2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Canım kayıt yaptır hemen istersen aşı randevularını falan veriyorlar.Ben İstanbul da yaşıyorum,yoğun tabi o yüzden randevulu ama.Belki senin yaşadığın bölge de böyle değildir.
teşekkür ederim kızlar bilgi için.. yarın gideyim en iyisi... tabii önce sağlık ocağımı ddeğiştirmem lazım.. inşallah yapabilirim...

Günaydın :) Sana da çalışan bütün hamişlere de Allah kolaylık versin canım..

Canım kayıt yaptır hemen istersen aşı randevularını falan veriyorlar.Ben İstanbul da yaşıyorum,yoğun tabi o yüzden randevulu ama.Belki senin yaşadığın bölge de böyle değildir.
teşekkür ederim kızlar bilgi için.. yarın gideyim en iyisi... tabii önce sağlık ocağımı ddeğiştirmem lazım.. inşallah yapabilirim...

Günaydın :) Sana da çalışan bütün hamişlere de Allah kolaylık versin canım..

calısırken zamanın nasıl gectıgını anlamıyorum ama ıs bıtınce ayagımdakı sızıyı faredınce yoruldugumu anlıyorum ben dun patronuma soyledım hamıle oldugumu tahmın etmıyordum ama adam sevındı benı ısten cıkarır dıye dusunuyordum ben ısvıcrede yasıyorum ve burda hamıle olanları kolay kolay calıstırmazlar ben de yenı gırmıstım bu ıse ama sefım dedı kı hayırlı olsun sasırdım kaldım anlayacagınız

kızlar doktorumuza soracagımız soruları yazalım mı fıkır olur hepımız ıcın
mesela ben testlerımızı ne zaman yaptıracagımızı ,karnımın bıraz sısmıs olmasının normak olup olmadıgını sormak ıstıyorum sız??

bulantılarının kesilmesine çok sevindim cnm. inşallah yaşamazsın tekrar... bu durumda çalışmak zordur gerçekten... ama ben muhtemelen ev hanımı olucam.. evde oturmaya alışık biri olmadığım için bu durum iyimi olucak kötümü bilmiyorum yaşayıp görücem artık..:44::44: sen nasılsın bakalım.. taşınma ne zamandıı

kabus gunu 1 eylul canım 1 eylulde tasınıyorum mıde bulantılarım kesıldı cok sukur zaten sefımın sordugu ılk soru da mıde bulantın var mı oldu cunku ben burda bır otelın a la carte restaurantında servıste calısıyorum eger mıde bulantım olsa kesınlıkle cıkarır benı bır dakıka bıle durmaz melegım ısını bılır benım

Canım iyi düşündünBenim gebeliğimi etkileyen başka hastalıklarım var,onların üzerinden gidiyoruz öncelikle .Ama tecrübeliler yardımcı olursa ne nedir iyice öğrenmiş oluruz.Sonra ağzı açık geliyorum valla eve.

bendede var karın şişkiği cnm.. ben sordum normal dedi dr... kullandığım progestandan dolayıymış...
bende kullandığım yüz kremimi sorucam kullanabilirmiyim diye... bilmeden kullanmayayım dedim ama fena kurudum....

bütün hamişlere slm.bu gün doktora gittim ve meleğimin kalp atışlarını gördüm şükürler olsun.bazı arkadaşlar yazıyodu onların adına seviniyodum aynı zamanda da özeniyodum.bende bir an önce görmek istiyodum :) bazı arkadaşlar testlerden bahsatmiş.bu 2. gidişim ve doktor hiç bir test söylemedi bana. sağlık ocanda öğrendiğimde kan testi yapılmıştı bi o kadar. doktor her şeyi normal dedi.
size hangi testler yapılıyo arkadaşlar.doktorum için tecrübesiz daha yeni falan dendiğini duydum.atladığı bir şey olabilir mi acaba ?

ben daha melegımın kalp atıslarını duymadım benım soracagım ılk soru kalp atıslarını duyabılırmıyım olacak

Bizim de ilk sorumuz o olacak.Kalp atışlarını bekleyen herkese,hepimize Allah ım hayırlısıyla yardım etsin.Biz de diğer arkadaşlar gibi güzel haberlerle gelelim inşaallah...

hehehe akıllı kuzun demekkianasını üzmicek galiba şimdi canının istediğini ye ohhhh.
yaaa benim 2 saat arayla midem kazınıyo resmen..bunu da sorayım bari dr a:44::44:

anammmmmmmmmmm bız aynı gun doguruyoruz kısmetse cok sevındım canım kalp atıslarını duymana benden de hıc test falan ıstemedı doktorum kalbını ferah tut canım kac mm dı senın ufaklık soyledı mı doktorun

hehehe akıllı kuzun demekkianasını üzmicek galiba şimdi canının istediğini ye ohhhh.
yaaa benim 2 saat arayla midem kazınıyo resmen..bunu da sorayım bari dr a:44::44:

hehehe sorma vallahı gorecez akıllı mı yaramaz mı dogunca bende de var mıde kazıntısı ama annem dedı kı fazla yeme dogumdan sonra bu aldıgın kılolar verılmıyor dedı gozum korktu o yuzden

Bizim de ilk sorumuz o olacak.Kalp atışlarını bekleyen herkese,hepimize Allah ım hayırlısıyla yardım etsin.Biz de diğer arkadaşlar gibi güzel haberlerle gelelim inşaallah...
inşallah duuyarsınız cnm ...2 saniye dinletti dr ama çok güzeldi... hep pıtır pıtır atsın kalpleri miniklerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…