hayırlı olsun cnm.. bende hissetmiyorum daha.. gerçi ne hissedeceğimide bilmiyorum.. ama doktorum 20. haftadan sonra hissedersin, şu anda hissedebileceğin kuvvette değil demişti.. bende sabırsızlıkla bekliyorum.. birde halk arasında kız bebeklerin geç hissedildiğine göre bi inanış var.. tabi ne kadar doğru bilmiyorum..kızlaarr merhaba bişe sormak istiyorum bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı ben daha hissetmiyorum hiç. bnm de kızım olcak martta inşallah.. Allah kuzucuklarımıza sağlık versinn..
canımm çok sevindim iyi olmanıza..biliyorum cnm yoğunsundur est.ne sitemi....Selamm kızlaaarrrr nasılsınız bakalım siz ve bebişleriniz herşey yolundadır umarım herkezin ben bugün doktora gittim kontrolüm vardı kuzucuğumu gördüm allahım muhteşemdi yaa artık tam bir bebek kendisi bugün yüzünü bize doğru döndü ve esnedi sanki off rahat bırakın uykum var der gibi kıyamam ben ona herşey normal çok şükür hatta 1 hafta önden gidiyormuş normalde 21 haftalığım ama 22+2 gözüküyor.İşallah doğana kadar hep böle gider sizler neyapıyosunuz bakalım ecemm ceylin yine bana kızacaklar girmiyorsun diye şu yoğunluk bir bitemed,i kızlar sizleri ve yazılarınızı çok özlüyorum ama maalesef giremiyorum
16+1 de yaptırdım,aç tok farketmiyor cnmMerhabalar herkese. Umarım hepiniz iyisinizdir, tabi vazgeçilmez bebişleriniz deBenim size bir sorum olacaktı. 3'lü ya da 4'lü testlerinizi kaçıncı haftada yaptırdınız? Bir de bu testlerde aç karnına mı tahlil yapılıyor? Aç mı gitmem gerek doktora?
kızlaarr merhaba bişe sormak istiyorum bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı ben daha hissetmiyorum hiç. bnm de kızım olcak martta inşallah.. Allah kuzucuklarımıza sağlık versinn..
günaydın hatunlar
günaydın hatunlar
Dün kontrole gittim vee kızımmm oluyor allah izin verirse
Çok mutluyum kocamanda olmuş ohh yüz üstü yatıyordu hiç bir sorunda gözükmüyordu artık hastanemide seçtim çok memnun kaldım bu gittiğim yerden inş bir sorun olmaz biliyorsunuz bende enfeksiyon vardı 4 gündür mide bulantısı çekiyordum doktora söyledim geçmemiştir dedi idrar kültürü yaptırdı bakalım 3 gün sonra çıkacak sonuç inş geçmiştir.
bir arkadaş bebeğin hareketlerini sormuş ben hissediyorum canım göbeğimin tam sağ ve sol yanında karınca geziyormuş gibi hissediyorum hemde bütün gün hissediyorum ama ben bütün gün tekim oda çok fark ediyor anlamama
ya ben sanırım 20 . haftaya odaklandım ya hissetmiyorum yahuu
günaydın hatunlar
ya ben sanırım 20 . haftaya odaklandım ya hissetmiyorum yahuu
bilemiyorumki canım böyle kaşınma hissi oluyormu
ben zaten çok gürültülü bir ortamda çalışıyorum ya sanırım heralde o yüzdende hissetmiyor olabilirm ama bilemedim ki şekerim :)
olsun eylülcüm siz iyi olun yeterr çok sevindim güzel haberlerine maşallah :)Selamm kızlaaarrrr nasılsınız bakalım siz ve bebişleriniz herşey yolundadır umarım herkezin ben bugün doktora gittim kontrolüm vardı kuzucuğumu gördüm allahım muhteşemdi yaa artık tam bir bebek kendisi bugün yüzünü bize doğru döndü ve esnedi sanki off rahat bırakın uykum var der gibi kıyamam ben ona herşey normal çok şükür hatta 1 hafta önden gidiyormuş normalde 21 haftalığım ama 22+2 gözüküyor.İşallah doğana kadar hep böle gider sizler neyapıyosunuz bakalım ecemm ceylin yine bana kızacaklar girmiyorsun diye şu yoğunluk bir bitemed,i kızlar sizleri ve yazılarınızı çok özlüyorum ama maalesef giremiyorum
sorma boncukum vakit geçmiyo valla şimdiden özlüyo insan :)Çok sevindim bebişin iyi olduğuna. Gerçekten doktor kontrollerini iple çeker olduk bebeklerimizi görmek için.
