2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

cnm hamilelere uygun antibiyotik yok bildiğim kadarıyla,dediğin gibi erken doğumlara sebep olabiliyor enfeksiyonlar,daha tehlikeli.
doktorum iç dedikçe içerim yapacak bişey yok,şimdiden geçmiş olsun,öyle zararlı diye takma kafana prospektüsleri de okuma boşver
boşuna kendini korkutuyosun,yan etki yapmasada insan psiikolojik olarak etkilenip hep kendini dinliyo sonra

Amin inş. Hamile olmasaydım ben de bu sene farklı şehirler yazmayı düşünüyordum ama şu an mümkün değil o yüzden sadece Bursa tercih yapabildim ama burda da kadro açılmamış maalesef.Herşeyin hayırlısı artık.

Ben yaklaşık 5 aydır evdeyim ve dışarı çıkmak zor geliyor artık. Kendimi örgülere vurdum :) Seni anlıyorum.Herkes de bebek olunca çok ararsın bu günleri,kıymaetini bil diyor :)

merhaba arkadaşlar,
doğum için hastane seçilerinizi yaptınız mı?
ist da özellikle paylaşır mısınız,hangi hastane doğum ücreti ve koşulları nasıl?

cnm ben yaptım,doktorum orada diye orda doğurucam.ufak çapta bir özel hastane yenidoğan yoğun bakımı da yok.
1000 tl idi sezeryan normali hiç sormadım yapmak istemiyorum çünkü
yaşar hastanesi bakırköy

Günleriniz aydın olsun kızlar,
Güzel haberleri almak ve beklemek ne güzel.
Habire liste yapmaktan bir şey almaya fırsat bulamadım ben de :)

Adınız sanınız nedir, nerelerdesin ne iş yaparsınız bilmiyorum ama bizim evde "bizim kızlar"sınız.
Kafama bir şey takıldığında ya da paylaşımda bulunmak istediğimde eşime hemen "dur bizim kızlara bi sorayım" diyorum, gülüyoruz :)
Eh, oğluşumun teyzeleri :)

Geçenlerde öğrendim, doğumdan sonra yıpranan ve çabuk yorulan vücut için, bebeğe süt anneye enerji olması adına, sabah kahvaltılarında tereyağında bir yumurta. Çok yağlı değil, çok yumurtalı da değil, çok çok çok faydalı imiş arkadaşlar.
Aklımızda bulunsun.
Sağlıkla ve mutlulukla kalın..

cnm biberon niye alıyosun ki 6 ay emecek zaten,
boşu boşuna elinde kalacak sıfır ay olanlar,hani emmezse bulunsun diye dersen takıma gerek yok 1 tane 150ml al yeter bence
o da bulunsun diye,ısıtıcıda sonra olsun,kullanıma göre alırsın daha mantıklı.şu oyun halılarını da sevmiyomuş bebekler genelde,ben sadece düz bitane alıcam oyuncaksızlarından yere falan bıraktığımda altında bişey olsun diye.malum kedim var kıl tüy olaylarında korumak için.

bende bütün kıyafetlerini aldım
bebek arabasını aldık
ocakta da inşallah dolabını halısını ve perdesini alıcam.
hepsini seçtim sadece zaman geçsin diye bekliyorum

Kızlar merhabalar kızım için dün akşam oda aldık. Daha önceden oda alma gibi bir niyetimiz yoktu ama eşyalarına bakınca mecbur kaldık. Şimdi kızım için uyku seti,tül ve halı bakıyorum. Taçta Strawberry Shortcake Berry uyku setini çok beğendim ama bir türlü halı ve tül olarak ne kullanacağımı bulamadım. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Strawberry Shortcake Berry Baby seti)

Kızlar merhabalar kızım için dün akşam oda aldık. Daha önceden oda alma gibi bir niyetimiz yoktu ama eşyalarına bakınca mecbur kaldık. Şimdi kızım için uyku seti,tül ve halı bakıyorum. Taçta Strawberry Shortcake Berry uyku setini çok beğendim ama bir türlü halı ve tül olarak ne kullanacağımı bulamadım. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Eki Görüntüle 565112

Eki Görüntüle 565112

cnm ben yaptım,doktorum orada diye orda doğurucam.ufak çapta bir özel hastane yenidoğan yoğun bakımı da yok.
1000 tl idi sezeryan normali hiç sormadım yapmak istemiyorum çünkü
yaşar hastanesi bakırköy

ben hizmet hastanesine gidiyorum daha doğum fiyatlarını konuşmadık ama çok daha fazla diye duymuştum, bakırköy de bana yakın onu da düşünebilirim fiyatları da çok iyiymiş, doktorundan memnun musun, ismini verebilir misin...

