Herkese Merhabalar. Bol bulantılı bir günü geride bırakıp okulda kusmadan eve geldim şükür :)) Herkes için her şey yolundadır umarım. Ben kilo alıp almadığınızı merak ediyorum. İlk aylarda çok almamak gerekiyormuş aslında. Ben 13. haftada olmama rağmen 1 kilo aldım bile. Bel fıtığım da var korkuyorum açıkçası. Sizde durumlar nasıl?
Kimse beni merak etmemiş ya(
Kızlar anladık hamilesiniz de rica edicem böyle triplere girmeyin ya bizde hamileyiz bak ota sapa küsülür mü sohbet konu ardı ardına devam ederken farketmemek çok normal kaldı ki hiç birimiz tamemen forumda vakit geçirmiyoruz belli aralıklarla bakıyoruz kafalar dolu. böyle şeyler düşünmeyin lütfenCanim benim hic uzullme ben gunlerce girmiyorum kimsenin dusundugu yok yalniz degilsin:26:
gözünaydın mirzaela hayırlı olsun oğluşunnnsonunda bebeğimin cinsiyetini öğrendimmmmmm
oğlumuz olacak inşallah çokoprensim meleğim benimmmm güzel oğlum annesinin bitanesi
inşallah daha bilmeyenlerde hemne öğrenir dahada havaya giriyor insan alışveriş bile yaptım ALLAH herkesin gönlüne göre versin
yalnız çok kilo almışım 9 kg
geçmiş olsun masalcım migren kötü üstelik hamilelik de başağrısı yapıyormuş geçen hafta bende de vardı sürekli başım ağrıyordu çok zor vallacumartesi geceden beri migren ağrım vardı bugün anca kendime geldim malum hamilelikten dolayı ilaç kullanamıyorumda çok ağır geçiyor yinede şükrediyorum halime biz sohbet edelim bari nasılsın hersey yolunda inşallah
tebrik ederim canım harika :) hayırlı uğurlu olsun ! banada 40-42 oluyor doğurunca veririrz :)
günaydın kızlar ;
eczaglcüm tebrikler cinsiyetini öğrenmişsin çok sevindim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
bugün nasılsınız kızlar eylülüde bitiyoruz
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım.. ben de 5 kilo aldım...günaydın herkesebende 6 kilo aldım malesef zaten evlendikten sonrada almaya başlamıştım buda üstüne eklendi topalak birşey oldum daha şimdiden bende aşırı bir iştah var heleki akşamları doymak bilmiyorum gecede uyuyamıyorum tabi şişlikten
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım.. ben de 5 kilo aldım...
kızlar 17. haftama girmek üzereyim.dr.um elevit haricinde osrim adında cal+mg+zn+d vitamin kompleksi almamı istedi.sizin dr.unuz da öneriyo mu?? fuzuli kullanmak istemiyorum.
bakalım daha ne kadar alacaz bu gidişle ben yuvarlanarak gidecem doğuma sanırım boyum da kısa
Günaydın kızlar,
Benim günüm iyi başladı, çünkü bu sabah kusmadan işe gelebildim.
Ben de hamile kaldıktan sonra 1 kilo vermiştim, bulantıdan hiçbirşey yiyemiyordum. 2 gün önce tartıldım 1,5 kilo almışım. Şu kusma ve bulantı azalsa alırım ama midem sürekli kaynıyor.Şöyle iştahla doya doya birşey yiyemedim.
hehehe ben 90 ı göreceğimden eminim de daha fazlası olurmu bilmem... hareketsizlikten alıyorum zaten.. korkudan hiç bir iş yapmıyorum genelde yatıyorum.. yavrularımız sağlıkla vaktinde doğsunlar yeterki ne yapalım veririz artık doğumdan sonra inşallah... bütün arkadaşlarım bebekle uğraşmaktan tığ gibi kaldılar... onları görünce anın tadını çıkarıyorum bendebakalım daha ne kadar alacaz bu gidişle ben yuvarlanarak gidecem doğuma sanırım boyum da kısa
bana da doktorum calcimax d3 verdi cnm... ayrıca elevit de kullanıyorum.kızlar 17. haftama girmek üzereyim.dr.um elevit haricinde osrim adında cal+mg+zn+d vitamin kompleksi almamı istedi.sizin dr.unuz da öneriyo mu?? fuzuli kullanmak istemiyorum.
hadi bakalım artık bitecek inşallah bulantılarınız bu aylardan sonra hafiflemesi lazım bende de iştahsızlık vardı şimdi yiyorum fazla değil ama hemen şişiyorum normalde de öyle birden çok yiyemiyorum iki saat sonra da acıkıyorum meyve süt yoğurt takviyesi :)
Evet artık geçsin istiyorum. Ama ikizlerde daha uzun sürebiliyormuş.
Doktorun tahlil sonucuna göre falan mı verdi bu vitaminleri? İhtiyacın olduğunu düşünmüştür belki. Ben sadece elevit kullanıyorum.
Selam kızlar bende dün tetenoz aşımı olmaya gittim yaptırdım ama çok ağrı yaptı kolum yukarı kaldıramıyorum okadar acıyor yaparkken hiç anlamadım ama sonrası ağrılı gerçekten bide bu aralar gece çok sıkışıyorum yerimden kalmıcak kadar yani uykumda ama tuvalete bi gidiyorum 2 damlahamilelik boyunca böle olurmuş zaten sizler nasılsınız bebişlerimizde iyidir umarımm
Selam kızlar bende dün tetenoz aşımı olmaya gittim yaptırdım ama çok ağrı yaptı kolum yukarı kaldıramıyorum okadar acıyor yaparkken hiç anlamadım ama sonrası ağrılı gerçekten bide bu aralar gece çok sıkışıyorum yerimden kalmıcak kadar yani uykumda ama tuvalete bi gidiyorum 2 damlahamilelik boyunca böle olurmuş zaten sizler nasılsınız bebişlerimizde iyidir umarımm
yok hayır.tahlil öncesi verdi.süt-süt ürünü alıyorsun değil mi dedi.ben de süt değil ama yoğurt peynir filan dedim.o da bunu kullanmak lazım die bahsettiğim ilacı verdi.umarım ilaç firmasının baskısı ile yazılmış fuzuli bir ilaç değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?