Sağol canım, açıklamışsın güzelce. Ya aslında doktorum tecrübeli, güveniyorum ama mevzu bebekler olunca insan yine de düşünmeden edemiyor. İlacın içini okuyunca kafam karıştı. Hoş ona bakarsan ilk zamanlar yazılan o bulantı ilaçlarında bile bir sürü şey yazıyor da ne bileyim yine de emin olamadım işte. Allaha emanet, içeceğim mecburen. Çünkü bu da riskliymiş, erken doğuma bile sebep oluyormuş.
Amin inş. Hamile olmasaydım ben de bu sene farklı şehirler yazmayı düşünüyordum ama şu an mümkün değil o yüzden sadece Bursa tercih yapabildim ama burda da kadro açılmamış maalesef.Herşeyin hayırlısı artık.3 yıl atama beklemiş biri olarak Seni çok iyi anlıyorum canım. Geçen sene Mardin-Dargeçitte görev yapıyordum. 1 sene eşimden ayrı kaldım. O nedenle yaşadıklarını tahmin ediyorum. Ve hep dua ediyorum. İnşallah bekleyen herkes bu duyguyu yaşar.
Ben yaklaşık 5 aydır evdeyim ve dışarı çıkmak zor geliyor artık. Kendimi örgülere vurdum :) Seni anlıyorum.Herkes de bebek olunca çok ararsın bu günleri,kıymaetini bil diyor :)Canim bu aksilikler olmaya basladigi ilk zamanlarda moralim cok cok bozuktu ama simdi daha iyiyim cok sukur.. Doktorum isten cikmami ve hamileligin geri kalanini evde gecirmemi onerdi, bende son 2 aydir evdeyim bir tek bu canimi sIkiyor cunku evde oturup hicbirsey yapmamak cok sIkici :) Ama kendimi yakinda yeterince yogun olucam bebisle Insallah diye avutuyorum :)
merhaba arkadaşlar,
doğum için hastane seçilerinizi yaptınız mı?
ist da özellikle paylaşır mısınız,hangi hastane doğum ücreti ve koşulları nasıl?
Günaydın kızlar inşallah keyifler yerindedir..
Oğlum yakında ikili hanelere düşeceğiz :) sabırsızimmmm kendime sürekli is çıkarıp dürüyorum sürekli ihtiyac listesini gözden geçiriyorum..elemeler eklemeler yapıp duruyorumm!
Alınacaklar
Bebek arabası
Yatak
Ateş ölçer
Banyo kuveti
Oyun halısı
Bebek bezi
Islak mendil
Biberon takımı
Biberon isitici
İki hafta sonra bir Eminönü yapıp kalanlarında tamamlarız inşallah :)
cnm ben yaptım,doktorum orada diye orda doğurucam.ufak çapta bir özel hastane yenidoğan yoğun bakımı da yok.
1000 tl idi sezeryan normali hiç sormadım yapmak istemiyorum çünkü
yaşar hastanesi bakırköy
Kızlar merhabalar kızım için dün akşam oda aldık. Daha önceden oda alma gibi bir niyetimiz yoktu ama eşyalarına bakınca mecbur kaldık. Şimdi kızım için uyku seti,tül ve halı bakıyorum. Taçta Strawberry Shortcake Berry uyku setini çok beğendim ama bir türlü halı ve tül olarak ne kullanacağımı bulamadım. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Strawberry Shortcake Berry Baby seti)
Eki Görüntüle 565112
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok su iç şişen yanında olsun hep hem bebekler içinde önemli amniyo sıvısı su yenileniyo ya o bizim içtiğimiz suyla oluyomuş.Her şey yolunda olsun da sorun değil canım. Ben de her şey yolunda sayılır. Sadece idrar yolu enfeksiyonu oldumOnun için ilaç kullanıyorum. Su içmemenin bedeli diyorum...
maşallah benimki kıpır kıpır oturduğum için sürekli hissediyorum ama eskiye nazaran biraz daha azalıyo büyüdükçe hareketleri azalıyomuş zaten yeri daraldığı içinSaol canim Insallah oyle olur. Bu arada bebegi hissediyorum ama her an degil..Genelde aksam yattigimda filan daha cok hissedyorum.. Sizler ne sIklikla hissediyorsunuz?
Kızlar merhabalar kızım için dün akşam oda aldık. Daha önceden oda alma gibi bir niyetimiz yoktu ama eşyalarına bakınca mecbur kaldık. Şimdi kızım için uyku seti,tül ve halı bakıyorum. Taçta Strawberry Shortcake Berry uyku setini çok beğendim ama bir türlü halı ve tül olarak ne kullanacağımı bulamadım. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Eki Görüntüle 565112
Eki Görüntüle 565112
günaydın hayırlı cumalar kızlar :)
bu arada bende daha bi hastane çıkışı bi zıpın takım 8 tane çıtçıtlı badi 2 çorap 1 panduflası var snırım bizim çook eksiğimiz var:)
güle güle kullansın kızın canım çok güzelmiş, benim de hiç niyetim yoktu oda almaya ama baktıkça çok özendim ve oturma odamı bozup ona oda yapmaya karar verdim, ben henüz almadım biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum ama karar verdim ne alacağıma,
http://panel.masko.com.tr/img/urunler/b/98597857.jpg için Google Görsel Sonuçları
bu linkteki bebek odasına karar verdim ben de, yalnız oyuncak sandığı ve şifonyeri istemiyorum odam küçük zaten,
uyku setini takımla birlikte veriyolar o yüzden ayrıca almayacağım, ama nevresim takımı olarak karaca home da BEAR linkteki nevresimin pembelisini beğendim, ürün kalitesi çok iyi, aynı markanın uyku setleri de var onları tavsiye ederim sana da,
STELLE çok güzel bence, bir de HELLO KITTY SOFT u da düşünebilirsin...
ben halıyı da mobilyacıda görüp beğendim onu alıcam avizeyi de orda beğendim, perde zaten krem rengi stor perdem var o odada şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum, mobilyayı da beyaz değil krem yaptırıcam çünkü...
sen de hello kitty li modeli seçersen aynı desende halılar biçok bebek halısı markasında var zaten, birebir takım olur, perde de pembe düz bişeyler olur tül ya da stor...
ama başka desenli uyku seti alırsan da perde ve halını pembe ve düz bişeyler bak bence...
Eki Görüntüle 565253 bu takımı çok sevdimmmm sanırım önerini dinleyip sade bir halı ve tülle odamızı güzelleştirebiliriz...
çok şirin gerçekten, sağlıkla kullansın inşallah...
Tesekkurler canim.. Ben bir kez kanama gecirdim ama cok siddetliydi o yuzden kesin bebegi kaybettim diye hasaneye gittimki ultrasonda bebisin yasadigini gorduk. Simdilik hersey yolunda gidiyor bebgin 10 gun geriden gelmesi disinda. Bir onceki ultrasonda 13 gun geriden geliyordu su anda ise 10 gun, arayi kapatmaya calisiyor yavrum ama doktorum dogana kadar tam olarak kapatacagina inanmiyor ve erken dogum riskimin oldugunu soyluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?