Ben ne zamandir kusuyorum hatirlamiyorum bile o yuzden hic bitmeyecek gibi geliyo keske bitse hayirlisiyla seni o kadar iyi anliyorumki beni en cok suu kusturuyo ne tuhaf dimi
Günaydın teyzeler
Hayırlı Cumalar
Allah bu mübarek günde edilen dualarımızı kabul eylesin,yavrularımıza sağsalim kavuşalım inşallah...
Çocuğu olmayan arkadaşları da unutmayalım,Allah onlara da bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.
Aminn
Günaydın teyzeler
Hayırlı Cumalar
Allah bu mübarek günde edilen dualarımızı kabul eylesin,yavrularımıza sağsalim kavuşalım inşallah...
Çocuğu olmayan arkadaşları da unutmayalım,Allah onlara da bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.
Aminn
ayyy ne güzel dileklerle başlamışsın güne cnm... allah kabul etsin dualarımızı inşallah... yavrularımızın sağlıkla vaktinde dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah...
ayyy ne güzel dileklerle başlamışsın güne cnm... allah kabul etsin dualarımızı inşallah... yavrularımızın sağlıkla vaktinde dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah...
bende tam onu soracaktım.öyle dediler.sağlık olcağına gidip hamileyim deyince bi aşı takvimi falan varmış dedilerdi.
tetenozmuymuş o
20 ci haftadaymışmı
başka varmıymış.
evet canım aile hekimine gidiyorsun, o seni hemşiresi ile tanıştırıyor.kaydı ya daha erken vakitte yapıyorlar. yada 20.haftada aşı vurunacağımız için o zaman yapıyorlar.kaydını yaptırdıktan sonra aşı takibini onlar yapıyor.gerektiğinde arayıp haber veriyorlar...
canım daha yakından resim yokmu.örneğini tam anlayamadım.düz örüp aralarda kare dursun diye ters örgü mü var.
bende şu an piriç örneği ile örüyorum bi tane.bitince bir tane daha yapmak istiyorum.
Kızlar birşey soracağım. Benim göbeğim baya çıktı,ikizden dolayı galiba.Gören 5 aylık mı diyor. Ben göbeğime şimdiye kadar bebe yağından başka bir şey sürmedim ama şişiyorum ve çok çatlağım olacak gibi. Siz neler kullanıyorsunuz?
evet canım aile hekimine gidiyorsun, o seni hemşiresi ile tanıştırıyor.kaydı ya daha erken vakitte yapıyorlar. yada 20.haftada aşı vurunacağımız için o zaman yapıyorlar.kaydını yaptırdıktan sonra aşı takibini onlar yapıyor.gerektiğinde arayıp haber veriyorlar...
canım daha yakından resim yokmu.örneğini tam anlayamadım.düz örüp aralarda kare dursun diye ters örgü mü var.
bende şu an piriç örneği ile örüyorum bi tane.bitince bir tane daha yapmak istiyorum.
canım sana rakip çıktım nasıl ama
6 sıra pirinç ördükten sonra 7. sırada, baştan 6 pirinç 12 düz 3 pirinç 12 düz..sonunda 6 pirinç yapıp sıra bitiyor 12 kare hem enine hem boyuna yapacağım.. biraz geniş olsun