2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Evet cnm nasip
bizimkilerde şuanda batma gibi bir durum yok ama tabi bilemeyiz ne olucak o zamana
sen okudunmu kotondamı ne sana uygun pantalon varmış

eevt tatlım gittim bebeğimi gördüm maşallah çok tatlı kızım olucak cnsiyetinide öğrendik :9

Hayırlı olsun.Çok sevindim kız çocuğu annenin en yakın arkadaşıdır. Benim kızım 7 yaşında şu anda beni nasıl koruyor anlatamam. Bir şey taşımaya, almaya kalksam hemen anne sen hamilesin yapma diyor.Benden birşey isteyen olsa annem hamile yapamaz diyor. Ondan bunları duyunca mest oluyorum.

bilemiyorum valla öğrenir öğrenmez yaz bize de rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah gerisi önemli değil

Yazarım tabi yazmam mı. Hatta tüm arkadaşlarıma arayıp haber vereceğim.Onlar benden çok merak ediyorlar.Tabiki önce sağlıklı olmaları önemli ama insan cinsiyetlerini de merak ediyor.

Kızlar ben çıkıyorum. İşlerimi toparlayıp işten çıkacağım yarım saat sonra. Yarın görüşmek üzere.Kendinize ve yeğenlerime iyi bakın.

ecemcim napıosun bakim ilaçların bittimi idrar ne durumda iyileştinmi hiç haber vermiosun
çok şükür kuzum yaaa.... ay neydi o.. rabbim yaşatmasın bi daha...
Sağol canım. Cumartesi gideceğim doktora.Ben de heycanla bekliyorum cinsiyetlerini öğrenmeyi.Belki de Allah söyletiyordur sana?(öyle derler ya.)
ayy çok heyecanlı ya.. bende gidiyorum kısmetse cmt

Merhaba kızlar, iş yoğunluğundan katılamadım size. Maşallahınız var yine muhabbet koyu.

Ne güzel inş.biz de ikinci çocuklarda şimdikilerden yardım görürüz kimbilir:)Allahım bunlara sağsalim kavuştursun
Sağol canım. Cumartesi gideceğim doktora.Ben de heycanla bekliyorum cinsiyetlerini öğrenmeyi.Belki de Allah söyletiyordur sana?(öyle derler ya.)
ikisi de kız derse 3 kızlı mutlu bir anne olursun:)
bu arada senin ikizler doğal mı oldu yoksa tüp mü?
güzelim ben avcılar medicanaya gidiyorumm 25tl normal de bi de 12tl devlet alıyo..sgk lı fiyatı tabi bu..
doktorun kim?orda selman laçin diye bir dr.var methini çok duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…