2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
neyyyyyyyy size mi yerleşecekkk iyice düşündünmü canım kolay değil çünkü
aslında şimdi bize yerleşti gibi haftada 3 gün geliyor yemek falan yapıyor.. allahtan ii geçiniyoruz.. evim 2 katlı müstakil.. alt katı düzücez ona.. 5 gün kalır haftasonu kendi evine gider zaten.. bakalım...

Korkacak birşey yok bence. El cihazı ile ultrasyon bir olmaz ki.Ultrasyona alıştığın için sana öyle gelmiştir. Zaten bir terslik hissetse söylerdi hemşire.

cnm alıntı ile cevapla kısmının yanında bi kutu var.. alıntı yapmak istediğin kişilerde o kutuyu işaretliyorsun..

kızlar şimdi sağlık ocağından geldim.
dünkü tahlil sonuçlarımı aldım sadece kanda bişey var dedi hemşire doktor yoktu soramadım ama önemli değil kan hapı kullanıcan okadar dedi.
bebeğimin kalp atışlarını dinlermisiniz dedim dinledi ama sağ kasığımda buldu kalp atışını el cihazıyla dinledi ultrasondaki kadar net ve hızlı değildi ben iyice korkmaya başladım
sağlık ocağında bebeğinin kalp atışlarını dinleyen oldumu nasıldı biri bişi desin (

ayy eziyet resmen yaaa... valla hamile kaldığımdan hatta tedaviye başladığımızdan beeri misafir çok az kabul ettim genelde bahane uydurdum...

allahtan bizde misafirlik kültürü yok,binada kim oturur onu bile bilmem.
arada bi anne babalar birde 2-3 samimi dostumuz gelir,onlarda misafir sayılmaz zaten
gelende yemeğe gelmez bi kahve içer giderler :))
bende sevmem zaten usulen misafirlikleri
dostum gelsin anam belsin yeter :)))

korkma hayatım çok normal ultrasondaki gibi duyulmaması nerden biliyorsun dersen biz teyzemle 6 hafta arayla hamilelik yaşıyoruz oda sağlık ocağına bebeği dinlemeye gitti ağlayarak döndü ve dayanamayıp kendi doktorumuza gittik şükürler olsun bebek çok iyidi. sende canını sıkma bebeğin allahın izni ile sağlıklıdır canım.

ay saol canımya rahatladım şimdi biraz ben niye korktum biliyomusun geçen hafta bi arkadaşla gittik sağlık ocağına o benden 1hafta kadar önde onun bebeğinin kalp atımları dinlenirken bende duydum benimki gb değildi daha hızlı ve güçlüydü

aslında şimdi bize yerleşti gibi haftada 3 gün geliyor yemek falan yapıyor.. allahtan ii geçiniyoruz.. evim 2 katlı müstakil.. alt katı düzücez ona.. 5 gün kalır haftasonu kendi evine gider zaten.. bakalım...

hee altta ayrı evi olacaksa iyi canım aynı evin içinde çok çok zor diye sordum ne kadar iyi anlaşırsan anlaş aynı ev içinde çok zor yakınlarımdan biliyorum

tatlım bu hataya bende hep düşüyorum eşim çok kızıyor başkalarınla değerlendirmek yanlış aslında çünkü bebeklerimizi duruş pozisyonları çok önemli. sen bol bol dua et bebeğine annem bana hep ayetel kürsi oku sağ avucunun içinle karnını sev der sende yap canım en iyi şey allahtan hayırlısını dinlemek bu arada bizim burda sağlık ocağında 20 haftadan önce bebekler küçük anneler panik olmasın diye kalp atışı dinlemiyorlar ben henüz dinletmedim.

ayy kızlar çaaan çaaan çaaan konuşasım var yaa böööyle ne bilim anlatsın dinleyesim varrr birazdan çıkıcam trende bi arkadaş bulurum heralde konuşacak geçen gün otobüste buldum bi arkadaş oda hamile evlerimiz de yakınmış haftaya görüşcez kısmetse

Ay bende hiçç konuşamam utanırımhatuna bak randevulaşmış bile

bende hiç hareket etmiyor sayılabilirim ama hamile kaldığım kilonun altına düşüyorum her geçen gün.

kilodan değil canım hamilelikte hareket gerekli özellikle son zamanlara doğru bebek için de doğum için de..

peki senin kilo vermen normalmiymiş doktor ne diyor bu duruma

kilodan değil canım hamilelikte hareket gerekli özellikle son zamanlara doğru bebek için de doğum için de..

peki senin kilo vermen normalmiymiş doktor ne diyor bu duruma

haklısın tatlım tabi hareket çok önemli ama belim okadar ağrı yapıyorki birde nefes almam zorlaştı evimizde çok dik bir yokuşta.

kilo konusundada bebeğim kilo alıyormuş değerlerinde ilerliyormuş diye sorun yok diyor zaten pek kilo seven bir kadın değil:)

Kızlar suçlu sanırım ayrandı 5-10 dk kestirdim patronun odada iyi geldi.
bu arada doktorum bana haftada 2 kere yağlı balıklardan yememi ve kalsiyum içeren yiyecekleri artık daha fazla tüketmemi söyledi.
bu arada bazı arkadaşlar farklı vitaminler kullanıyor ya ben sadece demir ilacı(ferrumfort) ve coraspin içiyorum

cnm sen ileri düzey usg girdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…