Kızlar suçlu sanırım ayrandı 5-10 dk kestirdim patronun odada iyi geldi.
bu arada doktorum bana haftada 2 kere yağlı balıklardan yememi ve kalsiyum içeren yiyecekleri artık daha fazla tüketmemi söyledi.
bu arada bazı arkadaşlar farklı vitaminler kullanıyor ya ben sadece demir ilacı(ferrumfort) ve coraspin içiyorum
bu arada doktorum bana haftada 2 kere yağlı balıklardan yememi ve kalsiyum içeren yiyecekleri artık daha fazla tüketmemi söyledi.
bu arada bazı arkadaşlar farklı vitaminler kullanıyor ya ben sadece demir ilacı(ferrumfort) ve coraspin içiyorum
haklısın tatlım tabi hareket çok önemli ama belim okadar ağrı yapıyorki birde nefes almam zorlaştı evimizde çok dik bir yokuşta.
kilo konusundada bebeğim kilo alıyormuş değerlerinde ilerliyormuş diye sorun yok diyor zaten pek kilo seven bir kadın değil:)
çok gevezeyimdir gerçi anlamışınızdır artık forumdan bakarım tipine sıcaksa elektrik alıosam kaçışı yok valla :) hemen iletişim kurup arkadaşlık kurarım tipik kova burcu
cnm sen ileri düzey usg girdin mi?
tamam o zaman canım sorun yok bebek de sen iyiysen dert etme yalnız bi kaç ay sonra evde de olsa hareket etmeye çalış hamilelere özel egzersizler var yürüyüş yapamassan. evin dik yokuşta olması da çok kötü yahu evden çıkmak istemez insan doğal olarak
Ben de elevit ve calcimax d3 kullanıyorum ama asla onu bir bardak dolusu içemiyorum,ay berbat birşeyy
bende elevit kutusunu bile görsem sonum lavabo oluyor.
kızlar merhaba, avcılar ya da b.çekmece civarında tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı?
birde 4lü teste ve tüm taramaya giden var mı?
cnm panik yapma.. normalde 20. haftad<n önce dinletmiyor net duyulmayacağı için.. dua et kuzuna annesi.. allahın izniyle iyidir inşallahkızlar şimdi sağlık ocağından geldim.
dünkü tahlil sonuçlarımı aldım sadece kanda bişey var dedi hemşire doktor yoktu soramadım ama önemli değil kan hapı kullanıcan okadar dedi.
bebeğimin kalp atışlarını dinlermisiniz dedim dinledi ama sağ kasığımda buldu kalp atışını el cihazıyla dinledi ultrasondaki kadar net ve hızlı değildi ben iyice korkmaya başladım
sağlık ocağında bebeğinin kalp atışlarını dinleyen oldumu nasıldı biri bişi desin(
yaa aslında gelim gidim olayını çok severim ben.. çok da gelenim vardır sağ olsunlar.. ama zaten temizlik yapamıyorum bu halde misafir ağırlamak istemiyorum cnm... artık bahaneler uyduruyorum cnm ne yapayım..allahtan bizde misafirlik kültürü yok,binada kim oturur onu bile bilmem.
arada bi anne babalar birde 2-3 samimi dostumuz gelir,onlarda misafir sayılmaz zaten
gelende yemeğe gelmez bi kahve içer giderler :))
bende sevmem zaten usulen misafirlikleri
dostum gelsin anam belsin yeter :)))
gerçekten zor olur tabi sürekli dikkat etmen lazım.. bakalım nasıl olcek yaşayıp görcezhee altta ayrı evi olacaksa iyi canım aynı evin içinde çok çok zor diye sordum ne kadar iyi anlaşırsan anlaş aynı ev içinde çok zor yakınlarımdan biliyorum
hehehe düşük çeneli arkadaşımayy kızlar çaaan çaaan çaaan konuşasım var yaa böööyle ne bilim anlatsın dinleyesim varrr birazdan çıkıcam trende bi arkadaş bulurum heralde konuşacakgeçen gün otobüste buldum bi arkadaş oda hamile evlerimiz de yakınmış haftaya görüşcez kısmetse
ii olmana sevindim cnm... bende demir elevit calcimaxd3 ve balık hapı içiyorum..Kızlar suçlu sanırım ayrandı 5-10 dk kestirdim patronun odada iyi geldi.
canım gittim avcılar hosp. a nil hanım yoktu,yerine başka bi bayana muayene oldum.Ama tereddüt ediyorumm hala 20sinde tüm taraama var lemi bey yapıyormş.Tşk ederim cvbınn içinnavcılar hospitalda nil hanım var benim doktorum yenibosnada ama iki kişi tanıyorum doktoru şiddetle tavsiye eden muayene ücreti de 60 tlymiş..
merhaba bekay demiştim oldukça yoğun oluyor muayenehanesini açmasını bekliyorum bende evet bende denk geldim bi iki kişiyi fırçalarken bütün testleri geçirmiş hiç gelmemiş bu kadar mı ilgileniosun diye fırçalıodu. Arkadaşımla dün konuştum ama unuttum canım uyuyodur şimdi uyansın arar yazarım
Kızlar alevilerde cem ismi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?