2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
suzicim, Allah bağışlasın, Koray da güzel isimmiş. Listemize alalım.. Benim oğluş bacaklarını öyle açmış ki düşünün ben bile -KK'da birkaç ultrason görüntüsüne bakmıştım hepi topu - gördüm pipisini :) Hatta doktorumuz tam o kareyi de çekti. Haftasonu elimden düşürmedim pipisini :) Yani bizde kıza dönme ihtimali yok gibi. Gibisi de fazla hatta..
Boncukcum çok çok teşekkür ederim. Cümlemiz sağlıkla mutlulukla inşallah..
Suzaman, benim kaşıntı sağ ve sol basenlerin az üzerinde, sadece orada, yiyeceklerle alakalı diye söylememiştim doktora. Midem yanmaya başlamıştı, doktor normal dedi, hamileliğin olmazsa olmazı. Hatta "bebek saçlanıyor" diye de halk arasındaki inanışı söyledi. Bir şurup verdi -adını unuttum - yanma başlayınca içiyorum, şıp diye kesiyor..

Bu arada kızlar batıl inanç biliyorum ama şu saç kestirme meselesi :) Alışmışım 2 ayda bir uçlarından aldırmaya, çok rahatsız oluyorum şimdi. Malum kış bi de. Hasta olmaktan da korkuyorum. Saçlarını kestiren muhakkak vardır :)

ya o saç kestirme konusu muallak evet batıl inanç kestirende var mesela ben 27 haziranda aşuılama yaptırmıştım 29 haziranda düğün vardı kuaförde saçlarımı kestirdim :) hamileliğin başı olmuş oluyor ama şimdi kesirirmiyim bilmiyorum valla

günaydınlaaar :)

bu gün dişçiye gidicem,apseli bir dişim var.
Kanal tedavisi olucam,çoooook tırsıyorum.
Apseli olduğu için uyuşturulamıyomuşta
acayip paniğim:))))

cnm geçmiş olsun nasılgeçti dişçi?
Inan en korktuğum o hamilelikte dişler de zarar görüyor ya dişçiye gitmek zorunda kalırsam naparım bilmyiroumm:18:

Kizlar selam kotu bi haftasonu gecirdim uzulduk benim teyzeme gecen bayram losemi teshisi konmustu cok hizli ilerledi bu haftasonu yogun bakima aldilar makineye bagli yasiyo doktotlar durumu kotu diyorlar annem cokkkkk uzgun bende oyleyim annem hep hastanede bunun disinda artik bebegimi hissediyorum bu zamanlardaki his tekme seklinde diil tabi tuhaf gidiklanir gibi falan neyse oylesine yaziyorum iste

Merhaba kızlar hepiciğinize iyi haftalar
Erkek bebeler de çoğalıyor oğluma arkadaşlar çıkıyor çok sevindirik oldummm.
Asya 3 kere erkek dedi dr.um üçünde de ben bişi anlamadım pipicik görmedik
Sağsalim kucaklarımıza alalım da gerçekten cinsiyet gerçekten hiç önemli değil..
Ayrıntılı usg için perinatalog dr.dan randevumu aldım.
Perşembe günü 18+3 olucaz,saat 14:30'da da inş.yavrumu görücez detaylı detaylı..
İnş.Rabbim bu sınavı da sağsalim atlattırır bize..
Kaşıntıdan bahsetmişsiniz benim de bazen bi yerlerim kaşınıyor hemen kızarıyor ben de yediğim şeylere bağlıyorum ama çok ta dikkat etmedim ne yediğime.
mide yanmam çok sık oluyor,aslında ilacım var(rennie tablet) yemekten yarım saat evvel içilmesi gerekiyo ben hep unuttuğumdan malesef faydalanmıyorummm.
uykum bölük pörçük eşimi de uyutmuyorum ayrı yatayım diyorum bu sefer de adam sık sık kalkıp kontrol edior beni
rabbim daha kötülerini göstermesin çok şükür iyiyizz yine de

Son düzenleme:

Canımm Allahtan umut kesilmez Rabim inş.şifa versin

bebeşimle ben çok şükür çok iyiyiz bu sıralar yarın randevum var inşallah bu sefer gösterirse cinsiyetini öğrenecez çok heyecanlıyım

kızlar hayırlı olsun allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah kısa zamanda atlatır hastalığını...

ayy canım benimde perş gününe alındı muayene günüm normalde çrş günüydü ama dr yokmuş
bizde 18+1 de gidices bakalım hayırlı haberler alırız bizde :17
3 seferdir bizdede kız diyor ama hayırlısı bakalım

Akdeniz, geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, ne diyeyim. Her şey insanoğlu için, hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın Rabbim..
Ceylin doktorun verdiği şurup Rennie idi, evde öğle arasında baktım. Öyle bir zamanı yok, genelde yemekten sonra midem yandığı için hemen alıyorum bir doz. İlaç tavsiye edilmez ama bu şurubu tavsiye ederim..
suzaman, bu hafta sonu saçlara veda :)
emnkrn, ve bebişleri sırlı anneler, daha önce de yazmıştım, bebişim bacakları torlu toplu oturuyordu hep, tatlı bir şeyler yemenin bebeği hareketlendirdiğini duymuş / netten de okumuştum.
Kontrole gitmeden yarım saaat önce bir vişne suyu içtim 2 dilim de şerbetli tatlı yedim. Benim oğluş sır mır bırakmamış, olduğu gibi ifşa etmiş kendini, açmış bacakları açabildiği kadar :) İmkanım olsa yazıcıdan taratıp yükleyeceğim buraya ama..
Tatlı meselesini şiddetle tavsiye ederim, bende tuttu :) bir deneyin bakalım..
Görüşene değin sağlıcakla kalın arkadaşlar..

tatlı olayı aklımda canım yapacam bakalım bu sefer ne olacak

Ya ben hala sağlık ocağına gidip kayıt açtırmadım inş.perşembe günü unutmam da yaptırırımm

daha önce bahsettiğim erken doğum bu işte bekaycım doktoru kim diye sormuştun hatta baharda oldu sezeryan küvözdeydi 1,5 aydır filan heralde yeni çıktı.

cnm allahtan ümit kesilmez.. rabbim şifa versin inşallah..
Ya ben hala sağlık ocağına gidip kayıt açtırmadım inş.perşembe günü unutmam da yaptırırımm
yaa bende yaptırmadım daha ceylin.. cuma günü kontrolden sonra yaptırayım bari...

cnm allahtan ümit kesilmez.. rabbim şifa versin inşallah..

yaa bende yaptırmadım daha ceylin.. cuma günü kontrolden sonra yaptırayım bari...

yaptır canım tetenozu filan onlar takip ediyomuş

sağlık ocağının telefonu vardı aradım sordum onlar özeldeki kayıtlardan arıyolarmış aslında ama siz gene de gelin kaydınızı açın dedi tahlilleriniz ücretsiz olur dedi.
akşam 16:30 a kadar ordalarmış en iyisi bende perşembe günü inş.unutmazsam gidip yaptırayım.
ecemcim bizimkisi de bana ters kalan bir yerde,yakınıma vermiyorlar alakasız yere vermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…