2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
bende şimdilik bebe yağı kullanıyorum.. ama doğal yağlara başlarım artık.. badem yağı... doktorum krem daha önermedi 6. aydan sonra dedi.. sendde bir danış istersen..

benim karnim daha cikmadi pek, ama kilo aldim.. suan ben ozel yag kullaniyorum catlaklar icin. faydasini gorurmuyum bilmiyorum. bu bitince zaten normal masaj yagi kullanacam.

cnm çatlayacaksa zaten çatlıyomuş.bence bol su iç içerden nemlendir.ben yoğun nemlendirici bir krem aldım sürmüş olmak için yani.onu kullanıcam.
kişiye bağlıymış yani.sen bilirsin ama eczanelerde ve internette bol seçenek var,80-100 lira civarında 100ml.mı

kızlar çok hızlısınız bi ekmek arası yapım dedim hemen sayfa atlamış
çatlaklar için birsürü sey söyleniyor napcaz bende karar veremedim yağlar kremler yapıcaz bişiler ama erkenden başlanmalıymış butür şeylere
ben 62yle hamile kaldım bulantılardan 4 kilo vermiştim şimdi yine aynı kiloma döndüm kaç kilo alırım nasıl olurum bilmem

ben hamilelik çatlaklarını önlemek veya görünümünü hafifletmek için 3.aydan itibaren önerilen lierac phytolastil jel bazen de bebek yağı kullanıyorum.bi etkisi olur mu bilmiyorum.ama bundan önce hamile kaldığımda.kürtajdan sonra baya çatladı basen ve kalça bölgesi(

yaaa brnde bi kahvaltı yapsam süper olacak... ayy yazarken acıktığımı anladım..

Kızlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Ben de doktora sormayı düşündündüm ama unutuyorum.İnşallah unutmazsam bu gidişimde soracağım.

Günaydın kızlarrrr nasılsınız herşey yolundadır umarım...
günün hadisi;
“Bir kimse sıkıntıda olan bir şahsa kolaylık gösterirse Allâhü Teâlâ da o kimseye dünyâda da, âhirette de kolaylık ihsân buyurur.”
Hayırlı cumalar hepinize...

maşallah maşallahhh bende o beceri yok inşallah görürsün sarıldığını da :)
düz pirinç filan noluyo benim bildiğim iki pirinç biri pilavlık diğeri metal bu arada badem yağları tüylenme yapıyormuş haberiniz olsun kızlar...

bende bebe yağı kullanıyorum çatlaklarla ilgili zaten olca varsa oluyomuş engellemek imkansız bünyeyle alakalı diye duymuştum sadece önlem olarak nemlendirip bol su içmeyi öneriyorlar...

ayyy herkes kahvaltı diyo ben öğle yemeği yicem nerdeyseee

hehehehe... deli çok güldürdün beni
allah da seni güldürsün arkadaşım...
yaw çaktırmasana çok biliyorum havası yaratmaya çalışıyorum şekerim
bişi bildiğimden değil yani bi ters bi düz tamam işte...
tembel anne seni ööle ben yapamam deyip çekilmek varmı bi sürü video var cnm hemen bi battaniye başlıyosun bizede resmini atıyosun

ayyy canım benim uğraşmış video da eklemişsim sağolasın ben hayatımda bi kere örgü ördüm eşimle sevgiliyken sevgililer günü hediyesi olarak atkı basit bildiğin atkı demi iki haftada bitiremedim sağolsun bütün arkadaşlarımın eli deydi de öyle bitti durumun vehamnetini var sen düşün yaniiii

ama yinede bi gaza gelip başlarsam ne ala başlayamassam örsün mualla

hahahaha
olmadı topikçe el atarız şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…