Kesin benimki de öyle der.Ne ağır kanlı adamsa ne sorsam daha erken diyor,rahatlığına sinir oluyorum bazen Ama işlem de bebeğe belirli bir ısı veriliyormuş.Bu nedenle istememiş olabilir.Hem atıyor ya çok şükür boşver gerisini..
doğru ısı veriliyodu dimi okumuştum ama unutmusum. haklısın ondan istememiş olabilir. allah herkeze nasip ettsin ya mucize gibi bişey pıtı pıtır oynuyo:)
doğru ısı veriliyodu dimi okumuştum ama unutmusum. haklısın ondan istememiş olabilir. allah herkeze nasip ettsin ya mucize gibi bişey pıtı pıtır oynuyo:)
ınsallah canım ben bır yerde okumustum hamılenın kalbınden gecen dılekler gercek olur dıye denedım oluyor vallahı ben de bır duysam melegımın kalbının atısını kurban olurum ben onu verene
Canım iyi düşündünBenim gebeliğimi etkileyen başka hastalıklarım var,onların üzerinden gidiyoruz öncelikle .Ama tecrübeliler yardımcı olursa ne nedir iyice öğrenmiş oluruz.Sonra ağzı açık geliyorum valla eve.
konuşuyorum valla . özellikle yemek yemem gerektiğinde. 2 haftadır bulantım var. yumurtadan domatesten etten... tiksindim. ne yiyeceğime karar verirken bebişimle konuşuyorum ne yiyelim bu gün ... diye.bazen televizyonda gördüğüm olumlu veya oolumsuz olaylarda da başlıyorum şimdiden öğüt vermeye :)