benim asıl kayıtlı olduğum biraz uzak.. tempolu yürümeyle 20 dk.. bende yakındakine kayıt yaptırayım dedim ama o da pis ve kalabalık..hemde ne uyuşukluk :) yakınlarda başka varsa onada gidebilirsin canım isteğine göre yapıyorlar diye biliyorum
günaydın kızlar, dün sabah bacağıma giren krampla, bugün de karnımda bir kasılmayla uyandım,korktumbebeğin küçük küçük hareketlerini hissediyorum,pıt pıt bişeyler yapıyor.ama bazen hissettiğim şu karnımdaki kasılma onun gibi birşey değil nedir bilemedim.hani uyanırken yada esnerken geriniriz ya; karnımda da öyle bir gerinme-kasılma hissediyorum,sizde de oluyor mu,normal mi...
geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKizlar selam kotu bi haftasonu gecirdim uzulduk benim teyzeme gecen bayram losemi teshisi konmustu cok hizli ilerledi bu haftasonu yogun bakima aldilar makineye bagli yasiyo doktotlar durumu kotu diyorlar annem cokkkkk uzgun bende oyleyim annem hep hastanede bunun disinda artik bebegimi hissediyorum bu zamanlardaki his tekme seklinde diil tabi tuhaf gidiklanir gibi falan neyse oylesine yaziyorum iste
suzicim, Allah bağışlasın, Koray da güzel isimmiş. Listemize alalım.. Benim oğluş bacaklarını öyle açmış ki düşünün ben bile -KK'da birkaç ultrason görüntüsüne bakmıştım hepi topu - gördüm pipisini :) Hatta doktorumuz tam o kareyi de çekti. Haftasonu elimden düşürmedim pipisini :) Yani bizde kıza dönme ihtimali yok gibi. Gibisi de fazla hatta..
Boncukcum çok çok teşekkür ederim. Cümlemiz sağlıkla mutlulukla inşallah..
Suzaman, benim kaşıntı sağ ve sol basenlerin az üzerinde, sadece orada, yiyeceklerle alakalı diye söylememiştim doktora. Midem yanmaya başlamıştı, doktor normal dedi, hamileliğin olmazsa olmazı. Hatta "bebek saçlanıyor" diye de halk arasındaki inanışı söyledi. Bir şurup verdi -adını unuttum - yanma başlayınca içiyorum, şıp diye kesiyor..
Bu arada kızlar batıl inanç biliyorum ama şu saç kestirme meselesi :) Alışmışım 2 ayda bir uçlarından aldırmaya, çok rahatsız oluyorum şimdi. Malum kış bi de. Hasta olmaktan da korkuyorum. Saçlarını kestiren muhakkak vardır :)
cnm geçmiş olsun nasılgeçti dişçi?
Inan en korktuğum o hamilelikte dişler de zarar görüyor ya dişçiye gitmek zorunda kalırsam naparım bilmyiroumm:18:
Slm kizlar ya bende hemoroid var onceden bole kotu degildi ara sira aciyodu hamile kaldigimdan beri cok sanciyo bu gunde sismis biraz uffff cok kotu(
yaa ben tetanos aşısının 21. haftadan sonra yapıldığını sanıyordum... ama sana yapmışlar...selam kızlar nasılsınız? :) giremiyorum çok fazla nete okulda çok yoruluyorum evde de işler beni bekliyor tabii kii yorgun düşünce uyuyorum tv karşısında..bgn dörtlü tarama testimiz güzel çıktı Allah a şükür..sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya tetanos aşısı yaptılar..az önce de evi süpürdüm yemek yaptım bi boşluk bulunca bakayım dedim..
ayy cnm geçmiş olsun... mutlaka doktoruna söyle cnm belki vardır bi çaresi.. bende hamilelikle beraber kabızlık basladı.. hayatımda ilk kez yasıyorum bunu.. herşeyi denedim.. kayısı, lifli besinler, zeytinyağ, sulu gıdalar... ama yok banamısın demiyor.. demir ilacıyla beraber dahada arttı sorun.. canım çok yanıyor.. aferdersin ama kanıyor artık.. bende hemoroid olmaktan korkuyorum..Slm kizlar ya bende hemoroid var onceden bole kotu degildi ara sira aciyodu hamile kaldigimdan beri cok sanciyo bu gunde sismis biraz uffff cok kotu(
hayırlı olsun cnm pantolonun güle güle giy...kızlarrr nihayet girebildim gripten yatarken bi kaç dışarda işim birikmiş ti bugün onları hallettim çok şükür ödemeler vs sıkıcı şeyler :))
yarında bayram temizliğini başlatıyorum evde :))
bu arada kendime lcw den hamile pant aldım daha da bişey bulamadım zaten( 40 tl ye koyu pembe vişne çürüğüne yakın bi renk sanki onu giyince karnım çıktı benim daha önceden yoktu :))çok rahat çok hoşuma gitti çok kalın da değil bana göre tam...
bu arada sağlık ocağı nedir arkadaşlar ben de kayıt olmadım hiç olmak mı gerek.. ne işe yarıyor hiç bilmiyorum aydınlatırsanız memnun olurum...
selam kızlar nasılsınız? :) giremiyorum çok fazla nete okulda çok yoruluyorum evde de işler beni bekliyor tabii kii yorgun düşünce uyuyorum tv karşısında..bgn dörtlü tarama testimiz güzel çıktı Allah a şükür..sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya tetanos aşısı yaptılar..az önce de evi süpürdüm yemek yaptım bi boşluk bulunca bakayım dedim..
ayy cnm geçmiş olsun... mutlaka doktoruna söyle cnm belki vardır bi çaresi.. bende hamilelikle beraber kabızlık basladı.. hayatımda ilk kez yasıyorum bunu.. herşeyi denedim.. kayısı, lifli besinler, zeytinyağ, sulu gıdalar... ama yok banamısın demiyor.. demir ilacıyla beraber dahada arttı sorun.. canım çok yanıyor.. aferdersin ama kanıyor artık.. bende hemoroid olmaktan korkuyorum..
Gözün aydın dörtlü testin iyi çıkmasına sevindim. Tetenoz aşısı olduktan sonra kolun çok acıdı mı? Hemşire bana 2-3 gün kolun ağrıyabilir dedi de. Benim de bu hafta gidip yaptırmam gerekiyor.
bana da öyle dedi hemşire hatta 19 kasıma yazdı gel diye aşı içinyaa ben tetanos aşısının 21. haftadan sonra yapıldığını sanıyordum... ama sana yapmışlar...
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun
dün bişeye aşermiştim akşam bulduk yedim aman benden iyisi olmadı
bu gidişle 80i rahat bulucam:18:
takvimimdeki yazıyı okudum amaninnn de benim yavrum artık avucum kadar olmuşşşş
hayırlı olsun cnm pantolonun güle güle giy...
gebelik takibi için aile hekimine gidip kayıt olmamız gerekiyormuş.. onlarda bizim takibimizi yapıyorlarmış.. ayrıca tetanos asısı falan aile hekiminde yapılıyormuş.. ama bende daha gidip yaptırmadım kaydımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?