2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

ayy korkuttun sen beni şimdi :) yok canım zaten öncedende söylemiştim benim doktor ilgisiz çıktı zaten 2 kez gittim nys onu boşver ben sizdende kısayım 158 felanım kilom 59 du oldu 65 ama ben tatile çıkmıştım o zaman aldım 3 kilosunu hamile olduğumun farkındada değilim habire yedim gidince rejime girecektim nasılsa tabi plan hiçbir zaman tutmaz onu anladım artık dikkat etsem iyi olacak kendim için değilde dediğin gibi ilerki haftalarda zorluk çıkar allah korusun

İşte canım bende öyle biliyorum 7 aydan sonrarı fena hele ayak bileklerii kafam kadar olmuştu yengem dee gözümün önünde

kii bende kilo almaya cok yatkınımm kendimi bildim bileli dikkat ederim yediklerimee, ben 7. aydan sonra korkuyorum asıll

hem doğumu etkiliyo gercektenn o kilolarr :26:

bana şimdiden cok dadlı yeme cok pilav makarna ekmekk yeme dedi dr um

yakınındakine git canım ikametgahın aynı adreste ise sistemden görürler değilse muhtardan ikametgah belgesi alıp kaydını aldırabilirsin hemen alıyorlar dilekçeyle

kararını bi an önce vermen iyi olur masalcım çünkü son vakitlerde devlet hastanesini tercih edersen ilgilenecek doktor bulman zor oluyormuş

evet kızlar kilo almayı kendimiz için dert etmeyelim ama sağlıklı bi hamilelik için kilo zararlı yani fazlası zararlı.
bebeklerimize löp löp et olmuyo ne yazıkki sadece bize yağ oluyo canım :) bebeğin ihtiyacı belli kalsiyum omega3 aşırı tatlı ve hamur işlerinden uzak durun özellikle.. Mutlaka yiyin tadına bakın ama az yiyin ve 4. aydan sonra tuzu da azaltın canlar ödem yapıyo kuru şişlik oluyo çok zorluyo

kısacası kilolara kendimiz için değil bebekler için dikkat edeceğiz haftada 450 gr ayda 1-1,5 kiloyu geçirmemek en sağlıklısı.. bide hareket

ecemcim özellikle sana söylüyorum bak havalar iyice soğumadan yavaş yavaş yürüyüşlere çık kendini yormadan hareket etmeye çalış

Cnm şükür geçmiş olsun diyimmm,doktorun gerçekten alemmiş.
ecem duyduğuma göre 5 kilo almışsın. hamile kalmadan önce boy kilo kaçtı? şimdi kilo kaç oldu. bir yazsana bana. ben bu kilo konusunda çok tedirginim. aynı gidiyorsak bir çaresine bakalım
ben de 5 kg aldım cnm ben Allahtan 10 kg.vermiştim evvelinde.
62 ile kaldım,boy 1,58
şuan 67yim

Valla ben de hep diyecem de benim başka bir topikten cezam vardı bununla ilgili.
Ekleşelim ama burda yazmaktan vazgeçmeyelim.
Ben akşamları telefondan girince ordan yazarım

tebrik ederim.sağlıkla eline de alırsın inşallah oğlunu.
bende xxl alıyorum :) kilolu hamile kaldım zaten.
36 yı en son 3 yıl önce giydim :)))

bugun bende leke vardı ama rengini tam anlayamadım. çok açık kahve gibi sanki ama kenarları kahve ortası açık gibi:44:

canım bılıyorsun ben de bır lekelenme yasamıstım aynen kahverengı gıbıydı doktorum bana kırmızı olmadıkca korkma demıstı ama gene de doktorunla ıletısıme gec derım ben yasadıgımda doktorum bana uzan ıstırahat et demıstı cok gecmıs olsun tatlım korkma kalbını ferah tut

aynen benimde hep kilo al ver böyle geçiyor zamanım banada yeme diyorlar ama gelde mideye anlat ee sigara içiyordum önceden duyunca bıraktım kilo almama oda sebeb bir nevi nys artık dikkat etsem iyi olacak

merhaba canım ben de oyle duymustum erkek cocuk bele kız cocuk karına agrı yaparmıs benım de belım agrıyor ama bakalım ne kadar dogru olacak ben de ogrenecegım ayın 18ınde kısmetse bır de ben sey duydum erkek cocugun dogumu daha kolay dıyorlar sadece dogumda da bele vuruyormus kız da ıse gene karına vuruyormus ama bakacagız bakalım ne olacak

Kızlar Merhaba uzun zamandır giremiyodum foruma yğunluktan, hala da geçmiş sayfaları okuyamadım malesef çok istememe rağmen (
gözümün önünü göremiyorum çünkü resmen baş ağrısından günlerdir aranızda bu kadar baş ağrısı çeken varmı arkadaşlar?? normalmi acaba bu kadar ağrı bu aylarda bilmiyorum geçsin artık şu kötü ağrıııı nolur dua edin

merhaba kızlar anam sımdı okudum da 5 kılo alan ecemı tebrık edıyorum anam yat yat nereye kadar gez kız azıcık dolas soyle gobusunu gostere gostere
9 kılo alan arkadasıma da kocaman bır tebrık koyuyorum(hanı bır ara tv de turk malı dıye bır dızı vardı avbıye kuzu gıbı hıssettım kendımı)
ben 1.5 yada 2 kılo almısım bu zamana kadar sanırım ben calısıyorum ya hareket halındeyım ondan sanırım kılo almıyorum bır de ben cok yuruyorum annem bu arada dedı kı dogumdan once ne kadar cok yurursen dogumun o kadar kolay olur dedı bır de bebek daha saglıklı olurmus kaptırmayın kendınızı kızlar eve bız hasta degılız kı hamıleyız sadece hepınızı cok sevıyorum opuyorum bır de bu arada benım yemek yapmam lazım kocısıme ben bırazdan ıse gıdecegım geldıgınde yesın adamcagız

Ah cnm Allah yardımcın olsun

tebriklerini kabul ediyorum cnm afiyetle...
ne yapayım şekerim korkudan yatıyorum işte... ayrıca yürüyüş iş yapmak şu anda zaten yasak.. tüp bebek old için dr da temkinli davranıyor...

tebriklerini kabul ediyorum cnm afiyetle...
ne yapayım şekerim korkudan yatıyorum işte... ayrıca yürüyüş iş yapmak şu anda zaten yasak.. tüp bebek old için dr da temkinli davranıyor...

yat yat kuzum bebısın ıcın hangısı hayırlıysa onu yat tatlım ya sende de var mı belım kuyruk sokumum cok agrıyor ya gece yatamıyorum artık uykudan uyanıp uyanıp uyuyorum delı olacagım

yat yat kuzum bebısın ıcın hangısı hayırlıysa onu yat tatlım ya sende de var mı belım kuyruk sokumum cok agrıyor ya gece yatamıyorum artık uykudan uyanıp uyanıp uyuyorum delı olacagım
her şey bebeğim için kuzum yaa o ii olsun yeterki... ben razıyım her şeye...
cnm hemdde nasıl bir ağrı biliyormusun anlatamam... ama benim yatarken değilde yarım saat yürüdüğümde oluyor.. hamilelikten öncede vardı gerçi ama bu kadar değildi tabi.. bi de sağ bacağıma vuruyor ağrısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…