hosbulduk tesekkur ederım ankara da yasıyorum ev hanımıyım bu ıkıncı hamılelıgım ılkı dusukle sonuclanmıstı kan pıhtılasmasından dolayı akay hastanesınde tedavı goruyodum ben de nedensız ınfertılıte var cozum bulunamadı ıkıncı hamılelıgım Allahın iznıyle tup bebekle yontemıyle oldu doktor konusunda hep fıyaskoya ugradıgım ıcın hastane ve doktorda hep kararsız kaldım doktor degıstırdım pazartesı gunu hacettepye baslıcam allah ızın verırse ıste boyle
hosbulduk tesekkur ederım ankara da yasıyorum ev hanımıyım bu ıkıncı hamılelıgım ılkı dusukle sonuclanmıstı kan pıhtılasmasından dolayı akay hastanesınde tedavı goruyodum ben de nedensız ınfertılıte var cozum bulunamadı ıkıncı hamılelıgım Allahın iznıyle tup bebekle yontemıyle oldu doktor konusunda hep fıyaskoya ugradıgım ıcın hastane ve doktorda hep kararsız kaldım doktor degıstırdım pazartesı gunu hacettepye baslıcam allah ızın verırse ıste boyle
desene kısmen aynı kaderi paylaşıyoruz...
bizimde sebepsiz inferteliteden dolayı 3 yıl olmadı... çook şükür rabbime tüp bebek yöntemiyle nasip etti bizede
yoğunluktan giremiyorum ama maşallah siz baya hızlısınız. çoğu sayfayı okuyamadım. bütün annişler ve bebişler iyidir inşallah
benim 3 lü teste daha 10 gün var. aman geçmiyor. acaba sağlıklımı herşey yolundamı cinsiyeti ne bu sorular kafamda dolanıp duruyo. eşim hadi gidelim diyo ama dr a ne diye geldim dicem ki off neyse beklemek ne zormuş ya :2:
ben çekirge devlet hastanesinden yılmaz çetine gidiyorum. Çok da memnunum baharı da çok iyi diye duymadım doğum bölümü özellikle yenidoğanlarda sürekli sorun yaşanıyomuş yönlendirmek istemem yine. Üst komşum erken doğum yaptı kordon bebeğin boğazına dolanmış suyu bitmiş acil sezeryana almışlar doktoru benim mesaim değil deyip girmemiş ameliyatına başka doktor girmiş.
Dilem merhaba. Bugün Yılmaz Çetin'e giitik, çok fazla yoğundu. saat 11.de randevum vardı, 12.30'ta zor girdim içeriye. Çok anlatmayı sevmiyor sanırım. Hiç bir şey söylemedi doğru düzgün. Sadece bebeklerden birinin boyunu söyledi o kadar. Riskli gebelik olduğu için fakülteye gidin dedi. Benden önceki bayanı bolca fırçaladı ama Allahtan bana öyle ters konuşmadı ama ne bileyim işte. Sen şu Bahardaki doktoru öğrenip adını yazacaktın ya bana, onu yazsan bi an önce. Bahardan bi doktordan randevu alacam, o doktora denk gelmesin. Bir de oraya gideyim. Bu gidişle doğuma kadar gezecem herhalde doktor doktor (
yoğunluktan giremiyorum ama maşallah siz baya hızlısınız. çoğu sayfayı okuyamadım. bütün annişler ve bebişler iyidir inşallah
benim 3 lü teste daha 10 gün var. aman geçmiyor. acaba sağlıklımı herşey yolundamı cinsiyeti ne bu sorular kafamda dolanıp duruyo. eşim hadi gidelim diyo ama dr a ne diye geldim dicem ki off neyse beklemek ne zormuş ya :2:
günaydın güzel anneler ve miniş yeğenlerim
günümüz güzel geçsin inşallah...
artık haberleri seyretmeme kararı aldım kızlar.. her gün kaza,zam,şehit... haberleri. şimdide savaş haberi... yok izlemesem daha ii olacak...
Dün doktora gittim. Bebeğim sağlıklı şükür. Ve akranlarına göre azıcık tombişmiş, doktor kilo boy yönünden 1 hafta önce gittiğini söyledi 14,5 cm - 140 gram
Ve büyük ihtimal bir kızımız olacağını da ekledi. :)
Daha önceki ultrasonlarda hareket ettiğini görmemiştim, bunda gördüm tekmeler savuruyor valla minicik şey, ben hissetmiyorum henüz o ayrı.
günaydın güzel anneler ve miniş yeğenlerim
günümüz güzel geçsin inşallah...
artık haberleri seyretmeme kararı aldım kızlar.. her gün kaza,zam,şehit... haberleri. şimdide savaş haberi... yok izlemesem daha ii olacak...
Dün doktora gittim. Bebeğim sağlıklı şükür. Ve akranlarına göre azıcık tombişmiş, doktor kilo boy yönünden 1 hafta önce gittiğini söyledi 14,5 cm - 140 gram
Ve büyük ihtimal bir kızımız olacağını da ekledi. :)
Daha önceki ultrasonlarda hareket ettiğini görmemiştim, bunda gördüm tekmeler savuruyor valla minicik şey, ben hissetmiyorum henüz o ayrı.
maşallah kuzuna o zaman annesi
günlerimiz aynı olduğu için sana sorayım cnm.. bizde cmt gidicez kısmetse.. 2 hafta önce kıza benziyor dedi. bu hafta kesin söyler demiştim ama sanada tahminde bulunmuş.. ne zaman kesinleşeceğini söyledimi?