2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Amin canım sağoll...Hazirandan beri çalışmıyorum maalesef İlk zamanlar evde oturmak güzeldi ama çok sıkılıyorum artık. Sen çalışıyor musun?

Bence üzülme çalışmıyorum diye. Ben çalışıyorum 25 Ocak'ta okullar tatil olunca izne ayrılmış olacağım. Hamilelik döneminde insan zaten hassas, duygusal ve zaman zaman asabi oluyor, o nedenle başkalarının kahrı pek çekilmiyor.

Her şey yolunda olsun da sorun değil canım. Ben de her şey yolunda sayılır. Sadece idrar yolu enfeksiyonu oldum Onun için ilaç kullanıyorum. Su içmemenin bedeli diyorum...

Haklısın canım. Ben senin yerinde olsam ben de öyle yapardım. Hiç gerek yok risk almaya, çok yorucu olurdu senin için yoksa. Ev bi başka gerçekten :) Amin, hepimizin Allah yardımcısı olsun, beni zorluyor ama rahatsızlanırsam arada rapor alıyorum. Bugün ve yarın raporluyum mesela. İltihaplanma çok olmuş. Dün gece doktoru nasıl aradığımızı bilmiyoruz, çamaşırımda ıslaklık görünce. Sonra muayenede bebeklerin ve sularının normal olduğu fakat iltihaplanmanın fazla olduğu suyun da bu nedenle geldiği anlaşıldı. Çok korktuk bebeklere bir şey olacak diye. Şükür onlar iyi. Zormuş bu işler :)) Annemin kıymetini daha çok anlıyorum şimdi...

Kızlar hatırlayamadım şimdi. Aramızda idrar yolu enfeksiyonu olan birileri vardı sanki. Kimdi? Hangi ilacı kullandığını merak ediyorum, antibiyotik yazdı da bana doktorum

Öğretmenlere saygım sonsuz valla zor meslek allah yardımcın olsun. Oturduğum yerde 3tane anaokulu var aman yarabbim o öğretmenlerin sabrına hayranım.Hangi okuldasın?

Öğretmenlere saygım sonsuz valla zor meslek allah yardımcın olsun. Oturduğum yerde 3tane anaokulu var aman yarabbim o öğretmenlerin sabrına hayranım.Hangi okuldasın?

Sağol canım teşekkür ederim. Benimkisi heykelde, endüstri meslek lisesi O daha zor oluyor inan ama idare ediyoruz işte.

Biz gittiğimizde pek kalabalık olmuyor ama küvöz konusu önemli.Bi konuşmak lazım. Bende aşırı pimpirikli oldum ya özellikle hamilelikten sonra :)

Sağol canım teşekkür ederim. Benimkisi heykelde, endüstri meslek lisesi O daha zor oluyor inan ama idare ediyoruz işte.
Olsun canım bak ne güzel atanmışsın ve hatrı sayılır bir mesleğe sahipsin. Ben de hala atanıyım diye uğraşıyorum :d

Kızlar hatırlayamadım şimdi. Aramızda idrar yolu enfeksiyonu olan birileri vardı sanki. Kimdi? Hangi ilacı kullandığını merak ediyorum, antibiyotik yazdı da bana doktorum

canım bende vardı bir kaç kişide daha vardı o sıra.. Doktor tek kullanımlık munorol ve enfexia antibiyotik verdi kullandım 5 gün sürdü çok şükür geçti. Geçmiş olsun canım inş seninde kısa zamanda geçer bol su iç ayrıca

Tesekkurler canim.. Ben bir kez kanama gecirdim ama cok siddetliydi o yuzden kesin bebegi kaybettim diye hasaneye gittimki ultrasonda bebisin yasadigini gorduk. Simdilik hersey yolunda gidiyor bebgin 10 gun geriden gelmesi disinda. Bir onceki ultrasonda 13 gun geriden geliyordu su anda ise 10 gun, arayi kapatmaya calisiyor yavrum ama doktorum dogana kadar tam olarak kapatacagina inanmiyor ve erken dogum riskimin oldugunu soyluyor.

