Çok geçmiş olsun. Allah diğerini ve hepimizin evleadını size bize bağışlasın.
Güle güle kullansın bebeğiniz inşAllah.
Allah kısmet edip bebeğimiz dünyaya gelirse ben bebek odası almayacağım. Muhtemelen bir beşik alırım, evimizde monteli pek çok dolap var, evim büyük ev eşyam da çok değil,boş kalacaklar, onları kullanırım bebek eşyaları için. Açıkçası çevremde bebek odasını kullanan kimseyi görmedim. Bebekler büyüyene kadar anne-babalarıyla yatıyorlar hep benim gördüğüm. Daha bugün bir arkadaşımla konuştum 4 yaşında kızı var, bebek odası almış o doğmadan heveslenip, 1 kere bile kullanmadım hep benimle yattı diyor. Kullanmayacağım şeye para vermek istemiyorum.
Bir de evi yeni aldık, 1-2 haftaya taşınacağız kısmetse. Bir ton kredi borcumuz var. Borca batmışken bebek odası bize lüks şu an.
boncukummmm seni unuturmuyuz canım benim rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah dualarım seninle canım.
hoşgeldin bebişin hayırlı olsun.. ama henüz müneccimliğe terfi edemedim :))) bilgilerini gönderirsen eklerim seni de listeye :) aramıza hoşgeldin
eklendi hoşgeldin aramıza :)
tatlım çatlaklar cilt yapısıyla alakalıymış ne kullanırsan kullan çatlica varsa engel olunamıyormuş diye biliyorum bende sadece bebeyağı kullanıyorum ama sol tarafımda benimde kurumalar başladı belli ki çatlicaz :)
maşallah canım kocaman olmuşsunuz :)
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmm herkes iyidir umarım bebişler de iyidir inşallah
ayakkabı ve çoraplarımı giyemiyoruuuuuuuum
ayak tırnaklarımı kesemiyorummmmmmmm
listeye eklendiğim için teşekkürlerrr :)
dün ben de doktora gittim gördüm kızımı, hala biraz zayıf ama herşeyi normal görünüyo çok şükür...
bi de şu kaşıntılar ve uykusuzluk bende de var bi haftadır, haftada bir badem yağı sürüyodum ama yetmiyo sanırım bugün mustela aldım ona başlıycam bakalım,umarım çatlamam şimdilik yok ...
Dün ayak tırnaklarımı keseyim diye oturdum, 5 dakikada yaptığım şey için 15 dakika kendimle cebelleştim . Şimdi böyleyse 2-3 ay sonra düşünemiyorum ne halde olacağım.
Okula giderken her zaman eşim evde olmayabiliyor, sürekli vardiya değiştiriyor, o zaman ayakkabılarımı, çoraplarımı nasıl giyeceğim
Bir de beni asıl düşündüren konu şu:
Şimdi bile göbeğimin altını görmede çok zorlanıyorum, genital bölgeme epilasyonu tam yapamıyorum, yetişemediğim yerlerde jilet devreye giriyor maalesef. İleride hiç göremiyeceğim, siz bunun için nasıl bir çözüm önerirsiniz? Kuaföre git o yapsın falan demeyin asla gidemem zira :)
Sizce ayna çözüm olabilir mi?Gerçi onda da göremediğim yerler yine olur gibime geliyor
Canım mustelayı ne kadara aldın? Bir de İnternetten mi eczaneden mi aldın? Ben de alacağım da
hoşgeldin aramızamerhabalar
n_bulut80 kullanıcı adım yaşım:32 tahmini doğum tarıhım :13.03.2013 Cinsiyeti :kız / Adı:Ece
Beni de ekleyebilirseniz sevinirim .Teşekkürler.
Ayrıca ben 23+ 6 yım. Şeker yüklemem bu hafta olacak.Nasıl yapıılıyor ? bilgilendirirseniz sevinirm.
Teşekkürler.
sende hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar. Bende kısmet olursa mart annesi olucam, benide aranıza kabul edermisiniz:)
Muhtemel doğum tarihi: 25 Mart 2013
çok beğendim.. cnm sen bursalıydın dimi yanlış hatırlamıyorsam...Arkadaşlarrr !!! bebişime oda beğendim bugün aradığım ve bütçemize uygun bir takım bulduğum için çook mutluyum.Sizinle de paylaşıyım dedim çünkü bir çok ilde mağazası varmış oldukça kaliteli duruyor bizzat gördüm.İl seçip mağaza adlarını görebilirsiniz.
