2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

İnşallah canım, artık sabırsızlanıyorum. Bir de iki tane olunca :)) Sağdakini hissedemiyorum, birkaç kez soldaki bebeğimi hissedebildim. Doktor işine gelince sonunda Ziya Çetin'de karar kıldık, onun muayenehanesine gidiyoruz. Doğum için Doruk Hastanesi dedi doktorumuz, bakalım hayırlısıyla olsun da. Sen Nihat Gök'e devam ediyorsun değil mi? Yoğun bakım durumuna takılma bence, İnşallah doğumun vaktinde olacak ve ihtiyacınız kalmayacak. Ben tekil gebelik yaşıyor olsaydım bu kadar takılmazdım. Allah'a emanet bebeklerimiz...

:))) onun bi karikaturu var bebek idrar kesesinin ustunde zipliyo bide diyoki ooooh yumusacik zip zip icindede sumu var ne burasida ne eglenceli yermis yahu diye seninkideno kisal egleniyo demekki icerde zip zip

aha aynı beninki :)
o kadar fena bir duygu ki
hiç kaçırmadım şimdiye kadar ama öyle bir tepiniyoki orda çişimi yapacakmışım gibi geliyo.
bu gün annem geldi.ben hala koltuğa falan öyle hop diye bırakıyorum kendimi.
öyle oturma bidaha dedi,yavaş kalk otur.
bizim bi akraba altında arabanın koltuğu var sanıp kendini öyle bi brakıyo,
meğerse süngerini çıkarmışlar.tak diye serte düşünce,bebeğin kafası çarpıyo içerden ve karnında ölüyo.
allah göstermesin tabi.bebeğin hangi pozisyonda olduğunu bilemiyoruz.
dikkat edicem bende artık

ziya çetin için çok ii diyorlar... ama çok hastası varmış... hayırlısı olsun insallah cnm rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallah yavrularımıza
ben rentıp ı daha cok beğendiğim için oraya geçtim cnm... nihat bey ii ama çoj hastası var... hastanede cok kalabalık... içime sinmedi çok.. burası güzel bakalım... inşallah pişman olmam...

Evet canım iyi bir doktor, çok hastası olmasıyla ilgili hiç sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar. Randevu saatlerimizde girdik hep. Amin hepimize sağlıkla kavuşma sevincini yaşatsın rabbim. Rentıp çok güzel bir hastane, yoğun bakım ünitesi de var. Bir ara araştırmıştım baya, ama doktoru Selim Bey miydi tanımıyorum diye kararsız kalmıştım. Sevindim, hayırlısı olsun. Peki doktorun nasıl, memnun musun?

evet selim bey pek tanınmış biri değil bende tereddütlüydüm onla ilgili konu actım biri memnuniyetini dile getirmiş bende deneyeyim dedim... öyle güler yüzlü biri değil ama nihat beyden daha ilgili.. bakalım inşallah memnun kalırım.. hastanenin kalabalık olmayışıda çok hoşumuza gitti.. hayırlısı olsun inşallah... bu arada dr kağan kocatepenin sitesinde bebeğin hareketleriyle ilgili bişi okudum... 24. haftaya kadar hissedilmemesini doğal kabul ediyorlar... hatta bu yazıyıda okumanı tavsiye ederim
http://***************/2_trimester_14_26_hafta/bebeginizi_hissetmek_icin_sabirli_olun

Canım ben de bir yerde okumuştum, sen güler yüzlü değil ama deyince aklıma geldi :)) Evet biri de aynı senin gibi yorumlamıştı Selim Bey'i, öyle güler yüzlü değildir ama bilgisine diyecek söz yoktur demişlerdi. Eee bizim için de önemli olan bu değil mi, çok güler yüzlü olabilir ama mesleki anlamda bilgi ve tecrübesi yoksa bir anlamı yok. İlgiliymiş de sonuçta. Memnun kalırsın, gönlünü ferah tut. Kağan Kocatepe'nin sayfasını takip ediyorum ama genelde söylediğin yazıyı merak ettim, linke tıkladım sayfa adresi eksik çıkmış açmadı. Ben ikiz olunca çok korkuyorum bir aksilik olmasından. Hissedemedikçe de huzursuz oluyorum acaba iyiler mi, bir sorun var mı diye ( Sırf bu yüzden yarın doğumevine gideceğim sabahtan, ordan da okula. Eşim kızıyor yorulma diye ama kendime söz dinletemiyorum. Daha geçen hafta Ziya Beydeydik, her hafta gidecek halimiz yok. O yüzden arada böyle doğumevi falan derken bebişleri görmüş oluyorum

hadi yaaa hemşehriyiz yasasın
hemen merak ederim kime gidiyorsun cnm doktora?
Medicabilde Nihat beye gidiyorum canım. Bursaya gelin olarak geldiğim için arkadaş çevrem pek yok maalesef Sadece bikaç kişiye sorduğumda nihat beyi önermişti hala oraya devam ediyorum şimdilik bi sıkıntı yok ama bakalım.

cnm ister istemez panik yapıyoruz... ama yanlış yapıyoruz inanki hissediyorlar... biliyorsun benimde tüp bebek.. transferimden itibaren yatıyorum korkudan.. ama rabbime emanet yavrularımız.. bence doğum evine boşuna gidiyorsun tabi sen bilirsin cnm...

evet ii bir doktor cnm bende ona gidiyordum... ne kadar oldu bursaya geleli?

cnm yasamadım ama bebeğin pozisyonundan olabilir... bebek idrar kesesine baskı yaptığı zaman olabiliyormuş.. bende cok sık gidiyorum tuvalete...

hapşırdığımda ufak bi sızıntı bende de oluyo, ama normal sanırım diye düşünüp endişelenmemiştim, sen de endişe etme, sonuçta bebek baskı yapıyo...

Günaydın herkese

Günaydın oğlum bugün annenin doğumgunu :) babana cok tesekkur ediyorum dunyanin en guzel hediyesisin nasil guzel birseysin..hayatimizin gunesi oldun!

ne mutluluk sen icimde kipirdandikca annen nasıl mutlu nasıl mest oluyor bilemezsin..onun için bugünün en güzel hediyesi senin hareketlerin Cokoprensim..

Bakalım kaç gün kalmış canım oğlum hasretin sona ermesine..

cnm doğum günün kutlu olsun..
Ben inş.29.yaş günümü nisanda oğlum kucağımda kutlucam

canım nice mutlu yaşlara oğlun eşin ve sevdiklerinle

Oğlun ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara canım.

Doğum günün kutlu olsun canım. Allah bebişinizle birlikte nice doğum günleri kutlamayı nasip etsin inş.

canım bugün tekrar yaptırdım bu defa 100lük içtim..her saat başı kan aldılar toplamda 4 defa..saat 3te arayıp ögrencem sonucumu..ayrıca detaylı ultrasona girdim cok sükür ondada hersey yolunda cıktı..eger bu seker testimin sonucuda yüksek cıkarsa doktor diyet yaptırcakmıs..kılolu deilim smdiye kadarda toplamda 9 kg aldım..ama kg nun sekerle bi baglantısı yokmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…