2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
hadi bakalım prensmi prensesmi
amann ne önemi var sağlıklı olsun o yeter
benim 15. haftam siz doktora 3lü test içinmi gidiceksiniz zamanı geldimi???

benim dr um 2 li temiz çıktığı için 3 lü test yapmıcam dedi
aslında bana daha önce %80 kız dedi dr ama bakalım bu hafta bacaklarını acacak mı bilmiyoruz çünkü 14. haftada gittim kendini göstermed,
hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter zaten 2 yıl tedavi gördüm bebek için bu benim için bir mucize zaten

Günaydın herkese
Bugün çok mutluyum burdaki hastaneye gittim bebişimi gördüm maşallah kocaman olmuş 2 iki haftada cinsiyetine baktı doktor ama maşallah bizimki inatla göstermedi bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu artık 2 hafta sonra kendi doktorumda belli olur. Bir karar aldım artık içim huzursuz oldumu burdaki doktorada gitcem böyle çok mutlu oluyorum yoksa bekle 1 ay zor oluyor

susuzsuzi maşallah aldıkların çok güzel güle güle giysin bebeğin

Kızlar son günlerde hiç uğrayamadım bazı sayfaları ara ara okudum. Güzel haber alan tüm anneler bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım. Bebişine ciciler alan anne çok güzel seçimler yapmışsın güle güle giydirmek nasip olsun.

Birde benim gibi doktorlarda uğraşan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Perşembe günü kasık ağrısı ile doktora gittim. Idrar testi yaptılar.aşırı miktarda enfeksiyon çıktı. Ve yine serum bağladılar bir sürü ilaç ve iğne verdiler. Bebeğim için çok endişe ettim ilaçlarda ama kullanmazsam böbreklerimin doğuma kadar dayanamayacağını söyledi doktorum ve bebeğime daha çok zararı olurmuş. Kaç gündür hiç keyfim kalmadı kalçalarımiğneden kollarım serumdan mosmor geziyorum. Ama tek tesellim meleğimin iyi olması.

Son düzenleme:

aaa bende devletteki doktora yaptırıp götüreyim özeldeki doktoruma. benimde 2lim çok iyiydi. bu 2li 3lü 4lü testin 2lisi önemliymiş. bizde geçen hafta gittiğimizde baştan ayakları açıktı doktor biraz baktı bizimkinin rahatı kaçtı bağdaş kurdu yattı doktor gördüğü kadarıyla bi pipi yok ama bidahakine net söyliyim dedi
Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü versin
mucize demişken benim içinde öyle çünkü 3. bu

canım geçmiş olsun o morlukların bi önemi olmasın sende bebişte sağlıklı olun o morluklar geçici.
ben hergün kendim vuruyorum iğne kendime beni bi görsen bacaklarım kollarım kara kara mor oldular ama Allaha şükürler olsun bebeğimin sağlığı çok iyi o yüzden hiç takmıyorum morları

kızlarr kaç kilo aldınız ben mideden dolayı 62den 58e inmiştim şimdi yine 62 oldum hızla kilo alıyorum sizde durum nasıl???

AHH CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN merak etme bebeğine zararsız ilaçlar veriyorlar o yüzden aklında soru işereti kalmasın Rabbim en kısa sürede sağlık şifa versin

çok geçmiş olsun canım kısa sürede iyileşirsin inşallah bebeğin sağlıklı ya takma kafana genelde enfeksiyon oluyormuş dikkat et kendine yeter

Çok geçmiş olsunn ama şöyle bişi söyliyimm ilaçları serumlarıı takmak istemeyen arkadaşlarr eğer o ilaçlarıı kullanmazsanızz bebeğinize daha cok zararr verebilirsinizz bunu unutmayınn sakınn

mutlaka dr söylemiştir ama idrar yolundaki enfeksiyon için su cok önemli mümkün mertebe su içmeye calış

bende de 7 haftamda aşırı kusmakdan sıvısız kalmamdan dolayı olmuştu enfeksiyon su cok ii geldi bi de içebiliyorsa maden suyu iç

AHH CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN merak etme bebeğine zararsız ilaçlar veriyorlar o yüzden aklında soru işereti kalmasın Rabbim en kısa sürede sağlık şifa versin

çok sağol canım inşalah şifa bekleyen herkese allah en kıa zamanda şifa versin çok zor bunu yaşamak hiç halim kalmadı.

kızlarr kaç kilo aldınız ben mideden dolayı 62den 58e inmiştim şimdi yine 62 oldum hızla kilo alıyorum sizde durum nasıl???

ben 60 kilo ile hamile kaldım kusmalardan dolayı 56 ya indim şimdi 59 kiloyum kan hapı kilo aldırmaya başladı bende

bulantı ilaçını da bırakmaya calışıyorum ama hala kusmalarım devam ediyo artık bu aylarda içmemem gerekk eğer ilaçımı keser de yine kusarsamm kilo kaybederimm herhaldee

haklısın canım doktorum banada anlattı hamileliğin ilk başlarında enfeksiyon düşüğe ilerleyen aylarda ise erken doğuma neden oluyormuş. su içinde devamlı içmeye çalışıyorum içip kussamda pes etmek yok çok önemli olduğunu hep duydum. maden suyunu ise çok rahat içiyorum ama fazlası şişkinlik yaparmış vücutta sodyum çok fazla alınıyormuş vücuda.

valla tatlım ben 65,50 ile hamile kaldım 2 hafta önce 65 kiloydum bakalım çrş günü dr gidicem kilo almışmıyım bakıcaz aman alsakta boşverin ya hamileyiz bizzzz

kızlar aranızda en çok kilo ile hamile kalan benim herhalde 79 kilo ile hamile kaldım şuan 18 haftalık hamileyim kusmaktan çok kilo vermiştim ama yavaş yavaş almaya başladım ve 78 kiloyum.

bana dr günde 2 tane içebilirsin demişti kaybedilen minerallerden dolayıı ama kusana kadar da içme sakın suyu

yudum yudumm iç az azz ama günde en az 1,5 lt buldurmaya calış canım cok gecmiş olsun moralini bozma sakın

masalcım ben 48 kiloyla hamile kaldım 46ya kadar düştüm şimdi tekrar 48 oldum bi kilo alır gibi olmuştum hafta sonu afederseniz ishal oldum yine 48im hala yerimde sayıyorum yani

inşallah tez zamanda geçsin de sağlıkla hamileliğine devam edersin..

yok tatlım kusana kadar derken yudum yudum içsemde kusuyorum doktorumda kussanda biraz sonra yine bir yudum al dedi. çok fazlada kendimi zorlamıyorum bu sefer kusmaktan çok halsiz kaldım. bebeğimin iyi olması tek moral kaynağı bana.

masalcım ben 48 kiloyla hamile kaldım 46ya kadar düştüm şimdi tekrar 48 oldum bi kilo alır gibi olmuştum hafta sonu afederseniz ishal oldum yine 48im hala yerimde sayıyorum yani

kız ne zayıfsın öyle doğumdan sonrada kilo derdin olmaz senin ohh valla biz kilo verem diye kırk takla atcaz sen ohh kıskandımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…