canım sen telas yapma bebegın ınanıyorumkı arayı kapatacaktır erken gelme ısıne gelınce saglıklı olsunlarda varsın 10 gun erken gelsınler sen uzulme yeterkı
cnm hamilelere uygun antibiyotik yok bildiğim kadarıyla,dediğin gibi erken doğumlara sebep olabiliyor enfeksiyonlar,daha tehlikeli.
doktorum iç dedikçe içerim yapacak bişey yok,şimdiden geçmiş olsun,öyle zararlı diye takma kafana prospektüsleri de okuma boşver
boşuna kendini korkutuyosun,yan etki yapmasada insan psiikolojik olarak etkilenip hep kendini dinliyo sonra
Amin inş. Hamile olmasaydım ben de bu sene farklı şehirler yazmayı düşünüyordum ama şu an mümkün değil o yüzden sadece Bursa tercih yapabildim ama burda da kadro açılmamış maalesef.Herşeyin hayırlısı artık.
Ben yaklaşık 5 aydır evdeyim ve dışarı çıkmak zor geliyor artık. Kendimi örgülere vurdum :) Seni anlıyorum.Herkes de bebek olunca çok ararsın bu günleri,kıymaetini bil diyor :)
Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah...
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok su iç şişen yanında olsun hep hem bebekler içinde önemli amniyo sıvısı su yenileniyo ya o bizim içtiğimiz suyla oluyomuş.
maşallah benimki kıpır kıpır oturduğum için sürekli hissediyorum ama eskiye nazaran biraz daha azalıyo büyüdükçe hareketleri azalıyomuş zaten yeri daraldığı için
güle güle kullanın tatlım çok güzelmiş ben oda alamicam odam yok 2 yaşına kadar yatak odasında yatacak beşiğinde sonra odasını aççam kısmetse :)
canım nasılsın Gözbebeğin nasıl toparlandımı artık , Allah sağlığıyla doğmasını nasip etsin inşallah kendine çok çok iyi bak , hiç yorma kendini streste yapma hiçbişeyi, çok canın sıkılırsa velahavle çek su akar yolunu bulur de Allah'ım bebeğinin ömrünü bağışlasın inşallah çok öptümmm
niçin kpss ye giriyorsun cnm memurlukmu öğretmenlikmi..Amin inş. Hamile olmasaydım ben de bu sene farklı şehirler yazmayı düşünüyordum ama şu an mümkün değil o yüzden sadece Bursa tercih yapabildim ama burda da kadro açılmamış maalesef.Herşeyin hayırlısı artık.
Ben yaklaşık 5 aydır evdeyim ve dışarı çıkmak zor geliyor artık. Kendimi örgülere vurdum :) Seni anlıyorum.Herkes de bebek olunca çok ararsın bu günleri,kıymaetini bil diyor :)
hehehe evet benim içinde öyle oldu.. eşim bile alıştı bu deyime :)Günleriniz aydın olsun kızlar,
Güzel haberleri almak ve beklemek ne güzel.
Habire liste yapmaktan bir şey almaya fırsat bulamadım ben de :)
Adınız sanınız nedir, nerelerdesin ne iş yaparsınız bilmiyorum ama bizim evde "bizim kızlar"sınız.
Kafama bir şey takıldığında ya da paylaşımda bulunmak istediğimde eşime hemen "dur bizim kızlara bi sorayım" diyorum, gülüyoruz :)
Eh, oğluşumun teyzeleri :)
Geçenlerde öğrendim, doğumdan sonra yıpranan ve çabuk yorulan vücut için, bebeğe süt anneye enerji olması adına, sabah kahvaltılarında tereyağında bir yumurta. Çok yağlı değil, çok yumurtalı da değil, çok çok çok faydalı imiş arkadaşlar.
Aklımızda bulunsun.
Sağlıkla ve mutlulukla kalın..
Kızlar Bebişleriniz güle güle kullansınlar sağlıkla inşallah. Sizi görünce kendimi kötü hissettim. Bırakın bebek odasını bir çorap dahi almadım bebeklerime.Gelenekçi düşündük herhalde biraz eskiler gibi. Malum bizim riskli gebelik grubunda da yer alınca. Oda alacağız bizde ama daha çıkıp bakmadık, erken diye düşündük, şöyle 29-30. haftalarda alırız diye. Bu arada aldığınız ürünlerin listesini yazsanız ben de ne alacağımı yazsam süper olur, malum iki kız işim çok benimAynı zamanda bebek odası mobilyalarının fiyatları hakkında ne kadar olduklarını yazarsanız çok sevinirim.
