- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
maşallah kuzuna o zaman annesi
günlerimiz aynı olduğu için sana sorayım cnm.. bizde cmt gidicez kısmetse.. 2 hafta önce kıza benziyor dedi. bu hafta kesin söyler demiştim ama sanada tahminde bulunmuş.. ne zaman kesinleşeceğini söyledimi?
maşallah kuzuna o zaman annesi
günlerimiz aynı olduğu için sana sorayım cnm.. bizde cmt gidicez kısmetse.. 2 hafta önce kıza benziyor dedi. bu hafta kesin söyler demiştim ama sanada tahminde bulunmuş.. ne zaman kesinleşeceğini söyledimi?
arkdaşlar tahminlerde yanılma payı olabiliyormuş cunku bana 11. haftada kıza benziyor dedi 16 haftada gittiğimide %100 erkek dedi :)
inşallah cnm sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeter.. doktorumuz pek boy ve kilo söylemiyor.. çünkü kişiden kişiye farklılık gösterebiliyormuş.. ayrıca geç veya erken döllenmede etkileyebiliyormuş..Aslında kesin gibi konuştu. Bacaklarının arasını bana da gösterdi, pipi olsaydı çok net görünürdü dedi. Gelecek ayki kontrolde kesin belli olur dedi önce, sonra 'kız bu kız' dedi. Yine de bekleyeceğim bakalım, henüz onun için hiç bir şey almadım, gelecek aydan sonra minik elbiseler almaya başlarım herhalde. :)
o zaman bekleyelim daha...arkdaşlar tahminlerde yanılma payı olabiliyormuş cunku bana 11. haftada kıza benziyor dedi 16 haftada gittiğimide %100 erkek dedi :)
hehe aynı şey eşimin kuzeninin de başına geldi.. 9 ay kız dedi dr.. erkek bebek kucaklarına aldılar.. çocuğun her şeyi pembeydi... nadirde olsa dr anlamayabiliyormuş...Evet olabiliyor, komşumuzda olmuştu ayn şey, ama ona 9 ay boyunca kız dediler, ismi bile hazırdı. Sürekli çocuğa 'Elif' diye hitap ediyorlardı, doğdu bebek erkek tabii :)
1 ay isim aradılar neredeyse
Allah tamamına erdirsin hoşgeldin..hosbulduk tesekkur ederım ankara da yasıyorum ev hanımıyım bu ıkıncı hamılelıgım ılkı dusukle sonuclanmıstı kan pıhtılasmasından dolayı akay hastanesınde tedavı goruyodum ben de nedensız ınfertılıte var cozum bulunamadı ıkıncı hamılelıgım Allahın iznıyle tup bebekle yontemıyle oldu doktor konusunda hep fıyaskoya ugradıgım ıcın hastane ve doktorda hep kararsız kaldım doktor degıstırdım pazartesı gunu hacettepye baslıcam allah ızın verırse ıste boyle
benim bundan bir önceki kontrolüm 4 hafta sonrasınaydı biz dayanamdık 3 hafta sonra gittik dr.amcaya da sıkıldık geldik dedikyoğunluktan giremiyorum ama maşallah siz baya hızlısınız. çoğu sayfayı okuyamadım. bütün annişler ve bebişler iyidir inşallah
benim 3 lü teste daha 10 gün var. aman geçmiyor. acaba sağlıklımı herşey yolundamı cinsiyeti ne bu sorular kafamda dolanıp duruyo. eşim hadi gidelim diyo ama dr a ne diye geldim dicem ki off neyse beklemek ne zormuş ya :2:
ben izlemiyorum gibi bişi zaten cnm bazen denk geliyor hemen değişiyorum.günaydın güzel anneler ve miniş yeğenlerim
günümüz güzel geçsin inşallah...
artık haberleri seyretmeme kararı aldım kızlar.. her gün kaza,zam,şehit... haberleri. şimdide savaş haberi... yok izlemesem daha ii olacak...
