Canım evde komposto kaynatsan onu süzüp götürsen daha iyi olmaz mı?Hani içecekleri soğuk tutan termoslar var ya onlarla serinde olur.
Ben vişne kaynattım hoş onu da içemiyorum ya
Benim de meyve sıkacağına ihtiyacım var,sanırım Braun alacağım,kayınvalidemler çok memnun gerçi elektrik faturası çok geliyormuş ama çok güçlü ve temizliği kolay.
aslında meyveleri kaynatmak ta iyi değilmiş,hamile kalmadan 2 ay önce filan bıraktım,ben Karatay diyeti yapıyodum,orda yasaktı komposto..
ama hazır meyve suyuna göre tabiki arada içilebilir.
canım sen daha ıyı bılırsın ama bence de dısardan fazla bırsey yeme derım ben ben de calısıyorum ama mecburen 1 cesıt yemek de olsa evde yapmaya calısıyorum meyve suyu ıcmek yerıne meyvenın kendını ye demıstı doktorum bana bence sen de oyle yap yaz mevsımındeyız her cesıt meyve var yanına normal su al bence bır de meyve
Bende aranıza yeni katıldım allah kısmet ederse bende Mart annesi olacağım. Allah c.c. hepimizin evlatlarımızı kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin
Benim bir sorum olacak bu hafta kontrolum var 10. hafta yine de alttan mı muayene ediliyor yoksa üsttenmi?
canım sen kalbını ferah tut bebegın gul yuzunu haftaya gosterır sana ben ınternette de baktım bazen gec dollenmede oluyormus gec kalp atımı duyumu sen strese sokma kendını tatlım
Bende aranıza yeni katıldım allah kısmet ederse bende Mart annesi olacağım. Allah c.c. hepimizin evlatlarımızı kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin
Benim bir sorum olacak bu hafta kontrolum var 10. hafta yine de alttan mı muayene ediliyor yoksa üsttenmi?
canim hosgeldin.. aminn insallah
bende tam emin degilim ama galiba ustten olur.. 8 haftaliga kadar alttan bakiliyor diye biliyorum...ondan sonra ustten duyuluyormus
kızlar sanırım mıde bulantılarım basladı boyle cok degıl ama sankı ıstıfra edecekmısım gıbı hıssedıyorum ama daha ıstıfra etmedım hıc kendı kendıme nazar mı ettım ne ne guzel mıde bulantım olmuyor dıyordum
[ı]kızlar bende gecen hafta gıttım dr kese falan gorunmedı fataya gel tekrar bakalım dedı yarın tekrar gıdıcem ınsallah gorurum yaa varmı boye bı durumla karılasan gıttımde 6+3 tu yarın7+5 olucam[/ı]
[ı]kızlar bende gecen hafta gıttım dr kese falan gorunmedı fataya gel tekrar bakalım dedı yarın tekrar gıdıcem ınsallah gorurum yaa varmı boye bı durumla karılasan gıttımde 6+3 tu yarın7+5 olucam[/ı]
canım benim kese 5haftalık gözüktü ama 6+4te bebeği görücektik güya, göremedi doktor, çok stres yapmıştım acaba boş gebelik felan mı diye, neyseki 5 gün sonra gittiğimde 7+2de bebeği gördük. endişelenme sende, inşallah hayırlısıyla görüceksin yarın, sadece keseyi değil, bebeği bile görebilirsin.
ayrıca belki geç döllenmeden daha geridedir gebeliliğin. o yüzden geç görüceksin. mesela adet tarihine göre benim bugün 10.haftam olması gerek ama 11günlük geç yumurtlama olmuş, şuan 8+2yim. bebeğin boyutuna göre bu şekilde hesapladı doktor. o yüzden kendi adet tarihime göre bende 7değil 9.haftada görmüş oldum bebeği.