bende şimdilik bebe yağı kullanıyorum.. ama doğal yağlara başlarım artık.. badem yağı... doktorum krem daha önermedi 6. aydan sonra dedi.. sendde bir danış istersen..Kızlar birşey soracağım. Benim göbeğim baya çıktı,ikizden dolayı galiba.Gören 5 aylık mı diyor. Ben göbeğime şimdiye kadar bebe yağından başka bir şey sürmedim ama şişiyorum ve çok çatlağım olacak gibi. Siz neler kullanıyorsunuz?
Kızlar birşey soracağım. Benim göbeğim baya çıktı,ikizden dolayı galiba.Gören 5 aylık mı diyor. Ben göbeğime şimdiye kadar bebe yağından başka bir şey sürmedim ama şişiyorum ve çok çatlağım olacak gibi. Siz neler kullanıyorsunuz?
Kızlar birşey soracağım. Benim göbeğim baya çıktı,ikizden dolayı galiba.Gören 5 aylık mı diyor. Ben göbeğime şimdiye kadar bebe yağından başka bir şey sürmedim ama şişiyorum ve çok çatlağım olacak gibi. Siz neler kullanıyorsunuz?
kızlarr herkese günaydın
hayırlı günler,hayırlı cumalar diliyorum herkese
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
yaaa brnde bi kahvaltı yapsam süper olacak... ayy yazarken acıktığımı anladım..kızlar çok hızlısınız bi ekmek arası yapım dedim hemen sayfa atlamış
çatlaklar için birsürü sey söyleniyor napcaz bende karar veremedim yağlar kremler yapıcaz bişiler ama erkenden başlanmalıymış butür şeylere
ben 62yle hamile kaldım bulantılardan 4 kilo vermiştim şimdi yine aynı kiloma döndüm kaç kilo alırım nasıl olurum bilmem
bende şimdilik bebe yağı kullanıyorum.. ama doğal yağlara başlarım artık.. badem yağı... doktorum krem daha önermedi 6. aydan sonra dedi.. sendde bir danış istersen..
yaaa brnde bi kahvaltı yapsam süper olacak... ayy yazarken acıktığımı anladım..
yaaa brnde bi kahvaltı yapsam süper olacak... ayy yazarken acıktığımı anladım..
Çabuk yap kahvaltını bebeşimizi aç bırakma annesi.
kızlarrrrrrrrrrr
minişime battaniye örmeye başladım... ay ona sarıldığınıda görürüm inşallah
canım sana rakip çıktım nasıl ama
6 sıra pirinç ördükten sonra 7. sırada, baştan 6 pirinç 12 düz 3 pirinç 12 düz..sonunda 6 pirinç yapıp sıra bitiyor 12 kare hem enine hem boyuna yapacağım.. biraz geniş olsun
bende şimdilik bebe yağı kullanıyorum.. ama doğal yağlara başlarım artık.. badem yağı... doktorum krem daha önermedi 6. aydan sonra dedi.. sendde bir danış istersen..
bende bebe yağı kullanıyorum çatlaklarla ilgili zaten olca varsa oluyomuş engellemek imkansız bünyeyle alakalı diye duymuştum sadece önlem olarak nemlendirip bol su içmeyi öneriyorlar...Kızlar birşey soracağım. Benim göbeğim baya çıktı,ikizden dolayı galiba.Gören 5 aylık mı diyor. Ben göbeğime şimdiye kadar bebe yağından başka bir şey sürmedim ama şişiyorum ve çok çatlağım olacak gibi. Siz neler kullanıyorsunuz?
hehehehe... deli çok güldürdün beniGünaydın kızlarrrr nasılsınız herşey yolundadır umarım...
günün hadisi;
Bir kimse sıkıntıda olan bir şahsa kolaylık gösterirse Allâhü Teâlâ da o kimseye dünyâda da, âhirette de kolaylık ihsân buyurur.
Hayırlı cumalar hepinize...
maşallah maşallahhh bende o beceri yok inşallah görürsün sarıldığını da :)
düz pirinç filan noluyo benim bildiğim iki pirinç biri pilavlık diğeri metalbu arada badem yağları tüylenme yapıyormuş haberiniz olsun kızlar..
hehehehe... deli çok güldürdün beni
allah da seni güldürsün arkadaşım...
yaw çaktırmasana çok biliyorum havası yaratmaya çalışıyorum şekerim
bişi bildiğimden değil yani bi ters bi düz tamam işte...
tembel anne seni ööle ben yapamam deyip çekilmek varmıbi sürü video var cnm hemen bi battaniye başlıyosun bizede resmini atıyosun
hahahaha
ayyy canım benim uğraşmış video da eklemişsim sağolasın ben hayatımda bi kere örgü ördüm eşimle sevgiliyken sevgililer günü hediyesi olarak atkı basit bildiğin atkı demi iki haftada bitiremedim sağolsun bütün arkadaşlarımın eli deydi de öyle bittidurumun vehamnetini var sen düşün yaniiii
ama yinede bi gaza gelip başlarsam ne ala başlayamassam örsün mualla
hahahaha
olmadı topikçe el atarız şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?