Dün doktora gittim. Bebeğim sağlıklı şükür. Ve akranlarına göre azıcık tombişmiş, doktor kilo boy yönünden 1 hafta önce gittiğini söyledi14,5 cm - 140 gram
Ve büyük ihtimal bir kızımız olacağını da ekledi. :)
Daha önceki ultrasonlarda hareket ettiğini görmemiştim, bunda gördüm tekmeler savuruyor valla minicik şey, ben hissetmiyorum henüz o ayrı.
Dün doktora gittim. Bebeğim sağlıklı şükür. Ve akranlarına göre azıcık tombişmiş, doktor kilo boy yönünden 1 hafta önce gittiğini söyledi14,5 cm - 140 gram
Ve büyük ihtimal bir kızımız olacağını da ekledi. :)
Daha önceki ultrasonlarda hareket ettiğini görmemiştim, bunda gördüm tekmeler savuruyor valla minicik şey, ben hissetmiyorum henüz o ayrı.
Evet olabiliyor, komşumuzda olmuştu ayn şey, ama ona 9 ay boyunca kız dediler, ismi bile hazırdı. Sürekli çocuğa 'Elif' diye hitap ediyorlardı, doğdu bebek erkek tabii :)
1 ay isim aradılar neredeyse
günaydın kızlar ben de giremiyorum nete sürekli misafir temizlik derken hiç bakamadım..ben de haftaya gidicem inş doktora 3lü test için..ne güzel sizin doktorlarımız cinsiyet hakkında en azından yorum yapıyolar..bizimki hiçbişey sölemedi.inş bu gittiğimde öğrenirim çok merak ediyorum
bu ne temizliği bu kadarya böyle ayrı bıraktı bizi çok kızdım o misafirlere :)))
valla cnm gelen bir tane değil ki..ev almıştık hayırlı olsuna geliyolar sağolsunlar hepsi ayrı ayrı :) büyük temizlikte yardımcıyla yapmıştım ama biri geleceği zaman olmuyo yine yapılıyo mecburen cumartesi günü de gelcekler bakalım hem gündüz hem gece :)
Allah yardımcın olsun. Bu halde misafir ağırlamak da çok yorucu oluyor.
Dilem merhaba. Bugün Yılmaz Çetin'e giitik, çok fazla yoğundu. saat 11.de randevum vardı, 12.30'ta zor girdim içeriye. Çok anlatmayı sevmiyor sanırım. Hiç bir şey söylemedi doğru düzgün. Sadece bebeklerden birinin boyunu söyledi o kadar. Riskli gebelik olduğu için fakülteye gidin dedi. Benden önceki bayanı bolca fırçaladı ama Allahtan bana öyle ters konuşmadı ama ne bileyim işte. Sen şu Bahardaki doktoru öğrenip adını yazacaktın ya bana, onu yazsan bi an önce. Bahardan bi doktordan randevu alacam, o doktora denk gelmesin. Bir de oraya gideyim. Bu gidişle doğuma kadar gezecem herhalde doktor doktor(
Selam kızlarrr uzun zamanlardan beri yoğunluktan yazamadım baya ilerlemişsinizz valla 450 lere yaklaşmışsınız nasılsınız görüşmeyeli herkez iyidir umarım ceylin ecem dilemm sizler neyapıyorsunuz cinsiyetler tam olarak belli oldumu bakalım ama dilem listeyi güncellemeyi unutuyor galibaaBenimde güzel haberlerim var sizlere artık minik kızımı bitanemi hissediyorum balık gibi pıt pıt oynuyor bu muhteşem bir duygu kızlar inanılmaz bişey artık anneyim ben dediğiniz an işte o an sürekli bal yiyorum tatlı ya kığırdasın diye bi çay kaşığı atıyorum ağzıma sabahları başlıyor 15 dk sonra oynamaya allah hepinize yaşatsın inşallah 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım nekadar olmuş kızım görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?