2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
kızlaarr merhaba bişe sormak istiyorum bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı ben daha hissetmiyorum hiç. bnm de kızım olcak martta inşallah.. Allah kuzucuklarımıza sağlık versinn..

kızlaarr merhaba bişe sormak istiyorum bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı ben daha hissetmiyorum hiç. bnm de kızım olcak martta inşallah.. Allah kuzucuklarımıza sağlık versinn..
hayırlı olsun cnm.. bende hissetmiyorum daha.. gerçi ne hissedeceğimide bilmiyorum.. ama doktorum 20. haftadan sonra hissedersin, şu anda hissedebileceğin kuvvette değil demişti.. bende sabırsızlıkla bekliyorum.. birde halk arasında kız bebeklerin geç hissedildiğine göre bi inanış var.. tabi ne kadar doğru bilmiyorum..
bebekleerimiz ii olsunlarda varsınlar geç hissedelim

canımm çok sevindim iyi olmanıza..biliyorum cnm yoğunsundur est.ne sitemi....
16+1 de yaptırdım,aç tok farketmiyor cnm

Amin cnm,heppimizin inşallah.
ben hissediyorum,günde 2-3 kere sadece böyle pıt diye içerden bir dürtüyor.
şimdilik sadece bu yani :)
sessiz olcak kendini diinliyceksin çok hafif hareket yani,işte gürültünde yürürken anlayamazsın yani
evdeyim bütün gün yatıyorum ondan duyabiliyorum yani :)

Dün kontrole gittim vee kızımmm oluyor allah izin verirse
Çok mutluyum kocamanda olmuş ohh yüz üstü yatıyordu hiç bir sorunda gözükmüyordu artık hastanemide seçtim çok memnun kaldım bu gittiğim yerden inş bir sorun olmaz biliyorsunuz bende enfeksiyon vardı 4 gündür mide bulantısı çekiyordum doktora söyledim geçmemiştir dedi idrar kültürü yaptırdı bakalım 3 gün sonra çıkacak sonuç inş geçmiştir.
bir arkadaş bebeğin hareketlerini sormuş ben hissediyorum canım göbeğimin tam sağ ve sol yanında karınca geziyormuş gibi hissediyorum hemde bütün gün hissediyorum ama ben bütün gün tekim oda çok fark ediyor anlamama

ya ben sanırım 20 . haftaya odaklandım ya hissetmiyorum yahuu

günaydın hatunlar

günaydın canım galiba ben biraz geç uyanan uyuşuk bi anneyim :))

ya ben sanırım 20 . haftaya odaklandım ya hissetmiyorum yahuu

tatlım zaten oyle çok hissedemezsin ki ilk zamanlar da bende az hissediyorum karınca kelebek gibi azıcık hemen geçiyo zaten :)) hemde 20.haftaya az kaldı sabırlı olalım sonra da zaten tekmelerinden uyuyamıycaz :)

kızlar fiziksel değişiklikler bol bol var bende.Sizde nasıl?

sabah uyandığımda yüzüm gözüm acayip şiş oluyor.Gün içinde iniyor ama burnum kalıcı olarak şişti :)
ellerim parmaklarım hep şiş.
sabah kalkınca topuklarıma basınca sızım oluyor.biraz yürüyünce geçiyor.
ellerde parmaklarımın eklemlerinde devamlı bi ağrı var oynatınca.bişeyler soymak eziyet oldu.
daha şimdiden bu kadar ödem olduysa sonrasını düşünemiyorum.
kuyruk sokumumda da var ufaktan bişeyler sanırım.
artık düz kalkamıyorum yataktan.yan yatıp kalkmak daaha kolay geliyo :)))
göbek deliğimin altından elimle yoklayınca iyice hissediyorum keseyi,
tabi haliyle kilo gaz göbeği hariç bebek göbeğimde belli artık:)

yoldaşlarım :))

