ayy hadi atlatmışsın cnm.. benim 2 hafta sonra... şimdiden düşünmeye basladım aç karınla nasıl içicem diye...Canım o şeker yüklemesi ne iğrenç bişeymiş,bugün içereken öldüm öldüm dirildim.inşallah yüksek çıkmaz.tekrarını düşünemiyorum.
bana doktorum tek doz yeterli dedi cnm... ama 2 doz olanlarda var.. doktoruna sor mutlakaarkadaşlar selam,
bugün sanıyorum biraz gecikmeli olarak tetenoz aşımı oldum. aranızda 2. dozu olan yada olacaklar varmıdır? çevremdekiler tek dozun yeterli olacağını söylüyorlar. birde acaba suya girmenin bir zararı varmıdır aynı gün? Cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var umarım herkes için herşey yolunda gider
sevgiler
arkadaşlar selam,
bugün sanıyorum biraz gecikmeli olarak tetenoz aşımı oldum. aranızda 2. dozu olan yada olacaklar varmıdır? çevremdekiler tek dozun yeterli olacağını söylüyorlar. birde acaba suya girmenin bir zararı varmıdır aynı gün? Cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var umarım herkes için herşey yolunda gider
sevgiler
bende ilkini 12 kasımda oldum ve ikinci dozu 12 aralıkta olucam. doktorum bunun için bir yorum yapmadı, açıkcası benimde aklıma gelip sormadım tek yeterli mi diye. hatta 2den sonra 3-4varsa onları da yaptırırım sanırım:)
Canım o şeker yüklemesi ne iğrenç bişeymiş,bugün içereken öldüm öldüm dirildim.inşallah yüksek çıkmaz.tekrarını düşünemiyorum.
bana doktorum tek doz yeterli dedi cnm... ama 2 doz olanlarda var.. doktoruna sor mutlaka
ayy hadi atlatmışsın cnm.. benim 2 hafta sonra... şimdiden düşünmeye basladım aç karınla nasıl içicem diye...
ben 50 gr.lık içtim baymadı beni.
cmtsi günkü sanırım 100 gr.lık olucak onu düşünüyorum kara kara...
arkadaşlar selam,
sevgiler
Canım o şeker yüklemesi ne iğrenç bişeymiş,bugün içereken öldüm öldüm dirildim.inşallah yüksek çıkmaz.tekrarını düşünemiyorum.
ayy hadi atlatmışsın cnm.. benim 2 hafta sonra... şimdiden düşünmeye basladım aç karınla nasıl içicem diye...
arkadaşlar selam,
sevgiler
Canım mustelayı ne kadara aldın? Bir de İnternetten mi eczaneden mi aldın? Ben de alacağım da
tek dosun bi faydası yokmuş tekrarlamazsan boşuna yapmış oluyosun diye biliyorum.
1 doz + 1 ay sonra ikinci doz.
+6 ay sonra 3 cü doz
+1 yıl sonra 4 cü doz
+1 yıl sonra 5ci doz
sonra ömür boyu korunuyosun.
1+1 yaptırmakta sanırım bi 10 sene götürüyomuş
öbğür türlüAllah kolaylık versin canım, çok zor içiliyor o şeyyy( ama çok şükür şekerim de çıkmadı(91.24)
ama 1 ayda 6 kilo aldığım için dr diyetisyene yönlendirdi....
kızlar selam ben biraz fazla kilo aldım diye erken yaptı benim şeker yüklememi doktorum. 139 çıktı , sınırda ama iyi sorun yok şükür , ama ben resmen limonata niyetine 50 gr glukozu içtimçünkü benim doktorum mide bulantısı yapmasın diye içine limon sıkıp içiriyo süper bi adam valla süper süper
öbğür türlü
canım hiç gitme diyetisyene falan, geçen ay ben de 4 kilo aldım 1 ayda diye diyetisyene gitmiştim, sadece 1 hafta yapabildim diyeti, insan hamileyken diyet yapamıyo çok mutsuz oldum ben o yüzden bıraktım zaten, kalan 3 haftada kendi kendime dikkat ettim biraz, sonuçta bu ay 1 kilo almışım sadece, sen de öyle yap, yemeklere koyduğun yağ ve tuz miktarını azalt, sütü light iç, beyaz undan yapılmış ekmek yeme sadece tam tahıllı ya da çavdarlı dilimlenmiş ekmeklerden sabah 2 dilim gün içinde de 1,5 dilim ye akşam yemeğinde de pilav makarna gibi bişey varsa hiç ekmek yeme, o kadarı yetiyo, onun haricinde normalde ne kadar ne yiyosan devam et, bu kadar dikkat etmek bile işe yarıyo,öbür türlü şu satte sadece şunları yiyebilirsin diye sınırlanınca insan hem çok zorlanıyo hem mutsuz oluyo benden söylemesi...
kızlar selam ben biraz fazla kilo aldım diye erken yaptı benim şeker yüklememi doktorum. 139 çıktı , sınırda ama iyi sorun yok şükür , ama ben resmen limonata niyetine 50 gr glukozu içtimçünkü benim doktorum mide bulantısı yapmasın diye içine limon sıkıp içiriyo süper bi adam valla süper süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?