Bugün herkes yoğun galiba, buralar çok sessiz.
canım ben doktorumdan memnunum ama eşler giremiyo hastanede hemde cinsiyet için gitcem iki doktora teyit ettirmiş olmak için arada giderim belki diye düşünüyorum bakalım. Ziya Çetini de çok iyi diyorlar benim doktorun abisi arkadaşım gidiyo ona konurun ordaymış muayenehanesi çok memnun inşallah sende memnun kalırsın.Dilemciğim ben özelden mesaj atamıyorum hala, o yüzden buradan yazayım. Doktor için Bahara, Çekirge Doruk'a falan gittik yoğun bakım işini konuştuk. Bahar çok içimize sinmedi. Doruk olacak sanırım. Doktor olarak da Ziya Çetin'e gideceğiz hafta sonu, bakalım artık. Gidince yazarım tekrar. Önceki doktorum Demet Hanımdı, Esentepede. Eğer bebek tek olsaydı onunla devam ederdim, memnundum aslında. İkiz olunca her şey değişiyor, erken doğum riski yoğun bakım gibi unsurlar işin içine giriyor. Sen neden sordun canım, gitmeyi mi düşünüyorsun?
geride olması sorun değil tatlım geç döllenmedir benimki de bi hafta gerideydi daha keseye baktığında söylemişti doktor bi hafta küçük geç döllenme diye yalnız suyu ihmal etme çok su iç canımkızlar benim suyum azmış doktor bi önceki kontrol bunu söyledi çok su iç dedi falan nyse bu kontrol gttiğimde tekrar sordum evet suyu az ama tehlikeli bi şeklide az değil dedi ilerleyen zamanlarda azaliırsa bakıcaz ozaman dedi neyse benim bebeğim 18+5 günlük olması gerekirken bu hafta gitiğimde 17+5 görünüyor doktora sorduğumda herhangi bir problemin olmadığını gayet sağlıklı olduğunu gelişim geriliği falan olmadığını söyledi anca bir hafta geç doğar okadar dedi 2 li ve 4 lü testlerim çok iyiymiş elleri var parmakları ayaklarına baktı dudağı yarıkmı diye baktı oa güzel aama pek net görünmüyo suyum az olduğundan ultrasonda
bana doktorum ikili için aç gel demişti 17+0 da da üçlü için kan verdim bekaycım daha sonuçları almadım bi hafta sona kısmetseMerhabalar herkese. Umarım hepiniz iyisinizdir, tabi vazgeçilmez bebişleriniz deBenim size bir sorum olacaktı. 3'lü ya da 4'lü testlerinizi kaçıncı haftada yaptırdınız? Bir de bu testlerde aç karnına mı tahlil yapılıyor? Aç mı gitmem gerek doktora?
dileeeemmmm oğlum oliiiiiiiiiiiiiikaydet beni de şeerimmm
kızlar fiziksel değişiklikler bol bol var bende.Sizde nasıl?
sabah uyandığımda yüzüm gözüm acayip şiş oluyor.Gün içinde iniyor ama burnum kalıcı olarak şişti :)
ellerim parmaklarım hep şiş.
sabah kalkınca topuklarıma basınca sızım oluyor.biraz yürüyünce geçiyor.
ellerde parmaklarımın eklemlerinde devamlı bi ağrı var oynatınca.bişeyler soymak eziyet oldu.
daha şimdiden bu kadar ödem olduysa sonrasını düşünemiyorum.
kuyruk sokumumda da var ufaktan bişeyler sanırım.
artık düz kalkamıyorum yataktan.yan yatıp kalkmak daaha kolay geliyo :)))
göbek deliğimin altından elimle yoklayınca iyice hissediyorum keseyi,
tabi haliyle kilo gaz göbeği hariç bebek göbeğimde belli artık:)
yoldaşlarım :))
karnımız büyüken kaşınan yerler olunca özellikle 6. aydan sonra kaşımamak gerekiyomuş o da çatlak yapıyomuş kuru ,incelmiş cildi kaşıyosun diye yeni duydum paylaşmak istedim. Yaa ben bu çatlaklarla aklımı bozdum vücut yapım çok meyilli olduğu için iki kilo alıp versem hemen popo ve bacaklarım çatlıyo hamilelikte önlem alıyorum ama bakalım kızıma canım feda :))
bu arada kk da doğum öyküleri var normal sezeryan filan arada bi göz gezdirmenizi tavsiye ederim iyi yararlı bilgiler veren annelerimiz var mesela biri suyu gelince ılık su ile küveti doldurup sancılarını biraz orda çekmiş sıklaşana kadar hastaneye gitmiş 1 saatte doğum yapmış,kimisi doğuma 3 gün kala macun yapmış adaçayı keten tohumu filan o da kaslarını gevşetmiş bi de son olarak biri asla yapamam ama bi kahve fincanı eritilmiş tereyağı içmiş çocuk kolay çıkıyomuş dr u bile nerden duydun eski yöntem filan demiş hoşuma gitti doğum tecrübelerini okumak...
Rabbim bize de güzel doğum hikayelerimizi paylaşmayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?