bu arad şekerler çrş günü dr gitcez bizz bakalım bebeğimizi görücez inşallah cins,yetini de görürüz ben artık bişeyler almak istiyorum :)
bu arada maşallah 16 haftaya çrş giricez 4 aylık oldular rabbi kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahh
Kızlar son günlerde hiç uğrayamadım bazı sayfaları ara ara okudum. Güzel haber alan tüm anneler bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım. Bebişine ciciler alan anne çok güzel seçimler yapmışsın güle güle giydirmek nasip olsun.
Birde benim gibi doktorlarda uğraşan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Perşembe günü kasık ağrısı ile doktora gittim. Idrar testi yaptılar.aşırı miktarda enfeksiyon çıktı. Ve yine serum bağladılar bir sürü ilaç ve iğne verdiler. Bebeğim için çok endişe ettim ilaçlarda ama kullanmazsam böbreklerimin doğuma kadar dayanamayacağını söyledi doktorum ve bebeğime daha çok zararı olurmuş. Kaç gündür hiç keyfim kalmadı kalçalarımiğneden kollarım serumdan mosmor geziyorum. Ama tek tesellim meleğimin iyi olması.
teşekkür ederim canım Allah razı olsunay çok geçmiş olsun inşallah hiç bişi olmaz hadi ayetelkürsi okusun bu yazıyı tüm görenler ben okudum. Allah acil şifa versin
kızlar 4 günlük bebek enfeksiyon kapmış hastanedeymiş eltimin bebeği hani geçen hafta doğmuştu ya. dün uyumuş uyanmamış uyandıramamışlar hastaneye götürmüşler doğumda enfeksiyon kaptığı söylenmiş. serum vermişler antibiyotik vermişler bebeğe annesi de emziriyormuş. hiç çevrenizde duydunuz mu böyle olay? çok üzüldüm 9 ay karnında taşıdı ya bebeğe birşey olursa
çok geçmiş olsun bebişinize,ne olacakmış peki geçicek mi,ne bilim enfeksiyon başka kalıcı şeylere sepep olacakmı
kanında mı enfeksiyon çıkmış.
ne çok soru sordum ama işte bizim başımıza da gelebilir
çok geçmiş olsun bebişinize,ne olacakmış peki geçicek mi,ne bilim enfeksiyon başka kalıcı şeylere sepep olacakmı
kanında mı enfeksiyon çıkmış.
ne çok soru sordum ama işte bizim başımıza da gelebilir
tam bilmiyorum canım onlar da pek birşey bilmiyorlar bekliyorlar. zor.. Allah kimsenin başına vermesin daha minicik yavrucak
erdemine gördüm seni cnm.. nasılsın bakalım... yarınnmıydı kontrolün?
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.. bizde kısmetse cmt gidicez teyzesi...burdayım canım:) ama zor okudum 6 sayfayı valla üzerimde ağırlık var ikindi akşam arası uyursam böyle olur tabi...
evet tatlım yarın kontrolüm hatırladın harikasın, heyecandan ölcem okula gidip gelcem sonraaa doktoraaa..
eşime diyorum dua edelim de açsın bacaklarını böööyle geniş geniş de görelim cinsiyetini yavrumun:)
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.. bizde kısmetse cmt gidicez teyzesi...
geçen hafta dr amcamız kıza benziyor dedi ama bakalım hayırlısı.. sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter farketmez kız erkek.. yaa asıl yavrumu görmek istiyorum mahvoldu anasıyla bu hafta düğün muhabbetine... inşallah iyidir yavrum..senin belli gibiydi kesinleşcek sanırım dimi canım? sende hayırlı haberlerle gel inşallah yer onu teyzesi... ayy kız kardeşim falan olmadığı için teyze olamıcam ama burda bütün bebişlerin teyzesiyiz çok hoşuma gitti:)
cnm çok geçmiş olsun ya... inşallah geçer artık... tuzlu bişileer fayda etmiyormu cnm bulantılarına?ben resmen hastanelik oldum ama 24 saatimii yatarak geciriyodum şöyle kolumu nasıl kaldırcam diye düşünüodum o kdar bi hayatım felç olmuştuu
18. haftadayım hala deli gibi kusuyorum ilaçsızz boğazlarım yara oldu kusmakdann
ee ben beslenemezsem bebek nasıl beslencek ki artıkk büyümeye de başladı
4lü test sonuçlarım cıkıcak yarın yine dr gidicem bakalımm ne dicekk
cnm çok geçmiş olsun ya... inşallah geçer artık... tuzlu bişileer fayda etmiyormu cnm bulantılarına?
inşallah test sonuçlarında ii gelecektir.. sonuçları paylaş cnm bizle.. allah yardımcın olsun..
Günaydın kızlar, hayırlı günler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?