2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

bende içemiyorum sinemcim bi tek korusu içebiliyorum daha yumuşak daha lezzetli geliyo

geçmiş olsun tekrar tatlım,az kaldı ama idare edeceğiz artık

Ceylinim burada hava bulutlandı ama çıkmak istiyorum yine de,
Biraz toplanayım da.
Çalışmak zor biliyorum ama böyle durumlarda gerçekten iyi,oyalanıyorsun en azından..İnan evde vakit geçmiyor

evet cnm bazen iyi yanları var evde olsak yatsak filan vakit geçmez
evde olucaksam eğer haftada en az 2 gün gezmelerde olmalıyım
ayy hamile kaldım kalalı otobüse minibüse binmedim dolayısıyla pazar gezilerimiz diye bişi kalmadı
heryere de taksiyle gitmeye kalksak batıcaz

Geçmiş olsun canım bol su içmeye calış, büyütülücek bişi değil cok kafana takma coğu hamilelerde olan bişi

Niye ki kuzum,kokuya mı hassasiyetin var?

Merhabaaaaa, bugün tartıya çıktığımda inanamadım 4 kilo almışım 16. hafta itibariyle :) siz kaç kilo aldınız?

İdeal kilo artışlarını bir sitede buldum aşağıya kopyalıyorum;

12. Hafta öncesi : 1 - 2 kg
12 . Hafta : 1 - 2 kg
13 . Hafta : 1 - 2 kg
14 . Hafta : 2 - 3 kg
15 . Hafta : 2 - 3 kg
16 . Hafta : 2 - 4 kg
17 . Hafta : 3 - 5 kg
18 . Hafta : 4 - 5 kg
19 . Hafta : 4 - 6 kg
20 . Hafta : 5 - 7 kg
21 . Hafta : 5 - 7 kg
22 . Hafta : 6 - 8 kg
23 . Hafta : 6 - 9 kg
24 . Hafta : 7 - 9 kg
25 . Hafta : 7 - 10 kg
26 . Hafta : 7 - 10 kg
27 . Hafta : 8 - 11 kg
28 . Hafta : 8 - 11 kg
29 . Hafta : 9 - 12 kg
30 . Hafta : 9 - 12 kg
31 . Hafta : 9 - 13 kg
32 . Hafta : 10 - 13 kg
33 . Hafta : 10 - 13 kg
34 . Hafta : 10 - 14 kg
35 . Hafta : 11 - 14 kg
36 . Hafta : 11 - 14 kg
37 . Hafta : 11 - 14 kg
38 . Hafta : 11 - 15 kg
39 . Hafta : 11 - 15 kg
40 . Hafta : 11 - 15 kg

Kizlar selam havami cok sicak banami oyle geliyo yaniyorummmm

evet bende yanıyorum aşırı derecede bunaltıcı sözde bursa cumaya kadar yağış gösteriyordu yağsa da rahatlasak biraz yaa

Ben de Nestle ya da Sırma
Kaynanam olsaydı öyle herşeye tiksinmeyin benim zamanımda hazır su mu vardı derdiİçin bak bizim çocuklar sağlam derdi valla

heuheuhe sabah sabah bende patronun babasından öle bi vaaz dinledim vay eskiden öle diilmiş şimdi şöyleymiş böylemiş

bende hala kusmalar bulantılar devam ediyo bende cok cekiyorum normal su içme içemezsinn kusturur senii

ben hep soğuk su içtim yudum yudumm

en sıcak günlerde bilee buzdolabından su içen insan değilkenn benn bu hamilelikde bulantılardan dolayı soğuk su imdadımm olduu tavsiye ederimm

canım devlet onların takip etmelerini istiyor o yüzden o kadar ilgi yoksa nerdeee. benimki cepten bile arıyor

arkdaşlar tahminlerde yanılma payı olabiliyormuş cunku bana 11. haftada kıza benziyor dedi 16 haftada gittiğimide %100 erkek dedi :)

bana 14+2de erkek gibi dedi acaba yanılmış olabilir mi eşim adını bile koydu bebeğin Cem

hehe aynı şey eşimin kuzeninin de başına geldi.. 9 ay kız dedi dr.. erkek bebek kucaklarına aldılar.. çocuğun her şeyi pembeydi... nadirde olsa dr anlamayabiliyormuş...
o yüzden başka bir doktora da mutlaka görünmek lazım. ben öyle yapıcam haftaya iki farklı yere gidip yorum alıcam

artık haberleri seyretmeme kararı aldım kızlar.. her gün kaza,zam,şehit... haberleri. şimdide savaş haberi... yok izlemesem daha ii olacak...
canım ben eşim gittikten sonra bir iki kere açtım şehitleri görünce bir daha asla haber izlememe kararı aldım. hiç haber saati tv bile açmıyorum.

hosbulduk tesekkur ederım ankara da yasıyorum
hoşgeldin canım ben de Ankaradayım.

ileri düzey usg'ye de perinatalog geliyomuş haftada bir,250 tl ücretiymiş.
bu ne zaman yapılıyormuş canım?

cnm uzun zaman oldu hakketen merak ettik valla... ayy hissediyorsun ddemekbende istiyoruuuuuuummmmmmmm

cnm uzun zaman oldu hakketen merak ettik valla... ayy hissediyorsun ddemekbende istiyoruuuuuuummmmmmmm

Ben daha hissetmedim hareketlerini o kadar gaz var ki ikisini karıştırıyor ve anlayamıyor olabilirim :)
Sabah kalktığımda karnımın sol tarafı daha şişti sağ taraf boş sanırım sola geçmiş bizim ufaklık ve dokunduğumda sıcacıktı :) inanılmaz bir duyguydu
Hareketlerini hissedeceğim zamanları iple çekiyorummm

ayy eziyet resmen yaaa... valla hamile kaldığımdan hatta tedaviye başladığımızdan beeri misafir çok az kabul ettim genelde bahane uydurdum...

ins sagol canım dun o kadar cok su ıcmısım kı 10 dk da bır lavaboya tasındım ama bugun ıyııym sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…