2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

ayy canım kıyamam Rabbim şifanı versem inşallah bundan sonrasında rahatlar hamileliğin tadını çıkartırsın

günaydın kızlarrrr nasılsınız herkese hayırlı haftalar olsun...

rahatsızlananlara geçmiş olsun güzel haberlere hayırlı olsun diyorumm

ecemcim büyük geçmiş olsun sana düğünü atlattın

sinem gördüm seni nerelerdesin bakalımmm kayıpp

benim kusmam bitti hamdolsun sabah bi kusarsam kusuyorum o kadar. Ama gün boyu mide bulantım devam ediyor özelliklede bişiler yiyince.
Benim doktorum bana mide bulantı hapı vermedi ısrarla kullanmak istedim oda ısrarla kullanmıcaksın dedi. yani ben hiç kullanmadım ama resmen banyoda yaşadım geçene kadar. çok şükürkü bebeğim iyi. seninde bebeğin iyiyse takmamaya çalış.

kız ne zayıfsın öyle doğumdan sonrada kilo derdin olmaz senin ohh valla biz kilo verem diye kırk takla atcaz sen ohh kıskandımmm

Bi buçuk metre boya bu kilo yeter masalım doğumdan sonra kilo kalır gibi geliyo en azından göbekle başım belada olacak eminim çünkü az bi kilo almamda hemen göbek pırtlıyo

Günaydıınnn
Hep bakıyorum kuzum yakaçırdığım sayfa yok herhalde ama girip yazamıyorum ne garip bir psikolojiymiş hamilelik
Çok şükür hepinizde güzel haberler var(hastalıklar nazar boncuğu artık)genelde.
Ben arkadaşlarımı da görmeyi istemiyorum bu aralar sizde de oluyormu?:44:Kabuğuma çekildim,mıymıntı mı oldum ne?

kızlar geçen hafta içi sevdiğim bir aile dostumuz ile yemekteydik muhabbet sırasında bana bol bol hurma yememi söyledi. neden diye sorduğumda süt yaptığını ve bebeğe çok iyi geldiğini anlattı bende sözünü dinledim hemen aldırdım eşime sizede tavsiye ederim umarım iyi gelir bol sütlü anneler oluruz.

Bi buçuk metre boya bu kilo yeter masalım doğumdan sonra kilo kalır gibi geliyo en azından göbekle başım belada olacak eminim çünkü az bi kilo almamda hemen göbek pırtlıyo

o göbeğe kurban olsunlar o göbek Allahın izniyle nurtopu gb bi evlat besiyo büyütüyo. okadar olsun dimi yani :))

aynenn biz hamileyiz yiyin kızlar boşverin bu günlerin tadını çıkaralım haydee yiyin gariii

yanlışşşşş.... kızlar birbirinizi yanlış yönlendirmeyin hamileyiz yiyin diye bişey yok evet yiyin ama sağlıksız şeylerden uzak durun gereksiz yere kilo almanın ne bebişlerimize ne de bize faydası var hamurişleri, yağlılar, aburcubur, tatlılar ve hatta aşırı tuzludan da kaçının ki şişlik yapmasın çok rahatsız edici oluyo etrafımdaki tecrübeleri paylaşıyorum önce sağlıkkk

doğru olabilir çünkü bikaç kişiden bende duymuştum ama alıp yemedim.

aynen tatlım ben daha ilk öğrendiğimde gidip bi kilo hurma aldım zaten hurmayı çoook çook seviyorum ama son aylara doğru yemek daha faydalı olacak diye okumuştum şimdilerde rahim kasılmalarına yol açabiliyormuş fazlası. hatta doğuma giderken daha önceden üç hurmaya birer yasin okuyup besmeleyle yemeyi öneriyorlar...

sinemcim ne yalan söyleyeyim bazen gerçekten hamilemiyim acaba diye düşünüyorum hiç bi etkileşim yok azıcık naz yapayım diyorum yok arkadaş yapamıyorum aynı ben yine aynı benim odun muyum neee gerçi biraz farklı bi yapım var heralde evlendiğimde de hiç yadırgamamıştım sanki herşey aynı gibiydi arkadaşlarım şaşırıyorlardı bana

o göbeğe kurban olsunlar o göbek Allahın izniyle nurtopu gb bi evlat besiyo büyütüyo. okadar olsun dimi yani :))
yaaaanii yanii olsun ya sağlık olsun da gerisi önemli değil masalcım önce sağlık...

