2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
günaydın gebeşler ;
bugün çok zor uyandık hiç işe gelmek istemedi canım hatta bacaklarım ağrıyor gibi geldi bir an önce zaman geçsin doğum izni alıp bebeğimle vakit geçireyim istiyorum sizler napıyorsunuz

gerçekten misafir ağırlamak çok zor oluyo ya Allah kolaylık versin :) acele etme cinsiyet için boşver kesin öğrenmiş oluruz daha ii olur :)

geçmiş olsunn çok zor oluyomuş yaşamadım da ecemcim de çok çekti geçmiş onunki şükür seninki de geçer inşallah boool booool su iç

günaydın suzaman

şu gebeş kelimesi yerine başka bişey söylesen olmaz mı şekerim ya çok sevimsiz bi kelime hiç hoş gelmiyo bana...

zaman geçsine gelince 5 dk önce msnden bi arkadaşımla yazışıodum 8 aylık bebişi var dedim vakit geçmiyo kes sesini otur gece uykusu yok sabah 6da ayaktayız keyfini çıkar ararsın hepsinin tadı ayrı dedi ee iyi madem dedim bende

Kızlarya ben su içemiyorum 1kilo içiyorum anca günde. zaten mide bulantım hiç geçmedi gün boyu sürüyor ve su içtikçe çok daha kötü oluyorum. az içtiğimin farkındayım ama ininın çok zorluyorum kendimi. napmalıyım bana yardım edin. ecem sen nasıl bu kadar çok su içebiliyosun

çok da kötü değil 1 litre ama daha fazla içmelisin masalcım ben yazın sadece işyerinde 3 litre içiyordum ama havalar biraz serinleyince iş yerinde sadece 1,5 litre içebiliyorum evde de 2-3 bardak içsem 2 litreyi ya geçer ya geçmez ama sen arttırmaya çalış yanında 1,5 litrelik şişe bulundur o zaman içiliyo

Günaydın kızlarr..
Bugün nedensiz pek keyifsizimama okuyunca bir Günaydın diyeyim dedim arkadaşlarıma
Öpüyorum sizi de bebeleriniz de

canım merak ettik seni özelden msjlarına bak bir ara
çok sevindim hissetmene benim kesin erkekmiş dr.kız der diye ümitlendim geçengün ama ıı
4lü için kan veridm cmtsi günü sonuç alıcaz
18ekimde de iler düzey usg girecem kısmetse

Günaydın kızlarr..
Bugün nedensiz pek keyifsizimama okuyunca bir Günaydın diyeyim dedim arkadaşlarıma

günaydın sinemcim hemen topluosun kendini dinle bakim şunu azıcık enerjin gelsin negatif enerji dışarıııı pozitif enerji içeriiiii

[video=youtube;60MQ3AG1c8o]http://www.youtube.com/watch?v=60MQ3AG1c8o[/video]

oppaaa gagnam styleeeeeee

tatalım merak etme enfazla 2-3 hafta sonra geçer bulantıların ozaman bol bol içersin maden suyu falan iç slatalık ye vucudun su kaybını önlerdin en azından ama çok yakıyorsan vücud su testi yapıp eksikse serum takıyorlar dr unla konuş istersen

Günaydın kızlarr..
günaydınn
hayır olsun cnm çık hava al biraz hava çok güzel
bankaya gitmiştim şöförle dönüşte yürüyerek geldim içim açıldı.

daha öncede söylemiştim doktora 1ay önce falan. içiceksin dedi. zorlıcan içicen diyor ama artık büyüyor yani sorun olmasından korkuyorum şu söylediğin testi yaptırmak lazım. saol iyi oldu bunu söylemen canım.

su içmek okadar zorki benim için midemin aldığının dışına çıkarsam bidaha bütün gün öğürüyorum boğazlarım karnım acıyor. küçük su şişem var. bittikçe onu dolduruyorum hani ölçüyürum ama.anca o kadar işte neyse doktorla oturup konuşmam lazım bu konuyu.tavsiyen içen teşekküür ederim tatlım.

Ay tatlım benim sağolasın,
Ne bileyim Dilemcim yaa bir garibim bugün bebemi çook özledim,kaygılanıyorum da ondan herhalde

günaydınn
hayır olsun cnm çık hava al biraz hava çok güzel
bankaya gitmiştim şöförle dönüşte yürüyerek geldim içim açıldı.

Ceylinim burada hava bulutlandı ama çıkmak istiyorum yine de,
Biraz toplanayım da.
Çalışmak zor biliyorum ama böyle durumlarda gerçekten iyi,oyalanıyorsun en azından..İnan evde vakit geçmiyor

inşallah çözüm bulunur canım Allah kolaylık versin

Ay tatlım benim sağolasın,
Ne bileyim Dilemcim yaa bir garibim bugün bebemi çook özledim,kaygılanıyorum da ondan herhalde

stres yapma sinemcim iyidir Allahın izniyle bebişin sıkma canını biraz hava al dua oku iyi gelir

Masalcım suyu dolapta biraz soğutup içine de 1 litre ye mesela 3-4 damla limon damlatsan içemez misin?Benim bulantılarım devam ediyor hala yemek yapamıyorum ama 3 litre su içiyorum.Soğuyunca içimi daha kolay oluyor.Denedin mi bilmiyorum ama dene.Bir de ben markamı da değiştirmiştim,garip ama artık Erikli,Aytaç ve bir çoğunu içemiyorum.

Ahh canım benim ya sorma hiç giremedim 1 haftadır iş yerinde okadar yoğundum ki bankanın derdi bitmiyor işte ay başı ay sonu devre sonu derken öldüm yorgunluktan valla şimdi bakarım özellere canım hadi bakalım hayırlı haberler gelir inşallah bende 22 ekimde 4 boyutlu ultrasona giricem bu renkli olan bakalım nasıl ıolacak:) işallah hepimiz çook güzel haberler alırız

kızlar,ben de son kontrolüme gittiğimde dr'um suyu daha fazla içmelisin, bak bebek şu iki doku arasında sıkışır, su az görünüyor dedi içmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama çoğu da bulantı yapıyor.inşallah iyidir bebeklerimiz...

birkaç hafta öncesine kadar biraz soğutup içiyordum havalar sıcak diye.şimdi daha düzeldiya havalar kendim karar verdim soğuk içmemeye bide midemi üşütmekten korktum. ama bugun söylediklerini bi deniyim belki limon işe yarar. saol canımya

eyvah bebek tehlikeye girmesin amaya fazla içincede kusuyorum ben durmuyoki anam doktordan serum isticez o zaman :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…