Ben de sana benzeyeceğim valla git gide
-6 yla devam,almıyorum ama vermekte istemiyorum artık,tedirgin oluyorum :18:
Ne yapıyor ki yavrumm benim bu saçma metabolizmamla
ekşi yoğurdundan ayran yap canım ahanda aşerdim gördünmü canım ekşi yoğurttan ayran çektiii yaaa Allahım inşallah evdeki yoğurdum ekşimiştirrr
İnşallah canım. Bende de tam tersi oluyor, karnımı saklamaya falan çalışıyorum.Düşünsene şimdiden böyle,bir de son aylar nasıl olur, bilemiyorum.Patlayacak gibi falan olurum herhalde.
O yüzden yediklerime de dikkat ediyorum. Hamur işi ve tatlı çok az yiyorum.
Kızlar bebek doğduktan sonra çalışacak olan, çalışmayı düşünen var mı? Doğum sonrası için bir program yaptınız mı? Kim bakacak ya da ne zaman işe döneceksiniz gibi.
Allah iyiliğini versin kız ben hiç sevmem ekşi ayran:))..eşim yiyo ekşi yoğurtları sağolsun
Kızlar bebek doğduktan sonra çalışacak olan, çalışmayı düşünen var mı? Doğum sonrası için bir program yaptınız mı? Kim bakacak ya da ne zaman işe döneceksiniz gibi.
ayy allah iyiliğini versin emi hehe.. insan ekşi yoğurda aşerirmi yaekşi yoğurdundan ayran yap canım ahanda aşerdim gördünmü canım ekşi yoğurttan ayran çektiii yaaa Allahım inşallah evdeki yoğurdum ekşimiştirrr
ayy allah iyiliğini versin emi hehe.. insan ekşi yoğurda aşerirmi ya
ohh kızlar makarnalar soslar falan.. afiyet bal olsun inşallah..
ayıptır söylemesi benimde annem geldi o hazırlıyor
ayy ne bilim ekşi ayran istedim anlatırken akşama bakiim yoğurdum inşallah ekşimiştir ekşimemişse nasıl ekşitebilirin bilen beri gelsin :)
bende kısmetse çalışmayı düşünüyorum cnm.. okullar eylülde açıldığı için bayaa bir ele avuca gelir inşallah.. kayınvalidem bakacak muhtemelen bize yerleşecek...
Kız işe ne ile gidiyorsun?
Ya kızlar içim rahat değil
öğlen yemekte ayran içtim,yarım saat 1 saat evvelinde de 2 yuvarlak dilim balık yedim patron ikram etmişti.
birşey olmaz di mi
şuanda da bir başağrısı halsizlik kapladı beni korkuyorum
öğlen yemekte ayran içtim,yarım saat 1 saat evvelinde de 2 yuvarlak dilim balık yedim patron ikram etmişti.
birşey olmaz di mi
Balık taze ise hiç bi sorun olmaz canımcım korkma evham yapma zaten adamda sana bayat balık ikram etmez herhalde hamilesin yani o yüzden korkma hiç bişey olmaz hem dışarda balık yemeğe gittiğinde meze getirirler haydari falan hep yoğurtlu bunlar hiç bişey olmaz merak etme uykun ayrandan gelmiştir öle bişey olsa miden bulanır çok kötü istifra ederisn düşüme böle şeylerr
birşey olmaz di mi
Allahımmm bu ne bunaltıcı hava yaaa su içinde kaldım üffff
sizin oralarda nasıl hava kızlar
Sıcak ve bunaltıcı. Klimanın kumandası yanımda arada açıp arada kapatıyorum.Öyle idare ediyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?