2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
bakacaz artıkb bi yoluna... hava ne kadar sıcak demi bugün yine yanıyorum ben ya temmuz ayındayız sanki çorap bile giyemedim yanıyo

senin idrar yolları ne durumda canım nasıl oldun
valla evde olduğum için pek anlamadım sıcağı
ayy idrar yolları hafifledi şükür.. antibiyotik dün bitti.. inşallah tam geçer.. bişi çıkmadı kültürde nie oldu anlamadım..
elbise iyimi dilem yaa çokmu basit sence görümcemin düğünü için.. berkinden aldım..

yok canım yaa ne basiti sen hamilesin sonuçta saten tafta giyip eteklerini kabarta kabarta dolaşacak halin yok ya :)

benim çok hoşuma gitti çok kibar duruyo çok ağır olmayan bi makyaj güzel bi saç ohhhh misss

slm kızlar nasılsınız
ben uzun zamandan beri gelişmelerden uzak kaldım bebişlerin cinsiyetini öğrenenler var mı...?
bir de benim bu günlerde acayip mide ağrım var sizinde şikayetiniz var mı..??

yok canım yaa ne basiti sen hamilesin sonuçta saten tafta giyip eteklerini kabarta kabarta dolaşacak halin yok ya :)

benim çok hoşuma gitti çok kibar duruyo çok ağır olmayan bi makyaj güzel bi saç ohhhh misss
zaten sevmem abartıyı.. ee bütün gece otururum.. neyse yarın yoğun olacak pıff

selam kızlar bugün çok güzel güneş var işleri yaptım geldim.
bende iyiyim çok şükür eski halime dönüyorum sanırım,iyi hissediyorum..
tek derdim su içememek( yudum yudum zorluyorum ama kusacak gibi oluyorum çok zor(

ecem elbiseni aradım bulamadım bi türlü çok merak ediyorum link atsana canım:))

kızlar slm okulda bir boşluk buldum okuyorum yazdıklarınızı.

dün eltimle telefonda konuştum doğum yapmıştı ya nasıl bir duygu dedim çok güzel dedi bebeğin nasıl dedim yatıyor emzirdim şimdi dedi ben başladım ağlamaya ayyyy kendimi tutamadım kız da şaşırdı ay şimdi bile gözüm doldu

resmini yükleyeyim hemen cnm yaaa

şu takım çok hoşuma gitti kızlar. e artık napalım cicili bicili kız kıyafetlerine bakamıyoruz ikinciye inşallah

slm kızlar nasılsınız
ben uzun zamandan beri gelişmelerden uzak kaldım bebişlerin cinsiyetini öğrenenler var mı...?
bir de benim bu günlerde acayip mide ağrım var sizinde şikayetiniz var mı..??

mide ekşimesi reflü normalmiş glhn bide daha önceden varsa mide rahatsızlığın devam edebilir. asitli yiyeceklerden baharatlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış az az ve sık sık yemeye gayret et geçmiş olsun..

zaten sevmem abartıyı.. ee bütün gece otururum.. neyse yarın yoğun olacak pıff

düğünlerrrrrr çok yorucu oluyo ya Allah kolaylık versin canım nerde olcak düğün

gerçekten çok şıkmış canım güle güle giyin.bide üzerinde görseydik:))
hehe o düğünden sonra
gerçi bu abla 36 beden ben 40-42 düşün artık nasıl duracağını hehe
as merkezin orda adını unuttum:26:

hehe o düğünden sonra
gerçi bu abla 36 beden ben 40-42 düşün artık nasıl duracağını hehe

as merkezin orda adını unuttum:26:

iyi kapalı yerdeyse sorun olmaz canım kır düğünü filansa sor olur diye sordum hade bakalım bi avazda geçer inş.
sanki doğuma yolluyorumm

Kızlar bugün çok yoğundum hala da devammm
ayıptır demesi baklagil yedim n... ile başlayan,şiştim fena inemiyom

yine yapayalnız kalmış topiccik belliki haftasonu da sakin geçecek...

herkese iyi haftasonları kızlar kendinize bebişlere iyi bakın öpüyore hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…