Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı ayrı ayrı alıntılayamadım ama hepinize iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Şuan evde yattığım için nete çok giremiyorum. Ama yazdıklarınızı ara ara okuyorum. Allah sizlere de evlatlarınıza sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.
Bekay evet rutin kontrolde ortaya çıktı bu durum.Ben bayramda acil doktoruna da gitmiştim ama o anlayamadı.Bayramdan hemen sonra kendi doktoruma gittiğimde durum ortaya çıktı. Tek yumurta ikizi oldukları için de zaten hep bir risk vardı ama insan bu kadarını da tahmin edemiyor tabi.
Arkadaşlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum ama birkaç haftadır giremiyorum buraya.Bir sürü şey yaşadım. Ancak yazacak gücü kendimde bulabildim.
15 gün önce doktorum beni ikizden ikize kan tranfizyonu nedeniyle acilen çapaya yönlendirdi. Orada bana bebeklerimin durumunun kötü olduğu ve müdahale edilmezse 1-2 hafta içinde ikisini de anne karnında kaybedeceğim söylendi. Acilen lazer operasyona alındım ve bebeklerin arasındaki damarlar lazer ile kurutuldu. Ama malesef küçük olanın kalbi fazla dayanamadı. Şimdi diğerinin yaşaması ve sağlıklı doğması için dua ediyoruz. Çünkü onun da riski henüz geçmedi. Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın, çok zor bir süreçten geçtim ve hala da geçiyorum.Dualarınıza ihtiyacım var.
merhaba aranıza yeni katıldım Allah ım kısmet ederse bende mart annesi olacağımm benide aranıza alınnnn Allah ım hepimize sağlıklı bebişler verr inşallh ağız tadıyla büyüteceğimizzz
nasıl ekleniyo bilmiyorum ama beni de ekleyebilir misiniz...
üye adı:yenikullanici
tahmini doğum tarihi:14.03.2013
yer:istanbul
bebeğin cinsiyeti:kız
bebek ismi:henüz belli değil
teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba dün ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı herşey normal çok şükür. 22+3 bebişim kilosu 456 gr az mı? şeker yüklemesi 2 hafta sonra.Sizlere bişey sorucam karnımın alt kısımlarında pul pul dökülmeler var kuruyan ciltte olur ya o şekilde ama bebek yağı ve vaseline kakao yağı kullanıyorum 3.aydan beri nemlendirmeme rağmen niye böyle anlamadım.benim gibi olan varmı? Çatlak kremimi almak gerekli acaba? siz kullanıyormusunuz?
Prensesim her geçen gün büyüyor. Allah hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
24+3
Eki Görüntüle 556966
Günaydın herkese,
fiziksel şikayetler kimsede kalmadı galiba
uyku,yorgunluk,bulantı kusma....
ödemi olan varmı peki? ben dün doktordaydım ödem tutuyosun dedi,yüzümdan belli zaten
bide sabahları el eklemlerim ve ayak topuklarım falan baya ağırıyo
ancak bi 10-15 dakka hareket etmeye başlayınca geciyo.
benim bel ağrılarım bacak ağrılarım mevcut ama bütün güne yayılmıyor çok şükür...
bugün dr.a gittim şeker yüklemem vardı 50 gr.yapıldı şekerim var çıktı maalesef 189 sonuç..
cmtsi günü tekrar yükleme olucak bu kez 3 saat sürecekmiş.
oğlum genel olarak iyi ama 2 hafta geride göründü usg.de..dr. sıkıntı yok dedi doppler ölçümleri de yaptı 405 gr.gibi birşey dedi ağırlığı için..
merhabalar
n_bulut80 kullanıcı adım yaşım:32 tahmini doğum tarıhım :13.03.2013 Cinsiyeti :kız / Adı:Ece
Beni de ekleyebilirseniz sevinirim .Teşekkürler.
Ayrıca ben 23+ 6 yım. Şeker yüklemem bu hafta olacak.Nasıl yapıılıyor ? bilgilendirirseniz sevinirm.
