2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Herkese Merhabalar. Bol bulantılı bir günü geride bırakıp okulda kusmadan eve geldim şükür :)) Herkes için her şey yolundadır umarım. Ben kilo alıp almadığınızı merak ediyorum. İlk aylarda çok almamak gerekiyormuş aslında. Ben 13. haftada olmama rağmen 1 kilo aldım bile. Bel fıtığım da var korkuyorum açıkçası. Sizde durumlar nasıl?

1 kiloda ne var ben 3,5 kilo aldım :)

gebelikte kilo alımı diye google yazınca gebelik org sayfasında bir hesaplayıcı çıkıyor oraya göre 2-3 kilo almam gerekirmiş

Son düzenleme:
hamileyken çalışmak çok zormuş. bir de benim gibi kilo alınca giyim çok sorun oldu. altıma giyecek birşey bulamıyorum. 2 tane büyük beden pantolonum vardı onlar da artık rahatsız ediyor karnıma batıyor. dışarı da çıkamadım bakmaya. yorgun geliyorum. bir de bu sabah leke görünce korktum. internetten dün sipariş verdim ama onlar gelene kadaaar...

1 kiloda ne var ben 3,5 kilo aldım :)

gebelikte kilo alımı diye google yazınca gebelik org sayfasında bir hesaplayıcı çıkıyor oraya göre 2-3 kilo almam gerekirmiş

Ben bulantılardan aşermedim bile. Valla bi açılacak sonra durmadan yiyip şişeceğim herhalde. 3 Aydır şekerli yiyeceklerin tadını unuttum. Meyvedeki şeker bile midemi bulandırıyor. Sıvı gıdada alamıyorum bulantı yapıyor. Sanırım bundan kurtulunca çikolataya, pastaya verecem kendimi :)) Beni korkutan bel fıtığı işte. Dikkat etmeliyim ama bakalım

baktın ipin ucu kaçıyor azaltırsın doğuma kadar da 10 kilo al canım ben 20 almaktan korkuyorum

Bende kilo almaya basladim bir bucuk iki kilo aldim onumuzde kis aylari var ve benim kisin istahim acik olur e harekette azaliyo simdi hamilelimle bu ikiye uce katlanacak valla dikkat etmem lazim daha simdiden kendimi begenmemeye basladim (

Bende kilo almaya basladim bir bucuk iki kilo aldim onumuzde kis aylari var ve benim kisin istahim acik olur e harekette azaliyo simdi hamilelimle bu ikiye uce katlanacak valla dikkat etmem lazim daha simdiden kendimi begenmemeye basladim (

Çok almamışsın ki canım yaa bozma şimdiden moralini. Şu an iyi gidiyorsun, kışın da birazcık dikkat etmeye çalışırsın ya da hareket etmeye çalışırsın olur biter.

sonunda bebeğimin cinsiyetini öğrendimmmmmm

oğlumuz olacak inşallah çokoprensim meleğim benimmmm güzel oğlum annesinin bitanesi

inşallah daha bilmeyenlerde hemne öğrenir dahada havaya giriyor insan alışveriş bile yaptım ALLAH herkesin gönlüne göre versin

yalnız çok kilo almışım 9 kg

Canim benim hic uzullme ben gunlerce girmiyorum kimsenin dusundugu yok yalniz degilsin:26:

cumartesi geceden beri migren ağrım vardı bugün anca kendime geldim malum hamilelikten dolayı ilaç kullanamıyorumda çok ağır geçiyor
yinede şükrediyorum halime
biz sohbet edelim bari nasılsın hersey yolunda inşallah

tebrik ederimmmm :) çokoprens :))) çok güzel
9 kilo maşallahın var.kaç kilo ile hamile kalmıştın ki

ben medicale ahmet yılmaza gidiyorum çok kalabalık diye yazılmış ama bu kalabalığın bana bi zararı yok çünkü doktor çok iyi.
gereken ilgi alakayı gösteriyor.
hastane hakkında bişi diyemicem herkesin düşüncesi farklı olabiliyor. ben hastanedende çok memnunum , doktorumdanda çok memnunum.
söylemek istedim
tabii bende tavsiye üzerine gittim medical ahmet yılmaza memnun kaldım eşimde onayladı ve devam ettik
doktor riskli gebelikler uzmanı tercih sebeplerimden biride bu

yıllardır midemden kıvranır dururdum.hayat resmen eziyetti,su içşem ağırırdı o derece
sonra endoskopi yaptırdım.helikobakteri çıktı vede gaztrit 15 gün bi ilaç tedavisi gördüm.ama öyle böyle değil.
günde 12 tane ilaç.o da ayrı bir eziyetti.
tedaviden 15 gün sonra hamile kaldım.o gün bu gün binşükür halime çok iyiyim,
iyiki olmuşum endoskopi yoksa hamilelikte şimdi yerlerde sürünüyodum

çok geçmiş olsun ah benimde hiç olmasa ama oluyo işte geçen hafta 3 gün bu hafta 3 gün sürdü dileğim bidaha olmaması

Canim sana yazip hemen cikmistim cok sukur iyiyim bulanti haric hala kusiyorum sanada gecmis olsun minoset icilebiliyo aslinda doktoruna bi dqnis istersen zarari yoksa sanada iyi gelir belki

Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah
bende dün doktordaydım ordan baktım burdan baktım bi pipi göremedim galiba kız ama net bişi diyemiyorum bidahaki geldiğinde net öğrenebilirsiniz dedi doktor. bebek çok iyi ama maşallah dedi benim için bu çok önemliydi çünkü düzgün beslenemiyorum.
3 hafta sonra çağırdı bakalım. hayırlı evlat olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…