heuheuheuhu bende öyle diyorum boy kısa benimde kutuplardan basık ekvatordan şişkin
8-9 aylık olunca ulaşımımı yuvarlanarak sağlicam artık
bu arada bende sadece elevit kullanıyorum he bi de kan hapı gynoforen gibi bişeydi yanımda değil şimdi
hehehe ben 90 ı göreceğimden eminim de daha fazlası olurmu bilmem... hareketsizlikten alıyorum zaten.. korkudan hiç bir iş yapmıyorum genelde yatıyorum.. yavrularımız sağlıkla vaktinde doğsunlar yeterki ne yapalım veririz artık doğumdan sonra inşallah... bütün arkadaşlarım bebekle uğraşmaktan tığ gibi kaldılar... onları görünce anın tadını çıkarıyorum bende
Cnm aşıyı dr. mu yap dedi yoksa sağlık ocağından mı aradılar seni?
yengem dediki sağlık ocakları senin hamile olduğunu biliyor böyle şeyler için arıyor.:44:
büyük ihtimalle sağlık ocağı yapmıştır çünkü aşı takibi onlardaymış hamile kaldığını öğrenince zaten gidip kayıt yaptırıyorsun aile hekimine ordan kart vermişlerdi bana belli günlerde çağırıyorlarmış
Bir de Eylülcüm sen 4lü test yaptırmıştın di mi?
kan alıyorlar bi de ultrasondan mı bakıyorlar?
benim salı günü 4lü test günümm
ben kayıt filan yaptırmadım ki hiç:26:
en iyisi dr.uma sorayım ben bunu
ben kayıt filan yaptırmadım ki hiç:26:
en iyisi dr.uma sorayım ben bunu
Kızlar anladık hamilesiniz de rica edicem böyle triplere girmeyin ya bizde hamileyiz bak ota sapa küsülür mü sohbet konu ardı ardına devam ederken farketmemek çok normal kaldı ki hiç birimiz tamemen forumda vakit geçirmiyoruz belli aralıklarla bakıyoruz kafalar dolu. böyle şeyler düşünmeyin lütfen :16
geçmiş olsun masalcım migren kötü üstelik hamilelik de başağrısı yapıyormuş geçen hafta bende de vardı sürekli başım ağrıyordu çok zor valla
öncelikle çok saol. evet feci bi ağrı ya çok zor oluyo. bebeğim iyi olduğu için şükrediyorum halime. napalım böyle atlatıcazartık.
canım küsme falan yok trip hiç yok. öylesine yazmıştım. böyle anlaşılacağımı bileydim yazmazdım. bak üzüldüm şimdi ya
günaydınn eylülcüm seni sidikli senibende çok kalkıyorum gece zaten uykularım bölük pörçük bide çiş arası iyice sinir bozucu ama dediğin gibi tatlım hamilelikte olağan şeylermiş
tetenoz aşısına gelince şimdiye kadar hiç olmadım yani hatırlamıyorum küçükken olmuştur eşime 5 senede bir yapıyorlar işyerinde dediğin gibi o bile bi hafta ağrıyo diye sızlanıyo bakalım 11nde çağırdı beni sağlık ocağı muhtemelen o gün yaparlar tırstım şimdi :)
Bir de Eylülcüm sen 4lü test yaptırmıştın di mi?
kan alıyorlar bi de ultrasondan mı bakıyorlar?
benim salı günü 4lü test günümm
ne çabuk yaa ben ayın 15nde 3lü testi yaptırcam daha sizmi hızlı gidiyosunuz ben mi yavaşım ceylinciminternetten de bakıyorum 3lü test 16-18 haftalar arası yapılıyormuş tam 17. haftamda olacağım 15nde
aa hemen git aile hekimine hamilelik kaydını yaptır ceylincim orda da takip edecekler çünkü doğum sonrası da bebeğin aşıları için takip edecekler
bence git yaptır canım 20.haftada aşı yapıyolar ve 20.ci haftadan sonrada kalp atışını dinletiyolar ve başka aşılarda var ben gittim çokta memnun kaldım kilonu tansiyonunu ölçüyolar ve bebek doğduğundada aşılarını yapıyolar
Kızlar anladık hamilesiniz de rica edicem böyle triplere girmeyin ya bizde hamileyiz bak ota sapa küsülür mü sohbet konu ardı ardına devam ederken farketmemek çok normal kaldı ki hiç birimiz tamemen forumda vakit geçirmiyoruz belli aralıklarla bakıyoruz kafalar dolu. böyle şeyler düşünmeyin lütfen :16
geçmiş olsun masalcım migren kötü üstelik hamilelik de başağrısı yapıyormuş geçen hafta bende de vardı sürekli başım ağrıyordu çok zor valla
öncelikle çok saol. evet feci bi ağrı ya çok zor oluyo. bebeğim iyi olduğu için şükrediyorum halime. napalım böyle atlatıcazartık.
canım küsme falan yok trip hiç yok. öylesine yazmıştım. böyle anlaşılacağımı bileydim yazmazdım. bak üzüldüm şimdi ya
aşkolsun masalcık takıldım bende üzülme ama yaaa
Ayy evet tama sidikli oldum dilemcimYa bide son haftalarda bvöle hapşurunca falan altına biraz kaçırabiliyormuşsuun kuzenime olmuş mesela yanımda temiz iç çamaşırı ile geziyordum diyordu hehehe çok komik Canım korkma okadar kötü bi ağrı değil sanki kolunun üstüne yatmışsında et kesmiş gibi yukarı kaldırırken acıyor hafiften ama aşıyı yaparken hiç acımıyor korkmayınn:)
aşkolsun masalcık takıldım bende üzülme ama yaaa
öptüm seni canım benim
ben de hala kayır yaptırmadım aile hekimine... çok uyuşuk davranıyorum bu konuda...
ben de hala kayır yaptırmadım aile hekimine... çok uyuşuk davranıyorum bu konuda...
2li testimizin sonuçları çıktı ense kalınlığı 0.98
FREE B-HCG (ikili test) 36
PAPP a (ikili test) 2.14
başka yazmam gereken varmı bilemedim. bişi sorcam hani 50den düşükse kız 50den yüksekse erkek olurmuş
benim FREE B-HCG 36 ya kızmı yani
doktorda baktı cinsiyetine öyle baktım böyle baktım bi pipi göremedim ama kesin kız diyip seni heyecanlandırmıyayım ama görünürde bi pipi yok dedi
ayy galiba kızım olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?