2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Teşekkür ederim canım hayırlısı bakalım Alla kullanmaya kısmet etsin. bizimde hem ev hem araba kredimiz var ama kullanışlı ve fiyatı uygun olduğu için düşünüyorum annem beşiğini alıcak ben de dolap ve şifonyer.Yalnız ben 1 yaşına kadar bebeğin yanımızda yatma taraftarıyım bu yüzden portatik ucuz küçük beşikler var onu alıcam ama çocuğun 4 yaşında falan hala anne ve babayla yatması doğru değil bence bu yüzden doğru zamanda ayırmak lazım ki çocuğun kendi odasında özgüveni gelişsin ve korkuyu küçük yaşta yenebilsin yoksa okula başlıycak yaşta hala anne ve babanın yanında yatmak ister ki benim bildiğime göre hem psikolojik açıdan hem ebeveynler açısından yanlış .

Ben de o yaşa kadar yanımda yatırmayı düşünmüyorum, Allah kısmet ederse. Arkadaşımın yaptığı şeyi söyledim. :)

listeye eklendiğim için teşekkürlerrr :)
dün ben de doktora gittim gördüm kızımı, hala biraz zayıf ama herşeyi normal görünüyo çok şükür...
bi de şu kaşıntılar ve uykusuzluk bende de var bi haftadır, haftada bir badem yağı sürüyodum ama yetmiyo sanırım bugün mustela aldım ona başlıycam bakalım,umarım çatlamam şimdilik yok ...

Canım mustelayı ne kadara aldın? Bir de İnternetten mi eczaneden mi aldın? Ben de alacağım da

evet evet o dert te var,bende el yordamıyla ne kadar olduysa işte.
hamile kalmadan iki kere epilasyona gitmiştim,mecburen bıraktım.
keşke daha önce başlasaydım
şimdi çok rahat ederim.

taharetlenirken de sıkıntılı.
zor valla işimiz

Canım mustelayı ne kadara aldın? Bir de İnternetten mi eczaneden mi aldın? Ben de alacağım da

ben 70 liraya aldım eczaneden,her yerde o civarda zaten.
bir aydır 2 akşamda bir sürüyorum
bundan sonra her gün sürmeyi düşünüyorum
ben karnıma belime popoma ve bacaklarıma da sürüyorum
göğüslerimde henüz bir gerginlik yok onlar beklemede

hoşgeldin aramıza
kısmetse kızlarımız adaş olacaklar
merhaba arkadaşlar. Bende kısmet olursa mart annesi olucam, benide aranıza kabul edermisiniz:)
Muhtemel doğum tarihi: 25 Mart 2013
sende hoşgeldin aramıza
çok beğendim.. cnm sen bursalıydın dimi yanlış hatırlamıyorsam...

boncuk cnm çok üzüldüm gerçekten... rabbim diğerine ömür versin size bağışlasın inşallah... hep dualarımdasın cnm... acısı çok büyüktür eminim ama böyle olmasındada vardır bir hayır...

Son düzenleme:
slm kızlar..
çok şükür kızımı net hissetmeye başladım...
rabbim bize bu mucizeyi yasattığın için sana şükürler olsun...
herkes iyidir umarım...bebişlerinize ii bakın...

kızlar
bu ciğer geliştirici iğne nedir
herkese mi yapılıyor yoksa sorun görülen bebeklere mi

Bu yazinin bir basi varmi goremedim ne icin ciger gelistirici igne yapacakmis kilo ile mi alakali bir sorun varki baska sorun cikmasin dedi:44:

BEKAYcım teşekkür ederim cevap için.kızlar çift rahimlyim erken doğum riskim yüksek.o yüzden iğne olcam

aynen cnm ayak tırnaklarımı keserken yoruldum resmen :) giyinirken oturuyorum mutlaka pantolon falan giyerken dengemi kaybediyorum çünkü..annem epilasyon konusunda ayna kullanmış ama o zamanlar hava sıcakmış üşütmeyelim..doktorum bana ilk gün gittiğimden beri kuaföre ağdaya gitme dedi son ayda da gidemem herhalde annem ben sana yardım ederim istersen dedi ama bakalım zor durumda kalmayız umarım...tüy dökücü krem kullandınız mı hiç hani son dk belki işe yarayabilir

merhaba cnm
ben epilasyon konusunda eşimden yardım alıyorum jiletle ona emanetim
çorap giymek evet zor olmaya başladı..

cnm tüy dökücü hamilelikte yasak diye biliyorum gene dr.una sormalısın...

ben denemedim,ama deneyeceğim.
gerçi onunda spatulası var köpükle kılları kazıyosun
ama jiletten daha rahat olur heralde

ben denemedim,ama deneyeceğim.
gerçi onunda spatulası var köpükle kılları kazıyosun
ama jiletten daha rahat olur heralde

Kızlar şu tüy dökücü krem işini doktora danışmadan yapmayın bence. Onun içinde bir sürü maddeler var. Allah korusun, bebeklere zarar etmesin. Benim doktorum tuvaletlerdeki suyun bile enfeksiyona neden olacağını söylerken ya da hızmamı çıkarttırırken bunu bir danışmak lazım bence. Aman üzülmeyelim sonra. Ailelerden kız kardeş anne vs ya da eşinizden yardım alın daha iyi.

epilasyon hepimizin ortak derdi makina kullanıyodum ama artık yapamicam tanıdığım birinden de yardım isteyemem utanırım kuafördende utanırım ee kes sesini otur diceniz heralde ama son çare galiba kuaföre gitcem galiba :S:18::18:

Canım o şeker yüklemesi ne iğrenç bişeymiş,bugün içereken öldüm öldüm dirildim.inşallah yüksek çıkmaz.tekrarını düşünemiyorum.

Günaydın süt kuzum istanbulda havalar iyice soğudu zaman biraz daha geçse Marmaris'imize göç etsek hazırlıklar hızlansa gelişin iyice yaklaşsa :)

Annen cok sabırsız oğlum cok aceleci sen sakın öyle olma baban gibi sakin ol

Annen cok yorulmaya başladı kilolar aldı basını gidiyor inşallah keyfin yerindedir hersey senin için çünkü

Canım o şeker yüklemesi ne iğrenç bişeymiş,bugün içereken öldüm öldüm dirildim.inşallah yüksek çıkmaz.tekrarını düşünemiyorum.
ayy hadi atlatmışsın cnm.. benim 2 hafta sonra... şimdiden düşünmeye basladım aç karınla nasıl içicem diye...

arkadaşlar selam,
bugün sanıyorum biraz gecikmeli olarak tetenoz aşımı oldum. aranızda 2. dozu olan yada olacaklar varmıdır? çevremdekiler tek dozun yeterli olacağını söylüyorlar. birde acaba suya girmenin bir zararı varmıdır aynı gün? Cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var umarım herkes için herşey yolunda gider
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…