ay bende çok çektim bu idrar yollarından yaa... hep yanma hissi var.. gerçi tahlillerim temiz çıktı ama bir kutu antibiyotiğide içtim.. tam geçmedi ama hafifledi en azından...
sos ne sosu bende hşlıyım biraz ev makarnam var onu yapıyım hay saol canım
yoğurdu bir güzel çırp yumuşasın makarnayı koy içine karıştır tavada biraz margarin biraz sıvıyağ eritip salçayı biraz kavur azıcık da su ekle biraz daha karıştır yoğurtlu makarnanın üzerine çok çok lezzetli ve hafif oluyo hem yoğurt ihtiyacı da aradan çıkar böylece. yalnız makarnayı kavurmana gerek yok haşlaman yeterli
ay ne mutlu size.ben daha beğenip bir çöp alamadım üzerime.karnımda pek çıkmış sayılmaz daha..
hahahha sen kaynanandan uzak dur güzelimm hiç naza cektirmiycek seni baksanaa
allahımıza bin şükürsonradan birden alabilirsin kişiye göre değişiyormuş. biz az az alıcaz di mi ecem
Canın istediği anda yapış hemen hazırla ye sonra insanın canı istemiyo can istemesine bakmamaya çalış malum acıkan biz değiliz bebişler :)
işyerinde olmanın da tek güzel yanı bu heralde ne gelirse onu yiyosun şimdide yemeğe çağırıyor gideyim yiyeyim bariii hazır hazııırrr
yoğurdu bir güzel çırp yumuşasın makarnayı koy içine karıştır tavada biraz margarin biraz sıvıyağ eritip salçayı biraz kavur azıcık da su ekle biraz daha karıştır yoğurtlu makarnanın üzerine çok çok lezzetli ve hafif oluyo hem yoğurt ihtiyacı da aradan çıkar böylece. yalnız makarnayı kavurmana gerek yok haşlaman yeterli
ben aldım kısa kollu üzerine ince penye uzun kollu uzun tunikler oluyo ya önü açık onlardan aldım ama karnım olmadığı için giyemiyorum hala(
ne bilim valla zaten hiç bi anlamda kendimi hamile gibi hissetmiyorum bi değişik bişeyim ben ya
eşimde dalga geçio bazen kendini hamile sanan hatun napıon diyo
5. aydan sonra artıyo daha çok kilo alımları diyo arkadaşlarım bebek iyi olduğuna göre sorun yok :)
evet cnm bazen iyi yanları var evde olsak yatsak filan vakit geçmez
evde olucaksam eğer haftada en az 2 gün gezmelerde olmalıyım
ayy hamile kaldım kalalı otobüse minibüse binmedim dolayısıyla pazar gezilerimiz diye bişi kalmadı
heryere de taksiyle gitmeye kalksak batıcaz
evet herkes yemeğini alsın gelsin..makarna güzel fikirmiş:)))
yaptım,aldım,yedim bile
anam çok acıkmışım yavf
doymadım ama ben(
Dilem ya nispet mi yapıyorsun.Benim karnım şimdiden 6 aylık gibi. Ben de şimdiye kadar 2 kilo aldım ama karnım çok fazla çıktı.
Üstüne de meyve ye vitamin olsun.
ay canım evet çok severim mantı gibi oluyor o. ama yoğurdum ekşi biraz yiyemem malesef :))
yok canım yaaa asıl bana nispet gibi geliyo bazen çok su içtiğimde filan karnım şişiyo bi havalar bende görmeeözeniyorum valla çok güzel duruyo :) hem senin ikiz normaldir biraz daha büyük olması çok kilo da almamışsın inşallah böyle düzenli gidersin doğumunda rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?