2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Ben de sana benzeyeceğim valla git gide
-6 yla devam,almıyorum ama vermekte istemiyorum artık,tedirgin oluyorum :18:
Ne yapıyor ki yavrumm benim bu saçma metabolizmamla

sinemcim bebişin sağlıklıysa hiç dert etme alırız zaten sağlıklı kilo alımı için önemli şartlardan biri ilk 3 ay kilo almamak en fazla 800-1000 gr arası almak. ilerleyen aylarda zaten alcaz gerçi biz almasak da önemli değil bebekler alsın yeter işyerinde bi kız vardı çok zayıftı bi karnı vardı leblebi yutmuş solucan gibi dolanıodu ortalarda doğum yaptı maşallah bebeği 3,600 gr filandı dert etme yani önce sağlık :)

Kızlar bebek doğduktan sonra çalışacak olan, çalışmayı düşünen var mı? Doğum sonrası için bir program yaptınız mı? Kim bakacak ya da ne zaman işe döneceksiniz gibi.

iyi yapıosun canım benim zaten yemekle aram ii değil çok abur cubur filan da sevmiyorum ama canımın istediği ve doymicam zamanlar gelecek 5. aylardan sonra filan o zaman da dikkat etmeye çalışçam sağlıklı kilo alayım gereksiz yağ toplamiim bebişe yararlı şeyler yemeye çalışcam bakalım ne kadar başarabilirsem

aman karnını da saklamaya çalışma sakın bırak kaç ay daha böyle olcaz ki sıkma karnını saklicam diye gerçi sen daha ii bilirsin tecrübelisin

Kızlar bebek doğduktan sonra çalışacak olan, çalışmayı düşünen var mı? Doğum sonrası için bir program yaptınız mı? Kim bakacak ya da ne zaman işe döneceksiniz gibi.

boncukcum ben varım doğumdan sonra çalışacak :
4 ay ücretli 6 ay ücretsiz iznim var benimde yasal olarak tatlım tamamını kullanmaktan yanayım zaten ama nasip tabiii bebeğimide inşalah anneciğim bakacak :) bana yakın artık sabahları ona bırakıcam :)
sen napıcaksın ikizleri

Allah iyiliğini versin kız ben hiç sevmem ekşi ayran:))..eşim yiyo ekşi yoğurtları sağolsun

aşerdim ama artık anlatırken canım çekti valla :)

ben dönmicem boncukum en azından bi-bi buçuk sene ara vercem sanırım sen devam edecek misin senin daha zor olacak ikiz

ekşi yoğurdundan ayran yap canım ahanda aşerdim gördünmü canım ekşi yoğurttan ayran çektiii yaaa Allahım inşallah evdeki yoğurdum ekşimiştirrr
ayy allah iyiliğini versin emi hehe.. insan ekşi yoğurda aşerirmi ya
ohh kızlar makarnalar soslar falan.. afiyet bal olsun inşallah..
ayıptır söylemesi benimde annem geldi o hazırlıyor

bende kısmetse çalışmayı düşünüyorum cnm.. okullar eylülde açıldığı için bayaa bir ele avuca gelir inşallah.. kayınvalidem bakacak muhtemelen bize yerleşecek...

neyyyyyyyy size mi yerleşecekkk iyice düşündünmü canım kolay değil çünkü

Ya kızlar içim rahat değil
öğlen yemekte ayran içtim,yarım saat 1 saat evvelinde de 2 yuvarlak dilim balık yedim patron ikram etmişti.
birşey olmaz di mi
şuanda da bir başağrısı halsizlik kapladı beni korkuyorum

Balık taze ise hiç bi sorun olmaz canımcım korkma evham yapma zaten adamda sana bayat balık ikram etmez herhalde hamilesin yani o yüzden korkma hiç bişey olmaz hem dışarda balık yemeğe gittiğinde meze getirirler haydari falan hep yoğurtlu bunlar hiç bişey olmaz merak etme uykun ayrandan gelmiştir öle bişey olsa miden bulanır çok kötü istifra ederisn düşüme böle şeylerr

korkma canım halsizlik filan korktuğun için olmuştur büyük ihtimalle psikolojiktir yani :) benim eşim önceden yoğurt balık yiyormuş

zehirleme olayı taze olduğu sürece sıkıntı olmaz içini ferah tut

ya adam da dışardan söylemiş nihayetinde cnm ama dediğin gibidir umarım.

herkese merabalar:))
5te kontrolüm var çıkıcam birazdan dua edin iyi haberlerle döneyim:))
4lü test ve cinsiyet öğrenme zamanımız geldi çok heyacanlıyım:))))))))))))
grşz öptüm herkesi

Korkma hiçbirşey olmaz. Balık çok taze değilse bile, ki; bu mevsimde tazedir, aradan yarım saat bir saat geçmiş. Korktuğun için başın ağrımıştır.Rahat ol, geçecek inşallah.

Kızlar kusura bakmayın birden fazla alıntı yapmayı bilmediğim için size ayrı ayrı cevap yerine böyle toptan yazıyorum. Ben aslında işe devam etmeyi çok istiyorum ama ikiz olunca nasıl olacağını bilemediğim için henüz tam kararımı veremedim. İşyeri de şuana kadar bana kararımı sormadı. Hala net değilim yani. Kafam karışık açıkçası bu konuda.
(Birisi bana şu fazla alıntılamanın nasıl yapıldığını anlatabilir mi lütfen.)

kızlar şimdi sağlık ocağından geldim.
dünkü tahlil sonuçlarımı aldım sadece kanda bişey var dedi hemşire doktor yoktu soramadım ama önemli değil kan hapı kullanıcan okadar dedi.
bebeğimin kalp atışlarını dinlermisiniz dedim dinledi ama sağ kasığımda buldu kalp atışını el cihazıyla dinledi ultrasondaki kadar net ve hızlı değildi ben iyice korkmaya başladım
sağlık ocağında bebeğinin kalp atışlarını dinleyen oldumu nasıldı biri bişi desin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…