Canim sana yazip hemen cikmistim cok sukur iyiyim bulanti haric hala kusiyorum sanada gecmis olsun minoset icilebiliyo aslinda doktoruna bi dqnis istersen zarari yoksa sanada iyi gelir belki
ya minoset kullandım ama hiç bir faydası olmadı
bulantıların yavaş yavaş azalır inşallah
benimde bulantılarım çok kötüydü günde 7-10 kez kusuyodum yavaş yavaş azaldı ve şimdi sabah bulantım ve kusmam oluyor gün içinde kusmuyorum ama bulantılarım var inşallah bu bulantı hisside geçer
Canim bence o bulanti hissi hic gecmicek bebis dogana kadar gwcseydi gecerdi simdiye kadar ya
çok geçmiş olsun ah benimde hiç olmasa ama oluyo işte geçen hafta 3 gün bu hafta 3 gün sürdü dileğim bidaha olmaması
ya minoset kullandım ama hiç bir faydası olmadı
bulantıların yavaş yavaş azalır inşallah
benimde bulantılarım çok kötüydü günde 7-10 kez kusuyodum yavaş yavaş azaldı ve şimdi sabah bulantım ve kusmam oluyor gün içinde kusmuyorum ama bulantılarım var inşallah bu bulantı hisside geçer
15+3 üm,5 kg.almışım:18:herkese merhabalar. Bol bulantılı bir günü geride bırakıp okulda kusmadan eve geldim şükür :)) herkes için her şey yolundadır umarım. Ben kilo alıp almadığınızı merak ediyorum. Ilk aylarda çok almamak gerekiyormuş aslında. Ben 13. Haftada olmama rağmen 1 kilo aldım bile. Bel fıtığım da var korkuyorum açıkçası. Sizde durumlar nasıl?
ben de dün elbise aldım en sonunda.. Tabii şimdiye kadar 5 kilo almam ve göbeğimin baya çıkmasından dolayı normal kıyafetler olmadığı hamile giyim mağazasından almak durumunda kaldım.. Artık abiye olmasa da idare eder... Resmini paylaşıyorum bakalım beğenecekmisiniz....
Eki Görüntüle 518912
ayyy evet yaaaa daha yeni izlemek nasip oldu hehehe çok güldüm gerçektenkızlar bir reklam var bebeklerle burun ilacı reklamı,ya ben ona bayılıyorum.
o anne buraya gelecek....gece 5 kere gelecek...harikalar ya.izledinizmi ?
sonunda bebeğimin cinsiyetini öğrendimmmmmm
oğlumuz olacak inşallah çokoprensim meleğim benimmmm güzel oğlum annesinin bitanesi
inşallah daha bilmeyenlerde hemne öğrenir dahada havaya giriyor insan alışveriş bile yaptım ALLAH herkesin gönlüne göre versin
yalnız çok kilo almışım 9 kg
Canim bence o bulanti hissi hic gecmicek bebis dogana kadar gwcseydi gecerdi simdiye kadar ya
günaydın kızlar.dün kontrolüm vardı.bir oğlumuz olacakmış.ultrasonu açar açmaz pozunu verdi:))ama 1 ayda 3 kiloya yakın almışım.dr çok dedi.elevitin de etkisi varmış,eleviti hergün yerine gün aşırı yaptı.osmin diye kalsiyum+magnezyum+çinko+d vitamini kompleksi verdi.bugün de kan değerime bakıp kan ilacı yazcakmış(hamile kıyafetleri size 36 büyük oluyomuş.bana 42 oluyo.tabii biraz salaş alıorum.büyüyünce de giyerim die:))
aç tok falan denilmedi canım ama ben aç karnına gitmiştim.üçlü test içinde kan mı vercez ya üfff peki aç tok bişey demişmiydi doktorun bende 15 gün sonra gitcem de üçlü için
canım ben yirmi beş yaşındayım daha stres yapmamaya çalışıyorum ama yinede elimde değil hayırlısı ile inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız..Canım hiç stres yapma. Bana doktor ense kalınlığı yüksek görünüyor demişti. Detaylı ultrasyon istemişti. Detaylı ultrasyon için yönlendirdiği doktor. Birşey yok dedi ki normal ultrasyonla baktı. Sonra ikili test istedi. Ben de o süreçleri çok ama çok sıkıntılı geçirdim. Ama iyi çıktı. Senin de iyi çıkacak inşallah. İkili testte ense kalınlığı, burun ölçümü ve annenin yaşı etkili. Yaşın 30un üstündeyse de biraz yüksek çıkabiliyor. Ama bu testler yüzde yüz sonuç vermiyor ki. Sadece risk olabilir diyor. Ayrıca senin ultrasyonun da normalmiş.Kalbini ferah tut.İnşallah hiçbir şey olmaz.
selam kızlar epey geriden takip ediyorum ben sizi ama bakıyorum yinede arada:))
kontrolümüz vardı salı günü,her şey yolunda çok şükür.bende 1 haftadır hiç kusmadım nerdeyse,düzeliyor sanırım.
gaz sorunum geçmiyo çıkaramıyorum hiç,midemde rahatsız zaten dedim doktor multibionta diye bi vitamin verdi bakalım ne işe yarayacak..
bu arada yoğun bir kalça ağrım var sol tarafım oturup kalkarken kırılacak gibi( sizde var mı böyle bişey??
maşallah size cnm
ben de diyordun benden başkasında kalça ağrısı yok benzerim çıktı,al benden de o kadar çok ağrıyor kuyruk sokumu ve bele de vuruyor.
neyse içim rahatladı en azından:)) insan ister istemez panik oluyo değişik bir ağrı duyunca hemen:))
benim geçen haftalarda belim çok ağrıyodu yatakta dönemiyordum yoğurt yemeye gayret ediyorum her gün bir kase.şimdide kalçama indi,böyle tam tarifte edemiyorum yerini ama kuyruk sokumu kalça civarı herhalde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?