kızlar okuyorum da yazdıklarınızı 4-5-9 kilo alanlar war aranız da
dr larınız kızmıyo mu cok kilo almışsın diye
sonuçta benim yengem 5 aylık ken nerdeyse hiç kilo almamıştı zaten 42 kilo bi kadın dıı doğuma dam 23 kilo almış olarak girdi
son aylarında bületn ersoy gibi görünüyoduu
ben 1,64 boyundayım 56,5 kiloydum 59 olmuşum dr aaa cok kilo almışsın kusmalarından dolayı farkı kapatıyon belki de ama ayda 1,5-2 kilodan fazla almaman gerek yoksa rejim yapıcaz dedii banaacok kilo almak şeker hastalığına neden oluyo hamilelikde dedi banaa
ayy korkuttun sen beni şimdi :) yok canım zaten öncedende söylemiştim benim doktor ilgisiz çıktı zaten 2 kez gittim nys onu boşver ben sizdende kısayım 158 felanım kilom 59 du oldu 65 ama ben tatile çıkmıştım o zaman aldım 3 kilosunu hamile olduğumun farkındada değilim habire yedim gidince rejime girecektim nasılsa tabi plan hiçbir zaman tutmaz onu anladımartık dikkat etsem iyi olacak kendim için değilde dediğin gibi ilerki haftalarda zorluk çıkar allah korusun
yaa bizim aile hekimini yanlış yere vermişler.. bayaa uzak.. yürüsem 20 bu halimle yürüsem 30 dklık mesafe.. aslında yakınımda var.. önce oraya kayıt almam lazım sonra kendimi kaydettirmem lazım..
poliklinik değişikliğini bazı aile hekimleri kabul etmek istemiyormuş... nasıl kayıt alıcam bilmiyorum..
evet güzel fikir.. özelden linkimi gönderiyorum sana
vay yakışıklı he.
benim doktorunda o kadar yumuşak okadar sakin bi ses tonu varki mutluluktan uçuyosun o anlatırken
ee neden değiştirceksin hastaneyi
ya bende medicale gidiyorum ama hastane hakkında çok şikayet var bide doğum ücreti çok pahalı napıcamızı bilmiyoruz öderiz ama zorlar bizi
Cnm şükür geçmiş olsun diyimmm,doktorun gerçekten alemmiş.kızlar merhaba bugün ikili sonucu almaya gittim şükür sorun yok. cinsiyeti sordum daha belli olmaz dedi. dün biraz leke geldi diyince yat bakalım dedi. ultrasonda bakarken bebeğin durumu iyi dedi cinsiyetiii deee sanki erkek dediama kesin değil dedi 2 hafta sonra gel bakarız dedi. geçen çıktı vermemiştiniz şimdi alabilir miyim dedim Alamazsın dedi neden dedim çünkü kağıdımız yok dedi
diş etlerim kanıyor armut filan yerken yumuşak olmasına rağmen üzerinde kan oluyor neden dedim çünkü hamilesin dedigüldü. vitamine başlayalım dedi elevit yazdı. ne alem bir doktorum var.
ben de 5 kg aldım cnm ben Allahtan 10 kg.vermiştim evvelinde.ecem duyduğuma göre 5 kilo almışsın. hamile kalmadan önce boy kilo kaçtı? şimdi kilo kaç oldu. bir yazsana bana. ben bu kilo konusunda çok tedirginim. aynı gidiyorsak bir çaresine bakalım
Kızlar yaa birbirimizi face e de ekleyelim ilerleyen zamanlarda güzel olmazmı birbirimizi görmüş oluruz bebişlerimiz doğunca onları görürüz hatta aynı ildekiler görüşebilir bile tabi bu benim nacizane fikrim şekerlerr
günaydın kızlar.dün kontrolüm vardı.bir oğlumuz olacakmış.ultrasonu açar açmaz pozunu verdi:))ama 1 ayda 3 kiloya yakın almışım.dr çok dedi.elevitin de etkisi varmış,eleviti hergün yerine gün aşırı yaptı.osmin diye kalsiyum+magnezyum+çinko+d vitamini kompleksi verdi.bugün de kan değerime bakıp kan ilacı yazcakmış(hamile kıyafetleri size 36 büyük oluyomuş.bana 42 oluyo.tabii biraz salaş alıorum.büyüyünce de giyerim die:))
bugun bende leke vardı ama rengini tam anlayamadım. çok açık kahve gibi sanki ama kenarları kahve ortası açık gibi:44:
İşte canım bende öyle biliyorum 7 aydan sonrarı fena hele ayak bileklerii kafam kadar olmuştu yengem dee gözümün önünde
kii bende kilo almaya cok yatkınımm kendimi bildim bileli dikkat ederim yediklerimee, ben 7. aydan sonra korkuyorum asıll
hem doğumu etkiliyo gercektenn o kilolarr :26:
bana şimdiden cok dadlı yeme cok pilav makarna ekmekk yeme dedi dr um
Annemin demesine göre erkek çocuğu daha çok bel ağrısı yaparmış,ama yengemin 2 oğlu var ilkinde bişey yaşamadı ikincide o da hep bel ağrısından şikayet etti..
benim de özellikle yatakta sırt üstü yatamıyorum,dönerken ah ofla oluyor hep..ben de süt içmeye çalışıyorum cnm.
olsun var olsun bu ağrılar,şükür ben bulantı kusma yaşamadım hiç
Kızlar Merhaba uzun zamandır giremiyodum foruma yğunluktan, hala da geçmiş sayfaları okuyamadım malesef çok istememe rağmen(
gözümün önünü göremiyorum çünkü resmen baş ağrısından günlerdiraranızda bu kadar baş ağrısı çeken varmı arkadaşlar?? normalmi acaba bu kadar ağrı bu aylarda bilmiyorum geçsin artık şu kötü ağrıııı nolur dua edin
tebriklerini kabul ediyorum cnm afiyetle...merhaba kızlar anam sımdı okudum da 5 kılo alan ecemı tebrık edıyorum anam yat yat nereye kadar gez kız azıcık dolas soyle gobusunu gostere gostere
9 kılo alan arkadasıma da kocaman bır tebrık koyuyorum(hanı bır ara tv de turk malı dıye bır dızı vardı avbıye kuzu gıbı hıssettım kendımı)
ben 1.5 yada 2 kılo almısım bu zamana kadar sanırım ben calısıyorum ya hareket halındeyım ondan sanırım kılo almıyorum bır de ben cok yuruyorum annem bu arada dedı kı dogumdan once ne kadar cok yurursen dogumun o kadar kolay olur dedı bır de bebek daha saglıklı olurmus kaptırmayın kendınızı kızlar eve bız hasta degılız kı hamıleyız sadece hepınızı cok sevıyorum opuyorum bır de bu arada benım yemek yapmam lazım kocısıme ben bırazdan ıse gıdecegım geldıgınde yesın adamcagız
tebriklerini kabul ediyorum cnm afiyetle...
ne yapayım şekerim korkudan yatıyorum işte... ayrıca yürüyüş iş yapmak şu anda zaten yasak.. tüp bebek old için dr da temkinli davranıyor...
her şey bebeğim için kuzum yaa o ii olsun yeterki... ben razıyım her şeye...yat yat kuzum bebısın ıcın hangısı hayırlıysa onu yat tatlım ya sende de var mı belım kuyruk sokumum cok agrıyor ya gece yatamıyorum artık uykudan uyanıp uyanıp uyuyorum delı olacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?