2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Canim sana yazip hemen cikmistim cok sukur iyiyim bulanti haric hala kusiyorum sanada gecmis olsun minoset icilebiliyo aslinda doktoruna bi dqnis istersen zarari yoksa sanada iyi gelir belki

ya minoset kullandım ama hiç bir faydası olmadı
bulantıların yavaş yavaş azalır inşallah
benimde bulantılarım çok kötüydü günde 7-10 kez kusuyodum yavaş yavaş azaldı ve şimdi sabah bulantım ve kusmam oluyor gün içinde kusmuyorum ama bulantılarım var inşallah bu bulantı hisside geçer

Canim bence o bulanti hissi hic gecmicek bebis dogana kadar gwcseydi gecerdi simdiye kadar ya

günaydın annişler
sağlıklı mutlu bir gün geçirelim hep birlikte inşallah...
masalcım geçmiş olsun cnm... inşallah tekrarlamaz bir daha.. kardeşimde de migren var.. ne beter ağrı çektiğini görürüm.. yavrucak kıvranırdı.. rabbim şifa versin inşallah...
mirzaelacım.. tebrik ederim... oğluşun hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah... darısı cinsiyetini öğrenemeyenlerin başına olsun o zaman.. bizim de haftaya cumartesi kesinleşecek inşallah... ssağlıklı olsunlar yeterki....
sonsycim leke bir daha gelmediyse önemli olduğunu sanmıyorum ama sen danış yine de doktoruna arkadaşım...
bu arada kimse beni merak etmemiş diye sitemler edilmiş kızlar... inanın hepiniz ayrı ayrı merak ediliyorsunuz.. ayrım yapmaksızın kocaman bir aileyiz burda
sadece topiğe çok sık girmemenizden dolayı gözden kaçmış olabilir.. aklınıza başka bir şey gelmesin lütfen....
ben de dün elbise aldım en sonunda.. tabii şimdiye kadar 5 kilo almam ve göbeğimin baya çıkmasından dolayı normal kıyafetler olmadığı hamile giyim mağazasından almak durumunda kaldım.. artık abiye olmasa da idare eder... resmini paylaşıyorum bakalım beğenecekmisiniz....

Son düzenleme:

çok zor cnm ya,benim 3 hafta sadece bulantım oldu.bir günde salgından bişey kapmıştım 4 kere su içince bile kusturdu
o an aklıma geldi devamlı kusanlar.çok zor bişeymiş.bir gün bile yetti.inşallah bütün hamilelik boyunca sürmez

15+3 üm,5 kg.almışım:18:

günaydın cnm,elbise süper çok beğendim

günaydın kızlar.dün kontrolüm vardı.bir oğlumuz olacakmış.ultrasonu açar açmaz pozunu verdi:))ama 1 ayda 3 kiloya yakın almışım.dr çok dedi.elevitin de etkisi varmış,eleviti hergün yerine gün aşırı yaptı.osmin diye kalsiyum+magnezyum+çinko+d vitamini kompleksi verdi.bugün de kan değerime bakıp kan ilacı yazcakmış(hamile kıyafetleri size 36 büyük oluyomuş.bana 42 oluyo.tabii biraz salaş alıorum.büyüyünce de giyerim die:))

Allahh analı babalı büyütsünn erkek annesii

9 kiloyu nasıl aldınn yaa ben merak ettim daha şimdidenn :26:

tebrik ederim canım harika :) hayırlı uğurlu olsun ! banada 40-42 oluyor doğurunca veririrz :)

canım ben yirmi beş yaşındayım daha stres yapmamaya çalışıyorum ama yinede elimde değil hayırlısı ile inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız..

selam kızlar epey geriden takip ediyorum ben sizi ama bakıyorum yinede arada:))
kontrolümüz vardı salı günü,her şey yolunda çok şükür.bende 1 haftadır hiç kusmadım nerdeyse,düzeliyor sanırım.
gaz sorunum geçmiyo çıkaramıyorum hiç,midemde rahatsız zaten dedim doktor multibionta diye bi vitamin verdi bakalım ne işe yarayacak..
bu arada yoğun bir kalça ağrım var sol tarafım oturup kalkarken kırılacak gibi( sizde var mı böyle bişey??

maşallah size cnm
ben de diyordun benden başkasında kalça ağrısı yok benzerim çıktı,al benden de o kadar çok ağrıyor kuyruk sokumu ve bele de vuruyor.

günaydın kızlar ;
eczaglcüm tebrikler cinsiyetini öğrenmişsin çok sevindim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
bugün nasılsınız kızlar eylülüde bitiyoruz

maşallah size cnm
ben de diyordun benden başkasında kalça ağrısı yok benzerim çıktı,al benden de o kadar çok ağrıyor kuyruk sokumu ve bele de vuruyor.

neyse içim rahatladı en azından:)) insan ister istemez panik oluyo değişik bir ağrı duyunca hemen:))
benim geçen haftalarda belim çok ağrıyodu yatakta dönemiyordum yoğurt yemeye gayret ediyorum her gün bir kase.şimdide kalçama indi,böyle tam tarifte edemiyorum yerini ama kuyruk sokumu kalça civarı herhalde:))

Annemin demesine göre erkek çocuğu daha çok bel ağrısı yaparmış,ama yengemin 2 oğlu var ilkinde bişey yaşamadı ikincide o da hep bel ağrısından şikayet etti..
benim de özellikle yatakta sırt üstü yatamıyorum,dönerken ah ofla oluyor hep..ben de süt içmeye çalışıyorum cnm.
olsun var olsun bu ağrılar,şükür ben bulantı kusma yaşamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…