2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
hadi hayırlı olsun masalcım ben tam tersi diye biliyorum 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye okudum sanki araştıralım bakalım :)

aaa bende burda okumuştum ay nerden araştırcaz ben bilmiyorum sen bi baksan ozaman rica etsem yadanerden bakcaz söyle ben bi bakayım ya pipi göremedim deyince kız olcak zannettim ben

ayy sen bide evdesin tembel seni... kalk bakim ecemcim hemen bugün git yaptır aşıları kaçırmaman lazım
yaaaa bu kilolar nasıl alındı zannediyorsun sen şekerim.. ööle kolay bişi değil yata yata büyüttüm ben onları.çok tembel oldum yaw...

aynen ben de bildiğim halde ayaklarım hiç gitmiyor.hem de tam karşımda aile hekimliğii.hem hiç hijyenik bi yer değil hem de enjeksiyondaki memur acıtıyor herkesin canını..
yaa bizim aile hekimini yanlış yere vermişler.. bayaa uzak.. yürüsem 20 bu halimle yürüsem 30 dklık mesafe.. aslında yakınımda var.. önce oraya kayıt almam lazım sonra kendimi kaydettirmem lazım..
poliklinik değişikliğini bazı aile hekimleri kabul etmek istemiyormuş... nasıl kayıt alıcam bilmiyorum..

kızlar merhaba bugün ikili sonucu almaya gittim şükür sorun yok. cinsiyeti sordum daha belli olmaz dedi. dün biraz leke geldi diyince yat bakalım dedi. ultrasonda bakarken bebeğin durumu iyi dedi cinsiyetiii deee sanki erkek dedi ama kesin değil dedi 2 hafta sonra gel bakarız dedi. geçen çıktı vermemiştiniz şimdi alabilir miyim dedim Alamazsın dedi neden dedim çünkü kağıdımız yok dedi

diş etlerim kanıyor armut filan yerken yumuşak olmasına rağmen üzerinde kan oluyor neden dedim çünkü hamilesin dedi güldü. vitamine başlayalım dedi elevit yazdı. ne alem bir doktorum var.​

oyyy kızlar bakıyorum kilolar alınmış göbüşler çıkmıştır ben henükilo alamadım 65 teyim ama uzun boyluyum sadece göneğim çıktı ama ben hemen göbeğim büyüsün istiyorum gerçi bol şeyler giymeye özen gösteriyorum çünkü çok kalabalık bir şirkette çalışıyorum bebeği olmayan insanlar var o yüzden onların üzülmesini istemiyorum bu seferde kilo almışsın diyorlar hayırlısı artık :)Allah isteyen herkese verdin inşallah

gözün aydın tatlım. ne güzel ya öyle doktor çok hoşmuş valla

ecem duyduğuma göre 5 kilo almışsın. hamile kalmadan önce boy kilo kaçtı? şimdi kilo kaç oldu. bir yazsana bana. ben bu kilo konusunda çok tedirginim. aynı gidiyorsak bir çaresine bakalım

gözün aydın tatlım. ne güzel ya öyle doktor çok hoşmuş valla

pek de artist bir görsen podyumdan fırlamış gibi erkek doktor.

bu hafta değiştirecektim hastanemi de çok güldürdü beni biraz daha devam edeyim diyorum

Son düzenleme:
pek de artist bir görsen podyumdan fırlamış gibi erkek doktor.

bu hafta değiştirecektim hastanemi de çok güldürdü beni biraz daha devam edeyim diyorum

vay yakışıklı he.
benim doktorunda o kadar yumuşak okadar sakin bi ses tonu varki mutluluktan uçuyosun o anlatırken
ee neden değiştirceksin hastaneyi
ya bende medicale gidiyorum ama hastane hakkında çok şikayet var bide doğum ücreti çok pahalı napıcamızı bilmiyoruz öderiz ama zorlar bizi

aaa ankarada mısın sen de. canım ben de duymuştum. ya bak benim de durumum o kadar olumsuz değil yani öderim ama ben biraz gereksiz buluyorum. eğer riskli bir gebelik değilse doğum normal bir süreç. o kadar da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. bak ben yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum son 2 kontroldür. internetten bakmıştım sadece bu doktorun özgeçmişi yazıyordu hacettepe tıp mezunu olması ilgilimi çekmişti. hatta internetteki fotosu kötü görünce şaşırdım zaten bu adam o adam mı diye işin şakası pek genç duruyordu, parlak filan ay adam okusa bunları ismi yavuz emre şükür.

