2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

cnm 4 aylık olmadık daha.3.5 ay yeni doluyo daha.
ay ve hafta hesabı tutmuyo birbirini.
mesela ben 17 haziranda son adet oldum,ortalama olarak hesap edersek her ayın 15 i ay dönümü oluyor.
Yani 15 ekimde 4 ay bitecek ama hafta olarak 18 ci hafta olucam

çok geçmiş olsun canım,sonuçta senin sağlıksızlığın bebeğe daha zararlı.sen iyi olacaksın ki o da iyi olacak.
hiç üzme canını.bol su iç,wc de dikkatli ol,mümkünse dışarda hiç bir yerde oturma,iç çamaşırını nemli bırakma kuru olsun hep vs...

çok geçmiş olsun bebişinize,ne olacakmış peki geçicek mi,ne bilim enfeksiyon başka kalıcı şeylere sepep olacakmı
kanında mı enfeksiyon çıkmış.
ne çok soru sordum ama işte bizim başımıza da gelebilir

tam bilmiyorum canım onlar da pek birşey bilmiyorlar bekliyorlar. zor.. Allah kimsenin başına vermesin daha minicik yavrucak

tam bilmiyorum canım onlar da pek birşey bilmiyorlar bekliyorlar. zor.. Allah kimsenin başına vermesin daha minicik yavrucak

rabbim herkesin evladına sağlık versin inşallah bişey ihtiyacınız olursa haber ver elimizdenne geliyorsa yapalım bu arada ayetül kürsi bende okudum rabbim şifa niyetine inşallah

kızlar amma uyumuşum yaw... öğlen şööle bi uzanayım dedim bak bu saat olmuş yeni uyandım hehe.. artık gece siz uyurken muhtemelen ben buralarda olucam

erdemine gördüm seni cnm.. nasılsın bakalım... yarınnmıydı kontrolün?

burdayım canım:) ama zor okudum 6 sayfayı valla üzerimde ağırlık var ikindi akşam arası uyursam böyle olur tabi...
evet tatlım yarın kontrolüm hatırladın harikasın, heyecandan ölcem okula gidip gelcem sonraaa doktoraaa..
eşime diyorum dua edelim de açsın bacaklarını böööyle geniş geniş de görelim cinsiyetini yavrumun:)

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.. bizde kısmetse cmt gidicez teyzesi...

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.. bizde kısmetse cmt gidicez teyzesi...

senin belli gibiydi kesinleşcek sanırım dimi canım? sende hayırlı haberlerle gel inşallah yer onu teyzesi... ayy kız kardeşim falan olmadığı için teyze olamıcam ama burda bütün bebişlerin teyzesiyiz çok hoşuma gitti:)

geçen hafta dr amcamız kıza benziyor dedi ama bakalım hayırlısı.. sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter farketmez kız erkek.. yaa asıl yavrumu görmek istiyorum mahvoldu anasıyla bu hafta düğün muhabbetine... inşallah iyidir yavrum..

cnm çok geçmiş olsun ya... inşallah geçer artık... tuzlu bişileer fayda etmiyormu cnm bulantılarına?
inşallah test sonuçlarında ii gelecektir.. sonuçları paylaş cnm bizle.. allah yardımcın olsun..

cnm çok geçmiş olsun ya... inşallah geçer artık... tuzlu bişileer fayda etmiyormu cnm bulantılarına?
inşallah test sonuçlarında ii gelecektir.. sonuçları paylaş cnm bizle.. allah yardımcın olsun..

yokk etmiyo ne yazık kii

ilaçı içmezsem içtiğim suyu kusuyorum hiç bişey midem de durmuyoo

Günaydın bayanlar,
Müge Anlıyı izliyorum şu an.dolandırılan insanlar konuşuyor.
polisiz diye arayıp 25 bin liralar kaptırmalar falan.içim ezildi ya
10 lira kaybetsek üzülüyoruz 25bin lirayı düşünemiyorum.
aman uyanık olalım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…