karnımız büyüken kaşınan yerler olunca özellikle 6. aydan sonra kaşımamak gerekiyomuş o da çatlak yapıyomuş kuru ,incelmiş cildi kaşıyosun diye yeni duydum paylaşmak istedim. Yaa ben bu çatlaklarla aklımı bozdum vücut yapım çok meyilli olduğu için iki kilo alıp versem hemen popo ve bacaklarım çatlıyo hamilelikte önlem alıyorum ama bakalım kızıma canım feda :))

bu arada kk da doğum öyküleri var normal sezeryan filan arada bi göz gezdirmenizi tavsiye ederim iyi yararlı bilgiler veren annelerimiz var mesela biri suyu gelince ılık su ile küveti doldurup sancılarını biraz orda çekmiş sıklaşana kadar hastaneye gitmiş 1 saatte doğum yapmış,kimisi doğuma 3 gün kala macun yapmış adaçayı keten tohumu filan o da kaslarını gevşetmiş bi de son olarak biri asla yapamam ama bi kahve fincanı eritilmiş tereyağı içmiş çocuk kolay çıkıyomuş dr u bile nerden duydun eski yöntem filan demiş hoşuma gitti doğum tecrübelerini okumak...

Rabbim bize de güzel doğum hikayelerimizi paylaşmayı nasip etsin...

Günaydın kızlarrrr bende hissettim tosbaamı darısı hepinizin başına

olsun eylülcüm siz iyi olun yeterr çok sevindim güzel haberlerine maşallah :)

Çok sevindim bebişin iyi olduğuna. Gerçekten doktor kontrollerini iple çeker olduk bebeklerimizi görmek için.
Bugün herkes yoğun galiba, buralar çok sessiz.
sorma boncukum vakit geçmiyo valla şimdiden özlüyo insan :)

canım ben doktorumdan memnunum ama eşler giremiyo hastanede hemde cinsiyet için gitcem iki doktora teyit ettirmiş olmak için arada giderim belki diye düşünüyorum bakalım. Ziya Çetini de çok iyi diyorlar benim doktorun abisi arkadaşım gidiyo ona konurun ordaymış muayenehanesi çok memnun inşallah sende memnun kalırsın.

geride olması sorun değil tatlım geç döllenmedir benimki de bi hafta gerideydi daha keseye baktığında söylemişti doktor bi hafta küçük geç döllenme diye yalnız suyu ihmal etme çok su iç canım

bana doktorum ikili için aç gel demişti 17+0 da da üçlü için kan verdim bekaycım daha sonuçları almadım bi hafta sona kısmetse

dileeeemmmm oğlum oliiiiiiiiiiiiii kaydet beni de şeerimmm

ettim şekerim hayırlı olsun :) sağlıkla gelsin inşallah

canım benimde sabah kalktığımda ellerim yüzüm şiş oluyor hatta artık evlilik yüzümü takamıyorum sıkıyor dediğin gibi gün içinde azalıyor ama diğer ağrılar bende yok

Kızlar merhabalar uzun zamandır yoktum geriye dönük okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. Dün doktor kontrolümüz vardı bebişimin sağlığı şükürler olsun iyi hareketlerinide hissediyorum. yanlız kanım çok düşmüştü bir haftadır eşimin ve annemin ısrarı üzerine pekmez yemekten sanırım şekerim yüksekmiş doktorum bebeğin sıvısında artış var dedi. tatlı, yağlı ve hamur işlerini kes yeme sakın dedi. şuanlık korkulcak bişey olmadığını söyledi ama ben netten bakınca sıvı artışının bir çok probleme neden olduğunu okudum canım çok sıkıldı bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.

cnm benim de göbek deliğimin olduğu yerler etrafı öyle tatlı kaşınıyo ki :) kaşıyodum kaşımıyayım bari çatlak kremi de almadım ama banyodan sonra bebe yağı sürüyorum

merhaba annişler
iki gündür sersem gibiyim bu havalar çarptı beni bugun kalkıp işime bakıcam artık bayrama bişey kalmadı bari bitsim şu temizlik işim
bebişimi artık daha sık hissediyorum özellikle şu sıralar kahvaltıdan sonra dinlenirken bide akşam yatarken
artık onla konuşuyorum daha net duyuyomuş artık miniklerimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…