2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
ay bende çok çektim bu idrar yollarından yaa... hep yanma hissi var.. gerçi tahlillerim temiz çıktı ama bir kutu antibiyotiğide içtim.. tam geçmedi ama hafifledi en azından...

bugun cefurol dıye bır ılaca basladım ben de yanma yok canım ama ara sıra kramplar gırıyodu kasıklarıma. bugun ıyııym sukur lavaboya cıkıslarım sancılı oluyor ınsallah ıkımzınkı de kısa zamanda gecer

sos ne sosu bende hşlıyım biraz ev makarnam var onu yapıyım hay saol canım

yoğurdu bir güzel çırp yumuşasın makarnayı koy içine karıştır tavada biraz margarin biraz sıvıyağ eritip salçayı biraz kavur azıcık da su ekle biraz daha karıştır yoğurtlu makarnanın üzerine çok çok lezzetli ve hafif oluyo hem yoğurt ihtiyacı da aradan çıkar böylece. yalnız makarnayı kavurmana gerek yok haşlaman yeterli

ay canım evet çok severim mantı gibi oluyor o. ama yoğurdum ekşi biraz yiyemem malesef :))

ay ne mutlu size.ben daha beğenip bir çöp alamadım üzerime.karnımda pek çıkmış sayılmaz daha..

evdekiler olmayınca ne yaparsın mecburen hamilelik süresince giyemeyeceklerimi dolaptan ayırdım dolap bomboş kaldı eşimin dolabına benzedi

hahahha sen kaynanandan uzak dur güzelimm hiç naza cektirmiycek seni baksanaa

Kızzz ne nazı,ne desem bizim zamanımızda diyor.Eşim diyor ki sen sıkma canını anne biz bebeği nevresimleri kesip bezleriz diyoro da bakıyor yüzümüze
Allah tan görümcem(2 çocuğu var)müdahale ediyor,anne karışma onlar lazım diye(bebek arabası falan)Yoksa ne gerek vaaar,boşa masraafffmışşş

hah işte banada hazır getiren olsa hazır önüme koyuverseler ne olsa yerim. ama kendim yapmaya kalkınca olmuyor :)))

ben hep böyle yapıyorum zaten yapıp yiyebildiğim tek şey bu. bak şimdi yine yapıyorum :))

Ben de sana benzeyeceğim valla git gide
-6 yla devam,almıyorum ama vermekte istemiyorum artık,tedirgin oluyorum :18:
Ne yapıyor ki yavrumm benim bu saçma metabolizmamla

Kız işe ne ile gidiyorsun?

Dilem ya nispet mi yapıyorsun.Benim karnım şimdiden 6 aylık gibi. Ben de şimdiye kadar 2 kilo aldım ama karnım çok fazla çıktı.

yok canım yaaa asıl bana nispet gibi geliyo bazen çok su içtiğimde filan karnım şişiyo bi havalar bende görmee özeniyorum valla çok güzel duruyo :) hem senin ikiz normaldir biraz daha büyük olması çok kilo da almamışsın inşallah böyle düzenli gidersin doğumunda rahat olur

İnşallah canım. Bende de tam tersi oluyor, karnımı saklamaya falan çalışıyorum.Düşünsene şimdiden böyle,bir de son aylar nasıl olur, bilemiyorum.Patlayacak gibi falan olurum herhalde.
O yüzden yediklerime de dikkat ediyorum. Hamur işi ve tatlı çok az yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…