2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
cnm banada arkadasların en az 2 tane 10 lu tk al dedi... bende öyle yapıcam.. hatta bi tanede 5 li zıbın aldım.. kalanları 0-3 ve 3-6 ay alırım artık..

cnm bebeğinin ve senin ii olmanıza çok sevindim... rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah ona...

kızlar 23. haftadayız bu aşamada hangi testleri yaptırmalıyım??

en son 23+5te doktora gitmiştim, bu ay bi test falan yok demişti, sadece 25+4 de tetanoz aşısının 2.dozunu olucam, ilkini bir ay önce 21+1de olmuştum çünkü, onun dışında bu aralar başka test falan yok diye biliyorum... bi dahaki doktor muayenem 27+5de, doktor da o zamana kadar bişey yok dedi... ama sen yine de kendi doktoruna da bi danış ve bizlerle de paylaş bence...

Günaydın kızlar
Alt kaçırma problemi olan oldu mu hiç
Geçen gün namazdayken hapşırdım oldu,bu sabahta afedersiniz gaz çıkarırıkene oldu
az bir miktarda.. hem de tuvaletim yokken sıkıştırmıyorken oldu:26:

günaydın kızlar sizdede özellikle yatarken kalkarken rahim agrısı oluyor mu öyle bi agrı ki nasıl anlatsam sanki rahmimin kemikleri agrıyor gibi aglayarak dönüyorum saga sola...

cnm bende de oluyor sağ sol dönerken yada kalkarketn.bıçak gibi saplanıyor ve gözlerim yaşarıyor dediğin gibi.
onun haricinde de kasık bölgemde devamlı inceden bir garip ağrı mı desem sızı mı desem,öyle bişeyler var.normalmiş
rahim büyüyo diyeymiş dedi doktorum.
geceleyin çok zor oluyor.uyuyamıyorum,dön dön hep kıpır kıpır,haliyle kasıklarımda ağırıyor

cnm yasamadım ama bebeğin pozisyonundan olabilir... bebek idrar kesesine baskı yaptığı zaman olabiliyormuş.. bende cok sık gidiyorum tuvalete...

Slm kızlarr....
Beni de aranıza kabul eder misiniz ki? Bizim de perşembe günü şeker yüklememiz olucak bakalım. Şimdilik herşey yolunda çok şükür sabah bulantılarım da bitti nihayet...

kızlar günaydın yazamıyorum ne zamandır..ben yine hasta oldum bademciklerim şiş biraz da öksürüyorum..bu ikinci bu sene zaten çok sık hasta olan biriyim şu dönemi bari atlatabilseydim hasta olmadan

sabahları ellerim şiş uyanıyorum sizde de var mı şişlik kızlar yüzüklerim sıkmaya başladı biraz..öğleden sonra azalıyo şişliklerim..cuma günü randevumuz var özledim bebişimi görcem :)

günaydın cnm geçmiş olsun
benim de bu sabah öyle oldu
gün içinde de sıkılıp çok yüzük çıkartıyorum.

cnm yasamadım ama bebeğin pozisyonundan olabilir... bebek idrar kesesine baskı yaptığı zaman olabiliyormuş.. bende cok sık gidiyorum tuvalete...

:))) onun bi karikaturu var bebek idrar kesesinin ustunde zipliyo bide diyoki ooooh yumusacik zip zip icindede sumu var ne burasida ne eglenceli yermis yahu diye seninkideno kisal egleniyo demekki icerde zip zip

canım benimde istifra ederken oluyor hiç idrarım yoksa bile şar şar geliyor bir kaç kezde hapşırırken oldu az miktarda

hoşgeldin cnm aramıza
hangi şehirdesin?

Ecemmm nasılsın canım. Sen de bebişini geç hissetmiştin ya, ben de senin gibiyim. 4-5 gün önce hisseder gibi oldum ama hala her gün hissedemiyorum. Seninki artık her gün kendini hissetiriyor mu? Yoksa benim gibi arada mı hissediyorsun?

herkese meraba,bugün şeker yüklemesi yapıldı,gebelik seker sınırı 140mıs fakat benmki 160 cıktı,yarın testi tekrarlıcakmıs doktorum..bugün 50 lik yükleme yapılmıstı yarın 100lük yapılcakmıs..suyumunda biraz fazla oldugnu söledi,şekerden kaynaklanıyo olabilir dedi,yarın gitmişken detaylı ultrasona da gircem insallahh bi sıkıntı olmaz..şeker yüklemesi yapılıp yüksek cıkan var mı yada bebeğin suyu fazla olan?

cnm benimki de 189 çıkmıştı ama dr.hemen yenisini yapalım demedi aradan 3 gün geçsin dedi bana..
Ikinciyi de yaptık 3-4 kere kan aldılar onun sonucunda değerlerim normalin altında çıktı ama hba1c sonucu henüz çıkmadan dr.birşey diyemem dedi..
Perşembe günü alıcam sonucumu
bebeğin suyunun fazla olması ile ilgili bilgim yok cnm.
Inşallah herşey yolunca olur,yarın bilgilendir bizi yine...

evet gecen hafta hissetmeye basladım cnm... şimdi çok şükür hergün hissediyorum ama genelde akşamları.. merak etme bu hafta baslarsın cnm 1 hafta var zaten aramızda...
bu arada dr işini ne yaptın cnm kime gidiyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…