2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
bende hic durmadan yemek yemek istiyorum..doymuyorum birturlu... cabuk acikiyorum

sizde tiksinme falan varmi? bende simdilik hicbirsey yok herseyi yiyebiliyorum cok sukur

yok cnm çok şükür bendede yok tiksinme... ama deli gibi turşu yemek istiyorum:18: turşu kavanozunun içine giresim geliyor inan

yok cnm çok şükür bendede yok tiksinme... ama deli gibi turşu yemek istiyorum:18: turşu kavanozunun içine giresim geliyor inan

tursu bende yiyorum ama fazlada degil..benim canim daha cok boyle domatesli eksili seyler istiyor..ama pekde boyle istedigim birsey yok..
agrin falan varmi senin? benim sadece biraz goguslerim agriyor.

kızlaaarr ; tansiyon düşmeleriniz başladı mı.. benim 2-3 gündür 11/7 olan tansiyonum 8/6 fln oluyor.. baş dönmesi yapıyor o da? siz de varmı benzer durumlar?

kızlaaarr ; tansiyon düşmeleriniz başladı mı.. benim 2-3 gündür 11/7 olan tansiyonum 8/6 fln oluyor.. baş dönmesi yapıyor o da? siz de varmı benzer durumlar?

ben tansiyonumu hic olcmedim ama bas donmeleri var canim bendi.. bir kac gundur yok ama gecen hafta falan birkac sefer olmustu

aynı dertten muzdarıbız tatlım cok yıyorum sonrada sıskınlık yapınca pısman oluyorum cunku yuruyus yapmam gerekıyor

ay benım canım neler ıstemıyor kı tatlı yıyorum tuzlu tuzlu yıyorum eksı daha neler neler sonra dıyorum kı karnım agrıyor esım de dıyor kı bu kadar yemegı ben yesem ortadan cat dıye catlardım dıyor ama bende tık yok bır de burclara takıldı kafam ben de kocum bebısım de kısmet olursa koc olacak bır evde 2 koc nasıl olacak bılmıyorum ama bunun da ustesınde gelecegız

tursu bende yiyorum ama fazlada degil..benim canim daha cok boyle domatesli eksili seyler istiyor..ama pekde boyle istedigim birsey yok..
agrin falan varmi senin? benim sadece biraz goguslerim agriyor.
yumurtalıklarımda ağrı oluyo canım... hala büyükmüş yumurtalıklarım.. kullanılan ilaçların etkisi sürüyomuş... birde kistler oluşmuş normal dedi doktor.. 3 aya kadar geçer ama ağrı yapar dedi... inşallah geçer. sen hangi şehirdesin?

evet çok inatçı bebek olurmuş koçlar zorlıcak sanki biraz... allah sağlık versin bebişlerimize... aman iyi olsunlarda koç olsunlar yaaa bu arada şu yeme işi gerçekten vahim.. şimdiden 2 kilo 40 hafta sonrasını düşündüm bi an... ama ah o turşu yokmu ah bu kadar can istermi yaaaaaa eşim sadece tadına bakmama izin veriyor

Kızlar ben hiç yemek yiyemiyorum,1 bardak süt,1 porsiyon meyve başka hiçbirşey yok.İlacımı alabilmek için sabahları 1 dilim bayat ekmek yiyorum hepsi bu Bunları da zorunluluktan yiyorum. Bulantıdan açlığımı bile hissetmiyorum.Ama korkuyorum da bebek için Doktorum çok kusma olmazsa normal diyor.Ben ne yapacağım

Kontrollerde ölçüldü tansiyonum şükür 10/6 çıktı,iyi dediler.
ben 62 ile başladım en son 64 idim.
fazla yemiyorum ilaçlardan olduğunu düşünüyorum göbek önde gidiyor.

Kızlar ben çalışıyorum dışarıdan söylüyorum yemek,Ramazan dolayısıyla çoğu yer kapalı burda.
napıyım ne yiyeyim,kuru şey yemek istemiyorum kabızlık yapar diye.
Bir de hazır meyvesuları da zararlıymış,ben 3 haftadır hep onlardan içioyrum soğuk içecek niyetine
katı meyve sıkacağı almayı istiyrum öneriniz var mı ?

Canım evde komposto kaynatsan onu süzüp götürsen daha iyi olmaz mı?Hani içecekleri soğuk tutan termoslar var ya onlarla serinde olur.
Ben vişne kaynattım hoş onu da içemiyorum ya
Benim de meyve sıkacağına ihtiyacım var,sanırım Braun alacağım,kayınvalidemler çok memnun gerçi elektrik faturası çok geliyormuş ama çok güçlü ve temizliği kolay.

bendede biraz yumurtaliklarimda agri/sizlama var.. ama dedigin gibi aldigimiz hormonlardandir.
ben yurtdisindayim canim, amsterdamda

canim merak etme hicbirsey olmaz insallah.. benim bir arkadasim vardi surekli kusuyordu hic birsey yiyemiyordu..bir kac sefer serum vermek zorunda kaldilar ama suan cok sukur saglikli bir sekilde kizini aldi kucagina

kızlar sanırım mıde bulantılarım basladı boyle cok degıl ama sankı ıstıfra edecekmısım gıbı hıssedıyorum ama daha ıstıfra etmedım hıc kendı kendıme nazar mı ettım ne ne guzel mıde bulantım olmuyor dıyordum

canım sen daha ıyı bılırsın ama bence de dısardan fazla bırsey yeme derım ben ben de calısıyorum ama mecburen 1 cesıt yemek de olsa evde yapmaya calısıyorum meyve suyu ıcmek yerıne meyvenın kendını ye demıstı doktorum bana bence sen de oyle yap yaz mevsımındeyız her cesıt meyve var yanına normal su al bence bır de meyve

canim merak etme hicbirsey olmaz insallah.. benim bir arkadasim vardi surekli kusuyordu hic birsey yiyemiyordu..bir kac sefer serum vermek zorunda kaldilar ama suan cok sukur saglikli bir sekilde kizini aldi kucagina

İnşaallah canım ama aç olduğum için hareket etmek bile istemiyorum tabi gergin de oluyorum.Doktorum da kötü olursan serum veririz dedi ama ben istemiyorum Epilepsi yüzünden aç da kalmamam gerekiyor.Ne yapayım bekleyeceğim mecburen.Allah ım inşaallah hepimizin evlatlarını korur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…