ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi.. ayy yavrum iyileşir inşallah hemen.. aman aklına kötü şeyler getirme...kızlar 4 günlük bebek enfeksiyon kapmış hastanedeymiş eltimin bebeği hani geçen hafta doğmuştu ya. dün uyumuş uyanmamış uyandıramamışlar hastaneye götürmüşler doğumda enfeksiyon kaptığı söylenmiş. serum vermişler antibiyotik vermişler bebeğe annesi de emziriyormuş. hiç çevrenizde duydunuz mu böyle olay? çok üzüldüm 9 ay karnında taşıdı ya bebeğe birşey olursa
kızlar geçen hafta içi sevdiğim bir aile dostumuz ile yemekteydik muhabbet sırasında bana bol bol hurma yememi söyledi. neden diye sorduğumda süt yaptığını ve bebeğe çok iyi geldiğini anlattı bende sözünü dinledim hemen aldırdım eşime sizede tavsiye ederim umarım iyi gelir bol sütlü anneler oluruz.
bebek alışverişi bitti mi dedin seeenayyy çıldırmış olmalısın ya da ben
daha bir kırık iğne bile almadım ben yaa erken diyorum hala hiiiç bişicik almadım :)
Tatlım anormal olan benim,
Ya 3500 doğum masrafı,gelen giden yatılı gelecek olanlar,mevlüdü,ikramı,adağı masraf çok son aylarda,bende arabası,ana kucağı(ev tipi)park yatağı diğer vs.aldım şimdiden hepsini sonradan tık diye ödeyemem.Yoksa 7 aylıkkken almayı isterdim,ama ekonomiiine yapcen..Birkaç giysisi ııımmm küveti,bakım malzemeleri kaldı sanırım:44:Rabbime bize sağlıkla kullanmayı,olmayanlarada en güzellerini nasip etsin inşaallah..Zaten bebek odasını doğumdan hemen önce alacağım hatta sonra gelsin ev sakinleşince yoksa çok karışacak.Ama öyle güzeller ki teyzesiii..
kızlar 4 günlük bebek enfeksiyon kapmış hastanedeymiş eltimin bebeği hani geçen hafta doğmuştu ya. dün uyumuş uyanmamış uyandıramamışlar hastaneye götürmüşler doğumda enfeksiyon kaptığı söylenmiş. serum vermişler antibiyotik vermişler bebeğe annesi de emziriyormuş. hiç çevrenizde duydunuz mu böyle olay? çok üzüldüm 9 ay karnında taşıdı ya bebeğe birşey olursa
kızlar 4 günlük bebek enfeksiyon kapmış hastanedeymiş eltimin bebeği hani geçen hafta doğmuştu ya. dün uyumuş uyanmamış uyandıramamışlar hastaneye götürmüşler doğumda enfeksiyon kaptığı söylenmiş. serum vermişler antibiyotik vermişler bebeğe annesi de emziriyormuş. hiç çevrenizde duydunuz mu böyle olay? çok üzüldüm 9 ay karnında taşıdı ya bebeğe birşey olursa
kızlar bunlara bakmanızı tavsiye ederim:)
Pencerede Prenses
Piknik Kizi Jolie
Lolipop Tütü
Minnie Mouse Kapi Süsü
hhtp://www.pasaj.com/bebek-giysi-buketi/254642
Galatasaray Safari Ekibi
Safari Sahipleri (Yağiz)
Safari Lüks Kapi Süsü
Salincak Kapi Süsü
Bebek Foto Albümü
Köpeklerim :)
Ya 3500 doğum masrafı,gelen giden yatılı gelecek olanlar,mevlüdü,ikramı,adağı masraf çok son aylarda,bende arabası,ana kucağı(ev tipi)park yatağı diğer vs.aldım şimdiden hepsini sonradan tık diye ödeyemem.Yoksa 7 aylıkkken almayı isterdim,ama ekonomiiine yapcen..Birkaç giysisi ııımmm küveti,bakım malzemeleri kaldı sanırım:44:Rabbime bize sağlıkla kullanmayı,olmayanlarada en güzellerini nasip etsin inşaallah..Zaten bebek odasını doğumdan hemen önce alacağım hatta sonra gelsin ev sakinleşince yoksa çok karışacak.Ama öyle güzeller ki teyzesiii..
aslında çok mantıklı dur akşama bende eşimle konuşayımda cinsiyetimiz belli olunca başlıyalım bizde bişiler almaya düşünmemişti hiç bu tarafını. Doğru söylüyosun hepsi bi anda ağır gelir.
aslında çok mantıklı dur akşama bende eşimle konuşayımda cinsiyetimiz belli olunca başlıyalım bizde bişiler almaya düşünmemişti hiç bu tarafını. Doğru söylüyosun hepsi bi anda ağır gelir.
Masalcığım cinsiyetimiz belli ama ben unisex aldım,çünkü nasip olursa çok bebek istiyorum inşaallahhhonlarada kullanacağım arabamız gri sarı mesela,yatağımız gri yeşil,kanguru kırmızı,ana kucağımız rengarenk hayvancıklı vs.Hastane çıkışı,kundak lacivert beyaz bir kaç parça daha hediye gelenler var onlar da mavi ama esas malzemeler unisex.Rabbim hepimize versin ama en önemlisi sağlık sıhhatle kullanmayı nasip etsin..
