her şey bebeğim için kuzum yaa o ii olsun yeterki... ben razıyım her şeye...
cnm hemdde nasıl bir ağrı biliyormusun anlatamam... ama benim yatarken değilde yarım saat yürüdüğümde oluyor.. hamilelikten öncede vardı gerçi ama bu kadar değildi tabi.. bi de sağ bacağıma vuruyor ağrısı...
hehe evet cnm... bende bir heves baktım mesaja bide ne göreyim boş çıktımerhaba kizlar.. bende bayadir girmiyordum.. isyerinde cok yogundum.. bu haftadan itibaren biraz rahatladim cok sukur.. aksamlarida evde bilgisayar yok ceptende zor oluyor o yuzden girememedim.
nasilsiniz? ben iyiyim cok sukur. 15+4 oldum cok sukur..
ecem galiba sana daha yeni bos mesaj yolladim
kızlar erken diyebilirsiniz ama ben bebeğimi hissetmeye başladım
4 gündür emin olmaya çalışıyorum.bu gün emin oldum artık.
3 gündür günde bir kere hissettim böyle garip bi cep telefonu titreşimi gibi
seğirme diyolarya öyle bişey gibi.1 dakika falan sürdü geçti.
bu gün 3 cü oluyo artık.Plesentam sağdaymış,bu hissetiğim şey de hep sağ tarafımda kasığımada
yıllardır gazın en iyi halinden en götü sancılarına kadar çektim,gaz değil yani eminim.
bu güne kadar vücudumda hiç hissetmediğim bişey.
bilmiyorum ya bi tuhaf oldum,
anaaaam bebek bu diyee bi gözüm dolup kocamın başının etini yiyorum :)
kızlar erken diyebilirsiniz ama ben bebeğimi hissetmeye başladım
4 gündür emin olmaya çalışıyorum.bu gün emin oldum artık.
3 gündür günde bir kere hissettim böyle garip bi cep telefonu titreşimi gibi
seğirme diyolarya öyle bişey gibi.1 dakika falan sürdü geçti.
bu gün 3 cü oluyo artık.Plesentam sağdaymış,bu hissetiğim şey de hep sağ tarafımda kasığımada
yıllardır gazın en iyi halinden en götü sancılarına kadar çektim,gaz değil yani eminim.
bu güne kadar vücudumda hiç hissetmediğim bişey.
bilmiyorum ya bi tuhaf oldum,
anaaaam bebek bu diyee bi gözüm dolup kocamın başının etini yiyorum :)
selam kızlar, ben kontrolden geldim.tahlilim güzel çıktı,kan ilacını da vermedi.bi de o olsaydı iyice şişecektim. 1 ay sonra paşamı detaylı ultrasonda görücem inşallah.darısı başınıza...
aile hekimim ile de görüştüm, 20.haftada tetanoz aşısı olcakmışım,kaydımı o zaman yapacaklarmış...
ohh gözünaydın
tetanoz için benim sanırım 5 haftam var sağlık ocağına gideyim bende bi
her şey bebeğim için kuzum yaa o ii olsun yeterki... ben razıyım her şeye...
cnm hemdde nasıl bir ağrı biliyormusun anlatamam... ama benim yatarken değilde yarım saat yürüdüğümde oluyor.. hamilelikten öncede vardı gerçi ama bu kadar değildi tabi.. bi de sağ bacağıma vuruyor ağrısı...
ecem le biz ekledik faceden hadi sizde gelin
Kızlar Merhaba uzun zamandır giremiyodum foruma yğunluktan, hala da geçmiş sayfaları okuyamadım malesef çok istememe rağmen(
gözümün önünü göremiyorum çünkü resmen baş ağrısından günlerdiraranızda bu kadar baş ağrısı çeken varmı arkadaşlar?? normalmi acaba bu kadar ağrı bu aylarda bilmiyorum geçsin artık şu kötü ağrıııı nolur dua edin
selam kızlar, ben kontrolden geldim.tahlilim güzel çıktı,kan ilacını da vermedi.bi de o olsaydı iyice şişecektim. 1 ay sonra paşamı detaylı ultrasonda görücem inşallah.darısı başınıza...
aile hekimim ile de görüştüm, 20.haftada tetanoz aşısı olcakmışım,kaydımı o zaman yapacaklarmış...
ah canım ben kanım sulansın diye her gün iğne yapıyorum kendime. ama benim kan pıhtılaşmam varda ondan. doktora sor eşin haklı olabilir belki. ben limon hakkında kan sulandırır diye hiç duymadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?