2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Bir de Eylülcüm sen 4lü test yaptırmıştın di mi?
kan alıyorlar bi de ultrasondan mı bakıyorlar?
benim salı günü 4lü test günümm

kutuplardan basık ekvatordan şişkin bu güzelmiş tam beni anlatıyor

bende evde otur işde otur hiç hareket yok bi ara temizlik yapıyordum artık onuda yapmıyorum dediğin gibi korku :) yakınımlarımda aynı doğumdan sonra zayıfladılar inş bende onlar gibi olurum

Cnm aşıyı dr. mu yap dedi yoksa sağlık ocağından mı aradılar seni?
yengem dediki sağlık ocakları senin hamile olduğunu biliyor böyle şeyler için arıyor.:44:

büyük ihtimalle sağlık ocağı yapmıştır çünkü aşı takibi onlardaymış hamile kaldığını öğrenince zaten gidip kayıt yaptırıyorsun aile hekimine ordan kart vermişlerdi bana belli günlerde çağırıyorlarmış

ben kayıt filan yaptırmadım ki hiç:26:
en iyisi dr.uma sorayım ben bunu

ne çabuk yaa ben ayın 15nde 3lü testi yaptırcam daha sizmi hızlı gidiyosunuz ben mi yavaşım ceylincim internetten de bakıyorum 3lü test 16-18 haftalar arası yapılıyormuş tam 17. haftamda olacağım 15nde

ben kayıt filan yaptırmadım ki hiç:26:
en iyisi dr.uma sorayım ben bunu

bence git yaptır canım 20.haftada aşı yapıyolar ve 20.ci haftadan sonrada kalp atışını dinletiyolar ve başka aşılarda var ben gittim çokta memnun kaldım kilonu tansiyonunu ölçüyolar ve bebek doğduğundada aşılarını yapıyolar

Ayy evet tama sidikli oldum dilemcim Ya bide son haftalarda bvöle hapşurunca falan altına biraz kaçırabiliyormuşsuun kuzenime olmuş mesela yanımda temiz iç çamaşırı ile geziyordum diyordu hehehe çok komik Canım korkma okadar kötü bi ağrı değil sanki kolunun üstüne yatmışsında et kesmiş gibi yukarı kaldırırken acıyor hafiften ama aşıyı yaparken hiç acımıyor korkmayınn:)

Evet canım benim önce ultrasonda baktı sonra kan almaya gönderdi labratuvara.
Birde sağlık ocağına senin kayıt yaptırman lazım yaptırmazsan cezası var onun gideceksin aile hekimine ben hamileyim diceksin onlarda seni kontrol edecekler benim bebişin kalp atışlarını falan dinlettiler minik bi aletle çok güzeldi güb gübbbb

ne çabuk yaa ben ayın 15nde 3lü testi yaptırcam daha sizmi hızlı gidiyosunuz ben mi yavaşım ceylincim internetten de bakıyorum 3lü test 16-18 haftalar arası yapılıyormuş tam 17. haftamda olacağım 15nde

canım aslında doktorum 3lü yada 4lü test diye bişi demedi,zeka testi dedi o da sanırım ya3lü test ya da 4lü test olarak ta adlandırılıyormuş.ben o gün 16+1 olucam
aa hemen git aile hekimine hamilelik kaydını yaptır ceylincim orda da takip edecekler çünkü doğum sonrası da bebeğin aşıları için takip edecekler

hım o zaman salı günü bu işi de halledeyim

acısada yapacak bişey yok eylülcüm zorla değil mecburii

2li testimizin sonuçları çıktı ense kalınlığı 0.98
FREE B-HCG (ikili test) 36
PAPP a (ikili test) 2.14

başka yazmam gereken varmı bilemedim. bişi sorcam hani 50den düşükse kız 50den yüksekse erkek olurmuş
benim FREE B-HCG 36 ya kızmı yani

doktorda baktı cinsiyetine öyle baktım böyle baktım bi pipi göremedim ama kesin kız diyip seni heyecanlandırmıyayım ama görünürde bi pipi yok dedi

ayy galiba kızım olcak

hadi hayırlı olsun masalcım ben tam tersi diye biliyorum 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye okudum sanki araştıralım bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…