ay bende çok çektim bu idrar yollarından yaa... hep yanma hissi var.. gerçi tahlillerim temiz çıktı ama bir kutu antibiyotiğide içtim.. tam geçmedi ama hafifledi en azından...gunaydınlar efenım nasılsınız bu sabah ıyısınızdır ıyısınızdır ben bıraz agrıyla uyandım ıdrardan enfeksıyon kapmısım bıraz tedırgınım 3-4 gundur agrı vardı kasıklarda ama dun netlestı antıbıyotık yazdı dr
valla cnm o yanma olayını yaşayınca öyle bir içtimki anlatamam... yürüyünce midem lıkır lıkır ediyoKızlarya ben su içemiyorum 1kilo içiyorum anca günde. zaten mide bulantım hiç geçmedi gün boyu sürüyor ve su içtikçe çok daha kötü oluyorum. az içtiğimin farkındayım ama ininın çok zorluyorum kendimi. napmalıyım bana yardım edin. ecem sen nasıl bu kadar çok su içebiliyosun
Geçmiş olsun canım bol su içmeye calış, büyütülücek bişi değil cok kafana takma coğu hamilelerde olan bişi
günaydın sinemcim hemen topluosun kendini dinle bakim şunu azıcık enerjin gelsinnegatif enerji dışarıııı pozitif enerji içeriiiii
[video=youtube;60MQ3AG1c8o]http://www.youtube.com/watch?v=60MQ3AG1c8o[/video]
oppaaa gagnam styleeeeeee
selam kızlar.bizde geldik:)) pek bişey yiyemedim bu sabah( yapacak halim de yok.ne yesem diye düşünmekten bıktım
dileeeeemmmmmm
400 grammı
yaa 5 kilo almış birinin yanında hiç konuşulacak konularmı şimdi bunlar...
tıkıyorum kulaklarımı işte size
aynen tatlım her sabah öğlen akşam ne yicem diye düşünüyorum yemekte yapamıyorum ekmek arası domates peynir sabahları bak öğlen oldu ne yicem ben şimdi düşünüyorum hakkaten ne yiyebiliriz ??? :))
dileeeeemmmmmm
400 grammı
yaa 5 kilo almış birinin yanında hiç konuşulacak konularmı şimdi bunlar...
tıkıyorum kulaklarımı işte size
ben iki tane halley yedim bi işe yaramadı.haşlanmış makarnam olacaktı onu mu soslasam diye düşünüyorum.canım bi istiyo bi istemiyo(
ne bilim valla zaten hiç bi anlamda kendimi hamile gibi hissetmiyorum bi değişik bişeyim ben ya
eşimde dalga geçio bazen kendini hamile sanan hatun napıon diyo
5. aydan sonra artıyo daha çok kilo alımları diyo arkadaşlarım bebek iyi olduğuna göre sorun yok :)
ben iki tane halley yedim bi işe yaramadı.haşlanmış makarnam olacaktı onu mu soslasam diye düşünüyorum.canım bi istiyo bi istemiyo(
sos ne sosu bende hşlıyım biraz ev makarnam var onu yapıyım hay saol canım
hangi markada canım. sen de kışlık hırkaların içine giyersin.. Dream Factory galiba şimdi buldum ama ben bu resimlileri hiç beğenmiyorum yaa. 3 tane düz renk var. limangodan aldıklarım penye değildi hani terleten bir kumaş var ya kızlar ne deniyor bilmiyorum onlardan çıktı, bu anlamda pek memnun kalmadım. şimdi bunlara dokunamıyoruz. Likralı Pamuklu diyor ama nasıl acaba.kızlar bu arada markafonide hamile tişörtler var..kısa kol bana hitap etmiyor malesef:))
kızlar bu arada markafonide hamile tişörtler var..kısa kol bana hitap etmiyor malesef:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?