2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

bende dün bunu sorcaktım kilolar ne durumda diye vakit kalmamıştı iyi olmuş :)

ben hamile olduğumu öğrendiğimde 48,60 kiloydum sonra düştüm 46 şimdi 49 kiloyum sanırım yarım kilo filan aldım :)

Kimse beni merak etmemiş ya (
Canim benim hic uzullme ben gunlerce girmiyorum kimsenin dusundugu yok yalniz degilsin:26:
Kızlar anladık hamilesiniz de rica edicem böyle triplere girmeyin ya bizde hamileyiz bak ota sapa küsülür mü sohbet konu ardı ardına devam ederken farketmemek çok normal kaldı ki hiç birimiz tamemen forumda vakit geçirmiyoruz belli aralıklarla bakıyoruz kafalar dolu. böyle şeyler düşünmeyin lütfen

gözünaydın mirzaela hayırlı olsun oğluşunnn

yalnız gerçekten aşırı kilo almışsın biraz dikkat etmeye çalış istersen bu kadar kilo almak için erken

geçmiş olsun masalcım migren kötü üstelik hamilelik de başağrısı yapıyormuş geçen hafta bende de vardı sürekli başım ağrıyordu çok zor valla

ecemcim elbisene bayıldım çok hoşmuş iyi günlerde giy inşallahhh

lcwde ne güzel bulmuşsunuz olmuyo bana en küçük bedenler bile büyük oluyo bi süre daha böyle idare etcem artık

tebrik ederim canım harika :) hayırlı uğurlu olsun ! banada 40-42 oluyor doğurunca veririrz :)

teşekkür ederim canım, darısı başına,sen de iyi haberler alırsın inşallah.dikkat edicem artık iştahım açıldı baya:)

günaydın kızlar ;
eczaglcüm tebrikler cinsiyetini öğrenmişsin çok sevindim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
bugün nasılsınız kızlar eylülüde bitiyoruz

amin canım,hepimizin bebişleri sağlıkla gelir inşallah.teşekkür ederim

günaydın herkese bende 6 kilo aldım malesef zaten evlendikten sonrada almaya başlamıştım buda üstüne eklendi topalak birşey oldum daha şimdiden bende aşırı bir iştah var heleki akşamları doymak bilmiyorum gecede uyuyamıyorum tabi şişlikten

seninle aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım.. ben de 5 kilo aldım...

kızlar 17. haftama girmek üzereyim.dr.um elevit haricinde osrim adında cal+mg+zn+d vitamin kompleksi almamı istedi.sizin dr.unuz da öneriyo mu?? fuzuli kullanmak istemiyorum.

Günaydın kızlar,
Benim günüm iyi başladı, çünkü bu sabah kusmadan işe gelebildim.
Ben de hamile kaldıktan sonra 1 kilo vermiştim, bulantıdan hiçbirşey yiyemiyordum. 2 gün önce tartıldım 1,5 kilo almışım. Şu kusma ve bulantı azalsa alırım ama midem sürekli kaynıyor.Şöyle iştahla doya doya birşey yiyemedim.

kızlar 17. haftama girmek üzereyim.dr.um elevit haricinde osrim adında cal+mg+zn+d vitamin kompleksi almamı istedi.sizin dr.unuz da öneriyo mu?? fuzuli kullanmak istemiyorum.

Doktorun tahlil sonucuna göre falan mı verdi bu vitaminleri? İhtiyacın olduğunu düşünmüştür belki. Ben sadece elevit kullanıyorum.

bakalım daha ne kadar alacaz bu gidişle ben yuvarlanarak gidecem doğuma sanırım boyum da kısa

heuheuheuhu bende öyle diyorum boy kısa benimde kutuplardan basık ekvatordan şişkin

8-9 aylık olunca ulaşımımı yuvarlanarak sağlicam artık

bu arada bende sadece elevit kullanıyorum he bi de kan hapı gynoforen gibi bişeydi yanımda değil şimdi

hadi bakalım artık bitecek inşallah bulantılarınız bu aylardan sonra hafiflemesi lazım bende de iştahsızlık vardı şimdi yiyorum fazla değil ama hemen şişiyorum normalde de öyle birden çok yiyemiyorum iki saat sonra da acıkıyorum meyve süt yoğurt takviyesi :)

bakalım daha ne kadar alacaz bu gidişle ben yuvarlanarak gidecem doğuma sanırım boyum da kısa
hehehe ben 90 ı göreceğimden eminim de daha fazlası olurmu bilmem... hareketsizlikten alıyorum zaten.. korkudan hiç bir iş yapmıyorum genelde yatıyorum.. yavrularımız sağlıkla vaktinde doğsunlar yeterki ne yapalım veririz artık doğumdan sonra inşallah... bütün arkadaşlarım bebekle uğraşmaktan tığ gibi kaldılar... onları görünce anın tadını çıkarıyorum bende

Evet artık geçsin istiyorum. Ama ikizlerde daha uzun sürebiliyormuş.

Doktorun tahlil sonucuna göre falan mı verdi bu vitaminleri? İhtiyacın olduğunu düşünmüştür belki. Ben sadece elevit kullanıyorum.

yok hayır.tahlil öncesi verdi.süt-süt ürünü alıyorsun değil mi dedi.ben de süt değil ama yoğurt peynir filan dedim.o da bunu kullanmak lazım die bahsettiğim ilacı verdi.umarım ilaç firmasının baskısı ile yazılmış fuzuli bir ilaç değildir.

Selam kızlar bende dün tetenoz aşımı olmaya gittim yaptırdım ama çok ağrı yaptı kolum yukarı kaldıramıyorum okadar acıyor yaparkken hiç anlamadım ama sonrası ağrılı gerçekten bide bu aralar gece çok sıkışıyorum yerimden kalmıcak kadar yani uykumda ama tuvalete bi gidiyorum 2 damla hamilelik boyunca böle olurmuş zaten sizler nasılsınız bebişlerimizde iyidir umarımm

günaydınn eylülcüm seni sidikli seni bende çok kalkıyorum gece zaten uykularım bölük pörçük bide çiş arası iyice sinir bozucu ama dediğin gibi tatlım hamilelikte olağan şeylermiş
tetenoz aşısına gelince şimdiye kadar hiç olmadım yani hatırlamıyorum küçükken olmuştur eşime 5 senede bir yapıyorlar işyerinde dediğin gibi o bile bi hafta ağrıyo diye sızlanıyo bakalım 11nde çağırdı beni sağlık ocağı muhtemelen o gün yaparlar tırstım şimdi :)

Cnm aşıyı dr. mu yap dedi yoksa sağlık ocağından mı aradılar seni?
yengem dediki sağlık ocakları senin hamile olduğunu biliyor böyle şeyler için arıyor.:44:

doktoruna güveniyosan öyle düşünme bence güvenmiosan o daha büyük bi sorundur o ayrı. ama çoğunlukla veriyorlar diye duymuştum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…