2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Canım o şeker yüklemesi ne iğrenç bişeymiş,bugün içereken öldüm öldüm dirildim.inşallah yüksek çıkmaz.tekrarını düşünemiyorum.
ayy hadi atlatmışsın cnm.. benim 2 hafta sonra... şimdiden düşünmeye basladım aç karınla nasıl içicem diye...

bana doktorum tek doz yeterli dedi cnm... ama 2 doz olanlarda var.. doktoruna sor mutlaka

bende ilkini 12 kasımda oldum ve ikinci dozu 12 aralıkta olucam. doktorum bunun için bir yorum yapmadı, açıkcası benimde aklıma gelip sormadım tek yeterli mi diye. hatta 2den sonra 3-4varsa onları da yaptırırım sanırım:)

bir arkadaşıma doktoru tetenoz aşılarında bi maddenin vücuttan yaklaşık 10 sene atılamadığını bu yüzdende tek dozun yeterli olacağını söylemiş. Artık eskisi gibi paslı aletler olmadığından fazlaca aşıyada gerek olmadığını iletmiş. Yinede doktora danışmakta yarar var tabi. Sağlık ocakları tüm dozları olmak gerektiğini söylesede doktorumuzun söylediği mantığımıza uyana karar vericez artık kızlar

ayy hadi atlatmışsın cnm.. benim 2 hafta sonra... şimdiden düşünmeye basladım aç karınla nasıl içicem diye...

Allah kolaylık versin canım, çok zor içiliyor o şeyyy( ama çok şükür şekerim de çıkmadı(91.24)
ama 1 ayda 6 kilo aldığım için dr diyetisyene yönlendirdi....

ben 50 gr.lık içtim baymadı beni.
cmtsi günkü sanırım 100 gr.lık olucak onu düşünüyorum kara kara...

:))) sen antremanlısın demek ki şekere.bi de bana şekerli su değil %50 dekstroz içirdiler.böle yoğun kıvamlı bişi.öğğ.ama çok şükür şekerim yokmuş.canım inşallah senin bu 100gr lık testte şekerinin olmadığı çıkar...

bende ilk aşımı 9 kasımda oldum ikinci aşım 9 aralık ve sonrasında daha 3 tane olacağım. toplam 5 tane olunca bidaha ömür boyu olmuyormuşsun diye biliyorum ama doktoruma sormaya gelince açıkcası sormadım.

Canım o şeker yüklemesi ne iğrenç bişeymiş,bugün içereken öldüm öldüm dirildim.inşallah yüksek çıkmaz.tekrarını düşünemiyorum.

kızlar selam ben biraz fazla kilo aldım diye erken yaptı benim şeker yüklememi doktorum. 139 çıktı , sınırda ama iyi sorun yok şükür , ama ben resmen limonata niyetine 50 gr glukozu içtim çünkü benim doktorum mide bulantısı yapmasın diye içine limon sıkıp içiriyo süper bi adam valla süper süper

tek dosun bi faydası yokmuş tekrarlamazsan boşuna yapmış oluyosun diye biliyorum.
1 doz + 1 ay sonra ikinci doz.
+6 ay sonra 3 cü doz
+1 yıl sonra 4 cü doz
+1 yıl sonra 5ci doz
sonra ömür boyu korunuyosun.
1+1 yaptırmakta sanırım bi 10 sene götürüyomuş

2 kasımda ilk dozunu yaptırmıştım ben de, doktorum yaptırmamı istemişti zaten, aile hekimliğinde doktorun 2. dozu da öneriyorsa 1 ay sonra tekrar gel demişlerdi, sordum doktoruma tabiki yaptır dedi, 3 aralıkta 2.dozumu da olucam... 3., 4., 5. dozlardan haberim yoktu, sorarım onları da hem aile hekimliğine hem de bi dahaki muayenede doktoruma...

Allah kolaylık versin canım, çok zor içiliyor o şeyyy( ama çok şükür şekerim de çıkmadı(91.24)
ama 1 ayda 6 kilo aldığım için dr diyetisyene yönlendirdi....
öbğür türlü
canım hiç gitme diyetisyene falan, geçen ay ben de 4 kilo aldım 1 ayda diye diyetisyene gitmiştim, sadece 1 hafta yapabildim diyeti, insan hamileyken diyet yapamıyo çok mutsuz oldum ben o yüzden bıraktım zaten, kalan 3 haftada kendi kendime dikkat ettim biraz, sonuçta bu ay 1 kilo almışım sadece, sen de öyle yap, yemeklere koyduğun yağ ve tuz miktarını azalt, sütü light iç, beyaz undan yapılmış ekmek yeme sadece tam tahıllı ya da çavdarlı dilimlenmiş ekmeklerden sabah 2 dilim gün içinde de 1,5 dilim ye akşam yemeğinde de pilav makarna gibi bişey varsa hiç ekmek yeme, o kadarı yetiyo, onun haricinde normalde ne kadar ne yiyosan devam et, bu kadar dikkat etmek bile işe yarıyo,öbür türlü şu satte sadece şunları yiyebilirsin diye sınırlanınca insan hem çok zorlanıyo hem mutsuz oluyo benden söylemesi...

selam cnm ben de limon sıkılmış şekilde içtim o yüzden adı fena değildi.ikincisinde de öyle isticem yarın sabah..
yalnız 3 saatlik açlık korkutuyor beni:18:

Bu arada kızlar diyetisyene gitmeyin,araştırın Karatay beslenme biçimini..ben onunla 11 kg.kadar verdim geçen sene hemde 3-4 ay gibi bi sürede..
bizde amaç kg.vermek değil dengelemek yediklerimizi.
karatayda LIGHT ürünler kesinlikle yasak,ekmek te yasak ama hamile olduğumuzdan bence tam buğdaylıyı abartmadan yiyebilirsiniz.
akşam 8den sonra su,çay,süt harici de birşey yemeyin.
dahasını araştırın aslında çıkacaktır karşınıza..

Aslında ben de kararsızım, annem hamileyken diyet mi yapılır bebek yeterli beslenemzse hadi diyor:) eşimin göbüşü ayni benimki gibi o da birlikte gidelim diyetisyene diye heveslendiriyor.ama doğru söylüyorsun canım kendim dikkat edebilirim.hatta dün itibari ile başladım.bence de biraz kendim deneyim, zaten benim en büyük hatam, beyaz ekmek bol bol yememdi.ekmek tam buğday 2 dilim yesem,ara öğünlerde yarım yağlı süt,meyve yesem yeterli olur gibi...teşekkürler canım

iyiymiş valla, benimkiler limonsuz,bi de %50 dekstroz içirdiler.yani 50gr glukozlu sudan çok farklı.içinde hem ilaç tadı-kokusu var,hem de çok yoğun kıvamlı...
aramızda yeni yaptıracak arkadaşlar varsa,benim hastanedekiler gibi çıkabilir,yanınızda limon götürün bari..

Herkese hayırlı cumalar gunünüz güzel geçsin inşallah..

Varlığını öğrendiğimden beri bütün cumalar oldugu gibi bu cuma da dualar sana gelsin canım oğlum

Dilerim Allah'tan sağlıklı cok mutlu ve şanslı gel bu dünyaya...iyi bir egitim ve kariyeri Allah'ın yardımıyla babanla ben hallederiz diye düşünüyorum...

Yüzünden gülücükler dilinden tatlı sözler eksik olmasın baldan kaymaktan kuzum benim..

İnşallah cok iyi bir insan ol merhametli ol çalışkan ol oğlum...

güzel güzel gel bebegimm anneyi babayı üzmeden seni bekliyoruz Allah'ın izniyle az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…