Teşekkürler.
benim bel ağrılarım bacak ağrılarım mevcut ama bütün güne yayılmıyor çok şükür...
bugün dr.a gittim şeker yüklemem vardı 50 gr.yapıldı şekerim var çıktı maalesef 189 sonuç..
cmtsi günü tekrar yükleme olucak bu kez 3 saat sürecekmiş.
oğlum genel olarak iyi ama 2 hafta geride göründü usg.de..dr. sıkıntı yok dedi doppler ölçümleri de yaptı 405 gr.gibi birşey dedi ağırlığı için..
benim doktorum prof ama benden şeker yükleme testi istemedi.tekrar 27. haftada gidicem ozaman da ciğer geliştirici iğne başlayacakmış.sadece kilo alma dikkat et dedi başka sorunlar çıkmasın dedi
kızlar
bu ciğer geliştirici iğne nedir
herkese mi yapılıyor yoksa sorun görülen bebeklere mi
eklendiManolya, 37, Antalya, 01/03/2013,Asya
eklendin listeye hoşgeldin. şeker yüklemesi için aç karna glikoz içirip birer saat arayla parmaktan kan alıp şekerini ölçüyorlarmerhabalar
n_bulut80 kullanıcı adım yaşım:32 tahmini doğum tarıhım :13.03.2013 Cinsiyeti :kız / Adı:Ece
Beni de ekleyebilirseniz sevinirim .Teşekkürler.
Ayrıca ben 23+ 6 yım. Şeker yüklemem bu hafta olacak.Nasıl yapıılıyor ? bilgilendirirseniz sevinirm.
Teşekkürler.
hoşgeldin bebişin hayırlı olsun listeye eklendinmerhaba arkadaşlar. Bende kısmet olursa mart annesi olucam, benide aranıza kabul edermisiniz:)
Muhtemel doğum tarihi: 25 Mart 2013
maşallah canım çok sevindim :)iyi aksamlar ark bizimde bugun şeker yüklememiz vardı cok şükür yok cıktıboyumuz 35 cm olmuş kilomuzda 837 gr...
Arkadaşlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum ama birkaç haftadır giremiyorum buraya.Bir sürü şey yaşadım. Ancak yazacak gücü kendimde bulabildim.
15 gün önce doktorum beni ikizden ikize kan tranfizyonu nedeniyle acilen çapaya yönlendirdi. Orada bana bebeklerimin durumunun kötü olduğu ve müdahale edilmezse 1-2 hafta içinde ikisini de anne karnında kaybedeceğim söylendi. Acilen lazer operasyona alındım ve bebeklerin arasındaki damarlar lazer ile kurutuldu. Ama malesef küçük olanın kalbi fazla dayanamadı. Şimdi diğerinin yaşaması ve sağlıklı doğması için dua ediyoruz. Çünkü onun da riski henüz geçmedi. Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın, çok zor bir süreçten geçtim ve hala da geçiyorum.Dualarınıza ihtiyacım var.
Arkadaşlarrr !!! bebişime oda beğendim bugün aradığım ve bütçemize uygun bir takım bulduğum için çook mutluyum.Sizinle de paylaşıyım dedim çünkü bir çok ilde mağazası varmış oldukça kaliteli duruyor bizzat gördüm.İl seçip mağaza adlarını görebilirsiniz.
Sitenin linkini veriyorum bakabilirsiniz. Formini
Ben çok beğendim evkur mağazasında gördüm.3 kapılı dolap,şifoniyeri ve beşik 1600 24 ay taksit yada 1300 nakit yada kredi kartı 12 ay taksit çok uygun ve dolap istediğim boyutlarda büyük ve kullanışlı ve rengi de çok hoş benim bebeğim erkek o yüzden Fora modelini beğendim.Bu markanın şöyle bir artısı var aynı takım genç odası da olabiliyıor yatağı,çalışma masası var hatta 2.bebek için ranzası da :)
Ben 5 yaşından sonra yatağını alırım diyorum o yüzden büyüyen beşik almıycam nprmal beşik fiyata yatak da dahil.İnternet sayfasına göre gatey iyi bir marka garantili.Bence düşünebilirsiniz.diğer bebek odalarını dolapları genelde küçük ve yüksekliği az oluyor bu oldukça iyi.Benim beğendiğim modelin resmini ekliyorum fikirlerinizi bekliyorum.Eşim daha görmedi ama ben karar verdim gibi :)Öpüyorum hepinizi
ayakkabı ve çoraplarımı giyemiyoruuuuuuuum
ayak tırnaklarımı kesemiyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?