2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

canım banada doktorum gyno sanol diye kan hapı verdi. elevit ve kalsiyum verdi. birde ben balıktan hiç anlamam yağlı balıklar hangileri bebeğim için yemeye çalışıyım.

İyi olduğuna sevindim canım. Ben de sadece elevit kullanıyorum. Ama bu gidişimde kan hapı isteyeceğim çünkü çok çabuk yoruluyorum ve halsizleşiyorum.

tamam o zaman canım sorun yok bebek de sen iyiysen dert etme yalnız bi kaç ay sonra evde de olsa hareket etmeye çalış hamilelere özel egzersizler var yürüyüş yapamassan. evin dik yokuşta olması da çok kötü yahu evden çıkmak istemez insan doğal olarak

çok gevezeyimdir gerçi anlamışınızdır artık forumdan bakarım tipine sıcaksa elektrik alıosam kaçışı yok valla :) hemen iletişim kurup arkadaşlık kurarım tipik kova burcu

aynen bende öyle hemen kaynaşırım
ama tabi keyfime göre insanlarla :)
herkesle de sohbet edemiyorum.
hele bu yaştan sonra çok zor oluyor arkadaş dost edinmek

bende levitle kan ilacı kullanıyorum

ben kaçanzii kızlar kendinize ii bakın ii akşamlar öpüyoree hepinizi..

zaten eşim dalga geçiyor son aylarda bu hareketsizlikle çok kilo alacaksın kaplumbağ giibi olursun diyor.

Ben de elevit ve calcimax d3 kullanıyorum ama asla onu bir bardak dolusu içemiyorum,ay berbat birşeyy

kızlar merhaba, avcılar ya da b.çekmece civarında tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı?
birde 4lü teste ve tüm taramaya giden var mı?

kızlar merhaba, avcılar ya da b.çekmece civarında tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı?
birde 4lü teste ve tüm taramaya giden var mı?

avcılar hospitalda nil hanım var benim doktorum yenibosnada ama iki kişi tanıyorum doktoru şiddetle tavsiye eden muayene ücreti de 60 tlymiş..

cnm panik yapma.. normalde 20. haftad<n önce dinletmiyor net duyulmayacağı için.. dua et kuzuna annesi.. allahın izniyle iyidir inşallah
yaa aslında gelim gidim olayını çok severim ben.. çok da gelenim vardır sağ olsunlar.. ama zaten temizlik yapamıyorum bu halde misafir ağırlamak istemiyorum cnm... artık bahaneler uyduruyorum cnm ne yapayım..
hee altta ayrı evi olacaksa iyi canım aynı evin içinde çok çok zor diye sordum ne kadar iyi anlaşırsan anlaş aynı ev içinde çok zor yakınlarımdan biliyorum
gerçekten zor olur tabi sürekli dikkat etmen lazım.. bakalım nasıl olcek yaşayıp görcez
hehehe düşük çeneli arkadaşım
ii olmana sevindim cnm... bende demir elevit calcimaxd3 ve balık hapı içiyorum..

avcılar hospitalda nil hanım var benim doktorum yenibosnada ama iki kişi tanıyorum doktoru şiddetle tavsiye eden muayene ücreti de 60 tlymiş..
canım gittim avcılar hosp. a nil hanım yoktu,yerine başka bi bayana muayene oldum.Ama tereddüt ediyorumm hala 20sinde tüm taraama var lemi bey yapıyormş.Tşk ederim cvbınn içinn

Dilem aldım canım mesajını. Çok teşekkür ederim. Sen sosyalmişsin, otobüste trende Bursa'da ikiz gebelikle ilgili duyum alırsan yaz bana olur mu :)) Ben kabuğuma çekildim iyice, kimseyle konuşmak gelmiyor içimden. Annemleri bile zar zor arıyorum (

Son düzenleme:
selamünaleyküm arkadaşlar ..çok şükür iki üç gündür kendimi zinde hissediyorum .ama karar aldım bu kendimi salma hallerim hiç hoşuma gitmiyo bende kalktım üşendiğim ertelediğim bir iki işi kendimi yormadan yaptım şimdi dha iiyim .iştede azcıkta olsa makyaj yapmaya başladım valla ii geldi.Bu arad ebru maternityden aldığım pantolonum geldi çok beğendim ama tam üzerime göre yani göbeğime göreo yüzden değiştirmeye karar verdim bi beden büyük alıyım daha büyüycek bu göbiş
bende demir ve decavit kullanıyorum ama decaviti kullanamıyorum desem daha ii çünkü çok büyük bğazımdan geri geliyo bidaha içemiyorum

ya kızlar inanmıyorm bebeğimin hareketini hissettim aza önce galiba bacaklarımı uzattım koltuğa laptopta üzerinde çok dik değildim hafif yatar gibi tam ortada üst üste iki üç kere pıt pıt oldu değildir dedim biraz sonra gene oldu eşime solüyorum şimdi.. baya belirgin bişeydi bu çok güzel ya çok mutlu oldum

merhaba kızlar nasılsınız.....

en son dün öğleden önce girmiştim almış başınızı gitmişssiniz bence bizim çocuklar doğunca birbirini sorar bu gidişle :)))onlar da bi forum açarlar kendilerine geveze annelerin geveze çocukları diye

dün tam dışarı çıkacaktım başıma bir ağrı girdi saat 15:30 da bugün 11 :00 de uyandım hayatımda böyle bir ağrı daha yaşamadım Allah da beterini yaşatmasın kimseye şiddetli bir sol tarafımda ağrı bulantı da yapmasın mı gözümü açamadım parol aldım valla istmeye istemeye ...

inşallah sizde yolundadır herşey öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…