günaydın hayırlı cumalar kızlar :)
bu arada bende daha bi hastane çıkışı bi zıpın takım 8 tane çıtçıtlı badi 2 çorap 1 panduflası var snırım bizim çook eksiğimiz var:)

güle güle kullansın kızın canım çok güzelmiş, benim de hiç niyetim yoktu oda almaya ama baktıkça çok özendim ve oturma odamı bozup ona oda yapmaya karar verdim, ben henüz almadım biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum ama karar verdim ne alacağıma,
http://panel.masko.com.tr/img/urunler/b/98597857.jpg için Google Görsel Sonuçları
bu linkteki bebek odasına karar verdim ben de, yalnız oyuncak sandığı ve şifonyeri istemiyorum odam küçük zaten,
uyku setini takımla birlikte veriyolar o yüzden ayrıca almayacağım, ama nevresim takımı olarak karaca home da BEAR linkteki nevresimin pembelisini beğendim, ürün kalitesi çok iyi, aynı markanın uyku setleri de var onları tavsiye ederim sana da,

STELLE çok güzel bence, bir de HELLO KITTY SOFT u da düşünebilirsin...

ben halıyı da mobilyacıda görüp beğendim onu alıcam avizeyi de orda beğendim, perde zaten krem rengi stor perdem var o odada şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum, mobilyayı da beyaz değil krem yaptırıcam çünkü...

sen de hello kitty li modeli seçersen aynı desende halılar biçok bebek halısı markasında var zaten, birebir takım olur, perde de pembe düz bişeyler olur tül ya da stor...
ama başka desenli uyku seti alırsan da perde ve halını pembe ve düz bişeyler bak bence...

Eklentiler

• $istanbul bebe-inci bebekodası.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah...

Her şey yolunda olsun da sorun değil canım. Ben de her şey yolunda sayılır. Sadece idrar yolu enfeksiyonu oldum Onun için ilaç kullanıyorum. Su içmemenin bedeli diyorum...
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok su iç şişen yanında olsun hep hem bebekler içinde önemli amniyo sıvısı su yenileniyo ya o bizim içtiğimiz suyla oluyomuş.

Saol canim Insallah oyle olur. Bu arada bebegi hissediyorum ama her an degil..Genelde aksam yattigimda filan daha cok hissedyorum.. Sizler ne sIklikla hissediyorsunuz?
maşallah benimki kıpır kıpır oturduğum için sürekli hissediyorum ama eskiye nazaran biraz daha azalıyo büyüdükçe hareketleri azalıyomuş zaten yeri daraldığı için

güle güle kullanın tatlım çok güzelmiş ben oda alamicam odam yok 2 yaşına kadar yatak odasında yatacak beşiğinde sonra odasını aççam kısmetse :)

sana önerdiğim uyku setlerinin resimlerini gönderiyorum canım, uyku setlerin desenli olacağı için ben halı ve perdeyi sade bişeyler seçmeni tavsiye ederim, ama hello kity liyi seçersen onun birebir takımı halı bulman da kolay olur

günaydın hayırlı cumalar kızlar :)
bu arada bende daha bi hastane çıkışı bi zıpın takım 8 tane çıtçıtlı badi 2 çorap 1 panduflası var snırım bizim çook eksiğimiz var:)

ben de bi hastane çıkışı, 3 badi, 3 pijama takımı, 1 patik ayakkabı 7 çorap aldım sadece, ama bi çok şeye karar verdim seçtim biraz daha zaman geçsin teker teker alınır, bizim de daha çoook eksiğimiz var ama daha vaktimiz de var :)

sağol canım güzel önerilerin için bende senin gibi oda bozup bebek odası yapanlardanım yemek odam ayrıydı ve iptal oldu artık :) olsun kızım iyi olsun mutlu olsun yeter bana. senin oda seçiminde çok hoş güle güle kullanmayı nasip etsin alla inşallah... şimdi hemen karaca home sitesine bakıyorum:)

canım sen telas yapma bebegın ınanıyorumkı arayı kapatacaktır erken gelme ısıne gelınce saglıklı olsunlarda varsın 10 gun erken gelsınler sen uzulme yeterkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…