tatlım benim arkadaşımın kayınvalidesi de hergün bir tane yediriyormuş yanlış hatırlamıyorsam,normal doğumun daha rahat geçmesini sağlıyormuş,ama tıbben mantığını bilmiyorum tabi.Ben de aldım hevesle ama canım istemiyor,Eceme özenip ceviz yiyeyim dedim onu bile yapamıyorum6 kilo verdim bu mıymıntılıkla,yoksa sana yetişmiştim,geçmiştim belki de

ben resmen hastanelik oldum ama 24 saatimii yatarak geciriyodum şöyle kolumu nasıl kaldırcam diye düşünüodum o kdar bi hayatım felç olmuştuu

18. haftadayım hala deli gibi kusuyorum ilaçsızz boğazlarım yara oldu kusmakdann

ee ben beslenemezsem bebek nasıl beslencek ki artıkk büyümeye de başladı

4lü test sonuçlarım cıkıcak yarın yine dr gidicem bakalımm ne dicekk

o zaman acil şifalar diliyorum ben sadece doktorumun bana dediğini yazdım

çok geçmiş llsun cnm.. rabbim şifa versin tez zamanda daha da tekrarlamasın inşallah...
hurma zaten kuranı kerimde meryem süresinde geçiyor.
Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun...(Meryem Suresi, 23-26)
ama doğuma yakın yemeğe başlanması gerektiğini biliyorum.. yinede araştırmak lazım tabi...

DİLEM:
aynen tatlım ben daha ilk öğrendiğimde gidip bi kilo hurma aldım zaten hurmayı çoook çook seviyorum ama son aylara doğru yemek daha faydalı olacak diye okumuştum şimdilerde rahim kasılmalarına yol açabiliyormuş fazlası. hatta doğuma giderken daha önceden üç hurmaya birer yasin okuyup besmeleyle yemeyi öneriyorlar...

BENDE YARARININ YANINDA RAHİM KASILMASINDAN ENDİŞELYDİM AMAÖZELLİKLE DOKTORUMA SORDUM ÖYLE BİŞEYOLMADIĞNI RAHATÇA YİYEBİLEECEĞİMİ SÖYLEDİ. SİNEMCİM BU ARADA CEVİZ , FINDIK, SÜT, YOĞURT, BALIK , ISPANAK VE KURU BAKLAGİL MUHAKKAK YEMELİYİZ. TABİ UNUTUP YAZMADIĞIM ÇOK ŞEY VARDR.

kızlar 4 günlük bebek enfeksiyon kapmış hastanedeymiş eltimin bebeği hani geçen hafta doğmuştu ya. dün uyumuş uyanmamış uyandıramamışlar hastaneye götürmüşler doğumda enfeksiyon kaptığı söylenmiş. serum vermişler antibiyotik vermişler bebeğe annesi de emziriyormuş. hiç çevrenizde duydunuz mu böyle olay? çok üzüldüm 9 ay karnında taşıdı ya bebeğe birşey olursa

Yemeye çalışıyorum ama ya unutuyorum ya da bulantım oluyor.Allah tan 3 öğün ekmek çökelek yiyorum erirdim yoksa herhalde.Şimdide söylemesi ayıp peynir ekmek yiyorumMeyve yemeye çalışıyorum,hatta bir tanesini bayağı yedim 2 hafta boyunca canı isteyen olur yazmayayım ne olduğunu.Ama et,balık,sebze yemeği yok,pişirenim yok ben ne yapayımTatil dönüşü(geçen hafta)geçtiğimiz şehirlerden köylülerden sebze meyva kışlık vs aldım,Eşimin ailesine söyledim ama unutmuşlar yapmayı ben de çekindim tekrar söyleyemedim.Kaldılar valla onca şey elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…