aradılar fazla gecikmemek için 4. ve 5. aylarda aşımız varmış..bir de geç kalınca dr değiştirmek istiyosan değişmiyolarmış en baştan karar verceksin yani hangi sağlık ocağına gideceğine istersen en başta değiştiriyolar eve en yakın olanı istersen
teşekkür ederim kızlar bilgi için.. yarın gideyim en iyisi... tabii önce sağlık ocağımı ddeğiştirmem lazım.. inşallah yapabilirim...Canım kayıt yaptır hemen istersen aşı randevularını falan veriyorlar.Ben İstanbul da yaşıyorum,yoğun tabi o yüzden randevulu ama.Belki senin yaşadığın bölge de böyle değildir.
hımm:44: sen bir hatırlat istersen ama muhtemelen o da bu muayene de yaptıracaktır.Ben de giderken binbir soru ile gidiyorum ama bir tanesini sorsam öpüp başıma koyacağım
merhaba kızlar hepınıze daha dogrusu gunaydın demelıyım daha yenı uyandım cunku ben aksam calıstıgım ıcın saat gece 1 e kadar calıstım dogal olarak da yenı uyandım nasıl gıdıyor hayat benım mıde bulantım kesıldı sadece her zamankı gıbı ayakta uyuyorum otel parası vermıyorum ayın 21ınde doktor kontrolum var sabırsızlıkla beklıyorum
aradılar fazla gecikmemek için 4. ve 5. aylarda aşımız varmış..bir de geç kalınca dr değiştirmek istiyosan değişmiyolarmış en baştan karar verceksin yani hangi sağlık ocağına gideceğine istersen en başta değiştiriyolar eve en yakın olanı istersen
teşekkür ederim kızlar bilgi için.. yarın gideyim en iyisi... tabii önce sağlık ocağımı ddeğiştirmem lazım.. inşallah yapabilirim...Canım kayıt yaptır hemen istersen aşı randevularını falan veriyorlar.Ben İstanbul da yaşıyorum,yoğun tabi o yüzden randevulu ama.Belki senin yaşadığın bölge de böyle değildir.
Günaydın :) Sana da çalışan bütün hamişlere de Allah kolaylık versin canım..
bulantılarının kesilmesine çok sevindim cnm.merhaba kızlar hepınıze daha dogrusu gunaydın demelıyım daha yenı uyandım cunku ben aksam calıstıgım ıcın saat gece 1 e kadar calıstım dogal olarak da yenı uyandım nasıl gıdıyor hayat benım mıde bulantım kesıldı sadece her zamankı gıbı ayakta uyuyorum otel parası vermıyorum ayın 21ınde doktor kontrolum var sabırsızlıkla beklıyorum
ben daha melegımın kalp atıslarını duymadım benım soracagım ılk soru kalp atıslarını duyabılırmıyım olacak
bulantılarının kesilmesine çok sevindim cnm.inşallah yaşamazsın tekrar... bu durumda çalışmak zordur gerçekten... ama ben muhtemelen ev hanımı olucam.. evde oturmaya alışık biri olmadığım için bu durum iyimi olucak kötümü bilmiyorum yaşayıp görücem artık..:44::44: sen nasılsın bakalım.. taşınma ne zamandıı
kızlar doktorumuza soracagımız soruları yazalım mı fıkır olur hepımız ıcın
mesela ben testlerımızı ne zaman yaptıracagımızı ,karnımın bıraz sısmıs olmasının normak olup olmadıgını sormak ıstıyorum sız??
bendede var karın şişkiği cnm.. ben sordum normal dedi dr... kullandığım progestandan dolayıymış...kızlar doktorumuza soracagımız soruları yazalım mı fıkır olur hepımız ıcın
mesela ben testlerımızı ne zaman yaptıracagımızı ,karnımın bıraz sısmıs olmasının normak olup olmadıgını sormak ıstıyorum sız??
ben daha melegımın kalp atıslarını duymadım benım soracagım ılk soru kalp atıslarını duyabılırmıyım olacak
hehehe akıllı kuzun demekkikabus gunu 1 eylul canım 1 eylulde tasınıyorum mıde bulantılarım kesıldı cok sukur zaten sefımın sordugu ılk soru da mıde bulantın var mı oldu cunku ben burda bır otelın a la carte restaurantında servıste calısıyorum eger mıde bulantım olsa kesınlıkle cıkarır benı bır dakıka bıle durmaz melegım ısını bılır benım
bütün hamişlere slm.bu gün doktora gittim ve meleğimin kalp atışlarını gördüm şükürler olsun.bazı arkadaşlar yazıyodu onların adına seviniyodum aynı zamanda da özeniyodum.bende bir an önce görmek istiyodum :) bazı arkadaşlar testlerden bahsatmiş.bu 2. gidişim ve doktor hiç bir test söylemedi bana. sağlık ocanda öğrendiğimde kan testi yapılmıştı bi o kadar. doktor her şeyi normal dedi.
size hangi testler yapılıyo arkadaşlar.doktorum için tecrübesiz daha yeni falan dendiğini duydum.atladığı bir şey olabilir mi acaba ?
hehehe akıllı kuzun demekkianasını üzmicek galiba şimdi canının istediğini ye ohhhh.
yaaa benim 2 saat arayla midem kazınıyo resmen..bunu da sorayım bari dr a:44::44:
inşallah duuyarsınız cnm ...2 saniye dinletti dr ama çok güzeldi...Bizim de ilk sorumuz o olacak.Kalp atışlarını bekleyen herkese,hepimize Allah ım hayırlısıyla yardım etsin.Biz de diğer arkadaşlar gibi güzel haberlerle gelelim inşaallah...
Bizim de ilk sorumuz o olacak.Kalp atışlarını bekleyen herkese,hepimize Allah ım hayırlısıyla yardım etsin.Biz de diğer arkadaşlar gibi güzel haberlerle gelelim inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?