2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

ay canım bende izmir marka dünyası diye bi mağaza var iyi markaların fasonlarını satıyor H&M MAMA serisinde hamile jeani aldım çok çok memenunum hem 45 tl mi neydi varsa eğer sizin oralardada benzer mağazalar blursanız alın

canım ben yıllar önce moda diye ondan almıştım yaklaşık 6 yıl oldu hala giyiyorum annem de hamile olduğumu öğrenince gitmiş hemen iki tane almış şimdi 3 tane o pantolonlarımdan var karnım çok çıkmış olmasa da çok rahat ediyorum son aylara kadar götürür beni iyi yapmışsın . hem de bel bölgemizi sıcak tutuyo kalın ya beldeki lastikli kısmı yazıcaktım kızlara unutmuşum sen yazınca aklıma geldi hemen yazıyımm dedim.
sadece o pantolonların bi özelliği var üstünde de yazıyo zaten yıkandıkça rengi açılıyo yani çk değilde ilk aldıığınız renkte kalmıyo özelliği oymuş o yüzden renk değişince şaşırmayın D

selam kızlar, ben de bebeğimin hareketlerini henüz hissedemiyorum.ama erkek çocuk çoktan hissetmeliydin hareketli olur erkek bebek diyorlar.sizde durum nasıl diğer erkek anneleri

ben de hamile pantolonlarına çoktan başladım.biri H&M den karna kadar lastikli olanlardan değil sadece bel kısmı yumuşak bi pantolon,kumaşı ince çok rahat.kesimi de güzel.dar paça filan.biri de C&A dan, o da sadece bel kısmı lastikli.içten ayarlamalı.göbüşüne göre ayarlıyorsun
bi de H&M ve C&A da çok tatlı bebiş kıyafetleri var.tavsiye ederim.özellikle organik pamuk kıyafetleri tam bebişlerimize göreC&A da indirimden organik pamuk zıbın aldım 15den 5e düşmüş...

kızlar aramızda herkes özel hastaneye mi gidiyor?

şahsen ben özele gidiyorum canım ist da yaşıyorum bi de pinpirikli bi yapım var istediğim zaman arayıp mail atayım istiyorum dr uma malesef diğer türlü çok destek alınamaz gibi geliyo. Bi de eşimin iş yeri İSt da iyi bir özel hasstane ile anlaşması olduğu için ondan da tercih sebebim.

canım benim bebeğim cinsiyetini henüz göstermedi ama sağ tarafımda bi sızı oluyo zaman zaman hafif sanki seyirme gibi özellikle yemeklerden bir saat sonra ama onun hareketleri mi bilemiyorum.

C&A dan aldığın dikkatimi çekti organik pamuk gidip minik bişey alıyım bebeğime şimdilik bi de kendime :)))

C&A da indirimden organik pamuk zıbın aldım 15den 5e düşmüş...

ay ne kadar ucuzmuş. geçen ben mothercare gittim fiyatlar pahalı ama o kadar güzel şeyler var ki tutamadım kendimi aldım bişeyler. oğluşum giysin dedim o dediğiniz yerlere de gideyim hep burdan alırsam batarız valla..

evet ben neredeyse 2 aydır devlete gidiyorum sadece ücretsiz olması iyi bundan sonra da bir özel seçip hep oraya gideyim diyorum ama seçim yapamıyorum. özel normal doğum yapmaz diye de bir korkum var ama yersiz sanırım. sizler nasıl seçtiniz hastanelerinizi

canım hangi ildeydin sen beni gittiğim hastenenin sigorta anlaşması yok ama olanları daha önceden araştırmıştım mesela ist da arkadaşaım anadolu yakasında bir hastanede doğum yaptı özel hem ilgililerdi hem de 3 gün kaldı normal doğum geçen yıl mart ayında 600 tl verdi hiç bişey o yüzden iline göre araştırabilirsin sende böyle uygun özel hastaneler de var.
bi de normal yapmıyolar diye tedirgin olma mesela benim dr um şimdiden aerobik,yoga ya da pilates e başla doğumun kolay olur nefes tekniklerini filan öğren dedi yani şimdiden normale yönlendiriyo benide o biraz dr la iglili sezeryan aşığı drlarla karşılaşmazsın inş.

