2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
selam kızlar nasılsınız? :) giremiyorum çok fazla nete okulda çok yoruluyorum evde de işler beni bekliyor tabii kii yorgun düşünce uyuyorum tv karşısında..bgn dörtlü tarama testimiz güzel çıktı Allah a şükür..sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya tetanos aşısı yaptılar..az önce de evi süpürdüm yemek yaptım bi boşluk bulunca bakayım dedim..

canım benim ben de hissediyoum o gerinme gibi hareketleri pazar günü kahvaltı hazırlarken hissettim :) dedim oğluşum uyandı herhalde geriniyo esniyo içerde hehe günaydın oğluşuum derken eşim geldi ne konuşuyosun kendi kendine diye :)

geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

kızlar yzmayı unutmuşum doktoruma sordum bgn grip aşısının bi sakıncası var mı diyee.. ben tavsiye etmiyorum vurdurma dedi siz ne yaptınız ben çok sık hasta oluyorum ne yapcam bilmem

cnm ben 1 ay önce kestirdim,hiç inanmam öyle koca karı hurafelerine.imkanı varmı ya saç kesmeyle ömrün kısalmasının.
herkes kendi bilir tabide,saçmalık hepsi.

cnm geçmiş olsun nasılgeçti dişçi?
Inan en korktuğum o hamilelikte dişler de zarar görüyor ya dişçiye gitmek zorunda kalırsam naparım bilmyiroumm:18:

süperdi ceylin :) görümcem yaptı,canımı yakmamak için elinden geleni yaptı.
zaten apseli bi dişti.hiç uyuşturmadan yaptı.kanal tedavisi.şimdi ilaç var.bayramdan sonra kalıcı dolguyu yapacak
çok rahatladım yani.
sorduğun için teşekür ederim

Slm kizlar ya bende hemoroid var onceden bole kotu degildi ara sira aciyodu hamile kaldigimdan beri cok sanciyo bu gunde sismis biraz uffff cok kotu (

kızlarrr nihayet girebildim gripten yatarken bi kaç dışarda işim birikmiş ti bugün onları hallettim çok şükür ödemeler vs sıkıcı şeyler :))
yarında bayram temizliğini başlatıyorum evde :))

bu arada kendime lcw den hamile pant aldım daha da bişey bulamadım zaten ( 40 tl ye koyu pembe vişne çürüğüne yakın bi renk sanki onu giyince karnım çıktı benim daha önceden yoktu :))çok rahat çok hoşuma gitti çok kalın da değil bana göre tam...

bu arada sağlık ocağı nedir arkadaşlar ben de kayıt olmadım hiç olmak mı gerek.. ne işe yarıyor hiç bilmiyorum aydınlatırsanız memnun olurum...

Slm kizlar ya bende hemoroid var onceden bole kotu degildi ara sira aciyodu hamile kaldigimdan beri cok sanciyo bu gunde sismis biraz uffff cok kotu (

canım ilerleyen aylarda zorlayabilir seni ablamdan biliyorum artık simitle oturuyodu kızcağız 7.8 ayında aman bi önlemi filan varsa al dikkat et sonra zorlamasın seni (

yaa ben tetanos aşısının 21. haftadan sonra yapıldığını sanıyordum... ama sana yapmışlar...

Günaydın kızlar gününüz aydın olsun
dün bişeye aşermiştim akşam bulduk yedim aman benden iyisi olmadı
bu gidişle 80i rahat bulucam:18:

ayy cnm geçmiş olsun... mutlaka doktoruna söyle cnm belki vardır bi çaresi.. bende hamilelikle beraber kabızlık basladı.. hayatımda ilk kez yasıyorum bunu.. herşeyi denedim.. kayısı, lifli besinler, zeytinyağ, sulu gıdalar... ama yok banamısın demiyor.. demir ilacıyla beraber dahada arttı sorun.. canım çok yanıyor.. aferdersin ama kanıyor artık.. bende hemoroid olmaktan korkuyorum..

hayırlı olsun cnm pantolonun güle güle giy...
gebelik takibi için aile hekimine gidip kayıt olmamız gerekiyormuş.. onlarda bizim takibimizi yapıyorlarmış.. ayrıca tetanos asısı falan aile hekiminde yapılıyormuş.. ama bende daha gidip yaptırmadım kaydımı..

Gözün aydın dörtlü testin iyi çıkmasına sevindim. Tetenoz aşısı olduktan sonra kolun çok acıdı mı? Hemşire bana 2-3 gün kolun ağrıyabilir dedi de. Benim de bu hafta gidip yaptırmam gerekiyor.

Ben de aynı senin gibiyim. Kayısı falan bana da fayda etmedi ama şu birkaç gündür düzenli taze incir yiyorum, daha iyiyim.Sen de dene istersen biraz rahatlatıyor.

saol cnm yok öyle aşı olurken acımadı kolum öğleden sonra okula gittim çalıştım akşam ev süpür sil yemek yap :) ama gece ağrıdı ne yalan söyliyim..uyutmayacak derecede değildi ama uyandığımda kolum ağrıyoo diyodum :)

yaa ben tetanos aşısının 21. haftadan sonra yapıldığını sanıyordum... ama sana yapmışlar...
bana da öyle dedi hemşire hatta 19 kasıma yazdı gel diye aşı için

Günaydın kızlar gününüz aydın olsun
dün bişeye aşermiştim akşam bulduk yedim aman benden iyisi olmadı
bu gidişle 80i rahat bulucam:18:

afiyet olsun yarasın canım :)

takvimimdeki yazıyı okudum amaninnn de benim yavrum artık avucum kadar olmuşşşş

maşallahh maşallahh :)

sağol canım bilgilendirdiğin için uygun olduğumda bende gidip kaydoluyum bari benim de izmitte arkadaşım vardı o da söylemişti de zorunlu olduğunu bilmiyodum hatta izmitte arkadaşıma 6.aydan sonra koli koli süt vermişler her ay 12 li 1 lt lik süt vermişler keşke bize de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…