2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Aslında kesin gibi konuştu. Bacaklarının arasını bana da gösterdi, pipi olsaydı çok net görünürdü dedi. Gelecek ayki kontrolde kesin belli olur dedi önce, sonra 'kız bu kız' dedi. Yine de bekleyeceğim bakalım, henüz onun için hiç bir şey almadım, gelecek aydan sonra minik elbiseler almaya başlarım herhalde. :)

arkdaşlar tahminlerde yanılma payı olabiliyormuş cunku bana 11. haftada kıza benziyor dedi 16 haftada gittiğimide %100 erkek dedi :)

arkdaşlar tahminlerde yanılma payı olabiliyormuş cunku bana 11. haftada kıza benziyor dedi 16 haftada gittiğimide %100 erkek dedi :)

Evet olabiliyor, komşumuzda olmuştu ayn şey, ama ona 9 ay boyunca kız dediler, ismi bile hazırdı. Sürekli çocuğa 'Elif' diye hitap ediyorlardı, doğdu bebek erkek tabii :)

1 ay isim aradılar neredeyse

inşallah cnm sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeter.. doktorumuz pek boy ve kilo söylemiyor.. çünkü kişiden kişiye farklılık gösterebiliyormuş.. ayrıca geç veya erken döllenmede etkileyebiliyormuş..
o zaman bekleyelim daha...

Evet olabiliyor, komşumuzda olmuştu ayn şey, ama ona 9 ay boyunca kız dediler, ismi bile hazırdı. Sürekli çocuğa 'Elif' diye hitap ediyorlardı, doğdu bebek erkek tabii :)

hehe aynı şey eşimin kuzeninin de başına geldi.. 9 ay kız dedi dr.. erkek bebek kucaklarına aldılar.. çocuğun her şeyi pembeydi... nadirde olsa dr anlamayabiliyormuş...

Allah tamamına erdirsin hoşgeldin..
benim bundan bir önceki kontrolüm 4 hafta sonrasınaydı biz dayanamdık 3 hafta sonra gittik dr.amcaya da sıkıldık geldik dedik
ben izlemiyorum gibi bişi zaten cnm bazen denk geliyor hemen değişiyorum.

maşşallahhh
sen yazınca aklıma geldi benimki 16+1 iken 130 gr.mış.
benim dr. da söylemiyor pek boy-kg..biz sorduk söyledi

maşallah cnm,tombiş bi kız geliyor yani öylemi :)))
sağlıkla gelsin inşallah.ç
bende yarın sabah gidicem,yaşıyomu iyimi hep böyle tedirgin işte.

eyvah :) bu da çok fena
odası herşeyi kız için
bi geliyor erkek :))))

Selam kızlarrr uzun zamanlardan beri yoğunluktan yazamadım baya ilerlemişsinizz valla 450 lere yaklaşmışsınız nasılsınız görüşmeyeli herkez iyidir umarım ceylin ecem dilemm sizler neyapıyorsunuz cinsiyetler tam olarak belli oldumu bakalım ama dilem listeyi güncellemeyi unutuyor galibaa Benimde güzel haberlerim var sizlere artık minik kızımı bitanemi hissediyorum balık gibi pıt pıt oynuyor bu muhteşem bir duygu kızlar inanılmaz bişey artık anneyim ben dediğiniz an işte o an sürekli bal yiyorum tatlı ya kığırdasın diye bi çay kaşığı atıyorum ağzıma sabahları başlıyor 15 dk sonra oynamaya allah hepinize yaşatsın inşallah 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım nekadar olmuş kızım görücem

günaydın kızlar ben de giremiyorum nete sürekli misafir temizlik derken hiç bakamadım..ben de haftaya gidicem inş doktora 3lü test için..ne güzel sizin doktorlarımız cinsiyet hakkında en azından yorum yapıyolar..bizimki hiçbişey sölemedi.inş bu gittiğimde öğrenirim çok merak ediyorum

bu ne temizliği bu kadarya böyle ayrı bıraktı bizi çok kızdım o misafirlere :)))

Günaydın kızlar, hepimiz için iyi bir gün olur inşallah.
Bu sabah sağlık ocağına gittim tsh tahlili yaptırmaya.(Benim yüksek çıktığı için her ay kontrol ettiriyorum.)İlk defa gittim sağlık ocağına geçen aylarda özelde yaptırmıştım. Hemşire hamile olduğumu görünce çok ilgilendi. Seni kayıt etmeliyiz dedi. Ve hiç sıra bekletmeden ilk önce benim kanımı aldı. Valla çok memnun oldum.Böyle ilgiyi bir avuç para verdiğim özelde bile görmemiştim:)
Ceylincim Allah sana ve buradaki tüm arkadaşlara da 2. çocuklarınızı da kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Benim ikizler doğal yoldan canım. Böyle birşey hiç beklemediğm için öğrendiğimde resmen şok geçirdim. İnan yeni yeni ikiz fikrine alışıyorum.Tüm planlarım değişmek zorunda kaldı çünkü.
Yeni gelen arkadaşıma da hoşgeldin diyorum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bu ne temizliği bu kadarya böyle ayrı bıraktı bizi çok kızdım o misafirlere :)))

valla cnm gelen bir tane değil ki..ev almıştık hayırlı olsuna geliyolar sağolsunlar hepsi ayrı ayrı :) büyük temizlikte yardımcıyla yapmıştım ama biri geleceği zaman olmuyo yine yapılıyo mecburen cumartesi günü de gelcekler bakalım hem gündüz hem gece :)

Allah yardımcın olsun. Bu halde misafir ağırlamak da çok yorucu oluyor.

merhaba bekay demiştim oldukça yoğun oluyor muayenehanesini açmasını bekliyorum bende evet bende denk geldim bi iki kişiyi fırçalarken bütün testleri geçirmiş hiç gelmemiş bu kadar mı ilgileniosun diye fırçalıodu. Arkadaşımla dün konuştum ama unuttum canım uyuyodur şimdi uyansın arar yazarım

gunaydınlar efenım nasılsınız bu sabah ıyısınızdır ıyısınızdır ben bıraz agrıyla uyandım ıdrardan enfeksıyon kapmısım bıraz tedırgınım 3-4 gundur agrı vardı kasıklarda ama dun netlestı antıbıyotık yazdı dr

iyiyim canım çok şükür devam aynen cinsiyet belli olmadı daha 15nde gitcem vakit geçmiyo :) liste konusuna gelince kimin ne yazdığını takip edip güncellemek zor bana özellikle bildirilmesi lazım ki güncelleyeyim. cinsiyet isim vs belli olanlar özel mesaj atsınlar kızlar her zaman tam takip edemeyebiliyorum

ne güzel sen hissetmeye başlamışsın ben hala hissedemiyorum seyirme gibi oluyo ama bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…