canım ben ankaradayım sanırım istanbul daha uygun bu konuda. burda da bilgi hastanesi var batıkentte, ucuz olunca kafam karıştı. 800tl doğum. ne güzel doktorunun öyle yönlendirmesi. inşallah ben de öyle bir doktora denk gelirim

Son düzenleme:
kızlar ben medicalpark bursa hastanesine gidiyorum. ama ben hastaneyi düşünerek değil doktor orda olduğu için gidiyorum. ama gerçekten çok pahalı 2012 fiyatları: normal doğum 1.750 sezeryan doğum 2000-2250
2013te fiyat yenilenicek zam gelicek. Allah yardımcımız olsun. eşim çok diyor bende illa doktorumu istiyorum diyorum bakalım kısmet. ben bursa ilçede oturuyorum. bursa bize 50 dk uzak. eğer yetişemezsem devlet hastanesindede doğururum napıyım. Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.

kızlar galiba ben bebeğimi hissediyorum 2 gündür sanki içimde birşey dönüyor gibi gaz yada bagırsak hareketi gibide degil doğrumu hissediyorum acaba

bende bir haftadır hissediyorum.mesele 4 gün çılgınlar gibiydi,3 gün hiç sesi çıkmadı.dün yine bütün gün coştu gün yine ses yok :)
15 ci haftadaydım doktora söylesem o bile inanmaz.ama ben bebeğim olduğuna eminim. :)))

canım devlete gitme ya yetiş, hastanede yat :) bak bizim bebek bursada devlette doğdu enfeksiyon kaptı minicik 4 günlük bebek hala hastanede tedavi görüyor. Allah korusun

Son düzenleme:

inş canım ama çok da değil aslında özelde doğum için peki dr un acaba başka bir hastane ayarlasan gelmez mi kimisi gidiyormuş yani daha uygun özel bir hastaneye belki çağırsan gelir ama o zaman da ayrıca dr a para ödenir yine de onuşmak da yarar var derim ben

Selam arkadaşlar...
İstanbul'da Medical Park Bahçelievler Hastanesine giden var mı aramızda acaba? Ben hastanemden ve doktorumdan çok memnunum...Benimle aynı düşünceye sahip olan veya olmayanların fikirlerini merak ediyorum doğrusu...

Bu arada dün öğrendiğimize göre yakışıklı bir paşamız olacakmış..:) Hemşire arkadaşa söyleyince ;"Bu sene erkek senesi galiba,herkesin oğlu olacak" dedi...Doğru mudur sizce?

kızlar aramızda herkes özel hastaneye mi gidiyor?

ben hem devlete hemde özele gidiyorum
bütün tahlilleri devlete yaptırıyorum
mesela ikili testi 2 günde doktora göstermiştim.çok hızlılar.dopler ile bakıyolar falan.
şişli etfale gidiyorum.
özelde ssk anlaşmalı
hospitalyum şişli.muayenne 12 lira
sezeryan doğum 1050 lira
çok para vermek istemediğim için oraya gidiyorum.
eğer doğumda bir tehlike falan olmaz ise orda doğurucam
kritik olursa son anda daha iyi bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
doğum bebek eşyası vs.. için 3000bin tl nakit bütçe ayırdık.onu geçmek istemiyorum.
bebeğim 6 aylık olana kadar tek maaş olucaz çünkü.

türkiye hastanesini de düşünmülştüm ama isteğe bağlı sezeryan 2900 dediler çok geldi.
mecburi sezeryan da 1500 dü.ama ona da doktor karar veriyo.o yüzden anca riskli doğum olursa oraya gidicem.
sezeryan yapıcam yani kesin :)

tatlım tabi tek başına doğum ücreti çok değil. diğer masraflarla bi arada çok diyor eşim. ama beni ve bebeğimizi riske atamıca için o doğum medicalde olucak inşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…