Saol canim Insallah oyle olur. Bu arada bebegi hissediyorum ama her an degil..Genelde aksam yattigimda filan daha cok hissedyorum.. Sizler ne sIklikla hissediyorsunuz?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Fazla yorma kendini,moralini de her zmn yüksek tut çok fazla kafaya takma sorunları. Senin moralin ne kadar yüksek olursa herşey o kadar yolunda gider

Canim bu aksilikler olmaya basladigi ilk zamanlarda moralim cok cok bozuktu ama simdi daha iyiyim cok sukur.. Doktorum isten cikmami ve hamileligin geri kalanini evde gecirmemi onerdi, bende son 2 aydir evdeyim bir tek bu canimi sIkiyor cunku evde oturup hicbirsey yapmamak cok sIkici :) Ama kendimi yakinda yeterince yogun olucam bebisle Insallah diye avutuyorum :)

Selam, ben idrar yolu enfeksiyonu gecirdim ve Macrobid (100mg - 10 gun) denen bir antibiyotik kullandim.. Ben yurtdisindayim canim o yuzden Turkiye'de de ayni isimle gecermi bilmiyorum ama bir bak istersen.

Olsun canım bak ne güzel atanmışsın ve hatrı sayılır bir mesleğe sahipsin. Ben de hala atanıyım diye uğraşıyorum :d

3 yıl atama beklemiş biri olarak Seni çok iyi anlıyorum canım. Geçen sene Mardin-Dargeçitte görev yapıyordum. 1 sene eşimden ayrı kaldım. O nedenle yaşadıklarını tahmin ediyorum. Ve hep dua ediyorum. İnşallah bekleyen herkes bu duyguyu yaşar.

Selam, ben idrar yolu enfeksiyonu gecirdim ve Macrobid (100mg - 10 gun) denen bir antibiyotik kullandim.. Ben yurtdisindayim canim o yuzden Turkiye'de de ayni isimle gecermi bilmiyorum ama bir bak istersen.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Dr. bana "Sef" isminde 1gr. antibiyotik verdi de. Sabah akşam içeceğim, biraz şiddetli olduğu için gramajı yüksek ama içini okuduğumda B kategorisi olduğu, hamilelerde kullanımının tam incelenmediği falan yazıyordu. Şimdi doktoru arayıp sormak da güvensizlik olacak gibi. Bebişlere bir zararı olmaz inşallah :26:

cnm ben olmuştum.antibiyotik sabah akşam 500mg,bi tane tek kullanımlık fitil rahimden kullandım,birde 5 gün boyunca günde 3 kere yemeklerden sonra bi granür gibi bişey suya atıyosun köpürüyo onda içtim.o da idrar yollarını dezenfekte etmek içinmiş.
antibiyotiğin adını hatırlamıyorum ama c ile başlayan bişeydi.
doktorun reçete yazdıysa güvenebilirsin bence.

iyi akkşamlar herkese bayanlar,

bu gün şeker yüklemesi yaptırdım.
açlık şekerim 78
50ml yüklemeden sonra 104 çıktı
baya iyi :)
gerçi benim şekerim hep düşüktür böyle şükür hamilelikte de düşük çıktı
bundan sonraki kontrol 3 hafta sonra,bu gün ultrasonla bakmadı.toplamda 6 hafta görmemiş olucam oğlumu.
bundan sonra hangi testler var dedim,yokmuş.sadece sonraki gidişlerimde bebeğin kalp ekosuna mı ne bakılacakmış o kadar.

Benim bildigim A ve B grubundaki antibiyotikler hamilelikte kullanilabiliyor yinede bir arastir.

Sağol canım, açıklamışsın güzelce. Ya aslında doktorum tecrübeli, güveniyorum ama mevzu bebekler olunca insan yine de düşünmeden edemiyor. İlacın içini okuyunca kafam karıştı. Hoş ona bakarsan ilk zamanlar yazılan o bulantı ilaçlarında bile bir sürü şey yazıyor da ne bileyim yine de emin olamadım işte. Allaha emanet, içeceğim mecburen. Çünkü bu da riskliymiş, erken doğuma bile sebep oluyormuş.

merhaba arkadaşlar,
doğum için hastane seçilerinizi yaptınız mı?
ist da özellikle paylaşır mısınız,hangi hastane doğum ücreti ve koşulları nasıl?

hayırlı olsun bebeğin bende güp bebekle hamile kaldım... rabbimin izniyle kucağımıza alıcaz inşallah yavrularımızı...

Günaydın kızlar inşallah keyifler yerindedir..

Oğlum yakında ikili hanelere düşeceğiz :) sabırsızimmmm kendime sürekli is çıkarıp dürüyorum sürekli ihtiyac listesini gözden geçiriyorum..elemeler eklemeler yapıp duruyorumm!

Alınacaklar
Bebek arabası
Yatak
Ateş ölçer
Banyo kuveti
Oyun halısı
Bebek bezi
Islak mendil
Biberon takımı
Biberon isitici

İki hafta sonra bir Eminönü yapıp kalanlarında tamamlarız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…