2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Boncuk canım, unutur muyuz seni hiç. Gerçekten çok üzüldüm, Allah diğer bebeğine sağlık sıhhat versin. Keşke olmasaydı, diyeceğiz ama, bizim şer bildiğimizde bir hayır muhakkak var. Daha fazla üzme kendini. Diğer bebeğini unutma. Sen güçlü olacaksın ki o da güçlü sağlıklı olsun. Allah'a emanet ol. İnşallah en güzel haberlerini tekrar tekrar alırız.

merhaba aranıza yeni katıldım Allah ım kısmet ederse bende mart annesi olacağımm benide aranıza alınnnn Allah ım hepimize sağlıklı bebişler verr inşallh ağız tadıyla büyüteceğimizzz

merhaba aranıza yeni katıldım Allah ım kısmet ederse bende mart annesi olacağımm benide aranıza alınnnn Allah ım hepimize sağlıklı bebişler verr inşallh ağız tadıyla büyüteceğimizzz

nasıl ekleniyo bilmiyorum ama beni de ekleyebilir misiniz...
üye adı:yenikullanici
tahmini doğum tarihi:14.03.2013
yer:istanbul
bebeğin cinsiyeti:kız
bebek ismi:henüz belli değil
teşekkürler...

hayırlısı ile inşallah bebeğin sağlıkla sıhhatle gelicek annesine, yaşadıklarını düşünmeden karnındaki bebeğinle mutlu bi hamilelik geçir aklını gönlünü ferah tut, dualarımız seninle, Allah kabul etsin dualarımızı...

Allah bebegine de sana da saglik versin insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..

Arkadaslar merhaba, 1.5 yasindaki yegenm ilik nakli oldu. şu anda çok miktarda Trombosit ihtiyacı var. Antalyada kan verebilecek tanıdıklarınız varsa lütfen ANTALYA MEDİCALPARK HASTANESİ B BLOK 8. KATTAKİ KAN MERKEZİNE MERT DÖKMECİLER ADINA YÖNLENDİRİN. KAN GRUBU A RH +
Antalyali arkadaslar da facede paylasirsa sevinirim LUTFEEENNN

Arkadaşlar merhaba dün ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı herşey normal çok şükür. 22+3 bebişim kilosu 456 gr az mı? şeker yüklemesi 2 hafta sonra.Sizlere bişey sorucam karnımın alt kısımlarında pul pul dökülmeler var kuruyan ciltte olur ya o şekilde ama bebek yağı ve vaseline kakao yağı kullanıyorum 3.aydan beri nemlendirmeme rağmen niye böyle anlamadım.benim gibi olan varmı? Çatlak kremimi almak gerekli acaba? siz kullanıyormusunuz?

Canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Çok geçmiş olsun. Allah diğer bebeğine sağlık, sıhhat versin. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dualarım seninle. Nasıl oldu böyle birdenbire? Kontrolde mi farkettiniz?

ALLAH yar ve yardımcın olsun...bol bol dua et umudunu hiç bir zaman yitirme...dualarımız seninle ve bebeginle...

Allah yardımcınız olsun canım, Allah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin inşallah.Diğer bebeğin için moralini iyi tut,kendine çok iyi bak canım...

çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm ama neyseki bebeğinin biri hala seninle. Allah sana ve ona sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı ayrı ayrı alıntılayamadım ama hepinize iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Şuan evde yattığım için nete çok giremiyorum. Ama yazdıklarınızı ara ara okuyorum. Allah sizlere de evlatlarınıza sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.
Bekay evet rutin kontrolde ortaya çıktı bu durum.Ben bayramda acil doktoruna da gitmiştim ama o anlayamadı.Bayramdan hemen sonra kendi doktoruma gittiğimde durum ortaya çıktı. Tek yumurta ikizi oldukları için de zaten hep bir risk vardı ama insan bu kadarını da tahmin edemiyor tabi.

selam kızlarr cuma kontrole gittim.bütün organlarını gördük oğlumuzun çok şükür herşeyi yolunda.4 hafta sonra kontrol var ve erken doğum riskim olduğundan ciğer geliştirici iğne verecek doktorum.başka riski olan var mı?

Canım hep dualarımdasın. Evet riskli bir hamilelik geçiriyoruz ama böyle birden çıkması şaşırttı beni. Çok üzüldüm inan. Ama şu an dillendirmesi zor olsa da her şeyde vardır bir hayır, Allah'ın takdiri demek lazım. Allahım diğer bebişine sağlık versin. Habersiz bırakma bizleri yaz arada,iyi haberlerini alacağız inşallah. Sen ve bebeğin Allaha emanet olun

Günaydın herkese,
fiziksel şikayetler kimsede kalmadı galiba
uyku,yorgunluk,bulantı kusma....
ödemi olan varmı peki? ben dün doktordaydım ödem tutuyosun dedi,yüzümdan belli zaten
bide sabahları el eklemlerim ve ayak topuklarım falan baya ağırıyo
ancak bi 10-15 dakka hareket etmeye başlayınca geciyo.

günaydın cnm benim yorulduğum zaman belim ağrıyo oturup kalkmakta zorlanıyorum..geçen kontrolümde ödem yok demişti doktorum..birkaç gündür ellerim şiş uyanıyorum baya sıkmakta zorlanıyorum ama sonradan kendine geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…