Kızlar Bebişleriniz güle güle kullansınlar sağlıkla inşallah. Sizi görünce kendimi kötü hissettim. Bırakın bebek odasını bir çorap dahi almadım bebeklerime.Gelenekçi düşündük herhalde biraz eskiler gibi. Malum bizim riskli gebelik grubunda da yer alınca. Oda alacağız bizde ama daha çıkıp bakmadık, erken diye düşündük, şöyle 29-30. haftalarda alırız diye. Bu arada aldığınız ürünlerin listesini yazsanız ben de ne alacağımı yazsam süper olur, malum iki kız işim çok benimAynı zamanda bebek odası mobilyalarının fiyatları hakkında ne kadar olduklarını yazarsanız çok sevinirim.
... Baş ağrısından duramıyorummmm
ben de daha almadım canım pek fazla bişey ama kafamda netleştirdim neler alıcamı dolaştım biraz, biz de biraz gelenekçiyiz ondan bekliyorum biraz :) mobilya için maskoyu dolaştık biz, 2-3 mağaza haricinde fiyatlar 3000-3500 civarındaydı, ama ben tam takım almıycam sadece büyüyen karyolayla (ki zaten onun içinde 2 komodin var 2 yaşından sonra çıkıcaklar içinden korkuluklarla birlikte) gardrobunu alıcam, 2 komodin zaten karyola içinde olduğu için şifonyer almıycam, oyuncak sandığı da çok gereksiz zaten odam küçük onu da almıycam onun yerine üstü açılıp oyuncak sandığı olabilen renkli kadife puflar var aksesuarcılarda onlardan bi tane alırım hem oyuncak sandığı olmuş olur hem üstüne oturulabilir hem de odada hep mobilya olmasındansa pembe kumaş bişey daha sıcak durur.
ben bi liste yaptım ama tabi benim de çoook eksiğim var daha...
bebek odası mobilyası-uyku seti
yatak odası için sallanan beşik
bebek odası için halı
bebek arabası traveling set
karyola için nevresim takımı
merserize ve penye bebek battaniyesi
yorgan-yastık
2 takım hastane çıkışı
bikaç tane çıtçıtlı badi ve bikaç tane tulum ya da 2li pijama (0-3 ay) ve eldiven-şapka
bikaç çorap
küvet-file-sünger
banyo kovası-maşrapası
havlu-bornoz
şampuan-losyon-pudra-pişik kremi-sabun-ıslak mendil-yenidoğan bezi
biberon-emzik
tarak-fırça
tırnak makası
alt açma minderi
ağız mendili
derece (ateşölçer)
burun aspiratörü
emzirme destek yastığı
örgü yelek-hazır yelek
sokak hırkası-montu
süt sağma aleti
göğüs pedi
çamaşır yıkama filesi
süt sağma aleti
bebek giysileri için askı
kapı süsü ve tülü
bebek şekeri-sepeti
patik ayakkabı
ve mevlüt takımı
anne için de bi tane 3 lü bi tane 2li pijama takımı, saç bandı ya da tacı, çorabı, terliği ile...
benim aklıma gelenler ve oluşturduğum liste bu, daha önce yeğenim için alışveriş yapmıştık ordan tecrübeliyim neler alındığı nelere ihtiyaç olduğu konusunda,
yalnız listeyi oluşturmak kolay oldu da bunların hepsi epey maliyetli olucak gibi, bakalım teker teker başlamak lazım almaya...
Benim memurluk için canım. Resim paylaşma yetkim yok henüz maalesefniçin kpss ye giriyorsun cnm memurlukmu öğretmenlikmi..
bende aynı durumdayım.. bu yıl çalışmama kararı aldım bi anda örgüye vurdum kendimi.. ğek bilmem ama olduğu kadar..yaptıklarını paylaşsana :)
hayırlı olsun bebeğin bende güp bebekle hamile kaldım... rabbimin izniyle kucağımıza alıcaz inşallah yavrularımızı...
Amin inş. Hamile olmasaydım ben de bu sene farklı şehirler yazmayı düşünüyordum ama şu an mümkün değil o yüzden sadece Bursa tercih yapabildim ama burda da kadro açılmamış maalesef.Herşeyin hayırlısı artık.
canım sen telas yapma bebegın ınanıyorumkı arayı kapatacaktır erken gelme ısıne gelınce saglıklı olsunlarda varsın 10 gun erken gelsınler sen uzulme yeterkı
bence de sıkma canını, benim de 6 gün geriden geliyomuş ama doktorum bi problem olmadığını söylüyo erken doğumdan falan da hiç bahsetmedi, başlarda ben de üzülüyodum ama hem kendi doktorum hem de detaylı ultrasondaki doktor bi sorun olmadığını söyleyince rahatladım, sen de takılma bence fazla, napalım her bebek aynı kiloda doğmuyo toparlar o da kendini yeter ki sağlıklı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?