2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
ay bende çok çektim bu idrar yollarından yaa... hep yanma hissi var.. gerçi tahlillerim temiz çıktı ama bir kutu antibiyotiğide içtim.. tam geçmedi ama hafifledi en azından...

ben toplamda 18 haftadayım 1 kilo aldım toplam da

kusmalarımdan dolayı 4 kilo vermiştimm daha sonra bi 2,5 kilo aldım dr dikkat et cok tatlı pilav makarna ekmek yeme dedii

bende normalde zaten hiç tatlı yemem sadece meyve den alırım tatlı ihtiyacımı

haftada 1 güne cekince pilavı da otomatik 1,5 kilo vermişimm haa ekmeği de kızartır yerimm galeta gibi kıtır kıtırr

ben kilo almakdan cok korkuyorum son aylar da kabus oluyo cünkü bırak uyumayı yürümeyi oturamadığını biliyourm etrafımdakilerin

maşşallahları wardıı en az kilo alan 23 kg almıştı da

valla cnm o yanma olayını yaşayınca öyle bir içtimki anlatamam... yürüyünce midem lıkır lıkır ediyo
şaka bir yana içmeye çalış masalcım .. içine 1-2 damla limon damlatmayı dene ..

:122::122::124::124:
ay halime bakmadan kalkıp adam gibi oynayasım geldi ahahah....

dileeeeemmmmmm
400 grammı
yaa 5 kilo almış birinin yanında hiç konuşulacak konularmı şimdi bunlar...
tıkıyorum kulaklarımı işte size

selam kızlar.bizde geldik:)) pek bişey yiyemedim bu sabah( yapacak halim de yok.ne yesem diye düşünmekten bıktım

aynen tatlım her sabah öğlen akşam ne yicem diye düşünüyorum yemekte yapamıyorum ekmek arası domates peynir sabahları bak öğlen oldu ne yicem ben şimdi düşünüyorum hakkaten ne yiyebiliriz ??? :))

dileeeeemmmmmm
400 grammı

kafana takma ecem bizimki normal hiç almadan olur mu?

Son düzenleme:
aynen tatlım her sabah öğlen akşam ne yicem diye düşünüyorum yemekte yapamıyorum ekmek arası domates peynir sabahları bak öğlen oldu ne yicem ben şimdi düşünüyorum hakkaten ne yiyebiliriz ??? :))

ben iki tane halley yedim bi işe yaramadı.haşlanmış makarnam olacaktı onu mu soslasam diye düşünüyorum.canım bi istiyo bi istemiyo(

ben de ne yiyeceğimi düşünmekten bıktım. akşamları yemekten sonra hastalanıyorum resmen. akşam dediğim de 4-5 daha geç saatte yemiyorum zaten. 6-7den sonra da biraz meyve. okula da meyve getiriyorum. meyve olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. et olarak sadece köfte yiyebiliyorum. balık, tavuk yiyemiyorum. geçen bir küçük şişe gazoz içtim fenalaştım. hava bunaltınca canım çekmişti ama hiç iyi gelmedi. okulda da bir gürültü var anlatamam size. sanki tımarhane. bağıran çığlık atan küfür eden hayvan sesi çıkaran ne ararsanız var. çareyi kulaklıkta buldum. klasik müzik dinliyorum ders dışı zamanlarda. genelde 11den sonra boşum ve 14e kadar okulda durma zorunluluğum var.

dileeeeemmmmmm
400 grammı

ne bilim valla zaten hiç bi anlamda kendimi hamile gibi hissetmiyorum bi değişik bişeyim ben ya

eşimde dalga geçio bazen kendini hamile sanan hatun napıon diyo

5. aydan sonra artıyo daha çok kilo alımları diyo arkadaşlarım bebek iyi olduğuna göre sorun yok :)

Son düzenleme:

sonradan birden alabilirsin kişiye göre değişiyormuş. biz az az alıcaz di mi ecem

ben iki tane halley yedim bi işe yaramadı.haşlanmış makarnam olacaktı onu mu soslasam diye düşünüyorum.canım bi istiyo bi istemiyo(

Canın istediği anda yapış hemen hazırla ye sonra insanın canı istemiyo can istemesine bakmamaya çalış malum acıkan biz değiliz bebişler :)

işyerinde olmanın da tek güzel yanı bu heralde ne gelirse onu yiyosun şimdide yemeğe çağırıyor gideyim yiyeyim bariii hazır hazııırrr

kızlar bu arada markafonide hamile tişörtler var..kısa kol bana hitap etmiyor malesef:))
hangi markada canım. sen de kışlık hırkaların içine giyersin.. Dream Factory galiba şimdi buldum ama ben bu resimlileri hiç beğenmiyorum yaa. 3 tane düz renk var. limangodan aldıklarım penye değildi hani terleten bir kumaş var ya kızlar ne deniyor bilmiyorum onlardan çıktı, bu anlamda pek memnun kalmadım. şimdi bunlara dokunamıyoruz. Likralı Pamuklu diyor ama nasıl acaba.

Bu arada youtube da The Best Of Mozart Part-1 ve Part-2 yi öneririm kızlar. rahatlatıyor. ilerde bebişlerimize de dinletiriz karından :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…