Sitenin linkini veriyorum bakabilirsiniz. Formini
Ben çok beğendim evkur mağazasında gördüm.3 kapılı dolap,şifoniyeri ve beşik 1600 24 ay taksit yada 1300 nakit yada kredi kartı 12 ay taksit çok uygun ve dolap istediğim boyutlarda büyük ve kullanışlı ve rengi de çok hoş benim bebeğim erkek o yüzden Fora modelini beğendim.Bu markanın şöyle bir artısı var aynı takım genç odası da olabiliyıor yatağı,çalışma masası var hatta 2.bebek için ranzası da :)
Ben 5 yaşından sonra yatağını alırım diyorum o yüzden büyüyen beşik almıycam nprmal beşik fiyata yatak da dahil.İnternet sayfasına göre gatey iyi bir marka garantili.Bence düşünebilirsiniz.diğer bebek odalarını dolapları genelde küçük ve yüksekliği az oluyor bu oldukça iyi.Benim beğendiğim modelin resmini ekliyorum fikirlerinizi bekliyorum.Eşim daha görmedi ama ben karar verdim gibi :)Öpüyorum hepinizi
kızlar
bu ciğer geliştirici iğne nedir
herkese mi yapılıyor yoksa sorun görülen bebeklere mi
Bu yazinin bir basi varmi goremedim ne icin ciger gelistirici igne yapacakmis kilo ile mi alakali bir sorun varki baska sorun cikmasin dedi:44:
Kızlar ciğer geliştirici iğne erken doğum riski olanlara yapılıyor. Ciğer gelişimini tamamlamayan bebeklerin erken doğum durumunda yaşama şansı düşüyor. O nedenle genellikle çoğul gebeliklerde ya da riskin yüksek olduğu durumlarda doktor bu iğneyi yaptırabiliyor. Risk almamak için...
Dün ayak tırnaklarımı keseyim diye oturdum, 5 dakikada yaptığım şey için 15 dakika kendimle cebelleştim . Şimdi böyleyse 2-3 ay sonra düşünemiyorum ne halde olacağım.
Okula giderken her zaman eşim evde olmayabiliyor, sürekli vardiya değiştiriyor, o zaman ayakkabılarımı, çoraplarımı nasıl giyeceğim
Şimdi bile göbeğimin altını görmede çok zorlanıyorum, genital bölgeme epilasyonu tam yapamıyorum, yetişemediğim yerlerde jilet devreye giriyor maalesef. İleride hiç göremiyeceğim, siz bunun için nasıl bir çözüm önerirsiniz? Kuaföre git o yapsın falan demeyin asla gidemem zira :)
Sizce ayna çözüm olabilir mi?Gerçi onda da göremediğim yerler yine olur gibime geliyor
merhaba cnmDün ayak tırnaklarımı keseyim diye oturdum, 5 dakikada yaptığım şey için 15 dakika kendimle cebelleştim . Şimdi böyleyse 2-3 ay sonra düşünemiyorum ne halde olacağım.
cnm tüy dökücü hamilelikte yasak diye biliyorum gene dr.una sormalısın...aynen cnm ayak tırnaklarımı keserken yoruldum resmen :) giyinirken oturuyorum mutlaka pantolon falan giyerken dengemi kaybediyorum çünkü..annem epilasyon konusunda ayna kullanmış ama o zamanlar hava sıcakmış üşütmeyelim..doktorum bana ilk gün gittiğimden beri kuaföre ağdaya gitme dedi son ayda da gidemem herhalde annem ben sana yardım ederim istersen dedi ama bakalım zor durumda kalmayız umarım...tüy dökücü krem kullandınız mı hiç hani son dk belki işe yarayabilir
aynen cnm ayak tırnaklarımı keserken yoruldum resmen :) giyinirken oturuyorum mutlaka pantolon falan giyerken dengemi kaybediyorum çünkü..annem epilasyon konusunda ayna kullanmış ama o zamanlar hava sıcakmış üşütmeyelim..doktorum bana ilk gün gittiğimden beri kuaföre ağdaya gitme dedi son ayda da gidemem herhalde annem ben sana yardım ederim istersen dedi ama bakalım zor durumda kalmayız umarım...tüy dökücü krem kullandınız mı hiç hani son dk belki işe yarayabilir
ben denemedim,ama deneyeceğim.
gerçi onunda spatulası var köpükle kılları kazıyosun
ama jiletten daha rahat olur heralde
benim bel ağrılarım bacak ağrılarım mevcut ama bütün güne yayılmıyor çok şükür...
bugün dr.a gittim şeker yüklemem vardı 50 gr.yapıldı şekerim var çıktı maalesef 189 sonuç..
cmtsi günü tekrar yükleme olucak bu kez 3 saat sürecekmiş.
oğlum genel olarak iyi ama 2 hafta geride göründü usg.de..dr. sıkıntı yok dedi doppler ölçümleri de yaptı 405 gr.gibi birşey dedi ağırlığı için..
ayy hadi atlatmışsın cnm.. benim 2 hafta sonra... şimdiden düşünmeye basladım aç karınla nasıl içicem diye...Canım o şeker yüklemesi ne iğrenç bişeymiş,bugün içereken öldüm öldüm dirildim.inşallah yüksek çıkmaz.tekrarını düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?