2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

canım demir ilacı da bana tam tersi etki yaptı dr una muhakkak söyle sende zaten son aylarda hemen hemen her anne çekiyomuş kabızlıktan şimdiden önlemini al sende geçmiş olsun

canım demir ilacı da bana tam tersi etki yaptı dr una muhakkak söyle sende zaten son aylarda hemen hemen her anne çekiyomuş kabızlıktan şimdiden önlemini al sende geçmiş olsun
ya bir kez söyledim.. beslenmeni değiştir, lifli beslen kayısı tüket falan dedi.. zaten yaptığım şeyleer dediğimde yapacak bişiyimiz yok gibi konuştu sinir oldum...

sağlık ocağı bana da tetanoz aşısı yaptıı

19 haftamdaydım 19+0 da

hattaa telefonla aradılar gel aşını vurucaz diye

Selamm kızlaaarrrr nasılsınız bakalım siz ve bebişleriniz herşey yolundadır umarım herkezin ben bugün doktora gittim kontrolüm vardı kuzucuğumu gördüm allahım muhteşemdi yaa artık tam bir bebek kendisi bugün yüzünü bize doğru döndü ve esnedi sanki off rahat bırakın uykum var der gibi kıyamam ben ona herşey normal çok şükür hatta 1 hafta önden gidiyormuş normalde 21 haftalığım ama 22+2 gözüküyor.İşallah doğana kadar hep böle gider sizler neyapıyosunuz bakalım ecemm ceylin yine bana kızacaklar girmiyorsun diye şu yoğunluk bir bitemed,i kızlar sizleri ve yazılarınızı çok özlüyorum ama maalesef giremiyorum

19 haftamdaydım 19+0 da

Bugün beni de aradılar perşembe gideceğim bende. Ama korkuyorum. Acıyor mu, ağrı var mı? Ben bu hafta tiroit için kan da verdim, valla kolum delik deşik oldu artık kan vermekten.

Çok sevindim bebişin iyi olduğuna. Gerçekten doktor kontrollerini iple çeker olduk bebeklerimizi görmek için.
Bugün herkes yoğun galiba, buralar çok sessiz.

bana da öyle dedi hemşire hatta 19 kasıma yazdı gel diye aşı için

afiyet olsun yarasın canım :)

maşallahh maşallahh :)

Dilemciğim ben özelden mesaj atamıyorum hala, o yüzden buradan yazayım. Doktor için Bahara, Çekirge Doruk'a falan gittik yoğun bakım işini konuştuk. Bahar çok içimize sinmedi. Doruk olacak sanırım. Doktor olarak da Ziya Çetin'e gideceğiz hafta sonu, bakalım artık. Gidince yazarım tekrar. Önceki doktorum Demet Hanımdı, Esentepede. Eğer bebek tek olsaydı onunla devam ederdim, memnundum aslında. İkiz olunca her şey değişiyor, erken doğum riski yoğun bakım gibi unsurlar işin içine giriyor. Sen neden sordun canım, gitmeyi mi düşünüyorsun?

Bugün beni de aradılar perşembe gideceğim bende. Ama korkuyorum. Acıyor mu, ağrı var mı? Ben bu hafta tiroit için kan da verdim, valla kolum delik deşik oldu artık kan vermekten.

kan vermiyosun bunda güzelim omzuna vuruyo aşıyıı

bende ateş falan yapmadıı ama kolum 2-3 gün kadar ağrıdıı kii bu da normal miş aşıyı vururken da söyliyo acıycak kolun diyee

kan vermiyosun bunda güzelim omzuna vuruyo aşıyıı

bende ateş falan yapmadıı ama kolum 2-3 gün kadar ağrıdıı kii bu da normal miş aşıyı vururken da söyliyo acıycak kolun diyee

Biliyorum canım aşının nasıl olduğunu.
Söylemek istediğim kan verdiğim için kolum zaten ağrıyor, morardı. Bir de aynı kola aşı vurdurursam daha çok ağrır diye düşündüm.

kızlar benim suyum azmış doktor bi önceki kontrol bunu söyledi çok su iç dedi falan nyse bu kontrol gttiğimde tekrar sordum evet suyu az ama tehlikeli bi şeklide az değil dedi ilerleyen zamanlarda azaliırsa bakıcaz ozaman dedi neyse benim bebeğim 18+5 günlük olması gerekirken bu hafta gitiğimde 17+5 görünüyor doktora sorduğumda herhangi bir problemin olmadığını gayet sağlıklı olduğunu gelişim geriliği falan olmadığını söyledi anca bir hafta geç doğar okadar dedi 2 li ve 4 lü testlerim çok iyiymiş elleri var parmakları ayaklarına baktı dudağı yarıkmı diye baktı oa güzel aama pek net görünmüyo suyum az olduğundan ultrasonda

19 haftamdaydım 19+0 da

yaa hafta fark etmiyor demekki.. ben 21 den sonra biliyordum...
eyjüjcüm yoğun olduğunu biliyoruz sana nasıl sitem edebilirizki.... yeterki hep böyle güzel haberlerini alalım cnm
çok sevindim bebişinin ii olmasına bizde kısmetse cuma günü gidiyoruz.. inşallah ii haberlerle dönerim..

Merhabalar herkese. Umarım hepiniz iyisinizdir, tabi vazgeçilmez bebişleriniz de Benim size bir sorum olacaktı. 3'lü ya da 4'lü testlerinizi kaçıncı haftada yaptırdınız? Bir de bu testlerde aç karnına mı tahlil yapılıyor? Aç mı gitmem gerek doktora?

geçmiş olsun cnm... o kadar ağrı yapıyormu yaa

cnm ağrısı gece yoğundu ama uyudum tuvalete kalkınca dalamıyodum hemen..bgn gündüz de yoruldum biraz belki o etkili olmuştur.bünyeden bünyeye değişir bence.benim kolum hafif şiş sert birazcık ve ateş gibi iğnenin olduğu yer bgn gösterdim sağlık ocağına normal dediler.eşim de bize askerde vuruyolardı ağrı yapar o diyo...

4lüyü 17+1 de yaptırdım cnm aç gitmene gerek yok..2li iyi çıkınca 3lü yapmadı drum.

merhaba kızlar 3lü ile 4lü arasındaki fark ne ?bunların ikisini de yaptırmamız gerekli mi?ben yarın 3lü yaptıracağım.yoksa 4lü mü yaptırsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…