Yemeye çalışıyorum ama ya unutuyorum ya da bulantım oluyor.Allah tan 3 öğün ekmek çökelek yiyorum erirdim yoksa herhalde.Şimdide söylemesi ayıp peynir ekmek yiyorumMeyve yemeye çalışıyorum,hatta bir tanesini bayağı yedim 2 hafta boyunca canı isteyen olur yazmayayım ne olduğunu .Ama et,balık,sebze yemeği yok,pişirenim yok ben ne yapayım Tatil dönüşü(geçen hafta)geçtiğimiz şehirlerden köylülerden sebze meyva kışlık vs aldım,Eşimin ailesine söyledim ama unutmuşlar yapmayı ben de çekindim tekrar söyleyemedim.Kaldılar valla onca şey elimde
süpersin sinemcim valla bravo :) ama ben şimdi alamam hepsini küçük küçük ve parça parça alırım heralde ayy ne çok şey varmış alıncak
sen hala yemek yapamıo musun canım ya? kötü müsün hala
Masalcığım cinsiyetimiz belli ama ben unisex aldım,çünkü nasip olursa çok bebek istiyorum inşaallahhhonlarada kullanacağım arabamız gri sarı mesela,yatağımız gri yeşil,kanguru kırmızı,ana kucağımız rengarenk hayvancıklı vs.Hastane çıkışı,kundak lacivert beyaz bir kaç parça daha hediye gelenler var onlar da mavi ama esas malzemeler unisex.Rabbim hepimize versin ama en önemlisi sağlık sıhhatle kullanmayı nasip etsin..
aldıklarının resimlerini çekip eklesende bizde görsek teyzesiiii
süpersin sinemcim valla bravo :) ama ben şimdi alamam hepsini küçük küçük ve parça parça alırım heralde ayy ne çok şey varmış alıncak
sen hala yemek yapamıo musun canım ya? kötü müsün hala
Canım ben de büyükleri 3 taksitle aldım zaten,herşey ne kadar pahalı Rabbim yardım etsin hepimize.O yüzden beğendiklerimi hem mağazalardan hem internetten araştırıp aldım.Ahir ömrümde bu kadar ekonomi yaptığımı bilmemAllah tan İstanbul da her keseye göre bir şey var.
2 ay sonra da diğerlerini alırım nasip olursa.Onlar küçük parçalar.
Yemeğe gelince Dilemcim rezillik paçadan akıyor valla bende.6 kilo vermişim.Allah tan calcimax d3 le elevit var.Yoksa iskeletim çökecek
Canım ben de büyükleri 3 taksitle aldım zaten,herşey ne kadar pahalı Rabbim yardım etsin hepimize.O yüzden beğendiklerimi hem mağazalardan hem internetten araştırıp aldım.Ahir ömrümde bu kadar ekonomi yaptığımı bilmemAllah tan İstanbul da her keseye göre bir şey var.
2 ay sonra da diğerlerini alırım nasip olursa.Onlar küçük parçalar.
Yemeğe gelince Dilemcim rezillik paçadan akıyor valla bende.6 kilo vermişim.Allah tan calcimax d3 le elevit var.Yoksa iskeletim çökecek
ay niye bitmedi ki bulantıların gerçi 9 ay süren bile oluyomuş Allah yardımcın olsun canım
aldıklarının resimlerini çekip eklesende bizde görsek teyzesiiii
canım çekerim tabi ama akşam eşim yükleyebilir,ben teknoloji özürlüyümde
Çoğu paketli gerçi ama görürsün.
Fırsat bulursan bak internetten.
Araba Kraft horn travel sistem gri sarı,
Park yatak Le bebe gri yeşil 119 TL olan bir tane var zaten
Ana kucağı Fisher Price Luv U Zoo tek tip zaten.
Bunları e bebekten aldım en uygun orada bulabildim çünkü.Sende sitesinden bak istersen canım.Bakalım beğenecekmisin?
Çok güzel şeyler var ama bütçe kısıtlı tek maaş olunca
canım çekerim tabi ama akşam eşim yükleyebilir,ben teknoloji özürlüyümde
Çoğu paketli gerçi ama görürsün.
Fırsat bulursan bak internetten.
Araba Kraft horn travel sistem gri sarı,
Park yatak Le bebe gri yeşil 119 TL olan bir tane var zaten
Ana kucağı Fisher Price Luv U Zoo tek tip zaten.
Bunları e bebekten aldım en uygun orada bulabildim çünkü.Sende sitesinden bak istersen canım.Bakalım beğenecekmisin?
Çok güzel şeyler var ama bütçe kısıtlı tek maaş olunca
sen iyi bile almışsın canım tek maaşla bizim iki maaş ama dünya kadar borç var herşey ucu ucuna yetişiyo.. Allah verir kolaylığını inşallah
bende tam nerden aldın diyecektim bakiim sitesine bakalım
ay niye bitmedi ki bulantıların gerçi 9 ay süren bile oluyomuş Allah yardımcın olsun canım
Amin annemle kardeşimde 6.aya kadar sürmüştü ırsi galiba.Öyle özledim ki kendi yemeklerimi yemeyi ama hayali bile midemi bulandırıyor.Dışarıda da ev yemeği güzel olmuyor.
Ay bir kurufasülye bulamadım gönlümce İstanbul da ağladım sinirden en son gittiğimiz yerdebu pilaki kuru fasülye değil diye.Sen düşün ne kadar kötü olduğumu,oysa anneciğim ne güzel yapar
sen iyi bile almışsın canım tek maaşla bizim iki maaş ama dünya kadar borç var herşey ucu ucuna yetişiyo.. Allah verir kolaylığını inşallah
bende tam nerden aldın diyecektim bakiim sitesine bakalım
Allah ım cümlemize yardım etsin,hemencecik kurtarsın borçlarımızdan inşaallah hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?