canım sana rakip çıktım nasıl ama
6 sıra pirinç ördükten sonra 7. sırada, baştan 6 pirinç 12 düz 3 pirinç 12 düz..sonunda 6 pirinç yapıp sıra bitiyor 12 kare hem enine hem boyuna yapacağım.. biraz geniş olsun
ayrı yatağı olacakta hani biraz büyüyesiye kadar sürekli geceleri emziriyorsun ya belirli bir süre yatak odasında oluyor bebek o sıra için düşünmüştüm ama işte 2.ci bir yatağa gerek varmı onu bilmiyorum
mesela bebek ağladı kalk yatakta hemen emzir uyu o fikir hoşuma gitti :)
kızlar artık kimse bana bakmıyo. annem bile 2 ay zor dayandı. yemek yapmıyo bana,surat asıyor. ben de kendi evimdeyim. evi toparladım. temizlik yapacağım şimdi. insanın eşinden başka kimseden hayır yok herhalde
kızlar artık kimse bana bakmıyo. annem bile 2 ay zor dayandı. yemek yapmıyo bana,surat asıyor. ben de kendi evimdeyim. evi toparladım. temizlik yapacağım şimdi. insanın eşinden başka kimseden hayır yok herhalde
aa çok üzüldüm
neden ama yaa hamilesin sen yazık sanaa
cok mu kötüsün rahatsız mısınn niee bakıyolardı sana
eşim son zamanlarda yanımda olacak o herşeyi yapar sağolsun ama işte aralık ayına kadar yalnızım.bana en baştan kimse bakmıyo zaten:)
yemek temizlik hep bende hala
normal yapacak bişey yok.
son aylarda yarıma daha çok ihtiyacımız olacak bırak dinlensin annen :))
yemek kokuları rahatsız ediyor yemek yapamıyorum. herşeyi de yiyemiyorum. bulantım yok ama bunlar var. işimi gücümü de yapamıyorum. moral de bozuk eşim tehlikeli bir bölgede görevde. 1 gün sesini duymasam dünyam yıkılıyor. ama işte
çekilmez bir hal aldım demek ki sıkıldı benden. canı sağolsun. geldiğimden beri evde ağlıyorum. kendimi yük gibi hissettim bugun telefonu suratıma kapattı. o kadar mı kötüyüm
eşim son zamanlarda yanımda olacak o herşeyi yapar sağolsun ama işte aralık ayına kadar yalnızım.
tüm bunlardan sonra nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum huysuz uyumayan ...canım ne kadar üzülmüşsün telefonu suratına kapatan annenmiydi öyle olsun istememiştirya sen kafana takma
eşinden ayrı olmanda çok zor bi durum kıyamamya ben dicek bişi bulamadım ama üzülme nolur biliyosun dimi bebişte etkileniyor.
Eki Görüntüle 519987 Eki Görüntüle 519986 Eki Görüntüle 519985 Eki Görüntüle 519984
Kızlar bu sıra hep bu beşiklerden görüyorum çok hoşuma gidiyor sizce nasıl kullanışlımıdır
tüm bunlardan sonra nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum huysuz uyumayan ...[/Q
O Bİ DOĞSUNDA ZATEN RAZI DEĞİLMİYZ BİZ ONLARIN HERSEYLERİNE KATLANMAYA BAK ŞİMDİDEN ONLAR İÇİN Bİ ÇOK SEYE KATLANIYORUZ
SEN ÜZÜLME YETERKİ
tüm bunlardan sonra nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum huysuz uyumayan ...
Hiçç tavsiye etmiyorumm walaa ayrı yatak da yatmaz hep ağlarr ben söyliyim dee
Bende begendim cnm ama sallanan bi besik daha ii olur heralde ..
aha zor bir matematik sorusu işte.bakalım kaç ilmek ile başlanmış :)))
12*12 = 144 tane kareler için
6+6=12 başta ve sonda
11*3=33 aralarda pirinç
toplamda 189 ilemk
başardım mı doğru mu :)))
baya ince bir iple başlamak gerekecek sanırım.
yada 3.5 şişle falan sıkı bir örgü
ben 150 ile ile başladım 4.5 şişle 80 cm oluyo benimki.
senin bu örnekle kan kırmızı bir battaniye yapıcam :))))
teşekkür ederim cnm
biri bana boğazdan başlanan hırka nasıl örülür öğretebilir mi lütfeeeen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?