2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

doğru ısı veriliyodu dimi okumuştum ama unutmusum. haklısın ondan istememiş olabilir. allah herkeze nasip ettsin ya mucize gibi bişey pıtı pıtır oynuyo:)

doğru ısı veriliyodu dimi okumuştum ama unutmusum. haklısın ondan istememiş olabilir. allah herkeze nasip ettsin ya mucize gibi bişey pıtı pıtır oynuyo:)

ınsallah canım ben bır yerde okumustum hamılenın kalbınden gecen dılekler gercek olur dıye denedım oluyor vallahı ben de bır duysam melegımın kalbının atısını kurban olurum ben onu verene

bende varım kızlar:))
ama sizin kadar sık ziyaret edemiyorum siteyi çok bitkin ve halsizim(
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş..

kızlar sıze bırsey soracagım goguslerınızde bır degısıklık var mı benım kı sızlıyor ve rengı degıstı sankı koyulastı gıbı

kızlar sıze bırsey soracagım goguslerınızde bır degısıklık var mı benım kı sızlıyor ve rengı degıstı sankı koyulastı gıbı

Benimki de sızlıyor ama renkte yada büyüklükte değişiklik yok henüz.Ama süt bezleri gelişiyormuş ya koltukaltımdan göğsüme doğru ağrılar oluyor.

daha ne sormamız gerektıgını bılmedıgımız ıcın doktor karsısında dılım tutuluyor sankıcok guzelmıs hamıslık.

Ay kurban olurum ben onları verene..Konuşuyormusun bebeğinle?

konuşuyorum valla . özellikle yemek yemem gerektiğinde. 2 haftadır bulantım var. yumurtadan domatesten etten... tiksindim. ne yiyeceğime karar verirken bebişimle konuşuyorum ne yiyelim bu gün ... diye.bazen televizyonda gördüğüm olumlu veya oolumsuz olaylarda da başlıyorum şimdiden öğüt vermeye :)

kızlar ben krem kullanmada biraz tedirginim.... siz ne yapıyorsunuz??
çünkü içeriğinde a vitamini olmaması gerekiyormuş... internette okumuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…