eşim aradı onunla konuştum,onunla konuşunca unutuyorum dertleri. çok özledim onu :98:
bu resim de çok komikmiş
kızlar iki oda bir koridor bir mutfak bir banyo temizledim dinlenmeksizinbelim ağrıdı napıyım artık dayanamadım tozlara. şimdi ayran içiyorum eskiden olsa buz gibi bir cola iyi giderdi
yarına da bir oda büyük bir salon beni bekliyor...
ne zaman gelcek cnm ne kadar kaldı,
evet cnm 189 ilmekle başladım.. büyük olsun istedim.. kareleri azaltabilirsin tabi... nakonun antibakteriyel ipi 4 numara şişle örüyorum.. krem rengi yaptım ben...
bende bilmiyorum nasıl örüldüğünü
nete baktınmı videosu vardır belki...
aralık başı geliyor canım. şu ekim kasım geçse tamamdı
merhaba kızlar inşallah herşey yolundadır..
ufak tefek şeylerin canınızı sıkmasına izin vermeyin, şimdi en önemli şey sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak..gerisi hallolur temizlik içinde insanların söyledikleri içinde kendinizi yıpratmayın..
9 kiloyu nasıl aldığımı soran arkadaşlar olmuş hamilelik başında yapılan testlerde TSH değerim 78 çıktı normal üst sınır 4 olması gerekiyormuş doktor çok şaşırdı bu değelerle 120 kg olman ve hareket edemeyecek kadar yorgun hissetmem gerektiğini söyledi..
hipotiroidi haşimato hastasıymışım yani troidim çalışmıyor hormon salgılamıyor bu da metobolizmamı yavaşlatıyor 2 merdiven çıksam 2 km koşmuş gibi yoruluyorumm.. bununla ilgili ilaç kullanıyorum vücüdum çok fazla ödem tutuyor..tuzlu yiyecekler yememem gerekiyor ama canım deli gibi turşu istiyor..
71 kg ile başlamamda şöyle geçen kasım ayında 60 kg iken sigarayı bıraktım iştahım açıldı birde zaten rahatsızlığım varmış ama ben bilmiyormuşum..netice 90 kiloya doğru bir hamilelik..şimdi tek düşündüğüm bebeğimm bu hastalığımın onun içinde yan etkileri var güçlü olmaya çalışıyorum inşallah hepimiz o mutlu güne kavuşuruz..
büyük olasılık kız dediler pembeler alınmaya başlandı
olaki erkek derlerse artık oğlum bol bol pembe giyecek :)))
bu cuma 3 lüye gidicem orda da kız derlerse inanıcam.
şimdilik Merlin'in yeni cicileri teyzeleri
3-6 ay bunlar yazlıklar yani haziran temmuz ağustos
güzel markaların yazlıkları indirimde şimdilerde bebek alışverişi değil yani bunlar
arada hoşuma giden şeyler işte tek tük.
Eki Görüntüle 520871 Eki Görüntüle 520872
Eki Görüntüle 520873 Eki Görüntüle 520874
oyyyyyyy bunların hepsi çok tatlı ,mutlu mutlu giysin bebişbüyük olasılık kız dediler pembeler alınmaya başlandı
güzel markaların yazlıkları indirimde şimdilerde bebek alışverişi değil yani bunlar
herkese kocaaamaaaaannnn bir günaydın...
hafta sonu çok ıssız kalmış buralar... herkes gezmiş galiba
benim çok yoğundu malum düğün... ay çok şükür geçti gitti... insanları öpmekten tiksindim vallaayy ne öpüşmeye meraklı insanlarımız.. bence hamile bayanların öpülmesi yasaklanmalı koku hassasiyetimiz var kardeşim
bide kaç aylık ve cinsiyeti bellimi soruları cabası..
doğurana kadar düğünlere sadece eşimi göndermeyi düşünüyorum
sizler neler yaptınız bakem rapor istiyorum
bu arad şekerler çrş günü dr gitcez bizz bakalım bebeğimizi görücez inşallah cins,yetini de görürüz ben artık bişeyler almak istiyorum :)
bu arada maşallah 16 haftaya çrş giricez 4 aylık oldular rabbi kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?