canım devlete gitme ya yetiş, hastanede yat :) bak bizim bebek bursada devlette doğdu enfeksiyon kaptı minicik 4 günlük bebek hala hastanede tedavi görüyor. Allah korusun
tatlım tabi tek başına doğum ücreti çok değil. diğer masraflarla bi arada çok diyor eşim. ama beni ve bebeğimizi riske atamıca için o doğum medicalde olucak inşallh.
Selam arkadaşlar...
İstanbul'da Medical Park Bahçelievler Hastanesine giden var mı aramızda acaba? Ben hastanemden ve doktorumdan çok memnunum...Benimle aynı düşünceye sahip olan veya olmayanların fikirlerini merak ediyorum doğrusu...
Bu arada dün öğrendiğimize göre yakışıklı bir paşamız olacakmış..:) Hemşire arkadaşa söyleyince ;"Bu sene erkek senesi galiba,herkesin oğlu olacak" dedi...Doğru mudur sizce?
hayırlı olsun canım paşanız sanki burda prensesler daha çok gibi geliyo bana ben daha öğrenemedim bi kaç ark daha var öğrenmemiş o yüzden bilemiyorum hepsini bi öğrenelim de ona göre bakarız :)))
bende bir haftadır hissediyorum.mesele 4 gün çılgınlar gibiydi,3 gün hiç sesi çıkmadı.dün yine bütün gün coştu gün yine ses yok :)
15 ci haftadaydım doktora söylesem o bile inanmaz.ama ben bebeğim olduğuna eminim. :)))
kızlar ben de özele gidiyorum 15 günde bir 50 TL muayne ücreti var
ense kalınlığına 70 tl vermiştim
4lü için de 70 tl verdim.
ileri düzey usg'ye de perinatalog geliyomuş haftada bir,250 tl ücretiymiş.
aslında bakırköy doğumevi yada çapa fakültesi gibi seçenekler sundu doktorum ama ben onun kliniğine geleni tercih edicem sanırım.
her yavru değerlidir sakın beni yanlış anlamayın ve de imkanlar da çok önemli ama ben 7.senemizde kısmetse kavuşucam yavruma 3.gebeliğim,bu yüzden varsın kenardaki birikimim hep ona gitsin..
onun için biz tatili de iptal ettik ona ayrılan 2000 tl bütçe varsın feda olsun yavruma...
bu arada bende Allah izin verirse doğuma kadar çalışıcam sonra tek maaşa düşücez ve ev kredisi ödüyoruz.
doğuma kadar ne kadar biriktirirsek iyi diyorum eşime
kızlar ben de özele gidiyorum 15 günde bir 50 TL muayne ücreti var
ense kalınlığına 70 tl vermiştim
4lü için de 70 tl verdim.
ileri düzey usg'ye de perinatalog geliyomuş haftada bir,250 tl ücretiymiş.
aslında bakırköy doğumevi yada çapa fakültesi gibi seçenekler sundu doktorum ama ben onun kliniğine geleni tercih edicem sanırım.
her yavru değerlidir sakın beni yanlış anlamayın ve de imkanlar da çok önemli ama ben 7.senemizde kısmetse kavuşucam yavruma 3.gebeliğim,bu yüzden varsın kenardaki birikimim hep ona gitsin..
onun için biz tatili de iptal ettik ona ayrılan 2000 tl bütçe varsın feda olsun yavruma...
bu arada bende Allah izin verirse doğuma kadar çalışıcam sonra tek maaşa düşücez ve ev kredisi ödüyoruz.
doğuma kadar ne kadar biriktirirsek iyi diyorum eşime
baktım şimdi çok güzel cnm.. güle güle kullansın bebişin inşallah... yaa çok güzel nevreesim takımları almamak için zor tuttum kendimi..kızlar trendyolda iyi uykular diye bi butik var sarı tavşan biçiminde bi alt açma var onu aldım kuzuma il aldığım şey bi bakın bakalım beğenecekmisiniz
kordon kesmeden emme kısmına takıldım cnm nasıl olacakmışki... ciğerleri açılmadan:44:Kızlar doktorumla konuştum
doktor sen normal doğum yapıcaksın ama doğal normal doğum bu yöntem analarımızın usulu tek farkı ilker ve ben eğitim alıaz 20 saat doğum zamanı epudural iğne ağrı kesici hiçbişey yok henüz 2 hastasında denemiş eğitimlerini alıyorum dedi faydası doğum anındaki tüm riskleri yok ediyor daha sağlıklı anne bebek doğumu oluyor dei yaklaşık 26-27 saat sürüyormuş kent hastanesinde olcakmış muhtemelen ,lker koçum olucak hipnoz altında ağrılarımı çok hissetmeyeceğim doğum olduğunda bebek kordonunu kesmeden bana verip emziricem çocuk doktoru muasyene falan benim göğsümde çocuk emerken yapacak
Bu tamamaen teyzemin koyde kadınları doğurttuğu yöntem teyzem ebe bu arada daha detaylı bilgiyi tabii sonra verecek ama ben olaki dayanamadım o zman epedurali vurup doğuma alıcak zaten daha detayları var anlatırım molada
canım ben hiç istemiyorum devleti zaten ama acil bişi oldu yetişemedim napıcam el mahkum gidicem. ama tahmini günümü bilicem zaten doktor söylücek zamanını bursada ablam ve 2 abim var gider yerleşirim doğum anı gelincede koştururum medicale :))
kordon kesmeden emme kısmına takıldım cnm nasıl olacakmışki... ciğerleri açılmadan:44:
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize..
canım aynen bende öyle düşünüyorum onu sağlıklı dünyaya getiriyim de para pul bulunur çözülür tedavi süresinde o kadar yıprandımdı ki benim de o yüzden gözüm görmüyo şu an hiç bişeyi.
Kredi içinde Allah yardımcınız olsun ama bebek kısmeti ile gelir diyolar kolaylıkla ödersiniz biter inş canım.
Ben ikili testimi perinatolog a yaptırdım çok detaylı ve uzun süreli bakıyolar insan hep ona girmek istiyo sonra...
Sağol cnm inş. işten çıkarken tazminatımı alırsam bir nebze 1 sene rahat ederim diyorum.
ondan da emin değilim sonuçta vermeyen vermez,ama 8senem dolucak ocakta az çok hatrım var kahrımızı çektik senelerce umarım beni mağdur bırakmazlar...
benim dr. dediki önceden ileri düzey usg.yi ben kendim bakıyodum burda ama artık perinatalogların bakması daha uygun görülüyor dedi.
valla 2 doğum yaptırmış detayları tabşii sonra konuşucaz ama düşünsene doğduğunda hemen anne kucağına gelicek
oyy yavrum gelsin annesinin kucağına bir an önce
evet o an gerçekten yaşanmaya değerdir... ayrıntıları konuşunca bizede bildir cnm...valla 2 doğum yaptırmış detayları tabşii sonra konuşucaz ama düşünsene doğduğunda hemen anne kucağına gelicek
oyy yavrum gelsin annesinin kucağına bir an önce
kızlar bursal, siyam35, EylülSF den haber yok kaç gündür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?