2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

ay ınsallah canım bende korktum yokmu falan dıye yarın gıdıcem bakalım yarın evlılık yıldonumumuz ınsallah guzel bı hedıye olur benım ıcın

slm kızlar benim karnım sürekli ağrıyor yarın raporum bitiyor ve doktora gideceğiz bakalım ne diyecek Allahım
bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.

inşallah kısa sürer cnm yaa... çubuk kreker konusundaki uyarını dikkate alıcam çok saol cnm...

Hem alttan hem üsten..dua etmekten başka yapcak bisey yok zaten

Sakın moralini bozma,arkadaşların bazıları geçtiğimiz haftadan bilirler benim durumumu,ben de de sadece kese göründüğü için boş gebelik olduğunu düşünüyordum.Ne kadar ağladım tahmin bile edemezsin.Ama bunlar olabilecek durumlar,benim bir sonra ki randevum 15 gün sonraydı hala 1 haftam var randevuya.Bizim tembeller ancak gelişiyorlar :) Tabi ki dua edeceğiz bu daha ilk aşama hemen olumsuz düşünmeyelim.Allah ım upuzun ömürler versin bebeklerimize..

harika birşey olsa gerek ikiz bebekler.bende hep çok istemişimdir ama maalesef ne benim ailemde ne de eşimin ailesinde ikiz doğum yok
hayırlısıyla alırsın inşallah bebeklerini alırsın kucağına

harika birşey olsa gerek ikiz bebekler.bende hep çok istemişimdir ama maalesef ne benim ailemde ne de eşimin ailesinde ikiz doğum yok
hayırlısıyla alırsın inşallah bebeklerini alırsın kucağına

Teşekkür ederim. bu arada bugün tekrar doktoruma gittim, bebeklerin ikiz olduğu kesinleşti. Hatta ikisininde kalp atışlarını ultrasonda görük ve seslerini duyduk kalplerinin. İnşallah sağlıklı olarak ikiside dünyaya gelir.

Maaşallah canım,gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin..

geç döllenmedir belki,inş.bugün görürsünüz.

maşşAllah ay ne güzeldir onlar orda,Allah sağsalim kucağına/kucağımıza almayı nasip etsin.

Teyzeler günaydınnn
Bugünden cumartesi için randevumu alıcam,ilk randevu olsun istiyorum
Akşamki raporum : arada kasık ve karın ağrılarım,mide kazınması nerdeyse 2 saatte bir,uyku hali....
sabah zor uyandım

Âmin canım hepimizin bebisleri hayırlı sağlıklı evlat olsun

ayyyy ne güzel bir haber maşallah inşallah ikisinide sağlıkkla kucağına alırsın cnm..

gunaydın annıslerbenım mıdem bulantılarım kesıldı bırden korkuyorum.bunu yasayan var mı
normaldir cnm korkma... benim hiç olmamıştı mide bulantım.. sadece dün bulandı.. bugün yine yok... böyle arada olacak herhalde... sende bulantı olmamasının tadını çıkar cnm doyasıya ye

normaldir cnm korkma... benim hiç olmamıştı mide bulantım.. sadece dün bulandı.. bugün yine yok... böyle arada olacak herhalde... sende bulantı olmamasının tadını çıkar cnm doyasıya ye

ne bıleyım canım yaa genelde sabahları hafıf bulantıyla uyanırım ve gun ıcınde o sekılde devam ederdı.su anda bısey hıssetmıyorum.bebegımı gormeye haftaya gıdıcem daha cok zaman var.ınsallah ıyıdır kuzum.

her zaman olumlu düşün cnm.. bol bol dua et.. rabbim korusun kuzularımızı.. vücudun alışmaya başlamış da olabilir... çok içine sinmiyorsa doktoruna tefon et istersen.. ama iyidir meleğin...

gunaydin kizlar... nasilsiniz?
bende suan cok hafif mide bulantisi var ama baskada birseyim yok..
bugun bende cok zor kalktim gerci 2-3 haftadir zor kalkiyorum

gunaydin kizlar... nasilsiniz?
bende suan cok hafif mide bulantisi var ama baskada birseyim yok..
bugun bende cok zor kalktim gerci 2-3 haftadir zor kalkiyorum
günaayyydın....... bende yatmaya devam cnm... canım sıkıldı artık inan... transferden beri yatıyorum korkudan.. ama çok sıkıldım artık yaaa en azından şöyle 12 haftalık olsa... sen ne yapıyorsun cnm yatıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…