Amin canım sağoll...Hazirandan beri çalışmıyorum maalesefİlk zamanlar evde oturmak güzeldi ama çok sıkılıyorum artık. Sen çalışıyor musun?
hallettim canımm
sağolasın canım bursadan epeyce kalabalığız :)
iyiyim canım çok şükür herşey yolunda giriyorum da tam yazcam zaman biri geliyo pat diye kapatmak zorunda kalıyorum :) senin nasıl gidiyo herşey yolunda demi
hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gelişiminin geriden gelmesini dert etme toparlar o Allahın izniyle sen stres yapma kendinide bebişini de üzme hiç.
cnm ben özel okuldayım.. malum özel okullarda doğum iznine sıcak bakmıyorlar.. ne kadar yasal hakkında olsa anca 1 ay kullandırıyorlar... bidde temposu çok yoğun.. bende göze alamadığım için ağustosta istifa ettim.. bu yıl çalışmıyorum evimin tadını çıkarıyorum
allah yardımcın olsun seninde cnm bide ikizlerle zor valla..
Öğretmenlere saygım sonsuz valla zor meslek allah yardımcın olsun. Oturduğum yerde 3tane anaokulu var aman yarabbim o öğretmenlerin sabrına hayranım.Hangi okuldasın?Bence üzülme çalışmıyorum diye. Ben çalışıyorum 25 Ocak'ta okullar tatil olunca izne ayrılmış olacağım. Hamilelik döneminde insan zaten hassas, duygusal ve zaman zaman asabi oluyor, o nedenle başkalarının kahrı pek çekilmiyor.
Öğretmenlere saygım sonsuz valla zor meslek allah yardımcın olsun. Oturduğum yerde 3tane anaokulu var aman yarabbim o öğretmenlerin sabrına hayranım.Hangi okuldasın?
Biz gittiğimizde pek kalabalık olmuyor ama küvöz konusu önemli.Bi konuşmak lazım. Bende aşırı pimpirikli oldum ya özellikle hamilelikten sonra :)cnm tek küvöz varmış.. gerektiğinde sevk ediyorlarmış... ne bileyim çok içime sinmedi böyle olunca.. bide çok kalabalık diye eşimde mızırdandı.. bizde değiştirdik.. şimdilik memnunum rentıptan.. fiyatlar aynı medikabille... sen bana bakma cnm panik yapacak bişi yok benim pimpirikliğim sadece.. inşallah gerek kalmayacaktır küvöze...
Olsun canım bak ne güzel atanmışsın ve hatrı sayılır bir mesleğe sahipsin. Ben de hala atanıyım diye uğraşıyorum :dSağol canım teşekkür ederim. Benimkisi heykelde, endüstri meslek lisesiO daha zor oluyor inan ama idare ediyoruz işte.
Kızlar hatırlayamadım şimdi. Aramızda idrar yolu enfeksiyonu olan birileri vardı sanki. Kimdi? Hangi ilacı kullandığını merak ediyorum, antibiyotik yazdı da bana doktorum
merhaba canım hosgeldın oncelıkle bebegın hayırlı olsun saglıkla sıhhatle gelsın ınsallah kanama olayına gelınce ben de kac defa kanama gecırdım ama allahıma cok sukur bebegım de ben de ıyıyız su ana kafana takma kuzum bazı gebelerde goruluyormus kanama
hallettim canımm
sağolasın canım bursadan epeyce kalabalığız :)
iyiyim canım çok şükür herşey yolunda giriyorum da tam yazcam zaman biri geliyo pat diye kapatmak zorunda kalıyorum :) senin nasıl gidiyo herşey yolunda demi
hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gelişiminin geriden gelmesini dert etme toparlar o Allahın izniyle sen stres yapma kendinide bebişini de üzme hiç.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Fazla yorma kendini,moralini de her zmn yüksek tut çok fazla kafaya takma sorunları. Senin moralin ne kadar yüksek olursa herşey o kadar yolunda gider
Kızlar hatırlayamadım şimdi. Aramızda idrar yolu enfeksiyonu olan birileri vardı sanki. Kimdi? Hangi ilacı kullandığını merak ediyorum, antibiyotik yazdı da bana doktorum
Olsun canım bak ne güzel atanmışsın ve hatrı sayılır bir mesleğe sahipsin. Ben de hala atanıyım diye uğraşıyorum :d
canım bende vardı bir kaç kişide daha vardı o sıra.. Doktor tek kullanımlık munorol ve enfexia antibiyotik verdi kullandım 5 gün sürdü çok şükür geçti. Geçmiş olsun canım inş seninde kısa zamanda geçer bol su iç ayrıca
Selam, ben idrar yolu enfeksiyonu gecirdim ve Macrobid (100mg - 10 gun) denen bir antibiyotik kullandim.. Ben yurtdisindayim canim o yuzden Turkiye'de de ayni isimle gecermi bilmiyorum ama bir bak istersen.
3 yıl atama beklemiş biri olarak Seni çok iyi anlıyorum canım. Geçen sene Mardin-Dargeçitte görev yapıyordum. 1 sene eşimden ayrı kaldım. O nedenle yaşadıklarını tahmin ediyorum. Ve hep dua ediyorum. İnşallah bekleyen herkes bu duyguyu yaşar.
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Dr. bana "Sef" isminde 1gr. antibiyotik verdi de. Sabah akşam içeceğim, biraz şiddetli olduğu için gramajı yüksek ama içini okuduğumda B kategorisi olduğu, hamilelerde kullanımının tam incelenmediği falan yazıyordu. Şimdi doktoru arayıp sormak da güvensizlik olacak gibi. Bebişlere bir zararı olmaz inşallah :26:
cnm ben olmuştum.antibiyotik sabah akşam 500mg,bi tane tek kullanımlık fitil rahimden kullandım,birde 5 gün boyunca günde 3 kere yemeklerden sonra bi granür gibi bişey suya atıyosun köpürüyo onda içtim.o da idrar yollarını dezenfekte etmek içinmiş.
antibiyotiğin adını hatırlamıyorum ama c ile başlayan bişeydi.
doktorun reçete yazdıysa güvenebilirsin bence.
hayırlı olsun bebeğin bende güp bebekle hamile kaldım... rabbimin izniyle kucağımıza alıcaz inşallah yavrularımızı...Selam kizlar, bende mart annesi olacagim Insallah.. Tup bebek ile hamile kaldim ve ilk bebegimiz olacak.. Sorunlu bir hamilelik geciriyorum kanamam oldu, bebegin gelisimi geriden geliyor, amnio filan yaptirdik ama bebekle ilgili bir problem bulamadilar gelisiminin 10 gun geriden gelmesi disinda. Bir oglumuz olacak Insallah cok heyecanliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?