- 22 Temmuz 2012
- 532
- 90
- 123
- 40
suzicim, Allah bağışlasın, Koray da güzel isimmiş. Listemize alalım.. Benim oğluş bacaklarını öyle açmış ki düşünün ben bile -KK'da birkaç ultrason görüntüsüne bakmıştım hepi topu - gördüm pipisini :) Hatta doktorumuz tam o kareyi de çekti. Haftasonu elimden düşürmedim pipisini :) Yani bizde kıza dönme ihtimali yok gibi. Gibisi de fazla hatta..
Boncukcum çok çok teşekkür ederim. Cümlemiz sağlıkla mutlulukla inşallah..
Suzaman, benim kaşıntı sağ ve sol basenlerin az üzerinde, sadece orada, yiyeceklerle alakalı diye söylememiştim doktora. Midem yanmaya başlamıştı, doktor normal dedi, hamileliğin olmazsa olmazı. Hatta "bebek saçlanıyor" diye de halk arasındaki inanışı söyledi. Bir şurup verdi -adını unuttum - yanma başlayınca içiyorum, şıp diye kesiyor..
Bu arada kızlar batıl inanç biliyorum ama şu saç kestirme meselesi :) Alışmışım 2 ayda bir uçlarından aldırmaya, çok rahatsız oluyorum şimdi. Malum kış bi de. Hasta olmaktan da korkuyorum. Saçlarını kestiren muhakkak vardır :)
günaydınlaaar :)
bu gün dişçiye gidicem,apseli bir dişim var.
Kanal tedavisi olucam,çoooook tırsıyorum.
Apseli olduğu için uyuşturulamıyomuşta
acayip paniğim:))))
Kizlar selam kotu bi haftasonu gecirdim uzulduk benim teyzeme gecen bayram losemi teshisi konmustu cok hizli ilerledi bu haftasonu yogun bakima aldilar makineye bagli yasiyo doktotlar durumu kotu diyorlar annem cokkkkk uzgun bende oyleyim annem hep hastanede bunun disinda artik bebegimi hissediyorum bu zamanlardaki his tekme seklinde diil tabi tuhaf gidiklanir gibi falan neyse oylesine yaziyorum iste
teyzeler merhaba:)
benim huysuz pıtırcığım yine bacağını altına almış oturuyodu zar zor dr kız dedi resmen karnım acıdı görceez diye %95 kız ama istersen bi ultrason daha bekleyeim dedi valla sizin bebişler nasıl bilmiyorum ama benim ki bi pozisyon alıp öyle hareket ediyo eli kolu oynak ama inat yapıyo galiba :)) neyse canı sağolsun pıtırcığımın
bu arada dr bir daha 3 lü 4 lü test yapmıycam sana dedi ikili sonucu iyi diye sürekli aynı stresi yaşatmak istemem dedi sağolsun sadece bugün afp kan testi yaptı bebeğin omurilik beyniyle ilgili detaylı bi kan testiymiş.
20.haftada detaylı ultrasona gircem fetal bişey dedi ama anlamadım perinatalog bakıcak yine artık hayırlısı.
bi de çatlak kremini sordum özellikle marka var mı diye dr umu iyi tanımışım doğal yollarla nemlendirmeye çalış dedi ama yine de bi tane al istersen ben onlara inanmıyorum annenin yapısı ile ilgili dedi.bazı anneler neler kullanıyo yine çatlıyo kimisi hiç bişey sürmüyo pırıl pırıl çatlaksız doğuma giriyolar dedi. Yani ne yapsam bilemedim bebe yağı badem yağına devam edelim baari :))
ay unutmadan çok yazdım ama labaratuarda kan testi için beklerken bi tane hamile kız kontrolden çıktı 7 aylıkmış 7.aya kadar kız demişler bugün erkek demişler morali bozulmuştu biraz kapı süslerine kadar pembelerle doldurmuş herşeyi benim de bi gözüm korktu zaten 7.aydan önce bişey almıycaktım şimdi hepten ürktüm :)) hayırlısı
Mutlu haftasonları kızlar..
Ervacığım, tebrik ediyorum.. Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Ecem, masal unutmamışsınız beni çok teşekkür ederim..
suzi, çok büyük geçmiş olsun.. En acısızından tedaviler dilerim..
ve diğer arkadaşlar, hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum..
Ben ancak fırsat bulup girebildim nete.. Dün yaklaşık 16 saat uyudum :) Ara ara oluyor böyle.. Size asıl anlatacaklarım başka :)
Cuma günü randevumuz vardı, bebişim göstermemişti kendisini öncekilerde.. Ben de tatlı+ vişne suyu içip gittim. Doktor ultrasonu açar açmaz ekranda bebişin pipisini gördüm :) Şaşırıp kaldım, düşünün direkt bacak arası :) "Ya erkek mi bu" diyecektim tam doktorumuz "Cinsyetini söylememştik değil mi, erkek geliyor" dedi.
Ultrasona gitmeden tatlı yemek bebeği epey hareketlendiriyormuş, tecrübeyle sabittir arkadaşlar..
Çok çok farklı duygular içindeyim, Allah herkese nasip etsin bu duyguları inşallah..
Sağlıcakla kalın arkadaşlar..
