağım..İNŞAALLAHH
o zaman hoşgeldin hediyesi olarak sana bu çiçeği gönderiyorum
Eki Görüntüle 516628

hayırlı olsun bebeğin cnm..
takip ettiğine göre az çok bizi tanıyorsundur.. bizde seni tanıyalım

Kızlar bu dikkatinizi çektimi?
15 ci haftanın ilk günü bugün.
17 Eylülde sinde 3 cü ayımı doldurdum.
bundan sonra sol tarafınıza yatmak daha iyi olacak diyo

Bebeğiniz önümüzdeki 1 ay içinde hiç büyümediği bir hızla büyüyecek. Buna ek olarak büyüyen rahminiz sırt üstü yatarken, omurganızın sağ tarafından geçen büyük bir kan damarına baskı yapmaya başlayacak. Bunun için dinlenirken veya uyurken optimum kan dolaşımını sağlamak için sol tarafınıza yatmanız faydalı olacaktır.

Günaydın teyzeler
Geçmişi okumadan haberimi vereyim dedim.
Oğlum oluyormuş
Çok kısa gördük yoğundu dr.amcamız ama olsun azcık kalbini dinledik güzel poz vermediğinden resim alamadık.
Haftaya salı 4lü testimiz var o gün görürüz heralde yine.

Bunlar da dün kendime aldığım ciciler :

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum yarında kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım

cnm hayırlı olsun oğluşun
sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah....
bu arada cicilerine de bayıldım güle güle giy cnm sırtında paralansın
( bu deyimi hangi amaçla söylediklerini hala bilmiyorum )

günaydın kızlar.hafta sonu nöbetçiydim.bebeğimle ilk nöbetimiz oldu ve bereket getirdi bize,yoğundu işlerimiz:) çarşamba günü bebeğimi görcem inşallah.cinsiyetini de öğrenirsem artık alışveriş yapmak istiyorum.şimdilik unisex renkler alıorum ama.pembe ve maviler daha hoş duruyor bu hafta da hepimizin bebeği sıhhatlidir inşallah...

cnm geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut ve bol bol su içmeye devam et cnm
biliyormusun benim içimden senin de erkek diye geçiyo hani belirtilerimiz de benzer ya
Ben cmtsi 14+5 idim,doktor baştan %70 dedi sonra %100 erkek Dedi.
ben de yeni katıldım aranıza.uzun süredir takip ediyordum.en sonunda üye oldum.inşaallah bende martta ilk anneliği tadacağım..inşaallahh

hoşgeldinnn

Günaydınnnn güzel anneler hepimize güzel bir hafta olmasılını diliyorum. Aldığımız tek haber bebeklerimizin sağlığı olur inşallah...

Kızlar hafta hafta bebeklerimizin kaç cm ve kaç gram olduğunu paylaşır mısınız? Ben en son doktora gittiğide cinsiyet heycanı ile sormayı unuttum

günaydın kızlar ;
hepimiz için şiyi haftalar olsun inşallah ayyy haftya çrş benimde dr kontrolum var bakalım 16 . hafta cinsiyeti net blli olucak inşallah ama bu kes bacaklarını acarda görürüz :)

ben de hep unutuyorum doktorum iyi dediği için de pek önemli değil aslında..

ben de hep unutuyorum doktorum iyi dediği için de pek önemli değil aslında..

tabikicanım önemli olan iyi olması bebekleimizin aama işte annelik bu galiba hep herşeyi iyi olsun istiyorsun. Bu arada yediklerine dikkat ediyor musun? En çok neler yiyorsun canım. Ben eşimin zorunla yemk yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…