2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

hoşgeldin canım bende bursadayım bebişin de hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar
Bugün tetenoz aşısının 2.dozunu oldum. Kolum feci ağrıyor.İlkinde hiç ağrımamıştı ama bu çok ağrı yaptı.

boncukumm nasılsın canım dün yazdım bi sürü mesajı alıntılayıp ama patron gelince pat diye kapattım gönderemeden.Bebişin iyiymiş çok çok sevindim Rabbim daha da ii etsin inşallah. tetenoza gelince bende aralık ortasında ikinci doz için gitcem ilkide ağrımıştı benim geçmiş olsun sabretcez napalım

mutlu yıllar canım benimde 2 gün önce doğumgünümdü aynı duygularla doğumgünümü kutladım

ayy boncuk çok geçmiş olsun benimde haftaya 2. doz ilkinde hiç ağrı acı olmamıştı
Sağol canım.İnşallah sen de ağrı olmaz.

ay cnm benimde ilki hiç ağrımadı 7 sinde ikinciyi olcam inşallah ağrımaz
İnşallah sende de ağrı olmaz canım, kişiye göre değişiyor biliyorsun.

Sağol canım, Allaha şükür daha iyiyim. Bu ağrı yaşadıklarımın yanında hiç kalır zaten, dediğin gibi sabredeceğiz artık.
Dilemcim şu bilgiler kısmındaki ikizi de değiştirirmisin canım.

Ceylin;
ikimiz varız şuanda galiba canım. Nasılsın,nasıl gidiyor?
Bi yerde okumuştum ama bulamadım tazminatla ilgili birşeyler sormuştun galiba.Halledebildin mi?

cnm hastaneyi beğenmedik.. yeni doğan ünitesinin olmamasıda düşündürdü bizi. rentıpa geçtim bende...
E bu eksikliği nasıl gideriyorları ki bak kafam karıştı yine içime kurt düştü rentıp nasıl peki,memnun musun? doğum ücreti ne kadar? Rentıp,medicabilin o taraflardaydı di mi? (tabelalardan hatırladığım kadarıyla). (Nasıl paniğe kapıldıysam soru yağmuruna tuttum seni )

Dilemcim düzeltmişsin, sonradan gördüm canım.

canım nasılsın Gözbebeğin nasıl toparlandımı artık , Allah sağlığıyla doğmasını nasip etsin inşallah kendine çok çok iyi bak , hiç yorma kendini streste yapma hiçbişeyi, çok canın sıkılırsa velahavle çek su akar yolunu bulur de Allah'ım bebeğinin ömrünü bağışlasın inşallah çok öptümmm

Hoşbulduk canım teşekkür ederim senin de hayırlısı olsun. Bulunduğun şehirden birileriyle konuşmak,paylaşmak gerçekten güzelmişÇok memnun oldum.

Hoşgeldiiinn. Allah bebeğine sağlık versin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de Bursadayım. Çalışıyor musun?

Dilem nasılsın canım, nasıl gidiyor? Her şey yolundadır umarım. Artık çok sık yazmıyorsun sanki.

Merhaba arkadaşlar
Bugün tetenoz aşısının 2.dozunu oldum. Kolum feci ağrıyor.İlkinde hiç ağrımamıştı ama bu çok ağrı yaptı.

Canım geçmiş olsun. Daha iyisin sanırım, dualarım sizinle. Allah sana ve bebişine sağlık versin. Dikkat et kendine...

Haklısın Ecemciğim Allah'a emanetiz ama bazen laf anlatamıyorum kendime. Okul da yoruyor beni, ilk dönem sonuna kadar çalışacağım kısmet olursa. 30 hafta bitmiş oluyor tam o zaman. Tatil dönüşü de doğum iznim başlayacak. 30 hafta işi biraz zorlayacak beni ama bakalım, belki not işini halledince rapor alırım. Sen heyet raporumu aldın, okula gitmiyor musun?

Selam kizlar, bende mart annesi olacagim Insallah.. Tup bebek ile hamile kaldim ve ilk bebegimiz olacak.. Sorunlu bir hamilelik geciriyorum kanamam oldu, bebegin gelisimi geriden geliyor, amnio filan yaptirdik ama bebekle ilgili bir problem bulamadilar gelisiminin 10 gun geriden gelmesi disinda. Bir oglumuz olacak Insallah cok heyecanliyiz..

cnm doğum günün kutlu olsun..
Ben inş.29.yaş günümü nisanda oğlum kucağımda kutlucam

Cok tesekkur ederim :)

canım nice mutlu yaşlara oğlun eşin ve sevdiklerinle

Tesekkur ederim âmin inşallah

Oğlun ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara canım.

Tesekkur ederim :)

Doğum günün kutlu olsun canım. Allah bebişinizle birlikte nice doğum günleri kutlamayı nasip etsin inş.

Âmin inşallah tesekkur ederim iyi dilekleriniz için

mutlu yıllar canım benimde 2 gün önce doğumgünümdü aynı duygularla doğumgünümü kutladım

Gecmis doğumgunun kutlu olsun Nice yıllara

merhaba canım hosgeldın oncelıkle bebegın hayırlı olsun saglıkla sıhhatle gelsın ınsallah kanama olayına gelınce ben de kac defa kanama gecırdım ama allahıma cok sukur bebegım de ben de ıyıyız su ana kafana takma kuzum bazı gebelerde goruluyormus kanama

Hoşgeldiiinn. Allah bebeğine sağlık versin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de Bursadayım. Çalışıyor musun?
Amin canım sağoll...Hazirandan beri çalışmıyorum maalesef İlk zamanlar evde oturmak güzeldi ama çok sıkılıyorum artık. Sen çalışıyor musun?

Dilemcim düzeltmişsin, sonradan gördüm canım.
hallettim canımm
Hoşbulduk canım teşekkür ederim senin de hayırlısı olsun. Bulunduğun şehirden birileriyle konuşmak,paylaşmak gerçekten güzelmişÇok memnun oldum.
sağolasın canım bursadan epeyce kalabalığız :)

Dilem nasılsın canım, nasıl gidiyor? Her şey yolundadır umarım. Artık çok sık yazmıyorsun sanki.
iyiyim canım çok şükür herşey yolunda giriyorum da tam yazcam zaman biri geliyo pat diye kapatmak zorunda kalıyorum :) senin nasıl gidiyo herşey yolunda demi

hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gelişiminin geriden gelmesini dert etme toparlar o Allahın izniyle sen stres yapma kendinide bebişini de üzme hiç.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Fazla yorma kendini,moralini de her zmn yüksek tut çok fazla kafaya takma sorunları. Senin moralin ne kadar yüksek olursa herşey o kadar yolunda gider

cnm tek küvöz varmış.. gerektiğinde sevk ediyorlarmış... ne bileyim çok içime sinmedi böyle olunca.. bide çok kalabalık diye eşimde mızırdandı.. bizde değiştirdik.. şimdilik memnunum rentıptan.. fiyatlar aynı medikabille... sen bana bakma cnm panik yapacak bişi yok benim pimpirikliğim sadece.. inşallah gerek kalmayacaktır küvöze...

cnm ben özel okuldayım.. malum özel okullarda doğum iznine sıcak bakmıyorlar.. ne kadar yasal hakkında olsa anca 1 ay kullandırıyorlar... bidde temposu çok yoğun.. bende göze alamadığım için ağustosta istifa ettim.. bu yıl çalışmıyorum evimin tadını çıkarıyorum
allah yardımcın olsun seninde cnm bide ikizlerle zor valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…