1 kiloda ne var ben 3,5 kilo aldım :)
gebelikte kilo alımı diye google yazınca gebelik org sayfasında bir hesaplayıcı çıkıyor oraya göre 2-3 kilo almam gerekirmiş
baktın ipin ucu kaçıyor azaltırsın doğuma kadar da 10 kilo al canımBen bulantılardan aşermedim bile. Valla bi açılacak sonra durmadan yiyip şişeceğim herhalde. 3 Aydır şekerli yiyeceklerin tadını unuttum. Meyvedeki şeker bile midemi bulandırıyor. Sıvı gıdada alamıyorum bulantı yapıyor. Sanırım bundan kurtulunca çikolataya, pastaya verecem kendimi :)) Beni korkutan bel fıtığı işte. Dikkat etmeliyim ama bakalım
Bende kilo almaya basladim bir bucuk iki kilo aldim onumuzde kis aylari var ve benim kisin istahim acik olur e harekette azaliyo simdi hamilelimle bu ikiye uce katlanacak valla dikkat etmem lazim daha simdiden kendimi begenmemeye basladim(
Kimse beni merak etmemiş ya(
Canim benim hic uzullme ben gunlerce girmiyorum kimsenin dusundugu yok yalniz degilsin:26:
bugun bende leke vardı ama rengini tam anlayamadım. çok açık kahve gibi sanki ama kenarları kahve ortası açık gibi:44:
1 kiloda ne var ben 3,5 kilo aldım :)
gebelikte kilo alımı diye google yazınca gebelik org sayfasında bir hesaplayıcı çıkıyor oraya göre 2-3 kilo almam gerekirmiş
sonunda bebeğimin cinsiyetini öğrendimmmmmm
oğlumuz olacak inşallah çokoprensim meleğim benimmmm güzel oğlum annesinin bitanesi
inşallah daha bilmeyenlerde hemne öğrenir dahada havaya giriyor insan alışveriş bile yaptım ALLAH herkesin gönlüne göre versin
yalnız çok kilo almışım 9 kg
Tahlillere ayrı ücret almamaları çok iyiymiş. Çekirge Dorukun yeni doğanı iyiymiş ama orda da tam içime sinen bir doktor yok, hem kalabalıkmış dediğin gibi. Ahmet Yılmazı da okudum evet, orası da kalabalık. Hem medical park soğuk bir hastane gibi geliyor ne bileyim. En iyisi konuşmak sanırım gidip. Bi karar versem gerisi gelecek inşallah
tebrik ederimmmm :) çokoprens :))) çok güzel
9 kilo maşallahın var.kaç kilo ile hamile kalmıştın ki
cumartesi geceden beri migren ağrım vardı bugün anca kendime geldim malum hamilelikten dolayı ilaç kullanamıyorumda çok ağır geçiyor
yinede şükrediyorum halime
biz sohbet edelim bari nasılsın hersey yolunda inşallah
yıllardır midemden kıvranır dururdum.hayat resmen eziyetti,su içşem ağırırdı o derece
sonra endoskopi yaptırdım.helikobakteri çıktı vede gaztrit 15 gün bi ilaç tedavisi gördüm.ama öyle böyle değil.
günde 12 tane ilaç.o da ayrı bir eziyetti.
tedaviden 15 gün sonra hamile kaldım.o gün bu gün binşükür halime çok iyiyim,
iyiki olmuşum endoskopi yoksa hamilelikte şimdi yerlerde sürünüyodum
cumartesi geceden beri migren ağrım vardı bugün anca kendime geldim malum hamilelikten dolayı ilaç kullanamıyorumda çok ağır geçiyor
yinede şükrediyorum halime
biz sohbet edelim bari nasılsın hersey yolunda inşallah
sonunda bebeğimin cinsiyetini öğrendimmmmmm
oğlumuz olacak inşallah çokoprensim meleğim benimmmm güzel oğlum annesinin bitanesi
inşallah daha bilmeyenlerde hemne öğrenir dahada havaya giriyor insan alışveriş bile yaptım ALLAH herkesin gönlüne göre versin
yalnız çok kilo almışım 9 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?