kızlar hamile giyim konusunda geçen pazar bişey keşfettim OXXOda. lcw çok kalitesiz ben de aldım pişman oldum. sonra OXXOda bir pantolon gördüm aynı hamile pantolonu gibi bel kısmı iki tane aldım çok memnunum XL aldımbenim karnım çok çıktı şimdiden. ama burada hamile pantolonları bana olmuyor diyen bir arkadaş vardı ona tavsiye ederim XS bedeni de var. 67TL kumaşı da çok kaliteli. hem doğumdan sonra da giyebiliriz
kızlar hamile giyim konusunda geçen pazar bişey keşfettim OXXOda. lcw çok kalitesiz ben de aldım pişman oldum. sonra OXXOda bir pantolon gördüm aynı hamile pantolonu gibi bel kısmı iki tane aldım çok memnunum XL aldımbenim karnım çok çıktı şimdiden. ama burada hamile pantolonları bana olmuyor diyen bir arkadaş vardı ona tavsiye ederim XS bedeni de var. 67TL kumaşı da çok kaliteli. hem doğumdan sonra da giyebiliriz
kızlar aramızda herkes özel hastaneye mi gidiyor?
selam kızlar, ben de bebeğimin hareketlerini henüz hissedemiyorum.ama erkek çocuk çoktan hissetmeliydin hareketli olur erkek bebek diyorlar.sizde durum nasıl diğer erkek anneleri
ben de hamile pantolonlarına çoktan başladım.biri H&M den karna kadar lastikli olanlardan değil sadece bel kısmı yumuşak bi pantolon,kumaşı ince çok rahat.kesimi de güzel.dar paça filan.biri de C&A dan, o da sadece bel kısmı lastikli.içten ayarlamalı.göbüşüne göre ayarlıyorsun
bi de H&M ve C&A da çok tatlı bebiş kıyafetleri var.tavsiye ederim.özellikle organik pamuk kıyafetleri tam bebişlerimize göreC&A da indirimden organik pamuk zıbın aldım 15den 5e düşmüş...
C&A da indirimden organik pamuk zıbın aldım 15den 5e düşmüş...
evet ben neredeyse 2 aydır devlete gidiyorum sadece ücretsiz olması iyişahsen ben özele gidiyorum canım ist da yaşıyorum bi de pinpirikli bi yapım var istediğim zaman arayıp mail atayım istiyorum dr uma malesef diğer türlü çok destek alınamaz gibi geliyo. Bi de eşimin iş yeri İSt da iyi bir özel hasstane ile anlaşması olduğu için ondan da tercih sebebim.
ay ne kadar ucuzmuş. geçen ben mothercare gittim fiyatlar pahalı ama o kadar güzel şeyler var ki tutamadım kendimi aldım bişeyler. oğluşum giysin dedimo dediğiniz yerlere de gideyim hep burdan alırsam batarız valla..
evet ben neredeyse 2 aydır devlete gidiyorum sadece ücretsiz olması iyibundan sonra da bir özel seçip hep oraya gideyim diyorum ama seçim yapamıyorum. özel normal doğum yapmaz diye de bir korkum var ama yersiz sanırım. sizler nasıl seçtiniz hastanelerinizi
canım hangi ildeydin sen beni gittiğim hastenenin sigorta anlaşması yok ama olanları daha önceden araştırmıştım mesela ist da arkadaşaım anadolu yakasında bir hastanede doğum yaptı özel hem ilgililerdi hem de 3 gün kaldı normal doğum geçen yıl mart ayında 600 tl verdi hiç bişey o yüzden iline göre araştırabilirsin sende böyle uygun özel hastaneler de var.
bi de normal yapmıyolar diye tedirgin olma mesela benim dr um şimdiden aerobik,yoga ya da pilates e başla doğumun kolay olur nefes tekniklerini filan öğren dedi yani şimdiden normale yönlendiriyo benide o biraz dr la iglili sezeryan aşığı drlarla karşılaşmazsın inş.
kızlar galiba ben bebeğimi hissediyorum 2 gündür sanki içimde birşey dönüyor gibi gaz yada bagırsak hareketi gibide degil doğrumu hissediyorum acaba
canım ben ankaradayım sanırım istanbul daha uygun bu konuda. burda da bilgi hastanesi var batıkentte, ucuz olunca kafam karıştı. 800tl doğum. ne güzel doktorunun öyle yönlendirmesi. inşallah ben de öyle bir doktora denk gelirim[/
canım asıl önemli olan konu aslında dr ve hastanede yeni doğan ünitesinin olup olmaması gerisi her yerde aynı yani yine sancıyı sen çekiyosun aynı şeyleri pahalı hastanede de yaşıyosun uygun olanında da oy üzden bence temizlik, dr iyiyse ünite varsa düşünebilirsin bi de olumlu referans varsa tabi :)) hayırlısı inş beni dr um oyle ya sağolsun her şeyi didik didik anlatır konuşur benim şansım o evlendiğimden beri 7. dr um benim tedavi sürecim oldu çünkü bebek için :)) sora sora bulduk sen de bulursun iyisini inş.
kızlar ben medicalpark bursa hastanesine gidiyorum. ama ben hastaneyi düşünerek değil doktor orda olduğu için gidiyorum. ama gerçekten çok pahalı 2012 fiyatları: normal doğum 1.750 sezeryan doğum 2000-2250
2013te fiyat yenilenicek zam gelicek. Allah yardımcımız olsun. eşim çok diyor bende illa doktorumu istiyorum diyorum bakalım kısmet. ben bursa ilçede oturuyorum. bursa bize 50 dk uzak. eğer yetişemezsem devlet hastanesindede doğururum napıyım. Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.
kızlar ben medicalpark bursa hastanesine gidiyorum. ama ben hastaneyi düşünerek değil doktor orda olduğu için gidiyorum. ama gerçekten çok pahalı 2012 fiyatları: normal doğum 1.750 sezeryan doğum 2000-2250
2013te fiyat yenilenicek zam gelicek. Allah yardımcımız olsun. eşim çok diyor bende illa doktorumu istiyorum diyorum bakalım kısmet. ben bursa ilçede oturuyorum. bursa bize 50 dk uzak. eğer yetişemezsem devlet hastanesindede doğururum napıyım. Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.
kızlar aramızda herkes özel hastaneye mi gidiyor?
inş canım ama çok da değil aslında özelde doğum için peki dr un acaba başka bir hastane ayarlasan gelmez mi kimisi gidiyormuş yani daha uygun özel bir hastaneye belki çağırsan gelir ama o zaman da ayrıca dr a para ödenir yine de onuşmak da yarar var derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?