ayy cnm geçmiş olsun... mutlaka doktoruna söyle cnm belki vardır bi çaresi.. bende hamilelikle beraber kabızlık basladı.. hayatımda ilk kez yasıyorum bunu.. herşeyi denedim.. kayısı, lifli besinler, zeytinyağ, sulu gıdalar... ama yok banamısın demiyor.. demir ilacıyla beraber dahada arttı sorun.. canım çok yanıyor.. aferdersin ama kanıyor artık.. bende hemoroid olmaktan korkuyorum..
ya bir kez söyledim.. beslenmeni değiştir, lifli beslen kayısı tüket falan dedi.. zaten yaptığım şeyleer dediğimde yapacak bişiyimiz yok gibi konuştu sinir oldum...canım demir ilacı da bana tam tersi etki yaptı dr una muhakkak söyle sende zaten son aylarda hemen hemen her anne çekiyomuş kabızlıktan şimdiden önlemini al sende geçmiş olsun
sağlık ocağı bana da tetanoz aşısı yaptıı
19 haftamdaydım 19+0 da
hattaa telefonla aradılar gel aşını vurucaz diye
Selamm kızlaaarrrr nasılsınız bakalım siz ve bebişleriniz herşey yolundadır umarım herkezin ben bugün doktora gittim kontrolüm vardı kuzucuğumu gördüm allahım muhteşemdi yaa artık tam bir bebek kendisi bugün yüzünü bize doğru döndü ve esnedi sanki off rahat bırakın uykum var der gibi kıyamam ben ona herşey normal çok şükür hatta 1 hafta önden gidiyormuş normalde 21 haftalığım ama 22+2 gözüküyor.İşallah doğana kadar hep böle gider sizler neyapıyosunuz bakalım ecemm ceylin yine bana kızacaklar girmiyorsun diye şu yoğunluk bir bitemed,i kızlar sizleri ve yazılarınızı çok özlüyorum ama maalesef giremiyorum
kızlar bgn kolumun ağrısından mahvoldum ateşlendim okuldan eve zor geldim
bana da öyle dedi hemşire hatta 19 kasıma yazdı gel diye aşı için
afiyet olsun yarasın canım :)
maşallahh maşallahh :)
Bugün beni de aradılar perşembe gideceğim bende. Ama korkuyorum. Acıyor mu, ağrı var mı? Ben bu hafta tiroit için kan da verdim, valla kolum delik deşik oldu artık kan vermekten.
kan vermiyosun bunda güzelim omzuna vuruyo aşıyıı
bende ateş falan yapmadıı ama kolum 2-3 gün kadar ağrıdıı kii bu da normal miş aşıyı vururken da söyliyo acıycak kolun diyee
Yaa beni korkutma. Şimdi nasılsın, ateşin düştü mü?
yaa hafta fark etmiyor demekki.. ben 21 den sonra biliyordum...sağlık ocağı bana da tetanoz aşısı yaptıı
19 haftamdaydım 19+0 da
hattaa telefonla aradılar gel aşını vurucaz diye
eyjüjcüm yoğun olduğunu biliyoruz sana nasıl sitem edebilirizki.... yeterki hep böyle güzel haberlerini alalım cnmSelamm kızlaaarrrr nasılsınız bakalım siz ve bebişleriniz herşey yolundadır umarım herkezin ben bugün doktora gittim kontrolüm vardı kuzucuğumu gördüm allahım muhteşemdi yaa artık tam bir bebek kendisi bugün yüzünü bize doğru döndü ve esnedi sanki off rahat bırakın uykum var der gibi kıyamam ben ona herşey normal çok şükür hatta 1 hafta önden gidiyormuş normalde 21 haftalığım ama 22+2 gözüküyor.İşallah doğana kadar hep böle gider sizler neyapıyosunuz bakalım ecemm ceylin yine bana kızacaklar girmiyorsun diye şu yoğunluk bir bitemed,i kızlar sizleri ve yazılarınızı çok özlüyorum ama maalesef giremiyorum
geçmiş olsun cnm... o kadar ağrı yapıyormu yaa
Merhabalar herkese. Umarım hepiniz iyisinizdir, tabi vazgeçilmez bebişleriniz deBenim size bir sorum olacaktı. 3'lü ya da 4'lü testlerinizi kaçıncı haftada yaptırdınız? Bir de bu testlerde aç karnına mı tahlil yapılıyor? Aç mı gitmem gerek doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?