2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
aslında meyveleri kaynatmak ta iyi değilmiş,hamile kalmadan 2 ay önce filan bıraktım,ben Karatay diyeti yapıyodum,orda yasaktı komposto..
ama hazır meyve suyuna göre tabiki arada içilebilir.

meyve yemekle soğuk soğuk suyunu içmek bir değil ki ama
neyse artık dikkat edicem az tüketicem.

Kizlar dün doktora gittik.hala ne embriyo ne kalp atisi varhaftaya tekrar gel dedi doktor.bu hafta nasil gecer ki(

mrb arkadaşım
geç döllenme yaşıyor olabilirsin

merhaba

Bende aranıza yeni katıldım allah kısmet ederse bende Mart annesi olacağım. Allah c.c. hepimizin evlatlarımızı kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip etsin

Benim bir sorum olacak bu hafta kontrolum var 10. hafta yine de alttan mı muayene ediliyor yoksa üsttenmi?

sanırım ustten muayene ederler cunku 10 haftalık olmus oluyor ama alttan da olsa korkma doktorlar ıslerını bılıyor

hayırlı olsun cnm bebeğin rabbim yavrularımızı korusun inşallah

canim hosgeldin.. aminn insallah
bende tam emin degilim ama galiba ustten olur.. 8 haftaliga kadar alttan bakiliyor diye biliyorum...ondan sonra ustten duyuluyormus

yaaaaa bende nazar değdirdim galiba kendi kendime midem bulanıyooooooo:120::120::120::120:

kızlar ben ıse gıdıyorum sımdı ay ınsanın hıc mı halı olmaz ya kolumu kaldıramıyorum dua edelım bırbırımıze de kolay atlatalım bu donemlerı

kızlar ben ıse gıdıyorum sımdı ay ınsanın hıc mı halı olmaz ya kolumu kaldıramıyorum dua edelım bırbırımıze de kolay atlatalım bu donemlerı
ayy allah yardımcın olsun cnm.... bende evde yatmaktan sıkıldım diye hayıflanıyordum ama bu durumda çalışmak daha zor tabi....

kolay gelsin canim...
bende sabahtan belli isyerindeyim ama pek birsey yapmadim canim hic istemiyor.. galiba erkende cikarim cok uykum var

yaaaaa bende nazar değdirdim galiba kendi kendime midem bulanıyooooooo:120::120::120::120:

bazen bana da oluyor ama Allahtan kısa sürüyor.Çubuk kraker bulundu yanında cnm çok etkili.Talyacım ben de en çok uykuya doyamıyorum bugünlerde...

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,Allah bebelerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

[ı]kızlar bende gecen hafta gıttım dr kese falan gorunmedı fataya gel tekrar bakalım dedı yarın tekrar gıdıcem ınsallah gorurum yaa varmı boye bı durumla karılasan gıttımde 6+3 tu yarın7+5 olucam[/ı]

canım benim kese 5haftalık gözüktü ama 6+4te bebeği görücektik güya, göremedi doktor, çok stres yapmıştım acaba boş gebelik felan mı diye, neyseki 5 gün sonra gittiğimde 7+2de bebeği gördük. endişelenme sende, inşallah hayırlısıyla görüceksin yarın, sadece keseyi değil, bebeği bile görebilirsin.

ayrıca belki geç döllenmeden daha geridedir gebeliliğin. o yüzden geç görüceksin. mesela adet tarihine göre benim bugün 10.haftam olması gerek ama 11günlük geç yumurtlama olmuş, şuan 8+2yim. bebeğin boyutuna göre bu şekilde hesapladı doktor. o yüzden kendi adet tarihime göre bende 7değil 9.haftada görmüş oldum bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…