2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

ben birinci dozu oldum ikinci doz aralık ortasında aşıdan sonraki ikinci gün yaptım banyo cesaret edemedim açıkçası ne kadar yaptır derlerse o kadar yaptırcam

ayy hadi atlatmışsın cnm.. benim 2 hafta sonra... şimdiden düşünmeye basladım aç karınla nasıl içicem diye...

o kadar da kötü değil canım ya 75 grlık içtim ben zorlamadı açıkcası

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah...

ben de 75 grlık içmiştim beni de hiç zorlamadı açıkçası...

günaydın kızlar
tüm meslektaslarımın öğretmenler gününü kutlarım...

Günaydın Ecemciğim. Teşekkürler canım. Ben de senin ve tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. Umarım mesleğimizin itibarının geri geldiği, şiddetsiz, güzel nice yıllar görürüz...

Cok dişim ağrıyor dünden beri ağlıyorum, acıdan perişan düştüm

Canım diş ağrısı çok zordur bilirim, hele ki böyle bir dönemde olması kötü olmuş. Minoset içseydin belki biraz keserdi ağrısını. Olmadı bir diş hastanesi varsa aciline git. Muhakkak vardır önerecekleri bir şey. Çünkü benim doktorum 2. trimesterde gidebilirsin demişti. Çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun cnm,boşuna acı çekme
doktora git.
ben bir ay önce kanal tedavisi yaptırdım,bu hafta da kalıcı dolgumu yaptırıcam.
uyuşturucu iğne falan sorun değil bu dönemlerde,doktoruna danış git bence.
sadece kullanman için ilaç verirse onu mutlaka sor içmeden

Gecmis olsun canim benim doktorum dis konusunda cok hassas disle ilgili bisey varsa hemen doktora git tedavi icin ne gerekiyorsa yap diyor, hemen bi disciye git rontgen illa gerekliyse panaromik rontgen cektirme ama, kucuk dis rontgenleri bayagi dusuk dozda radyasyon iceriyormus bisey olmaz diyor doktor ama rontgensiz anlayabiliyorsada super olur tabi tekrar gecmis olsun

günaydın kızlar sizdede özellikle yatarken kalkarken rahim agrısı oluyor mu öyle bi agrı ki nasıl anlatsam sanki rahmimin kemikleri agrıyor gibi aglayarak dönüyorum saga sola...

günaydın kızlar sizdede özellikle yatarken kalkarken rahim agrısı oluyor mu öyle bi agrı ki nasıl anlatsam sanki rahmimin kemikleri agrıyor gibi aglayarak dönüyorum saga sola...
günaydın cnm... dr kağan kocatepenin sayfasında okumustum rahim ve kasık ağrıları normal diye.. rahim büyümesinden dolayı oluyormuş.. bende yasıyorum ama senin tarif ettiğin siddette değil.. tabi senin haftan daha fazla benden...

Günleriniz aydın olsun arkadaşlar,
Hastalara şifa, muzdariplere deva, bebişlere sağlık sıhhat diliyorum.
Sağlıktan giyime atlamış olacağım ama bir sorum olacak, çevremdekiler hastane çıkışı bir kaç tane, olmadı en az iki tane almalısın diyorlar. Ben de ilk fırsatta bizim kızlara sorayım dedim :)
Yavaş yavaş bir şeyler almayı düşünüyoruz ama sahi en az iki tane şart mı acaba?

Günaydın kızlar
Sizleri çok özledim.Çok zor geçen haflardan sonra kendimi biraz daha iyi hissediyorum artık. Diğer bebeğim için iyi olmak zorundayım. Şükür ki o da iyiye gidiyor, kendini toplamaya başladı dedi doktor ve ben de kendime geldim.
Sizler nasılsınız, neler yapıyorsunuz çok okuyamadım.Herşey yolunda mı?
Hepinize yavrularınızı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağınıza almanızı diliyorum.

Cok tesekkur ederim hepinize dilerim böyle bir acıyı tatmayın mahvoldum basımın yarısı hala ağrıyor..

Dün gecede cok kötü bir rüya gördüm uyuyamadim Allah korusun yavrularımızı

Ben 2 adet 10lu 1 adette 5li aldım hastane çıkışı çünkü doğumdan hemen sonrada hep hastane çıkışlarını giyiyorlar kuzenimin ve arkadaşımın bebeğinden biliyorum..

Diğer kıyafetleri 0-3aylik Büyük kalıyor 40 çıkana kadar

amin canım , bi tane hastane çıkışı yeter ama genelde hastanelerde bir hastane çıkışı veriyorlar zaten ,bende alelacele doğuma gidenlerden biliyorum hastaneninkini giydiriyorlar

çok sevindim hayatım Allah evladına sağlık versin inşallah , Büyük Allahım onun nefesini yazdıysa zaten ki dilerim yazmıştır sağlıkla kucağına alacaksın hiç kötü düşünme bol bol dua et

canım hamilelikte o kadar normalki , ama ona kötü rüya deme kabus de gitsin ayrıca öyle rüyalar gördüğünde kimseye anlatma sadece aç musluğu akan suya anlat deki su gibi aksın gitsin bana hiç uğramasın

amanın masallah boncugum cok sevındım rabbım dıger melegını sana bagısladı bak sen ıyı olkı bebegın de ıyı olsun rabbım bır daha boyle acılar yasatmasın kımseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…