Masalcım suyu dolapta biraz soğutup içine de 1 litre ye mesela 3-4 damla limon damlatsan içemez misin?Benim bulantılarım devam ediyor hala yemek yapamıyorum ama 3 litre su içiyorum.Soğuyunca içimi daha kolay oluyor.Denedin mi bilmiyorum ama dene.Bir de ben markamı da değiştirmiştim,garip ama artık Erikli,Aytaç ve bir çoğunu içemiyorum.
birkaç hafta öncesine kadar biraz soğutup içiyordum havalar sıcak diye.şimdi daha düzeldiya havalar kendim karar verdim soğuk içmemeye bide midemi üşütmekten korktum. ama bugun söylediklerini bi deniyim belki limon işe yarar. saol canımya
Ceylinim burada hava bulutlandı ama çıkmak istiyorum yine de,
Biraz toplanayım da.
Çalışmak zor biliyorum ama böyle durumlarda gerçekten iyi,oyalanıyorsun en azından..İnan evde vakit geçmiyor
bende içemiyorum sinemcim bi tek korusu içebiliyorum daha yumuşak daha lezzetli geliyo
gunaydınlar efenım nasılsınız bu sabah ıyısınızdır ıyısınızdır ben bıraz agrıyla uyandım ıdrardan enfeksıyon kapmısım bıraz tedırgınım 3-4 gundur agrı vardı kasıklarda ama dun netlestı antıbıyotık yazdı dr
evet cnm bazen iyi yanları var evde olsak yatsak filan vakit geçmez
evde olucaksam eğer haftada en az 2 gün gezmelerde olmalıyım
ayy hamile kaldım kalalı otobüse minibüse binmedim dolayısıyla pazar gezilerimiz diye bişi kalmadı
heryere de taksiyle gitmeye kalksak batıcaz
Kizlar selam havami cok sicak banami oyle geliyo yaniyorummmm
Ben de Nestle ya da Sırma
Kaynanam olsaydı öyle herşeye tiksinmeyin benim zamanımda hazır su mu vardı derdiİçin bak bizim çocuklar sağlam derdi valla
Kızlarya ben su içemiyorum 1kilo içiyorum anca günde. zaten mide bulantım hiç geçmedi gün boyu sürüyor ve su içtikçe çok daha kötü oluyorum. az içtiğimin farkındayım ama ininın çok zorluyorum kendimi. napmalıyım bana yardım edin. ecem sen nasıl bu kadar çok su içebiliyosun
canım devlet onların takip etmelerini istiyor o yüzden o kadar ilgi yoksa nerdeee. benimki cepten bile arıyorGünaydın kızlar, hepimiz için iyi bir gün olur inşallah.
Hemşire hamile olduğumu görünce çok ilgilendi. Seni kayıt etmeliyiz dedi. Ve hiç sıra bekletmeden ilk önce benim kanımı aldı. Valla çok memnun oldum.Böyle ilgiyi bir avuç para verdiğim özelde bile görmemiştim:)
arkdaşlar tahminlerde yanılma payı olabiliyormuş cunku bana 11. haftada kıza benziyor dedi 16 haftada gittiğimide %100 erkek dedi :)
o yüzden başka bir doktora da mutlaka görünmek lazım. ben öyle yapıcam haftaya iki farklı yere gidip yorum alıcamhehe aynı şey eşimin kuzeninin de başına geldi.. 9 ay kız dedi dr.. erkek bebek kucaklarına aldılar.. çocuğun her şeyi pembeydi... nadirde olsa dr anlamayabiliyormuş...
canım ben eşim gittikten sonra bir iki kere açtım şehitleri görünce bir daha asla haber izlememe kararı aldım. hiç haber saati tv bile açmıyorum.artık haberleri seyretmeme kararı aldım kızlar.. her gün kaza,zam,şehit... haberleri. şimdide savaş haberi... yok izlemesem daha ii olacak...
hoşgeldin canım ben de Ankaradayım.hosbulduk tesekkur ederım ankara da yasıyorum
bu ne zaman yapılıyormuş canım?ileri düzey usg'ye de perinatalog geliyomuş haftada bir,250 tl ücretiymiş.
cnm uzun zaman oldu hakketen merak ettik valla... ayy hissediyorsun ddemekSelam kızlarrr uzun zamanlardan beri yoğunluktan yazamadım baya ilerlemişsinizz valla 450 lere yaklaşmışsınız nasılsınız görüşmeyeli herkez iyidir umarım ceylin ecem dilemm sizler neyapıyorsunuz cinsiyetler tam olarak belli oldumu bakalım ama dilem listeyi güncellemeyi unutuyor galibaaBenimde güzel haberlerim var sizlere artık minik kızımı bitanemi hissediyorum balık gibi pıt pıt oynuyor bu muhteşem bir duygu kızlar inanılmaz bişey artık anneyim ben dediğiniz an işte o an sürekli bal yiyorum tatlı ya kığırdasın diye bi çay kaşığı atıyorum ağzıma sabahları başlıyor 15 dk sonra oynamaya allah hepinize yaşatsın inşallah 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım nekadar olmuş kızım görücem
kiloya gelince koskoca 400 gram aldım ben
cnm uzun zaman oldu hakketen merak ettik valla... ayy hissediyorsun ddemekbende istiyoruuuuuuummmmmmmm
Ben de Nestle ya da Sırma
Kaynanam olsaydı öyle herşeye tiksinmeyin benim zamanımda hazır su mu vardı derdiİçin bak bizim çocuklar sağlam derdi valla
Aslında o da var yok değil ama çokçası yolda sarsmalarından dolayı binmiyorum eşim de istemiyor.Niye ki kuzum,kokuya mı hassasiyetin var?
bu ne zaman yapılıyormuş canım?
ayy eziyet resmen yaaa... valla hamile kaldığımdan hatta tedaviye başladığımızdan beeri misafir çok az kabul ettim genelde bahane uydurdum...günaydın kızlar ben de giremiyorum nete sürekli misafir temizlik derken hiç bakamadım..ben de haftaya gidicem inş doktora 3lü test için..ne güzel sizin doktorlarımız cinsiyet hakkında en azından yorum yapıyolar..bizimki hiçbişey sölemedi.inş bu gittiğimde öğrenirim çok merak ediyorum
gerçekten misafir ağırlamak çok zor oluyo ya Allah kolaylık versin :) acele etme cinsiyet için boşver kesin öğrenmiş oluruz daha ii olur :)
geçmiş olsunn çok zor oluyomuş yaşamadım da ecemcim de çok çekti geçmiş onunki şükür seninki de geçer inşallah boool booool su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?