2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

ınsallah canım hersey meleklerımız ıcın
vallahı zaten aksam sırt ustu yatamıyorum otururken de boyle cok oturursam agrıyor ara sıra dolasınca sankı gecıyor sonra tekrar agrıyor bır de arkama yastık koymadan oturamıyorum kı

Kızlar merhaba,
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.
Kilo ile yazdıklarınızı okudum da duramadım :)
Üzmeyin kendinizi. Başlığın en kilolu anne adayı galiba benim.
Boyum 1.66, 72 kilo ile hamile kaldım 15. haftamızdayız, 5,5 kilo aldım, totalde 77,5 kiloyum :)
Zaten oldum olası hep kilo problemim vardı, 86 kilodan ine ine 68 olmuştum.. Daha da veremiyordum.
Keşke 68 iken hamile kalaydım diyorum :)
Göbek aldı başını gitti, sanırsınız 5-6 aylık hamile..

Sigarayı bıraktım, kanamamdan ötürü bi 10 gün kadar sürekli yattım, kusmam olmadı vs. vs.

Arkadaşlar, inanın hiçççççççççç önemi yok.. Bebeğim sağlıklı sıhhatli olsun dünya yalannnnn..
Sağlıcakla kalın..

merhaba kizlar.. bende bayadir girmiyordum.. isyerinde cok yogundum.. bu haftadan itibaren biraz rahatladim cok sukur.. aksamlarida evde bilgisayar yok ceptende zor oluyor o yuzden girememedim.
nasilsiniz? ben iyiyim cok sukur. 15+4 oldum cok sukur..

ecem galiba sana daha yeni bos mesaj yolladim

hehe evet cnm... bende bir heves baktım mesaja bide ne göreyim boş çıktı

kızlar erken diyebilirsiniz ama ben bebeğimi hissetmeye başladım
4 gündür emin olmaya çalışıyorum.bu gün emin oldum artık.
3 gündür günde bir kere hissettim böyle garip bi cep telefonu titreşimi gibi
seğirme diyolarya öyle bişey gibi.1 dakika falan sürdü geçti.
bu gün 3 cü oluyo artık.Plesentam sağdaymış,bu hissetiğim şey de hep sağ tarafımda kasığımada
yıllardır gazın en iyi halinden en götü sancılarına kadar çektim,gaz değil yani eminim.
bu güne kadar vücudumda hiç hissetmediğim bişey.
bilmiyorum ya bi tuhaf oldum,
anaaaam bebek bu diyee bi gözüm dolup kocamın başının etini yiyorum :)

canim olabilir, bazilari cok erken hissedebiliyor.. ne guzel tadini cikar :)))
ben galiba gec hissedecekmisim, cunku plesentam ondeymis.. doktor gec hissedebilirsin dedi.. 20.nci haftadan sonra haha

canim olabilir, bazilari cok erken hissedebiliyor.. ne guzel tadini cikar :)))
ben galiba gec hissedecekmisim, cunku plesentam ondeymis.. doktor gec hissedebilirsin dedi.. 20.nci haftadan sonra haha

selam kızlar, ben kontrolden geldim.tahlilim güzel çıktı,kan ilacını da vermedi.bi de o olsaydı iyice şişecektim. 1 ay sonra paşamı detaylı ultrasonda görücem inşallah.darısı başınıza...

aile hekimim ile de görüştüm, 20.haftada tetanoz aşısı olcakmışım,kaydımı o zaman yapacaklarmış...

ohh gözünaydın

tetanoz için benim sanırım 5 haftam var sağlık ocağına gideyim bende bi

geçmiş olsun ecemcim, dün dr.uma biraz yürümek istiyorum ama hemen yoruluyorum. hemen bacaklarım,belim ağrıyor dedim. dr kalsiyum magnezyum eksikliği oluşmuştur diye vitamin verdi.bi de hareketsizlikten kas zayıflığı oluyor o da ağrı yapıyor dedi...

ahh canım ya bende öyleyim ama benim migrenim var çok zor ya napıcaz bilmiyorum valla

kızlar anacığıma yemeğe gidiyorum bana cevap yazın gece gelince bakarım ben olurmu
şu face işine cvp yazın nasıl yapcam link ne linki anlıyamadım ben ne linki yollucaz

Slm kizlar eklesmesine ekleselim ama o site yuzunden biliyosunuz ki topigimix uyari aldi adini zikretmeyelim yine sorun olmasin

bende tam onu soracaktım.öyle dediler.sağlık olcağına gidip hamileyim deyince bi aşı takvimi falan varmış dedilerdi.
tetenozmuymuş o
20 ci haftadaymışmı
başka varmıymış.

aile hekimine gidip kaydoluyosun yani öylemi

ah canım ben kanım sulansın diye her gün iğne yapıyorum kendime. ama benim kan pıhtılaşmam varda ondan. doktora sor eşin haklı olabilir belki. ben limon hakkında kan sulandırır diye hiç duymadım ama

merhaba bende hergün iğne yapıyorum ayrıca bebe asprini kullanıyorum günde 1 tane aynı sorun bendede var kan pıhtılaşması ama iğne sayesinde herşey yolunda 11 haftalık hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…