- 22 Temmuz 2012
- 532
- 90
- 123
- 40
Mart 2013 de ilk kez anne olacaklarrrrr burada toplanalımmm :)
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Üye Adı[/td]
[td]Yaşı[/td]
[td]İli[/td]
[td]Bek.Doğum Tarihi[/td]
[td]Cinsiyeti[/td]
[td]Düşünülen İsimler[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bursal[/td]
[td]25[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]26.02.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Enderfts[/td]
[td]24[/td]
[td]Hatay[/td]
[td]02.03.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[td]Bade[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EylülSF[/td]
[td]28[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]03.03.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[td]Eylül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dclfrt[/td]
[td]23[/td]
[td]Niğde[/td]
[td]04.03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Umut[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Brsfiliz[/td]
[td]29[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]04.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nrtmctuck[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]07.03.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[td]Masal[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Siyam35[/td]
[td]27[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]08.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td]Kız:..... Erkek:Mustafa Kemal[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eczagul[/td]
[td]27[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]14.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kiviircik[/td]
[td]29[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]15.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Introm_Track[/td]
[td]22[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]16.03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Efe[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nifado[/td]
[td]27[/td]
[td]Konya[/td]
[td]18.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td]Kız: Reyyan Erkek:.....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sudee[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]18.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td]Kız:Zeynep Erkek:Ömer Yusuf[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Suzaman[/td]
[td]25[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]19.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td]Kız:Zeynep Dora Erkek:Ali Toprak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ceylin1907[/td]
[td]28[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]19.03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Erkek:Hamza[/td]
[/tr]
[tr]
[td]s&r[/td]
[td]27[/td]
[td]Samsun[/td]
[td]20.03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yaprakguzeli[/td]
[td]29[/td]
[td]Tekirdağ[/td]
[td]20.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td]Kız:Sare Erkek:Toprak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aydadokuzdoksana[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20.03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Yağız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dilem1109[/td]
[td]25[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]21.03.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[td]Kız:Eylül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Boncuk2006[/td]
[td]34[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]22.03.2013[/td]
[td]İkiz Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Glhnglhn[/td]
[td]21[/td]
[td]Bartın[/td]
[td]22.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Susuzsuzi[/td]
[td]31[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]24.03.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[td]Merlin[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emnkrn[/td]
[td]24[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]24.03.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[td]Zehra[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ntaban[/td]
[td]29[/td]
[td]Aydın[/td]
[td]24.03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nisan2324[/td]
[td]27[/td]
[td]Çanakkale[/td]
[td]26.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td]Kız:Cemre Erkek:Mete[/td]
[/tr]
tr]
[td]Elif2005[/td]
[td]28[/td]
[td]İsviçre[/td]
[td]26.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td]Kız:Elfin/Elisa Erkek:Toprak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sonsy[/td]
[td]29[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]27.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İlkimbenim[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]28.03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Ege[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sinemsu84[/td]
[td]28[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]29.03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Kuzey Berat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ervabenar[/td]
[td]25[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]29.03.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecem111[/td]
[td]29[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]29.03.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[td]Ece[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Masal25_12[/td]
[td]25[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]31.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td].....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ErdeminE[/td]
[td]23[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]31.03.2013[/td]
[td].....[/td]
[td]Kız: Erva Erkek:Eren[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
merhaba aranıza yeni katıldım Allah ım kısmet ederse bende mart annesi olacağımm benide aranıza alınnnn Allah ım hepimize sağlıklı bebişler verr inşallh ağız tadıyla büyüteceğimizzz
Arkadaşlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum ama birkaç haftadır giremiyorum buraya.Bir sürü şey yaşadım. Ancak yazacak gücü kendimde bulabildim.
15 gün önce doktorum beni ikizden ikize kan tranfizyonu nedeniyle acilen çapaya yönlendirdi. Orada bana bebeklerimin durumunun kötü olduğu ve müdahale edilmezse 1-2 hafta içinde ikisini de anne karnında kaybedeceğim söylendi. Acilen lazer operasyona alındım ve bebeklerin arasındaki damarlar lazer ile kurutuldu. Ama malesef küçük olanın kalbi fazla dayanamadı. Şimdi diğerinin yaşaması ve sağlıklı doğması için dua ediyoruz. Çünkü onun da riski henüz geçmedi. Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın, çok zor bir süreçten geçtim ve hala da geçiyorum.Dualarınıza ihtiyacım var.
Arkadaşlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum ama birkaç haftadır giremiyorum buraya.Bir sürü şey yaşadım. Ancak yazacak gücü kendimde bulabildim.
15 gün önce doktorum beni ikizden ikize kan tranfizyonu nedeniyle acilen çapaya yönlendirdi. Orada bana bebeklerimin durumunun kötü olduğu ve müdahale edilmezse 1-2 hafta içinde ikisini de anne karnında kaybedeceğim söylendi. Acilen lazer operasyona alındım ve bebeklerin arasındaki damarlar lazer ile kurutuldu. Ama malesef küçük olanın kalbi fazla dayanamadı. Şimdi diğerinin yaşaması ve sağlıklı doğması için dua ediyoruz. Çünkü onun da riski henüz geçmedi. Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın, çok zor bir süreçten geçtim ve hala da geçiyorum.Dualarınıza ihtiyacım var.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı ayrı ayrı alıntılayamadım ama hepinize iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Şuan evde yattığım için nete çok giremiyorum. Ama yazdıklarınızı ara ara okuyorum. Allah sizlere de evlatlarınıza sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.
Bekay evet rutin kontrolde ortaya çıktı bu durum.Ben bayramda acil doktoruna da gitmiştim ama o anlayamadı.Bayramdan hemen sonra kendi doktoruma gittiğimde durum ortaya çıktı. Tek yumurta ikizi oldukları için de zaten hep bir risk vardı ama insan bu kadarını da tahmin edemiyor tabi.
Prensesim her geçen gün büyüyor. Allah hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
24+3
Eki Görüntüle 556966
Günaydın herkese,
fiziksel şikayetler kimsede kalmadı galiba
uyku,yorgunluk,bulantı kusma....
ödemi olan varmı peki? ben dün doktordaydım ödem tutuyosun dedi,yüzümdan belli zaten
bide sabahları el eklemlerim ve ayak topuklarım falan baya ağırıyo
ancak bi 10-15 dakka hareket etmeye başlayınca geciyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?