Kizlar selam kotu bi haftasonu gecirdim uzulduk benim teyzeme gecen bayram losemi teshisi konmustu cok hizli ilerledi bu haftasonu yogun bakima aldilar makineye bagli yasiyo doktotlar durumu kotu diyorlar annem cokkkkk uzgun bende oyleyim annem hep hastanede bunun disinda artik bebegimi hissediyorum bu zamanlardaki his tekme seklinde diil tabi tuhaf gidiklanir gibi falan neyse oylesine yaziyorum iste
Merhaba kızlar hepiciğinize iyi haftalar
Erkek bebeler de çoğalıyor oğluma arkadaşlar çıkıyor çok sevindirik oldummm.
Asya 3 kere erkek dedi dr.um üçünde de ben bişi anlamadım pipicik görmedik
Sağsalim kucaklarımıza alalım da gerçekten cinsiyet gerçekten hiç önemli değil..
Ayrıntılı usg için perinatalog dr.dan randevumu aldım.
Perşembe günü 18+3 olucaz,saat 14:30'da da inş.yavrumu görücez detaylı detaylı..
İnş.Rabbim bu sınavı da sağsalim atlattırır bize..
Kaşıntıdan bahsetmişsiniz benim de bazen bi yerlerim kaşınıyor hemen kızarıyor ben de yediğim şeylere bağlıyorum ama çok ta dikkat etmedim ne yediğime.
mide yanmam çok sık oluyor,aslında ilacım var(rennie tablet) yemekten yarım saat evvel içilmesi gerekiyo ben hep unuttuğumdan malesef faydalanmıyorummm.
uykum bölük pörçük eşimi de uyutmuyorum ayrı yatayım diyorum bu sefer de adam sık sık kalkıp kontrol edior beni
rabbim daha kötülerini göstermesin çok şükür iyiyizz yine de
Akdeniz, geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, ne diyeyim. Her şey insanoğlu için, hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın Rabbim..
Ceylin doktorun verdiği şurup Rennie idi, evde öğle arasında baktım. Öyle bir zamanı yok, genelde yemekten sonra midem yandığı için hemen alıyorum bir doz. İlaç tavsiye edilmez ama bu şurubu tavsiye ederim..
suzaman, bu hafta sonu saçlara veda :)
emnkrn, ve bebişleri sırlı anneler, daha önce de yazmıştım, bebişim bacakları torlu toplu oturuyordu hep, tatlı bir şeyler yemenin bebeği hareketlendirdiğini duymuş / netten de okumuştum.
Kontrole gitmeden yarım saaat önce bir vişne suyu içtim 2 dilim de şerbetli tatlı yedim. Benim oğluş sır mır bırakmamış, olduğu gibi ifşa etmiş kendini, açmış bacakları açabildiği kadar :) İmkanım olsa yazıcıdan taratıp yükleyeceğim buraya ama..
Tatlı meselesini şiddetle tavsiye ederim, bende tuttu :) bir deneyin bakalım..
Görüşene değin sağlıcakla kalın arkadaşlar..
canım bişi sorcam şeker yüklemeyi de sağlık ocağı yapıyo mu kii
Dilemciğim ne güzel hissettin demek bebişi, darısı bizlere. Merakla bekliyoruz ama hala tık yok bizimkilerdeKomşun doğum yaptı demek ne güzel, mis gibi kokuyodur o bebiş şimdi. Maşallah ona. Erken mi doğdu kaç haftalık? Umarım küvöze gerek kalmamıştır. Bir de doktoru kimdi?
cnm allahtan ümit kesilmez.. rabbim şifa versin inşallah..Kizlar selam kotu bi haftasonu gecirdim uzulduk benim teyzeme gecen bayram losemi teshisi konmustu cok hizli ilerledi bu haftasonu yogun bakima aldilar makineye bagli yasiyo doktotlar durumu kotu diyorlar annem cokkkkk uzgun bende oyleyim annem hep hastanede bunun disinda artik bebegimi hissediyorum bu zamanlardaki his tekme seklinde diil tabi tuhaf gidiklanir gibi falan neyse oylesine yaziyorum iste
yaa bende yaptırmadım daha ceylin.. cuma günü kontrolden sonra yaptırayım bari...Ya ben hala sağlık ocağına gidip kayıt açtırmadım inş.perşembe günü unutmam da yaptırırımm
Ya ben hala sağlık ocağına gidip kayıt açtırmadım inş.perşembe günü unutmam da yaptırırımm
cnm allahtan ümit kesilmez.. rabbim şifa versin inşallah..
yaa bende yaptırmadım daha ceylin.. cuma günü kontrolden sonra yaptırayım bari...
hehe çok uyuşuk çıktım dimianamm sen hala yaptırmadınmı kızzzz :)
hehe çok uyuşuk çıktım dimi
yaw burdaki sağlık ocağı çok kalabalık ve temiz değil.. o yüzden hiç içimden gelmiyor...
cnm allahtan ümit kesilmez.. rabbim şifa versin inşallah..
yaa bende yaptırmadım daha ceylin.. cuma günü kontrolden sonra yaptırayım bari...
yaptır canım tetenozu filan onlar takip ediyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?