hadi hayırlı olsun masalcım ben tam tersi diye biliyorum 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye okudum sanki araştıralım bakalım :)
yaaaa bu kilolar nasıl alındı zannediyorsun sen şekerim.. ööle kolay bişi değil yata yata büyüttüm ben onları.ayy sen bide evdesin tembel seni... kalk bakim ecemcim hemen bugün git yaptır aşıları kaçırmaman lazım
yaa bizim aile hekimini yanlış yere vermişler.. bayaa uzak.. yürüsem 20 bu halimle yürüsem 30 dklık mesafe.. aslında yakınımda var.. önce oraya kayıt almam lazım sonra kendimi kaydettirmem lazım..aynen ben de bildiğim halde ayaklarım hiç gitmiyor.hem de tam karşımda aile hekimliğii.hem hiç hijyenik bi yer değil hem de enjeksiyondaki memur acıtıyor herkesin canını..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...simler/156175-ikili-testte-bhcg-cinsiyet.html
işte bu topic de bakabilirsiniz kızlar tutanda var tutmayanda
kutuplardan basık ekvatordan şişkin bu güzelmiş tam beni anlatıyor
bende evde otur işde otur hiç hareket yok bi ara temizlik yapıyordum artık onuda yapmıyorum dediğin gibi korku :) yakınımlarımda aynı doğumdan sonra zayıfladılar inş bende onlar gibi olurum
kızlar merhaba bugün ikili sonucu almaya gittim şükür sorun yok. cinsiyeti sordum daha belli olmaz dedi. dün biraz leke geldi diyince yat bakalım dedi. ultrasonda bakarken bebeğin durumu iyi dedi cinsiyetiii deee sanki erkek dediama kesin değil dedi 2 hafta sonra gel bakarız dedi. geçen çıktı vermemiştiniz şimdi alabilir miyim dedim Alamazsın dedi neden dedim çünkü kağıdımız yok dedi
diş etlerim kanıyor armut filan yerken yumuşak olmasına rağmen üzerinde kan oluyor neden dedim çünkü hamilesin dedigüldü. vitamine başlayalım dedi elevit yazdı. ne alem bir doktorum var.
gözün aydın tatlım. ne güzel ya öyle doktor çok hoşmuş valla
pek de artist bir görsen podyumdan fırlamış gibierkek doktor.
bu hafta değiştirecektim hastanemi de çok güldürdü beni biraz daha devam edeyim diyorum
vay yakışıklı he.
benim doktorunda o kadar yumuşak okadar sakin bi ses tonu varki mutluluktan uçuyosun o anlatırken
ee neden değiştirceksin hastaneyi
ya bende medicale gidiyorum ama hastane hakkında çok şikayet var bide doğum ücreti çok pahalı napıcamızı bilmiyoruz öderiz ama zorlar bizi
66 kiloydum şimdi 71 oldum.. boy 165...ecem duyduğuma göre 5 kilo almışsın. hamile kalmadan önce boy kilo kaçtı? şimdi kilo kaç oldu. bir yazsana bana. ben bu kilo konusunda çok tedirginim. aynı gidiyorsak bir çaresine bakalım
ecem duyduğuma göre 5 kilo almışsın. hamile kalmadan önce boy kilo kaçtı? şimdi kilo kaç oldu. bir yazsana bana. ben bu kilo konusunda çok tedirginim. aynı gidiyorsak bir çaresine bakalım
haklısın valla bir daha ne zaman bu kadar yeme konusunda rahat olucazki..Amannn canım benim takmayın bu kiloları kafaya bebişlerimizin canı sağolsun doğumdan sonra verilir onlar kiloluda öle böle doğum yapıyor zayıfta hehenasıl olsa doğumdan sonnra çok sıkı diyet yapıcaz o yüzden şimdi keyfini çıkarın derim ben şekerlerrr Buarada bende 5 kilo aldım ama kilolu kaldım zaten 68 kilo ile kaldım 72 kiloyum anammmm ben 85 i falan bulurum herhalde topikkkk benn
66 kiloydum şimdi 71 oldum.. boy 165...
diyorum yaa benimkisi yatmaktan hareketsizlikten kaynaklanıyor.. yadiklerimede dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile... doğuma yuvarlanarak gidicem muhtemelen..
sende durumlar nasıl bacım?
evet güzel fikir.. özelden linkimi gönderiyorum sanaKızlar yaa birbirimizi face e de ekleyelim ilerleyen zamanlarda güzel olmazmı birbirimizi görmüş oluruz bebişlerimiz doğunca onları görürüz hatta aynı ildekiler görüşebilir bile tabi bu benim nacizane fikrim şekerlerr
aaa ankarada mısın sen de. canım ben de duymuştum. ya bak benim de durumum o kadar olumsuz değil yani öderim ama ben biraz gereksiz buluyorum. eğer riskli bir gebelik değilse doğum normal bir süreç. o kadar da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. bak ben yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum son 2 kontroldür. internetten bakmıştım sadece bu doktorun özgeçmişi yazıyordu hacettepe tıp mezunu olması ilgilimi çekmişti. hatta internetteki fotosu kötü görünce şaşırdım zaten bu adam o adam mı diyeişin şakası pek genç duruyordu, parlak filan ay adam okusa bunları ismi yavuz emre şükür.
devlet diye değiştirecektim geçen gittiğimde biraz ilgisizdi çıktı da vermedi bu gidişim de biraz espiriliydi. ama yine çıktı yok. ilk bebek olunca insan hevesleniyo evde bakıyordum ara sıra. bundan önce lokman hekime gitmiştim 2-3 kez. bu sefer de koruya gideyim demiştim ama kararsız kaldım. doğum için de herkes özele gidince insan devlet hastanesinden korkuyor. gerçi bu hastanenin doğum salonu odası filan çok sakin tek kişilik.
sen nerede otuyorsun. ben eryamanda biraz da buraya yakın olsun diyorum. ona göre araştırıyorum.
ay canım profiline baktım da sen bursaymış
Amannn canım benim takmayın bu kiloları kafaya bebişlerimizin canı sağolsun doğumdan sonra verilir onlar kiloluda öle böle doğum yapıyor zayıfta hehenasıl olsa doğumdan sonnra çok sıkı diyet yapıcaz o yüzden şimdi keyfini çıkarın derim ben şekerlerrr Buarada bende 5 kilo aldım ama kilolu kaldım zaten 68 kilo ile kaldım 72 kiloyum anammmm ben 85 i falan bulurum herhalde topikkkk benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?