2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
evet inatçı olurlarmış çok... uykusuz geceler bizi bekliyor sanki.:)) bende mart doğumluyum ama balık burcuyum..:) hayırlı, sağlıklı evlat olsunlar ,inşallah ...

Ben Koç burcuyum eşim gelip gidip 2 koç çekilmez diye söylenip duruyor.Ama içimden balık olacakmış gibi geliyor.15 gün oynuyormuş ya tarih.Aman sağlıklı olsun da ne yapalım uyumayız bizde.Bu arada ben epilepsi hastası olduğum için uykusuz kalamıyorum.Bizim evde talihli eşim :)Şimdiden kara kara düşünüyor :)

desene kuzular analarına çekecek gibi..:)) evet tarihler değişebilir tabi... eşin şimdiden başlasın canım antremanlara :) sen yinede çok korkutma eşinin gözünü.. benimkide yattığım için "şimdi ben doğunca sen" diyor ama yanıldığını daha bilmiyor :)

Gece yabancı dizilerini izliyor genellikle sallasın o arada kuzumu da.Seninki de boşuna heveslenmesin şimdiye kadar yattıklarına saysınlar :)

inşallah duyarsın canım haberlerini bekliyoruz :))

gunaydın hamısler bugun nasılsınız bakalım.benım mıde bulantım yok bugun ıcım hıc rahat degıl.olsa bır dert olmasa bır dert

merhaba kizlar. bende mart ayinda insallah ilk defa anne olacagim. 6nci tup bebek tedavisinden sonra hamile kaldim. baya zor yollardan gectim ama cok sukur suan hamileyim. Insallah hersey yolunda gider.
Allahim anne olmak isteyen herkeze anne olmayi nasip etsin insallah.

hayırlı olsun canım bebeğin... rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim de tüp bebek.. şükürler olsun ilk denememizde oldu bizim sorunumuz yoktu ama 3 yıl olmadı işte.. şükürler olsun rabbime miniğimin kalp atışlarınıda duyurdu bize..

gunaydın hamısler bugun nasılsınız bakalım.benım mıde bulantım yok bugun ıcım hıc rahat degıl.olsa bır dert olmasa bır dert

ya canım maşallahmı diyim artık ne diyim bende hiç bulantı olmadı... normaldir inşallah...:44::44: gerçi kuzum ultrasonda ben iyiyim diyor hatta çok acıkıyorum:122::125::131:

ya canım maşallahmı diyim artık ne diyim bende hiç bulantı olmadı... normaldir inşallah...:44::44: gerçi kuzum ultrasonda ben iyiyim diyor hatta çok acıkıyorum:122::125::131:

bende sık acıkıyorum.az az yemeye calısıyorum.karnımı tıka basa doldurunca acaıp kotu oluyorum cunku.aksam aynaya baktım gobısım cıkmıs gıbıme gelıyor.sankı hızlı buyuyecegım

valla öyle,hep kendimizi dinliyoruz...

talyacım amin arkadaşım hoşgeldin topiğimize.

ben yoğunum bugün arkadaşlar müsait oldukça uğrarım

bende sık acıkıyorum.az az yemeye calısıyorum.karnımı tıka basa doldurunca acaıp kotu oluyorum cunku.aksam aynaya baktım gobısım cıkmıs gıbıme gelıyor.sankı hızlı buyuyecegım

ya ben nedendir bilinmez önümden yemeği kaçıracaklarmış gibi yiyorum bu sefer mide şişliği tabi :26: ama 2 saat sonra sanki yememişim gibiyim şimdiden 2 kilo aldım ama karnım şişliğinde etkisiyle kocaman.. yeni kıyafetler alsam iyi olacak benimkiler sıkıyor artık

canim cok saol. cok sukur sizinki birincide tutmus.. biz 6 sefer denemek zorunda kaldik. dahada 5 dondurulmus transferim var.. yani toplam 11 kere transfer yapildi bana.
neyse insallah o gunler gecti.

allah guzel gunler gostersın ınsallah bıze bebeklerımızle.kızlar topıgımız cok cansız nasıl hareketlendırebılırız
aminnn

bende hic durmadan yemek yemek istiyorum..doymuyorum birturlu... cabuk acikiyorum

sizde tiksinme falan varmi? bende simdilik hicbirsey yok herseyi yiyebiliyorum cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…