devlet diye değiştirecektim geçen gittiğimde biraz ilgisizdi çıktı da vermedi bu gidişim de biraz espiriliydi. ama yine çıktı yok. ilk bebek olunca insan hevesleniyo evde bakıyordum ara sıra. bundan önce lokman hekime gitmiştim 2-3 kez. bu sefer de koruya gideyim demiştim ama kararsız kaldım. doğum için de herkes özele gidince insan devlet hastanesinden korkuyor. gerçi bu hastanenin doğum salonu odası filan çok sakin tek kişilik.

sen nerede otuyorsun. ben eryamanda biraz da buraya yakın olsun diyorum. ona göre araştırıyorum.

ay canım profiline baktım da sen bursaymış

Son düzenleme:
ecem duyduğuma göre 5 kilo almışsın. hamile kalmadan önce boy kilo kaçtı? şimdi kilo kaç oldu. bir yazsana bana. ben bu kilo konusunda çok tedirginim. aynı gidiyorsak bir çaresine bakalım
66 kiloydum şimdi 71 oldum.. boy 165...
diyorum yaa benimkisi yatmaktan hareketsizlikten kaynaklanıyor.. yadiklerimede dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile... doğuma yuvarlanarak gidicem muhtemelen..
sende durumlar nasıl bacım?

Amannn canım benim takmayın bu kiloları kafaya bebişlerimizin canı sağolsun doğumdan sonra verilir onlar kiloluda öle böle doğum yapıyor zayıfta hehe nasıl olsa doğumdan sonnra çok sıkı diyet yapıcaz o yüzden şimdi keyfini çıkarın derim ben şekerlerrr Buarada bende 5 kilo aldım ama kilolu kaldım zaten 68 kilo ile kaldım 72 kiloyum anammmm ben 85 i falan bulurum herhalde topikkkk benn

Kızlar yaa birbirimizi face e de ekleyelim ilerleyen zamanlarda güzel olmazmı birbirimizi görmüş oluruz bebişlerimiz doğunca onları görürüz hatta aynı ildekiler görüşebilir bile tabi bu benim nacizane fikrim şekerlerr

haklısın valla bir daha ne zaman bu kadar yeme konusunda rahat olucazki..
bebeklerimizin canları sağ olsun yarasın minişlere löp löp et olsun

hmm canım ya ben 168 boy 73 kilo ile hamile kaldım şimdi 76,5 kiloyum. her akşam yürüsem diyorum 1-1,5 saat. belki bir yerlerden veririm. bacaklarım kalındı daha da kalınlaştı geçen basen ölçümü aldım şok oldum normal doğum yapamamaktan korkuyorum. normal için biraz hareketli olmak gerekiyor sanırım.

kızlar bu arada eltim bursada yaşıyor dün doğum yapmış 38.haftasında kız bebeği oldu. normal doğum yaptı maşallah. minyon biriydi. ilk 3 ay kustu 9 kilo verdi. serumla filan geçti hamileliği. sonradan iştahı açılmış. 3,200 doğmuş bebek. gemliktelerdi devlete gidiyordu sancısı gelince hastaneye götürmüşler hastanede doktor olmayınca bursaya götürün demişler.

evet güzel fikir.. özelden linkimi gönderiyorum sana

evet ben bursadayım genel olarak medicalden çok şikayet var ama ben doktorumiçin oraya gidiyorum o nereye ben oraya benim gebelik normal gidiyor ama kan pıhtılaşmam var korkuyorum doktorumada çok güveniyorum o yaptırsın doğumumu istiyorum ama 2000tl 2.500 tlden bahsediyolar bebek için çok masraf olcak zaten. badanam yapılcak. ay bilmiyorum hakkımızda ne hayırlıysa o olsun ne diim

derdim kilo değil inan ki sadece normal doğum yapamamak. ya kilodan dolayı yapamazsam ya da kaslar güçsüz olur normal doğuramam tek derdim bu

kızlar okuyorum da yazdıklarınızı 4-5-9 kilo alanlar war aranız da

dr larınız kızmıyo mu cok kilo almışsın diye
sonuçta benim yengem 5 aylık ken nerdeyse hiç kilo almamıştı zaten 42 kilo bi kadın dıı doğuma dam 23 kilo almış olarak girdi

son aylarında bületn ersoy gibi görünüyoduu

ben 1,64 boyundayım 56,5 kiloydum 59 olmuşum dr aaa cok kilo almışsın kusmalarından dolayı farkı kapatıyon belki de ama ayda 1,5-2 kilodan fazla almaman gerek yoksa rejim yapıcaz dedii banaa cok kilo almak şeker hastalığına neden oluyo hamilelikde dedi banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…